Dodaj do ulubionych

A ten wątek zakłada DLA DWÓCH MIŁYCH PAŃ/DZIEWCZYN

IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.11.01, 16:50
tylko dla Nich Dwóch i żadnej innej :)))
Obie są bardzo miłe i czułe tylko, albo tym jeszcze nie wiedzą, albo tylko
czasami o tym zapominają.

Nieprawdaż moje miłe, przeurocze dwie Panie.

papa do poniedziałku/wtorku

OBCYM WSTĘP WZBRONIONY ! ! !

p.s.: już kończę, bo jakis wielki drab mi prawie wyrywa notbooka (chyba szuka
bombki) :)))))))
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: A ten wątek zakłada DLA DWÓCH MIŁYCH PAŃ/DZIEWCZYN 10.11.01, 18:00
      ale ja nie jestem obca, ja tez jestem Wawa....
      • Gość: samanta1 Re: A ten wątek zakłada DLA DWÓCH MIŁYCH PAŃ/DZIEWCZYN IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 18:04
        Dlaczego jedna z Tych milych pan posluguje sie moim Nickiem ? Dlaczego
        Niunia,co?
        • Gość: niunia Re:Do Samanty1 IP: *.opole.dialup.inetia.pl 10.11.01, 18:17
          sorki Samanto1, jeżeli dochodzenia mojego porannego śledczego były chybione,
          ale gdy rano się obudziłam i włączyłam kompa, zobaczyłam ten wątek o mojej
          amózgowości, to mój śledczy doszedł po śladach do wniosku, że tylko Ty duszku o
          tej porze włóczysz się po forum, dlatego na podstawie tych materiałów
          dowodowych pozwoliłam sobie autorstwo tego wątku przypisac Tobie, stąd i
          sprostowanie, przepraszam jeżeli śledztwo nie było zbyt drobiazgowo
          przeprowadzone i wnioski nieprawidłowe, buźka na przeproszenie
          • Gość: samanta1 Re:Do Samanty1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 18:39
            Niunia,ja NIGDY nie podszywam sie pod inne osoby i ZAWSZE uzywam swojego
            imienia. Nie wiem jak na podstawie godziny moglas wyciagnac takie wnioski.jesli
            mam cos do kogos to pisze wprost ale nie stosuje gowniarskich
            zagrywek.zapamietaj to prosze! Wybaczam!:)
            • Gość: niunia Re:Do Samanty1 IP: *.opole.dialup.inetia.pl 10.11.01, 18:40
              dzięki i Ci wierzę :)))
              • Gość: samanta1 Re:Do Samanty1 IP: 213.76.59.* 10.11.01, 18:54
                Poradze Ci cos.Popros swoich znajomych(e) aby napisaly cos na forum bez
                logowania sie.moze sie zdziwisz?:)))
                • Gość: niunia Re:Do Samanty1 IP: *.opole.dialup.inetia.pl 10.11.01, 18:57
                  stąd i były podejrzenia, ale mi się niechce bawic w takie pierdoły
                  • Gość: samanta1 Re:Do Samanty1 IP: 213.76.59.* 10.11.01, 19:02
                    I tyz piknie ale na przyszlosc zanim zaatakujesz popatrz czy celujesz we
                    wlasciwa osobe.:))) Pozdrowionka!:)
                    • Gość: niunia Re:Do Samanty1 IP: *.opole.dialup.inetia.pl 10.11.01, 19:06
                      już śledczego odesłałam p.Basi Piwnik, przyda jej się, kiepski fachowiec, ale
                      bardzo dyspozycyjny
                      • Gość: samanta1 Re:Do Samanty1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 19:23
                        Pozwolisz ze znikne z tego watku ,nie chcialabym aby znowu ze strony co
                        niektorych panow posypal sie w moja strone grad nieprzyzwoitosci.jakby nie
                        patrzec nie jestem jedna z dwoch milych pan.:) trzymaj sie Niunia!
                        • Gość: onlyania Re:Do Samanty1 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 19:51
                          plecie Szczecin z Opolem i nie po drodze im Warszawa, co?
                          totalna ignorancja po raz trzeci w tym tygodniu.....
                          nie przezyje juz nastepnych...
                          Ja tez do pani Piwnik sie udam w tej sprawie (tj ignorancji mojej osoby)
                          Dziewczynki, czy to wy wlasnie jestescie te mile i piekne, no bo wtedy sie
                          wynosze.
                          • Gość: samanta1 Re:Do Samanty1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 19:54
                            Ja jestem akurat ta niepiekna i niemila:))) Skad ja znam Twoj nick????? Czy to
                            nie Ty jestes ta "bojowa" z forum zenskiego???:)))jesli tak to serdecznie witam
                            a jesli nie to..tez serdecznie witam:)))
                          • Gość: niunia Re:do onlyani IP: *.opole.dialup.inetia.pl 10.11.01, 20:00
                            tutaj taki jeden men poluje na pierwszą naiwną, że możesz mu spokojnie jakiś
                            zachęcający anonsik zostawić
    • Gość: Men Moje miłe, przeurocze Dwie Panie IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 22:06
      Ładnie tak pod moja krótka nieobecność sabotaż uprawiać ?:))
      Przeciez o żadnym godzeniu nie było mowy ?!!!!!
      Przeciez nic takiego we Troje nie ustalaliśmy w sobotę ?:)))
    • Gość: Men Re: Niunia: jestes niedobra :((( IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 22:08
      A ładnie tak to mnie d.. obrabiać u Karinki ?:))
      To nie po chrześcijańsku !
      Jaki pijak, jaki sadysta - a kto mnie do tego zmuszał ?:)))
      • Gość: niunia Re: Niunia: jestes niedobra :((( IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.11.01, 22:10
        oki odwołuje, ale miękki kapciuszek może byc
        • Gość: Men Re: Niunia: jestes niedobra :((( IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 22:13
          NO to w koncu sadysta, ja spełnim prośbe kobiety ?)))
          A tamto trzecie określenie tez bys odwołała !
          Wiesz, że tez nieprawda :)))
          • Gość: niunia Re: Niunia: jestes niedobra :((( IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.11.01, 22:16
            wiem, ale chciałam Ci zrobić reklame
            • Gość: Men Re: Niunia: jestes dobra :))) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 22:19
              O.K> dziękuję. Tylko juz nic nie odpisuj na ten temat, bo jestes dziwnie
              spokojna :)))
              Może pogadamy o pogodzie ?:)))
              • Gość: niunia Re: Niunia: jestes dobra :))) IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.11.01, 22:21
                ja dzisiaj z wiadomej okazji politycznie sie wyrzywam, stąd i moja spolegliwość
                tutaj
                • Gość: niunia Re: rybka IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.11.01, 22:22
                  wyżywam
                • Gość: Men Re: Niunia: jestes dobra :))) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 22:23
                  A co to za okazja polityczna - nie jestem na topie ?
                  Dopiero co usiadłem na d.., foteliku .
                  • Gość: niunia Re: Niunia: jestes dobra :))) IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.11.01, 22:24
                    My pierwsza brygada...
                    • Gość: Men Re: Niunia: jestes dobra :))) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 22:29
                      NO co Ty, to nie polityka , to patriotyzm - ja za to dostawałem w latach 80-
                      tych w dupe od niebieskich ..:))
              • Gość: Men Re: Niunia: jestes dobra :))) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 22:22
                No dobrze, jak jestes taka ugodowa, to polewaj Niunia :)))
                Karinka i tak nie widzi ..:))
                • Gość: niunia Re: Niunia: jestes dobra :))) IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.11.01, 22:24
                  o nie, na takie konszachty się nie zgadzam, polewam i Karince, ale kończy mi
                  się Żywiec, więc leję Lecha
                  • Gość: Men Re: Niunia: jestes dobra :))) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 22:30
                    O.k. - polewaj, mnie poili dzisiaj cały czas czyms czerwonym, co się podobno
                    winem tam nazywa ..) Głupki, w Polsce nie byli ..:)))
                    • Gość: Men Re: Niunia: jestes dobra :))) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 22:31
                      Ale Aniołek nie pije, jej nie pozwole Ci rozpijać :)))
                      • Gość: niunia Re: Niunia: jestes dobra :))) IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.11.01, 22:37
                        spytaj się jej, czy nie ma zakiszonej jakiejś flaszeczki śliwowicy łąckiej,
                        pomieszamy z Leszkiem, będzie drink laszkowo-wielkopolski
                        • Gość: Men Re: Niunia: jestes dobra :))) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 22:39
                          To ta najsłynniejsza na świecie sliwowica z Polski pędzona bez akcyzy i podatku
                          vat ???

• Gość: niunia Re: Niunia: jestes dobra :))) IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.11.01, 22:45
                            teraz, już legalna, ale lepiej żeby Karinka wypatrzyła taką bardziej swojską,
                            mieszkałam tam kiedyś i rozróżniam smaki
                            • Gość: Men Re: Niunia: jestes dobra :))) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 22:50
                              jezu to teraz juz nie odróżniasz smaku ?:)))
                              To Lecha od Zywca tylko po nalepce ?

(bez urazy/żart)
                              • Gość: niunia Re: Niunia: jestes dobra :))) IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.11.01, 22:56
                                krajowe badziewie przyjmuje bez smaku, za to nad czeskim się skupiam
                      • karina_17 Re: Niunia: jestes dobra :))) 11.11.01, 22:51
                        To troska o moje zdrowie czy oszczędność z twojej ( waszej) strony?

Mało wypiłeś przez weekend....?
                        • Gość: Men Re: Karinka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 22:52
                          Dzisiaj od rana sama kawusię, i to tę wstrętną capuccino mi wciskali ..:))
                      • karina_17 Re: Niunia: jestes dobra :))) 11.11.01, 22:53
                        Chyba wpakowałotu się kilka panien - ty pewnie jesteś zadowolony, ale czy jet
                        jeszcze miejsce dla mnie i dla niuni (honorowe oczywiście0?

karina
                        • Gość: Men Re: Karinka i Niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 22:56
                          A jak myslicie, dla kogo założyłem ten watek ???

Tylko Karinka nie pije - pamietasz o K.W. ?

• Gość: niunia Re: Karinka i Niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.11.01, 22:59
                            a ja od czasu do czasu wyskakuje, żeby sobie szabelką naszego Kochanego Dziadka
                            powywijać i pośpiewać nasze legionowe piesni
                  • Gość: Men Re: Niunia: jestes niedobra :))) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 22:58
                    A nie mówiłem, żebys "nie krzyczała" o tym piciu ta głośno ???

Przez Ciebie dostałem op....
                    • Gość: niunia Re: Niunia: jestes niedobra :))) IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.11.01, 23:00
                      Karinka Cie lubi i drobne picie Ci wybaczy, wszak jesteś SM
                      • Gość: Men Re: Niunia: jestes dobra :))) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 23:03
                        Wiem ...

Dobra polewaj tego Lecha, Karinka poszła chyba spać
                      • karina_17 Re: Niunia: jestes niedobra :))) 11.11.01, 23:04
                        Karinka idzie spać - miłego polewania. Tylko nie pijcie lecha, jest bleble...

papa
                        • Gość: Men Re: Karinko IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 23:05
                          A Ty mała oszustko :)))))))
                          Dobranoc
                          • karina_17 Re: Karinko 11.11.01, 23:07
                            Oszustko???

pa słoneczko...:-)
                        • Gość: niunia Re: Niunia: jestes niedobra :))) IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.11.01, 23:08
                          pa Karinko, miło mi się z Tobą wspólkonsumowało supermena, a reszta to nasza
                          tajemnica
                          • Gość: Men Re: Niunia: jestes niedobra :((( IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 23:10
                            E co jest grane, w morde ?????!!!!!!!!!
                            Jaka nasza tajemnica, co kurde ????
                            • Gość: niunia Re: Niunia: jestes niedobra :((( IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.11.01, 23:14
                              rozmawialismy o Tobie na 5-tym wymiarze
                              • Gość: Men Re: Niunia: jestes niedobra :((( IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 23:16
                                Dalej prosze, dalej !!!!!!

Odstawiam piwo
                                • Gość: niunia Re: Niunia: jestes niedobra :((( IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.11.01, 23:21
                                  Karinka uważa, że bardzo inteligentny jesteś, ale proszę nie zdradź, że Ci to
                                  powiedziałam
                                  • Gość: Men Re: Niunia: jestes niedobra :((( IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 23:25
                                    O tym, że jestem inteligentny , to wiem od dawna - nie czaruj.
                                    Wal prawdę !
                                    • Gość: 2001 Re: Niunia: jestes niedobra :((( IP: 192.168.80.* 11.11.01, 23:27
                                      Gość portalu: Men napisał(a):

> O tym, że jestem inteligentny , to wiem od dawna - nie czaruj.
                                      > Wal prawdę !

Nie wystarczy byc inteligentnym, trzeba byc inteligentnym emocjonalnie, z drugiej
                                      strony nie uwazcie, ze naduzywal sie zdecydowanie slowa "inteligentny"?
                                      • Gość: niunia Re: Niunia: jestes niedobra :((( IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.11.01, 23:36
                                        no ale inteligent, to się domyśli o co chodzi
                                  • Gość: Men Re: Niunia: jestes niedobra :((( IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 23:27
                                    Na drugi raz, jak będę wyjeżdżał, to zabieram karinkę ze sobą, żebyście nie
                                    miały okazji do plotek BABSKICH :))))))))
    • Gość: Men Re: Do Niuni IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 23:36
      OBIECANKI - CACANKI
      • Gość: niunia Re: Do Niuni IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.11.01, 23:45
        śnij kolorowo i zmysłowo
        • Gość: Men Re: Do Niuni IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 23:51
          O kim mam śnić :)))
          • Gość: niunia Re: Do Niuni IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.11.01, 23:52
            jam nie pani Twoich snów, śnij tak, żeby Ci było dobrze
            • Gość: Men Re: Do Niuni IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 23:58
              Również słodkich snów życzę.

Dobranoc
    • Gość: Men Dzień dobry moje Miłe,Urocze Dwie Panie !!!!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 12:46
      • onlyania Re: Dzień dobry moje Miłe,Urocze Dwie Panie !!!!! 12.11.01, 14:04
        ja z damskiego saloniku fryzjerskiego
        tez chcialam pozdrowic.....
        i panow rowniez....
        • malena+ only...... 12.11.01, 14:20
          od fryzjera? czy aby nia zmieniasz koloru wlosow na blond? ;))
          • Gość: Men Re: malena+ IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 14:30
            Te blond włosy to chyba jakiś nowy wąglik na forum ?:))))
            • malena+ Re: malena+ 12.11.01, 14:38
              Gość portalu: Men napisał(a):

> Te blond włosy to chyba jakiś nowy wąglik na forum ?:))))

waglik? niiieeee.... co najwyzej szarancza... ;))))
              wizja dwoch panow z tlumem blondynek u boku... ulala ..podoba mi sie ;)))]
              osobiscie wole brunetki

• Gość: Men Re: malena+ IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 14:42
                Blondynki to jest To, co tygryski lubią najbardziej :)))
                • malena+ alez misiaczku... 12.11.01, 14:48
                  tygrys syberyjski moze??
                  tam zimno .. moze do Amazonii?? ;))))
                  • Gość: Men Re: alez misiaczku... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 15:02
                    malena+ napisał(a):

> tygrys syberyjski moze??
                    > tam zimno .. moze do Amazonii?? ;)))) - TAM NIE MA BARÓW, KNAJPEK

Co Was Kobitki napadła na tym forum jakaś mania wyjazdów "zagramanicę" z nami
                    mężczyznami ?:))
                    To był cytat z Kubusia Puchatka .., dla dorosłych.

• malena+ UPSSSS.......przepraszam tygrysku 12.11.01, 15:13
                      pomylilam watki??;))))
                      tu sie rozmawia o literaturze...hmmm...to mnie zdziwiles ;))

• Gość: Men Re: malena+ IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 16:30
                        malena+ napisał(a):

> pomylilam watki??;))))
                        > tu sie rozmawia o literaturze...hmmm...to mnie zdziwiles ;))
                        >
                        O.K. Kobitki, literatura - może być , tylko żadnego alkoholu na tym wątku :)))

• Gość: onlyania Re: malena+ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 19:24
                          A to jaka!!!!!!!!!!!!
                          Men to zgadl pierwszy, ale nie zajarzylam .....
                          Bo ja naprawde w sobote na blond!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          (ale nie bojcie sie straznicy mojej inteligencji jako dark blond, to bylo tylko
                          lekkie rozjasnienie) - czytaj rozjasnienie umyslu.......
                          • Gość: Men Re: onlyania i malena+ IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 19:38
                            Gość portalu: onlyania napisał(a):

> A to jaka!!!!!!!!!!!!
                            > Men to zgadl pierwszy, ale nie zajarzylam .....
                            > Bo ja naprawde w sobote na blond!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            > (ale nie bojcie sie straznicy mojej inteligencji jako dark blond, to bylo tylko
                            >
                            > lekkie rozjasnienie) - czytaj rozjasnienie umyslu.......

Co jest grane dziewczyny - chcecie sie kłócic, czy bić tutaj? - to drugie byłoby
                            fajniejsze !!!

A to farbowanie to pod wpływem pewnego innego wątku na tym forum (ale tam chyba
                            tylko jasne lub platynowe ?)

• Gość: Men Re: Onlyanai IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 14:33
          Witam wszędobylską Onlyanie :)))
          Czyżby Mina znowu zniknęła :(
          • Gość: niunia Re:do Mena IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.11.01, 15:32
            widzę,że niezłą orgietkę sobie zorganizowałeś, zaradny jesteś jak na mena
            • Gość: Men Re:do Niuni IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 16:28
              Juz się wyspałaś ?:)
              Zawsze byłem zaradny i zawsze miałem i mam powodzenie ..
              Tylko ci......., nikomu sie nie chwal i nie kabluj. O.K.?
              • Gość: Men Re:do Niuni IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 16:32
                Wczoraj jak 'krzyczałaś" o tym piciu to pamietasz, co potem było ..:(((
    • Gość: Men Re: Z braku Tych moich dwóch Pań jestem zmuszony, IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 20:08
      jak gospodarz, zamknąć ten wątek.

Nic mi się nie udało osiągnąć, no może poza jednym: chyba się przekonały już,
      że sa miłe i urocze ?:)))
      Ale i są efekty uboczne: już się obie pogodziły (CHOLERA JASNA) - tego nie
      planowałem :((

