noemi15 20.10.06, 10:09 zadalam wczoraj pytanie..... 140 odpowiedzi tyle, ze ze nie na temat wiecej kreatywnosci prosze! troche sie wysilcie noz widelec ktos sie pieknie zareklamuje i przebudzi mnie ze snu... do dziela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryko Re: gdzie te chlopy sie pytam!!! 20.10.06, 10:57 noemi15 napisała: > troche sie wysilcie > noz widelec ktos sie pieknie zareklamuje i przebudzi mnie ze snu... > > do dziela Action !!! Pobudzi... hehehe... też zachcianki. Te chłopy som tam gdzie som chetne laski... No, ale gdzie są te chętne laski ?? To ja się pytam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
noemi15 Re: gdzie te chlopy sie pytam!!! 20.10.06, 11:08 gdzie sa gdzie sa? zalezy do czego chetne ja zglaszam gotowosc... czy mozna po 30-tce poczuc w srodku... jeszcze raz takie mile... niedoopisania... takie ze swiat sie kreci w kolko... ze unosisz sie nad ziemia... ze myslisz ze wszyscy wiedza... ze chce sie chciec... mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
ryko Re: gdzie te chlopy sie pytam!!! 20.10.06, 11:17 Można. Zawsze można, i co ciekawe trzepie coraz mocniej :))) Jak to do czego chętne ?? Do wszystkiego !! Potrzebna jest taka dobrowolna niewolnica i niewyżyta nałożnica. Choć chyba na odwrót ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
noemi15 Re: gdzie te chlopy sie pytam!!! 20.10.06, 11:19 ja sie pytam potrzebna do czego ta niewyzyta niewolnica? mozna ponegocjowac hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
ryko Re: gdzie te chlopy sie pytam!!! 20.10.06, 11:28 noemi15 napisała: > ja sie pytam potrzebna do czego ta niewyzyta niewolnica? Do czego ?? To się dopiero okaże do czego... bo może być do niczego :((( Jako trochę doświadczony już ściemniacz netowy, nie robię sobie jakiś specjalnych nadziei... co polecam też innym. Odpowiedz Link Zgłoś
noemi15 Re: gdzie te chlopy sie pytam!!! 20.10.06, 11:36 sciemniacz netowy... hmm...... nie ciebie szukam nie chce sciemniania.... potrzebuje swiatla... Odpowiedz Link Zgłoś
ryko Re: gdzie te chlopy sie pytam!!! 20.10.06, 12:47 noemi15 napisała: > sciemniacz netowy... > hmm...... nie ciebie szukam > nie chce sciemniania.... > potrzebuje swiatla... Wiem, wiem... Choć Ty pewnie nie wiesz, że podczas ściemniania następuje rozświetlenie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
noemi15 Re: gdzie te chlopy sie pytam!!! 20.10.06, 12:50 masz fach w ustach... nawet mnie zakrecilo.... przez chwile ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ryko Re: gdzie te chlopy sie pytam!!! 20.10.06, 15:09 noemi15 napisała: > masz fach w ustach... > nawet mnie zakrecilo.... > przez chwile ;) tak skromnie i w ustach, i nie tylko tam ;))) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: gdzie te chlopy sie pytam!!! 20.10.06, 11:01 Tak się pięknie Piotr ogłasza, rzuć okiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
noemi15 Re: gdzie te chlopy sie pytam!!! 20.10.06, 11:09 jaki kurka Piotr? gdzie on ma swoj bilboard? Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: gdzie te chlopy sie pytam!!! 20.10.06, 11:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=50611660 Odpowiedz Link Zgłoś
noemi15 Re: gdzie te chlopy sie pytam!!! 20.10.06, 11:20 aaaa ten.... coz dzieciatko jeszcze... ja chce baba byc a nie matka nie mojego dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: gdzie te chlopy sie pytam!!! 20.10.06, 11:24 na czole wieku nie masz wypisanego;) Odpowiedz Link Zgłoś
noemi15 Re: gdzie te chlopy sie pytam!!! 20.10.06, 11:26 taa chyba tyko jeszcze tam nie... Odpowiedz Link Zgłoś
noemi15 Re: gdzie te chlopy sie pytam!!! 20.10.06, 11:34 ja powaznie zapytalam... plan moj jest taki... umowic sie przez internet... w jesiennym parku szurajac lisciami... isc sobie naprzeciw... zachlystujac sie obrazami... uscisnac sie wzajemnie... tak po koniuszek duszy... i zostac tak w tej chwili... z radosciami i lzami... i nie pytac o wczoraj... zmruzyc oczy do jutra... ... lapiac chwile ulotne ... tu i teraz przewrotne ... bedac mocno zmarszczona ... kochac... pragnac... plonac echh... Odpowiedz Link Zgłoś
mellaverde Re: gdzie te chlopy sie pytam!!! 20.10.06, 12:21 no wlasnie .. gdzie???? jak juz ktos znajdzie odp to niech sie podzieli swoja wiedza:) Odpowiedz Link Zgłoś
ryko Re: gdzie te chlopy sie pytam!!! 20.10.06, 15:10 mellaverde napisała: > no wlasnie .. gdzie???? > jak juz ktos znajdzie odp to niech sie podzieli swoja wiedza:) oni są na marsie a one na wenus w związku z czym mają permanentny problem ze wzajemnym spotkaniem :((( Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio mamy brac kota w worku??? 20.10.06, 14:05 i wysilac sie na darmo? najpierw opisz swoje walory, to pomyslimy, czy warto! Odpowiedz Link Zgłoś
noemi15 Re: mamy brac kota w worku??? 20.10.06, 14:41 za darmo... hmm.... nic za darmo... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio za darmo, to jest tylko pierwszy usmiech. 20.10.06, 14:45 ale zeby pojawil sie drugi, to ten pierwszy musi zostac odwzajemniony... to jak z tymi Twoimi walorami? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
noemi15 Re: za darmo, to jest tylko pierwszy usmiech. 20.10.06, 14:53 pytaj bo nie wiem o jakie walory ci chodzi maly Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: za darmo, to jest tylko pierwszy usmiech. 20.10.06, 15:08 noemi15 napisała: > pytaj > bo nie wiem o jakie walory ci chodzi maly... eeh lepiej nie... widze, zes smutna przed weekendem, a nie chce brac na swoje barki odpowiedzialnosci, gdybys mi byla "zeszla" w czasie tej operacji (zadawania pytan) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Pobudkaaaaa!!!!!!!!! 20.10.06, 17:05 Obudziłaś się? Mogę jeszcze wylać wodę na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
dijkman Tu jestem 20.10.06, 21:38 Jeżeli pytasz dziewczyn to nie licz na odpowiedź. Przecież to twoje rywalki. Jeżeli jednak pytasz chłopców to... też nie licz na odpowiedź. Przecież żaden normalny facet nie będzie szukał drugiemu partnerki. Odpowiedz Link Zgłoś
d23 Tutaj te chlopy..... 22.10.06, 13:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23659&w=40300299 tylko "te chlopy" tez maja walory i wymagania nie zadowalajac sie "bele czym" :) Odpowiedz Link Zgłoś
konradkonrad Re: gdzie te chlopy sie pytam!!! 25.10.06, 16:52 odpowiedz jest prosta: sa tam gdzie Ty nie bylas... Odpowiedz Link Zgłoś