chloe30 Re: moze dość już tych modłów 16.10.06, 12:04 Kurna, wrócił. W całej swojej brzydocie znowu mi życie zatruwa. Jakżeście się cholera modlili??? Odpowiedz Link Zgłoś
karpik1 Re: moze dość już tych modłów 16.10.06, 12:13 moze zamiast modłow jaki cud by trza było zrobić;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: moze dość już tych modłów 16.10.06, 12:14 karpik1 napisała: > moze zamiast modłow jaki cud by trza było zrobić;) A może trzeba by cudowi jakos pomoc? W nocy obmyślałam gdzie ukryć strychnine po jej uprzednim wsypaniu do kawy prosiaka :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: moze dość już tych modłów 19.10.06, 13:15 chloe30 napisała: > Kurna, wrócił. > W całej swojej brzydocie znowu mi życie zatruwa. > Jakżeście się cholera modlili??? My to się tak samo pewnie modliliśmy, jak w intencji tej kamei :PP Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: moze dość już tych modłów 19.10.06, 13:28 W sprawie kamei - w sobote nastąpi wielkie buuuum..... Jak się w poniedziałek nie odezwę znaczy, że matka nie zdzierżyła.... Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: moze dość już tych modłów 19.10.06, 14:27 No to teraz bez jaj trza się skupić na modlitwie. Postaram się załatwić mszę w Twej intencji na niedzielę w naszej parafii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: moze dość już tych modłów 19.10.06, 14:33 mieszkowamama napisała: > No to teraz bez jaj trza się skupić na modlitwie. Postaram się załatwić mszę w > Twej intencji na niedzielę w naszej parafii ;) > Tak zrób Mieszkowa tak zrób, bo inaczej na pogrzeb będziesz pod katowice dymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: moze dość już tych modłów 23.10.06, 14:16 Chloe, i co z tą Twoją, znaczy się matki kameą?? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: moze dość już tych modłów 23.10.06, 14:33 mieszkowamama napisała: > Chloe, i co z tą Twoją, znaczy się matki kameą?? > NIE POWIEDZIAŁAM!!!!!!! Jestem zgniłym tchórzem. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: moze dość już tych modłów 23.10.06, 15:09 słuchaj, a masz może jakies zdjęcie tego pierścionka z kameą? bo o ile mnie pamięć nie zawodzi, to był to pierścionek tak? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: moze dość już tych modłów 23.10.06, 15:38 Pierdzinek to był, a juści. Zdjęc niestety nie posadam :( Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: moze dość już tych modłów 23.10.06, 15:58 chloe30 napisała: > mieszkowamama napisała: > > > Chloe, i co z tą Twoją, znaczy się matki kameą?? > > > NIE POWIEDZIAŁAM!!!!!!! > Jestem zgniłym tchórzem. > No weź. Powiedz i będzie ze łba. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: moze dość już tych modłów 23.10.06, 16:43 mieszkowamama napisała: > > > No weź. Powiedz i będzie ze łba. > Całą sobote rzygałam z nerw, a wczoraj to juz nawet nic nie jadłam. Nie dało rady. Bo ja coś czuję, że matka wyjdzie z siebie i dostane w pysk. Raz w zyciu dostałam w pysk, ten chyba będzie drugi. Ale jak ja w wieku 32 lat dostane w pysk to ona mnie juz może więcej nie ogladac. No i tak....... Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: moze dość już tych modłów 23.10.06, 16:49 chloe30 napisała: > > Całą sobote rzygałam z nerw, a wczoraj to juz nawet nic nie jadłam. > Bo ja coś czuję, że matka wyjdzie z siebie i dostane w pysk. > Raz w zyciu dostałam w pysk, ten chyba będzie drugi. > Ale jak ja w wieku 32 lat dostane w pysk to ona mnie juz może więcej nie > ogladac. > No i tak....... > Buchachacha..... Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać. I co Ty teraz z tym fantem zamierzasz zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś