kora3 19.10.06, 11:50 korespondencja specjalna od Korci :) Poczytajcie jak sie potrafią "bronić" z Pis :) Milej lektury ..,. czekam na Wasze opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabollo Re: Steph, Diabollo :) macie maila :) 19.10.06, 20:31 kora3 napisała: > korespondencja specjalna od Korci :) Poczytajcie jak sie potrafią "bronić" z > Pis :) Milej lektury ..,. czekam na Wasze opinie :) Piękne dzięki, zabieram się do lektury. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Steph, Diabollo :) macie maila :) 19.10.06, 22:51 kora3 napisała: > korespondencja specjalna od Korci :) Poczytajcie jak sie potrafią "bronić" z > Pis :) Milej lektury ..,. czekam na Wasze opinie :) Czcigodna Koro, świetny materiał. Proponuję opublikować to tutaj na forum. Czy masz swój blog? Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Steph, Diabollo :) macie maila :) 20.10.06, 09:23 diabollo napisał: > kora3 napisała: > > > korespondencja specjalna od Korci :) Poczytajcie jak sie potrafią "bronić > " z > > Pis :) Milej lektury ..,. czekam na Wasze opinie :) > > Czcigodna Koro, świetny materiał. Dzięki :) Proponuję opublikować to tutaj na forum. Wole nie .. byłabym za bardfzpo rozpoznawalna, a po co ? :) > Czy masz swój blog? Nie :) > > Kłaniam się nisko. A ja dygam mile :) Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Steph, Diabollo :) macie maila :) 20.10.06, 21:46 kora3 napisała: > diabollo napisał: > > > kora3 napisała: > > > > > korespondencja specjalna od Korci :) Poczytajcie jak sie potrafią " > bronić > > " z > > > Pis :) Milej lektury ..,. czekam na Wasze opinie :) > > > > Czcigodna Koro, świetny materiał. > > Dzięki :) > > Proponuję opublikować to tutaj na forum. > > Wole nie .. byłabym za bardfzpo rozpoznawalna, a po co ? :) > > > Czy masz swój blog? > > Nie :) > > > > Kłaniam się nisko. > > A ja dygam mile :) Przepiękna Koro, Masz duży talent dziennikarski, pokazuj go jak najszerszemu gronu czytelników. Będę Ci kibicował i masz zostać redaktorem naczelnym wielkiej i znaczącej gazety. Szkoda, aby talenty się marnowały. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Steph, Diabollo :) macie maila :) 23.10.06, 09:21 Słodki Diabollo :) Chyba mnie troche przecenasz , serio ... Ale i tak mi miło .. Jaqk zautoryzuje dwa dwa wazniste wywiady co amm zautoryzowac :) To Ci prześle :) A tearz jeśli chcesz poelę fotkę z miłym panem .. moze go znasz ? :) Bo ja do niedawna z widzenia tylko, a teraz już jesteśmy po rozmowie face to face w zacisznym poloiku, ale bez skohjarzeń , bo rozmowa była o polityce li tylko :) Odpowiedz Link Zgłoś