Idę coś wypić i to do barku prawdziwego, a nie wirtualnego: może na piwo do
      barku GOGO ????:)))))

pozdrawiam wszystkich gości
      • Gość: niunia Re: Z braku Tych moich dwóch Pań jestem zmuszony, IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.11.01, 20:25
        szybko wymiękasz My Sweet Lord
        • Gość: Men Re: Z braku Tych moich dwóch Pań jestem zmuszony, IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 20:32
          Masz coś wypić
          • Gość: niunia Re: Z braku Tych moich dwóch Pań jestem zmuszony, IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.11.01, 20:34
            otwartego od wczoraj leszka, jak musisz, ale ja dzisiaj abstynt
            • Gość: Men Re: Z braku Tych moich dwóch Pań jestem zmuszony, IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 20:36
              E tam, to ide do tego baru, no chyba, że bedzie striptiz ..:)))
              • Gość: niunia Re: Z braku Tych moich dwóch Pań jestem zmuszony, IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.11.01, 20:39
                to idź, jak masz ciąg, ja tu namierzyłam jakiś ciekawy obiekt z wlkp, a to
                konkretny naród, baw się dobrze
                • Gość: Men Re: Z braku Tych moich dwóch Pań jestem zmuszony, IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 20:41
                  Baw sie dobrze, nikomu nie darujesz ..))))))00
                  • Gość: niunia Re: Z braku Tych moich dwóch Pań jestem zmuszony, IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.11.01, 20:44
                    znowu siusiasz
                    • Gość: men Re: Z braku Tych moich dwóch Pań jestem zmuszony, IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 20:51
                      Chcesz to wierz, nie chcesz nie wierz - czekam na taksówke.
                      • Gość: niunia Re: Z braku Tych moich dwóch Pań jestem zmuszony, IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.11.01, 20:55
                        to gdzie Ty mieszkasz,że do baru musisz jechać taksówką
                        • Gość: Men Re: niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 22:22
                          Zgadnij ? jestem czasami troszkę leniwy, no ale nie dzisiaj - tak to bym kazał
                          sobie przywieść ...

Jak tam dzisiejsze łowy Niunia ?:)))
                          • Gość: niunia Re: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.11.01, 22:25
                            wlkp poszedł swoje pyry policzyć i jeszcze nie wrócił
                            • Gość: Men Re: niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 22:26
                              A proszek do prania, tfu mydełko ?

świntuch, co ?
                              • Gość: niunia Re: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.11.01, 22:29
                                obleśny, chciał być wodoodporny i nałożył gumowe ubranko
                                • Gość: Men Re: niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 22:31
                                  hi,hi małolat co ? Ani okruszka romantyzmu
                              • Gość: Men Re: niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 22:29
                                A propos Twojego pytania skąd indziej: byłem "na kolacji słuzbowej".
                                Zostało mi jeszcze "jedno dziecie" do uspienia, jak to młodzież tutaj mówi, na
                                realu :))))
                                • Gość: niunia Re: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.11.01, 22:34
                                  kąpie się dziecię samo, idż zobacz żeby sobie dupci nie odparzyło
                                  • Gość: Men Re: niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 22:38
                                    Nie strasz, bo zaraz polecę .., najwyżej położy sie spac na brzuszku
                                    • Gość: niunia Re: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 12.11.01, 22:42
                                      to zaopiekuj sie ładnie dzieciątkiem, a ja spadam zazdrosna, że o moją pupcie
                                      nikt sie nie martwi
                                      • Gość: Men Re: niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 22:43
                                        Barany, nie chłopy w Tym Opolu :))))

Dobranoc
                                  • Gość: Men Re: niunia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 22:40
                                    A pupcię, jak to dziecko nasmaruje sie kremikiem, a jak nadal będzie bolała, to
                                    sie po "ojcowsku" pocałuje
                                    • karina_17 Re: niunia 13.11.01, 19:41
                                      Chyba jestem przez tego K.W. (pamiętasz ) nie w temacie. Coś przegapiłam?

całusy dla wszystkich, karina
                                      • Gość: M.., Re: Karinka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 21:10
                                        "Kto wcześnie spać chodzi
                                        Ten sam sobie szkodzi"

Dobry wieczór Aniołku
                                        Men
                                        • karina_17 Re: Karinka 13.11.01, 23:02
                                          Nie chodzę wcześnie spać. Ostatnio w ogóle nie sypiam...

Dobry wieczór Słońce..

karina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka