Dodaj do ulubionych

Molestowanie

22.10.06, 19:43
wymyślono po to, zeby kobiety czuły się brzydkie i nijakie.
I co wy na to?
:)
Obserwuj wątek
    • to-wlasnie-ja Re: Molestowanie 22.10.06, 19:46
      Chyba za malo wypilam , nie chwytam :)
      • wietka Re: Molestowanie 22.10.06, 19:48
        to-wlasnie-ja napisała:

> Chyba za malo wypilam , nie chwytam :)
        >
        no to jeszcze trochę winka i wszystko jasne będzie:)
    • crimen Re: Molestowanie 22.10.06, 19:46
      Jeśli własciwy facet bajeruje, wtedy nazywa się to uwodzeniem, a gdy
      niewłaściwy to molestowaniem:)
      • wietka Re: Molestowanie 22.10.06, 19:47
        Dobre spostrzezenie:))
        • crimen Re: Molestowanie 22.10.06, 19:51
          Od razu wyczułem półapkę.Molestowanie wymyślily Amerykanki, a teraz sobie
          pukają w głowę, bo Amerykanin boi sie nawet uśmiechnąć do koleżanki z pracy:)
          • to-wlasnie-ja Re: Molestowanie 22.10.06, 19:57

I z tym sie zgodze :) A tak serio to jak fajny to niech uwodzi a jak nie to dostaje po lapach i juz. I nie czuje sie wowczas ani brzydka ani nijaka :)
            • wietka Re: Molestowanie 22.10.06, 20:00
              Ja myslę, ze jak kobieta od razu ostro zareaguje , to facetowi przechodzi ochota
              , ale jeśli prowokuje, zachęca, no to mężczyzna bawi się dalej:)
              • wietka Re: Molestowanie 22.10.06, 20:02
                Myślę sobie też, ze mały flircik, odrobina kokieterii jeszcze nikomu nie
                zaszkodziły :)
              • crimen Re: Molestowanie 22.10.06, 20:04
                Ale gdy sądownie pogonicie takiego klienta molestowaniem, to juz żadna inna z
                takiego nie skorzysta, bo facet ze strachu zmieni preferencje;)
                • slimaczek14 Re: Molestowanie 22.10.06, 20:06
                  myślałby kto, że faceci tacy strachliwi są;)
                  • crimen Re: Molestowanie 22.10.06, 20:14
                    Nawet nie wiesz jak bardzo:)
                    • slimaczek14 Re: Molestowanie 22.10.06, 20:18
                      a no widzisz nie wiem, nie spotkałam takiego na swojej drodze;)
                      • crimen Re: Molestowanie 22.10.06, 20:27
                        No więc ja Ci mowię że każdy facet to chodzący kompleks, bojący sie nawet
                        własnego cienia;)
                        • slimaczek14 Re: Molestowanie 22.10.06, 20:28
                          W rzeczywistości wcale na to nie wygląda, wychodzi na to, że nieźle ukrywacie
                          wszystkie swoje uczucia.
                          • crimen Re: Molestowanie 22.10.06, 20:30
                            No przeciez żaden facet nie pokaże jaki jest naprawdę, bo to obciach. Wszystko
                            jest starannie zamaskowane grą pozorów:)
                            • slimaczek14 Re: Molestowanie 22.10.06, 21:06
                              może i lepiej niech tak zostanie?
                              • crimen Re: Molestowanie 22.10.06, 21:10
                                Jeśli masz dar przekonywania, to się czasem taki dla Ciebie otworzy, ale pod
                                warunkiem że nikomu o tym nie powiesz:)
                                • slimaczek14 Re: Molestowanie 22.10.06, 21:13
                                  to akurt nie stanowi dla mnie problemu, tajemnica to tajemnica:)
                                  • crimen Re: Molestowanie 22.10.06, 21:19
                                    I pozwolisz mu się wypłakać na łonie? ;)
                                    • slimaczek14 Re: Molestowanie 22.10.06, 21:50
                                      nie zastanawiałam się nad tym,
                                      zależy od potrzeb
                                      • crimen Re: Molestowanie 22.10.06, 21:53
                                        Instrumentalnie traktujesz facetów:)
                                        • slimaczek14 Re: Molestowanie 22.10.06, 22:02
                                          co znaczy instrumentalnie, miałam na myśli potrzeby owego faceta;)
                                          • crimen Re: Molestowanie 22.10.06, 22:05
                                            Potrzeby były jasno sprecyzowane, a Ty tu jakąś gradację tych potrzeb
                                            przeprowadzasz;)
                                            • slimaczek14 Re: Molestowanie 22.10.06, 22:06
                                              przyjaźń to przyjaźń, nic poza tym:)
                                            • crimen Re: Molestowanie 22.10.06, 22:09
                                              Przyjaźń przyjaźni nie równa. Tu tez jest gradacja;)
                                              • slimaczek14 Re: Molestowanie 22.10.06, 22:36
                                                na czym ona ma polegać?
                                                • crimen Re: Molestowanie 22.10.06, 22:42
                                                  Tego sie nie da ustalić z góry. Tu ważna jest intuicja w każdym osobniczym
                                                  przypadku;)
                        • zgrywusik Re: pisz za siebie ty 22.10.06, 21:12
                          babo w spodniach :)

crimen napisał:

> No więc ja Ci mowię że każdy facet to chodzący kompleks, bojący sie nawet
                          > własnego cienia;)
                          • crimen Re: pisz za siebie ty 22.10.06, 21:18
                            Boisz się, że o Tobie myślałem???;)))
                            • zgrywusik Re: to juz tak źle u Ciebie, 22.10.06, 21:19
                              że na litość rwiesz ?:)
                              • crimen Re: to juz tak źle u Ciebie, 22.10.06, 21:22
                                Lata lecą. Coraz trudniej czymś zaskoczyć:)
                                • zgrywusik Re: to się ma, albo nie ma, 22.10.06, 21:26
                                  z tym się albo rodzisz, albo całe życie popełniasz plagiaty - jak to
                                  zrozumiesz, to będziesz miał spokojniejszy żywot :)
                                  • crimen Re: to się ma, albo nie ma, 22.10.06, 21:29
                                    Żywot mam spokojny. Myślisz że zrozumiałem?:)
                                    • zgrywusik Re: aż tak bardzo to nie chce mi 22.10.06, 21:38
                                      się myśleć - poczekam..:)
                                      • crimen Re: aż tak bardzo to nie chce mi 22.10.06, 21:46
                                        W takim razie wierzę ci:)
                                        • zgrywusik Re: mozesz werzyć lub nie, 22.10.06, 21:59
                                          wybór należy do Ciebie :)

ps.: tylko nie męcz się nadaremnie i za często, podobno się starzejesz..:)
                                          • crimen Re: mozesz werzyć lub nie, 22.10.06, 22:06
                                            Przecież jestes starszy:)))
                                            • zgrywusik Re: ale chyba widać 22.10.06, 22:12
                                              coś zupełnie odwrotnego ?:)
                                              • crimen Re: ale chyba widać 22.10.06, 22:22
                                                Właśnie nic nie widać, bo ktoś się chowa, jakby nie pamietał, że zawsze go
                                                mozna znaleźć przy półce z pasztetem:)))
                                                • zgrywusik Re: oj, jeszcze na stare latka 22.10.06, 22:36
                                                  za metafory się bierzesz - ale i tak nic nie rozumiem :)
                                                  • crimen Re: oj, jeszcze na stare latka 22.10.06, 22:44
                                                    To ten wiek, ale przypomne ci, że dysponujemy specjalistką od namierzania cię w
                                                    hipermarketach:)
                                                  • zgrywusik Re: no popatrz, a ja myślałem, 22.10.06, 22:45
                                                    że pasztety to Twoja specjalność ?:)
                                                  • crimen Re: no popatrz, a ja myślałem, 22.10.06, 22:52
                                                    Nie trzeba się było za nimi chować:)
                                                  • zgrywusik Re: baba o zupie ..:)ntx 23.10.06, 19:12
                                                    crimen napisał:

> Nie trzeba się było za nimi chować:)
                                                  • crimen Re: baba o zupie ..:)ntx 23.10.06, 21:38
                                                    Nie wstydź się. Każdy ma jakiś słaby punkt:)
                                                  • zgrywusik Re: nawet 23.10.06, 22:59
                                                    Twój guru ?:)

crimen napisał:

> Nie wstydź się. Każdy ma jakiś słaby punkt:)
                                                  • crimen Re: nawet 23.10.06, 23:14
                                                    Mój Guru musi być płci odmiennej:)
                                                  • slimaczek14 Re: chłopcy nie macie nic lepszego do roboty 23.10.06, 23:16
                                                    są ważniejsze rzeczy
                                                  • zgrywusik Re: przecież mamy, 23.10.06, 23:18
                                                    nie widać ?:)

slimaczek14 napisała:

> są ważniejsze rzeczy
                                                  • slimaczek14 Re: przecież mamy, 23.10.06, 23:21
                                                    najwyraźniej na wzrok mi padło, dobranoc
                                                  • zgrywusik Re: z grzeczności nie zaprzeczać ?:) 23.10.06, 23:25
                                                    słodkich snów.

slimaczek14 napisała:

> najwyraźniej na wzrok mi padło, dobranoc
                                                  • zgrywusik Re: ale chociaż tym razem realny, 23.10.06, 23:18
                                                    czy znowu wirtualny ?:)

crimen napisał:

> Mój Guru musi być płci odmiennej:)
                                                  • crimen Re: ale chociaż tym razem realny, 23.10.06, 23:26
                                                    No i przepłoszyłeś Ślimaczka:)
                                                  • slimaczek14 Re: ale chociaż tym razem realny, 23.10.06, 23:28
                                                    nie przepłoszył, i tak miałam już iść, nie będę wchodzić między wódkę, a
                                                    zakąskę, poza tym nie mam nastroju
                                                  • crimen Re: ale chociaż tym razem realny, 23.10.06, 23:30
                                                    Zgrywusik to nie wódka. Czasem może uchodzić za zagrychę:)))
                                                  • zgrywusik Re: Ja ????????? 23.10.06, 23:28
                                                    Chciała chyba spać ?

crimen napisał:

> No i przepłoszyłeś Ślimaczka:)
                                                  • crimen Re: Ja ????????? 23.10.06, 23:30
                                                    A kto jej zepsuł humorek???:)
                                                  • slimaczek14 Re: Ja ????????? 23.10.06, 23:31
                                                    Ani On ani Ty
                                                  • crimen Re: Ja ????????? 23.10.06, 23:34
                                                    To Ty jeszcze nie znasz Zgrywusa. On to potrafi zrobić tak, że nawet się nie
                                                    zorientujesz:)
                                                  • slimaczek14 Re: Ja ????????? 23.10.06, 23:35
                                                    ale humoru to ja już nie mam od południa:(
                                                  • crimen Re: Ja ????????? 23.10.06, 23:37
                                                    To pora przerwać złą passę:)
                                                  • slimaczek14 Re: Ja ????????? 23.10.06, 23:38
                                                    nie da rady, po takim dniu:(
                                                  • crimen Re: Ja ????????? 23.10.06, 23:40
                                                    Wszystko jest wzgledne. To kwestia nastawienia:)
                                                  • slimaczek14 Re: Ja ????????? 23.10.06, 23:41
                                                    nie jest to rozmowa na teraz, przynajmniej nie na dziś
                                                  • crimen Re: Ja ????????? 23.10.06, 23:43
                                                    Dlatego nie pytam o istotę. Chodzi mi o efekt:)
                                                  • slimaczek14 Re: Ja ????????? 23.10.06, 23:45
                                                    na efekt to trzeba poczekać i czekanie wydłuży się, przez dzisiejszy dzień
                                                  • crimen Re: Ja ????????? 23.10.06, 23:47
                                                    Trudno sie mówi. Tylko nie chowaj się do skorupki na dłużej:)
                                                  • slimaczek14 Re: Ja ????????? 23.10.06, 23:48
                                                    jakby co to stukaj mocno;)
                                                  • crimen Re: Ja ????????? 23.10.06, 23:52
                                                    Chyba nie młotkiem???;)
                                                  • slimaczek14 Re: Ja ????????? 24.10.06, 07:05
                                                    może być młotkiem,może pomoże..
                                                  • crimen Re: Ja ????????? 24.10.06, 14:07
                                                    Radykaliżm z Ciebie wychodzi:)
                                                  • slimaczek14 Re: Ja ????????? 24.10.06, 14:10
                                                    Czasem radykalne rozwiązania są najlepsze.
                                                  • crimen Re: Ja ????????? 24.10.06, 14:48
                                                    Uogólnienia tylko rozmywają wizję celu;)
                                                  • slimaczek14 Re: Ja ????????? 24.10.06, 15:04
                                                    a jaki jest cel?
                                                  • crimen Re: Ja ????????? 24.10.06, 17:10
                                                    Jakiś się wyznaczy:)
                                                  • slimaczek14 Re: Ja ????????? 24.10.06, 17:11
                                                    no to słucham:)
                                                  • crimen Re: Ja ????????? 24.10.06, 17:34
                                                    Nie będziemy się zajmować duperelami:)
                                                  • slimaczek14 Re: Ja ????????? 24.10.06, 17:36
                                                    a czym?
                                                  • crimen Re: Ja ????????? 24.10.06, 19:45
                                                    Program byl już opracowany, tylko Agrafka wszystko pokręciła;)
                                                  • slimaczek14 Re: Ja ????????? 24.10.06, 21:45
                                                    to niech odkręca z powrotem;)
                                                  • crimen Re: Ja ????????? 24.10.06, 22:02
                                                    Jestem tego samego zdania, a w ogóle to nasza pacjentka i z tego powodu nie
                                                    powinna mieć za wiele do powiedzenia;)
                                                  • slimaczek14 Re: Ja ????????? 24.10.06, 22:05
                                                    Tak, kobieta to najlepiej, żeby wogóle nic nie mówiła, prawda??
                                                  • crimen Re: Ja ????????? 24.10.06, 22:16
                                                    Powinna tylko odpowiadać na pytania;)
                                                  • slimaczek14 Re: Ja ????????? 24.10.06, 22:20
                                                    rozumiem, że odpowiedzi na te pytania są znacznie wcześniej przygotowane przez
                                                    faceta?
                                                  • crimen Re: Ja ????????? 24.10.06, 22:22
                                                    No dobrze, połowę przygotujesz Ty;)
                                                  • slimaczek14 Re: Ja ????????? 24.10.06, 22:23
                                                    egzamin jej zrobimy?
                                                  • crimen Re: Ja ????????? 24.10.06, 22:35
                                                    Połączony z testem. Niech tez nie ma lekko:)
                                                  • slimaczek14 Re: Ja ????????? 24.10.06, 22:46
                                                    nikt nie ma lekko;)
                                                  • crimen Re: Ja ????????? 24.10.06, 22:50
                                                    Sama przyszła, to bedzie jej lżej;)
                                                  • slimaczek14 Re: Ja ????????? 24.10.06, 22:54
                                                    myślisz??
                                                  • arogancka_agrafka Re: Ja ????????? 24.10.06, 23:00
                                                    crimen napisał:

> Jestem tego samego zdania, a w ogóle to nasza pacjentka i z tego powodu nie
                                                    > powinna mieć za wiele do powiedzenia;)

Słucham ???!!!

Powtórz to jeszcze raz ;))
                                                  • slimaczek14 Re: Ja ????????? 24.10.06, 23:05
                                                    Typowy facet Agrafko. Jego zdaniem powinnaś tylko na pytania odpowiadać,
                                                    odpowiedzi też Ci sam napisze;)
                                                  • arogancka_agrafka Re: Ja ????????? 24.10.06, 23:07
                                                    Tylko, że one zapewne, nie będą się pokrywać z moimi ;))
                                                  • slimaczek14 Re: Ja ????????? 24.10.06, 23:08
                                                    To chyba oczywiste;)
                                                  • crimen Re: Ja ????????? 24.10.06, 23:09
                                                    arogancka_agrafka napisała:

> Tylko, że one zapewne, nie będą się pokrywać z moimi ;))
                                                    >
                                                    Chcesz inne pytania, czy odpowiedzi? ;)))
                                                  • arogancka_agrafka Re: Ja ????????? 24.10.06, 23:11
                                                    Pytania, jakie uważasz za stosowne, a odpowiedzi udzielę siama ;))
                                                  • crimen Re: Ja ????????? 24.10.06, 23:22

> Pytania, jakie uważasz za stosowne, a odpowiedzi udzielę siama ;))
                                                    >
                                                    A ja je zinterpretuję...odpowiednio;)))
                                                  • arogancka_agrafka Re: Ja ????????? 24.10.06, 23:30
                                                    Pozostawiam Ci dowolność interpretacji,
                                                    nic a nic, mi to nie przeszkadza ;))
                                                  • crimen Re: Ja ????????? 24.10.06, 23:08
                                                    slimaczek14 napisała:

> Typowy facet Agrafko. Jego zdaniem powinnaś tylko na pytania odpowiadać,
                                                    > odpowiedzi też Ci sam napisze;)

Obojętne czego chce facet, kobieta i tak zrobi tak jak uważa;)
                                                  • crimen Re: Ja ????????? 24.10.06, 23:05
                                                    Jesteś objęta programem, więc nie podsłuchuj;)))
                                                  • arogancka_agrafka Re: Ja ????????? 24.10.06, 23:08
                                                    Tak tu głośno rozprawiacie, że nie sposób Was nie usłyszeć ;))
                                                  • crimen Re: Ja ????????? 24.10.06, 23:10
                                                    Chyba trzeba pacjentke ogłuszyć;)))
                                                  • arogancka_agrafka Re: Ja ????????? 24.10.06, 23:11
                                                    crimen napisał:

> Chyba trzeba pacjentke ogłuszyć;)))

haha....uważaj, żebym Cię nie ubiegła ;)))
                                                  • slimaczek14 Re:To może ja nie będę przeszkadzać;) 24.10.06, 23:16

• crimen Re:To może ja nie będę przeszkadzać;) 24.10.06, 23:19
                                                    Sam nie dam rady. Nie uciekaj;)
                                                  • slimaczek14 Re:To może ja nie będę przeszkadzać;) 24.10.06, 23:22
                                                    Nie uciekam, nie chcę się wtrącać.
                                                  • crimen Re:To może ja nie będę przeszkadzać;) 24.10.06, 23:25
                                                    I nie pomożesz gdy będzie gorąco?;)
                                                  • slimaczek14 Re:To może ja nie będę przeszkadzać;) 24.10.06, 23:26
                                                    wyleję Ci na głowę kubeł zimnej wody, ok?
                                                  • slimaczek14 Re:Czyżbyś się pogniewał? 24.10.06, 23:42

• crimen Re:Czyżbyś się pogniewał? 24.10.06, 23:51
                                                    Nie, tylko mam coś do zrobienia. Chyba zniknę, bo coś nie mogę się skupić:)
                                                    Spokojnej nocy. Dobranoc:)
                                                  • slimaczek14 Re:Czyżbyś się pogniewał? 24.10.06, 23:53
                                                    mam nadzieję, że nie przeze mnie nie możesz się skupić
                                                  • crimen Re:Czyżbyś się pogniewał? 24.10.06, 23:56
                                                    Każda kobieta ma w sobie nasz brak skupienia:)
                                                  • slimaczek14 Re:Czyżbyś się pogniewał? 24.10.06, 23:57
                                                    dobranoc:)
                                                  • crimen Re:Czyżbyś się pogniewał? 24.10.06, 23:59
                                                    Dobranoc:)
                                                  • crimen Re:To może ja nie będę przeszkadzać;) 24.10.06, 23:48
                                                    Lej. Wytrzymam:)
                                                  • slimaczek14 Re:To może ja nie będę przeszkadzać;) 24.10.06, 23:49
                                                    Ale to taka lodowata z górskiego źródełka;)
                                                  • crimen Re:To może ja nie będę przeszkadzać;) 24.10.06, 23:53
                                                    Taką lubię najbardziej:)
                                                  • slimaczek14 Re:To może ja nie będę przeszkadzać;) 24.10.06, 23:54
                                                    no to chlup:)
                                                  • crimen Re:To może ja nie będę przeszkadzać;) 24.10.06, 23:57
                                                    Już mi lepiej. Skupiam się:)
                                                  • slimaczek14 Re:To może ja nie będę przeszkadzać;) 24.10.06, 23:58
                                                    zimny prysznic często pomaga;)
                                                  • slimaczek14 Re:To może ja nie będę przeszkadzać;) 25.10.06, 21:08
                                                    Jak tam udało Ci się skupić na tyle, żeby zadanie wykonać??
                                                  • crimen Re: Ja ????????? 24.10.06, 23:18

> crimen napisał:
                                                    >
                                                    > > Chyba trzeba pacjentke ogłuszyć;)))
                                                    >
                                                    > haha....uważaj, żebym Cię nie ubiegła ;)))
                                                    >
                                                    To juz groźba i torpedowanie programu badań;)))
                                                  • arogancka_agrafka Re: Ja ????????? 24.10.06, 23:29
                                                    crimen napisał:

> To juz groźba i torpedowanie programu badań;)))

Odkąd pamiętam, nie lubiałam jak się coś ślimaczyło
                                                    i ciągnęło jak flaki z olejem ;)))
                                                  • slimaczek14 Re: Ja ????????? 24.10.06, 23:30
                                                    A Ty co się mnie czepiasz Agrafko, hę;P
                                                  • arogancka_agrafka Re: Ja ????????? 24.10.06, 23:32
                                                    slimaczek14 napisała:

> A Ty co się mnie czepiasz Agrafko, hę;P

Tak się właśnie zastanawiałam, czy nie napisać
                                                    małej uwagi, co do tego ślimaczenia.
                                                    Wiedziałam, że wyłowisz to i będziesz warczeć ;))
                                                  • slimaczek14 Re: Ja ????????? 24.10.06, 23:34
                                                    przesiąkłam warczeniem od z-t-t
                                                  • arogancka_agrafka Re: Ja ????????? 24.10.06, 23:37
                                                    Mało tego, Wy już sobie z dzióbków pijecie.
                                                    Ładna parka ;)))
                                                  • slimaczek14 Re: Ja ????????? 24.10.06, 23:38
                                                    niczym dwa gołąbki;)
                                                  • zgrywusik Re: niech Ci będzie, że ja.., 23.10.06, 23:32
                                                    wiem, wiem, Ty zawsze musisz mieć winnego swoich p.....ł :)

crimen napisał:

> A kto jej zepsuł humorek???:)
                                                  • crimen Re: niech Ci będzie, że ja.., 23.10.06, 23:36
                                                    Już nie bedę nikomu przypominał, jak napuszczał na mnie całe stada Foremek:)
                                                  • slimaczek14 Re:Bawcie się dobrze dalej 23.10.06, 23:37
                                                    żegnam
                                                  • zgrywusik Re:karaluchy do poduchy :) ntx 23.10.06, 23:38
                                                    slimaczek14 napisała:

> żegnam
                                                  • slimaczek14 Re:karaluchy do poduchy :) ntx 23.10.06, 23:40
                                                    ale spać to ja nie idę, poprostu stąd znikam
                                                  • crimen Re:Bawcie się dobrze dalej 23.10.06, 23:38
                                                    Zgrywusik bez damskiego towarzystwa też zaraz zniknie, jak go znam:)
                                                  • slimaczek14 Re:Bawcie się dobrze dalej 23.10.06, 23:40
                                                    postarajcie się o inne
                                                  • crimen Re:Bawcie się dobrze dalej 23.10.06, 23:44
                                                    I Zgrywus je znowu przestraszy:)
                                                  • zgrywusik Re: czemu nie, 23.10.06, 23:45
                                                    Twe życzenie rozkazem :)

slimaczek14 napisała:

> postarajcie się o inne
                                                  • slimaczek14 Re:no to nie przeszkadzam 23.10.06, 23:46

• zgrywusik Re:no to nie przeszkadzam 23.10.06, 23:48
                                                    pa pa :)

slimaczek14 napisała:

>
                                                  • crimen Re:no to nie przeszkadzam 23.10.06, 23:51
                                                    No widzisz. Chce nas zostawić:)
                                                  • zgrywusik Re:znowu błąd.., 23.10.06, 23:52
                                                    Ciebie:)

crimen napisał:

> No widzisz. Chce nas zostawić:)
                                                  • crimen Re:znowu błąd.., 23.10.06, 23:54
                                                    Bo zaraz wywołam Pazernego;)
                                                  • zgrywusik Re:a co, znowu 23.10.06, 23:55
                                                    zasnął?:)

crimen napisał:

> Bo zaraz wywołam Pazernego;)
                                                  • crimen Re:a co, znowu 24.10.06, 00:02
                                                    Przecież z nim nie śpię:)
                                                  • zgrywusik Re: ja o tym nie pisałem :)ntx 24.10.06, 21:08
                                                    crimen napisał:

> Przecież z nim nie śpię:)
                                                  • crimen Re: ja o tym nie pisałem :)ntx 24.10.06, 22:34
                                                    Twój tok myślenia jest zagadką nie tylko dla mnie:)
                                                  • zgrywusik Re: więcej nie bedę.., 23.10.06, 23:37
                                                    raz spróbowałem i tak g.... z tego wyszło :)

crimen napisał:

> Już nie bedę nikomu przypominał, jak napuszczał na mnie całe stada Foremek:)
                                                  • crimen Re: więcej nie bedę.., 23.10.06, 23:42
                                                    Pamiętam, że przez ciebie obaj musieliśmy sp....... przed rozjuszonymi
                                                    Foremkami:)
                                                  • zgrywusik Re: znowu cos Ci się popier..., 23.10.06, 23:46
                                                    nie "śmy", tylko jeden :)

crimen napisał:

> Pamiętam, że przez ciebie obaj musieliśmy sp....... przed rozjuszonymi
                                                    > Foremkami:)
                                                  • crimen Re: znowu cos Ci się popier..., 23.10.06, 23:48
                                                    Mówisz o sobie oczywiscie:)
                                                  • zgrywusik Re: tak, tak.., 23.10.06, 23:50
                                                    zadowolony ?:)

crimen napisał:

> Mówisz o sobie oczywiscie:)
                                                  • crimen Re: tak, tak.., 23.10.06, 23:53
                                                    Oczywiście. Przecież nie mogłes zaprzeczyć prawdzie:)
                                                  • zgrywusik Re: no dobra, to za co Ciebie jeszcze pochwalić, 23.10.06, 23:54
                                                    żebys się znowu nie ślimaczył pół roku ?)

crimen napisał:

> Oczywiście. Przecież nie mogłes zaprzeczyć prawdzie:)
                                                  • crimen Re: no dobra, to za co Ciebie jeszcze pochwalić, 24.10.06, 00:00
                                                    A co ma jedno do drugiego???:)
                                                  • zgrywusik Re: chciałem jedynie spełnić 24.10.06, 21:07
                                                    dobry uczynek..:)

crimen napisał:

> A co ma jedno do drugiego???:)
                                                  • crimen Re: chciałem jedynie spełnić 24.10.06, 21:13
                                                    Dobry uczynek jest bardzo relatywnym pojęciem:)
                                                  • zgrywusik Re: pierdu, pierdu.., 24.10.06, 21:18
                                                    faktycznie już komuś odbija?:)

crimen napisał:

> Dobry uczynek jest bardzo relatywnym pojęciem:)
                                                  • crimen Re: pierdu, pierdu.., 24.10.06, 21:21
                                                    Powiedz komu, to razem się pośmiejemy:)
                          • schizoo Re: pisz za siebie ty 22.10.06, 21:25
                            zgrywusik napisał:

> babo w spodniach :)
                            >
                            czapka z głowy :)))
                            • crimen Re: pisz za siebie ty 22.10.06, 21:30
                              Ty masz głowę schizolku??? To wiadomość dnia:)))
                              • schizoo Re: pisz za siebie ty 22.10.06, 21:46
                                płacząca baba w spodniach;
                                • crimen Re: pisz za siebie ty 22.10.06, 21:52
                                  Co, znowu ci ptaszek nabrzmiał i poczułeś się przez chwilę facetem? Potrzymaj
                                  go w dłoni, to dłużej postoi:)
                • wietka Re: Molestowanie 22.10.06, 20:08
                  Gwoli wyjasnienia, pogląd o molestowaniu, to cytat z ksiązki.
                  A jak facet zmieni preferencje, to wtedy moze zostac najprawdziwszym,
                  najszczerszym przyjacielem kobiety! :))
                  • crimen Re: Molestowanie 22.10.06, 20:15
                    Tyle tylko ze zupełnie bezużytecznym;)
                    • wietka Re: Molestowanie 22.10.06, 20:18
                      Jak to bezuzytecznym?!
                      Przyjaciel od zwierzeń to będzie i od pocieszania i od szczerego
                      komplementowania bez podtekstów :)
                      • crimen Re: Molestowanie 22.10.06, 20:29
                        Takich gawędziarzy to masz całe tabuny w necie, a tu realny facet zredukowany
                        do powiernika;)
                        • wietka Re: Molestowanie 22.10.06, 20:50
                          Realny facet to artykuł pierwszej potrzeby. Absolutnie! :)
                          A taki mily gawędziarz tez nie zaszkodzi, podniesie na duchu, dowartościuje...;)
                          • crimen Re: Molestowanie 22.10.06, 20:57
                            Zero damskiej solidarności, wręcz gospodarka rabunkowa. Jedna ma siedmiu, po
                            jednym na każdy dzień tygodnia, a dla drugiej już nie starcza nawet na weekend;)
                            • wietka Re: Molestowanie 22.10.06, 21:00
                              To co, uwazasz, ze powinyśmy sobie wypozyczac panów?! ;))
                              A może to nie byłoby takie złe...?
                              ;)
                              • crimen Re: Molestowanie 22.10.06, 21:03
                                My chyba tez nie protestowalibyśmy:)))
                                • wietka Re: Molestowanie 22.10.06, 21:04
                                  No, popatrz, jaki ogrom szczęsliwości :)))
                                  • crimen Re: Molestowanie 22.10.06, 21:08
                                    A jaka zgodność:)))
                      • niedobry_duszek Re: Molestowanie 22.10.06, 20:39
                        wietka napisała:

> Jak to bezuzytecznym?!
                        > Przyjaciel od zwierzeń to będzie i od pocieszania i od szczerego
                        > komplementowania bez podtekstów :)

Podtekst to pikantna przyprawa konieczna
                        do każdej konsumpcji ;-)
                  • niedobry_duszek Re: Molestowanie 22.10.06, 20:36
                    wietka napisała:

> Gwoli wyjasnienia, pogląd o molestowaniu, to cytat z ksiązki.
                    > A jak facet zmieni preferencje, to wtedy moze zostac najprawdziwszym,
                    > najszczerszym przyjacielem kobiety! :))

A po cholerę Ci taki szczery przyjaciel ????
                    • wietka Re: Molestowanie 22.10.06, 20:46
                      No,zeby komplementował! :))
                      • zegor Re: Molestowanie 22.10.06, 20:51
                        A jak się znudzi komplementowanie
                        to się okaże,
                        że to było molestowanie ????
                        ;-)
                        • wietka Re: Molestowanie 22.10.06, 20:53
                          Zegor, nie kombinuj, tylko komplementuj!
                          ;))
              • to-wlasnie-ja Re: Molestowanie 22.10.06, 20:06
                Tu masz racje :)
                • to-wlasnie-ja Re: Molestowanie 22.10.06, 20:07
                  mialo byc po wpisie Wietki , cos zle poszlo :)
                  • wietka Re: Molestowanie 22.10.06, 20:09
                    Ale dobrze zostało odczytane :)
                    • to-wlasnie-ja Re: Molestowanie 22.10.06, 20:11
                      Z jakiej ksiazki ?
                      • wietka Re: Molestowanie 22.10.06, 20:12
                        " Jedenascie minut" P. Coelho. Polecam :)
                        • to-wlasnie-ja Re: Molestowanie 22.10.06, 20:23
                          Ok, sprobuje choc to nie jest moj ulubiony autor. Milej lektury :)
                          • wietka Re: Molestowanie 22.10.06, 20:45
                            Nie jest taki zły, a w tej książce mniej filozofii, więcej życia :)
    • zgrywusik Re: Molestowanie 22.10.06, 21:20
      wymyślono po to, żeby nie było kobiet brzydkich i nijakich :)
      • crimen Re: Molestowanie 22.10.06, 21:23
        I powiedział to wybitny znawca tematu:)))
        • zgrywusik Re: Wiem, 22.10.06, 21:28
          tylko wina lub piwa czasem zabraknie do pełnego udowodnienia powyższej tezy :)
          • crimen Re: Wiem, 22.10.06, 21:32
            Z legend krążących po Wawie wynika, że ani jednego ani drugiego nigdy nie
            brakowało:)
            • zgrywusik Re: nadal 22.10.06, 21:37
              żyjesz tymi legendami ?:)
              • crimen Re: nadal 22.10.06, 21:47
                Ja ich tylko słucham. To legendy o tobie:)
                • zgrywusik Re: wiem, wiem, 22.10.06, 22:03
                  z tym drugim tetrykiem w kółko puszczacie tę samą płytę - chyba zacznę jakieś
                  tnatiema pobierać :)

ps.: a może nagrać Wam jakąś nową płytę ?:)
                  • crimen Re: wiem, wiem, 22.10.06, 22:08
                    To od niego. Ja nie odpowiadam za to, o czym się gada w tym jego interesie:)
                    • zgrywusik Re: wiem, wiem, 22.10.06, 22:13
                      a Ty nie masz tam interesu ?:)
                      • crimen Re: wiem, wiem, 22.10.06, 22:23
                        Ja tam jestem gosciem, bez prawa głosu:)
                        • zgrywusik Re: może więc już pora ?:)ntx 22.10.06, 22:38
                          crimen napisał:

> Ja tam jestem gosciem, bez prawa głosu:)
                          • crimen Re: może więc już pora ?:)ntx 22.10.06, 22:45
                            Sugerujesz rewolucję? :)
                            • zgrywusik Re: raczej ewolucję, 22.10.06, 22:46
                              jeszcze się rozchorujesz od gwałtownej zmiany diety :)
                              • crimen Re: raczej ewolucję, 22.10.06, 22:54
                                Ostatni Zajazd Szlachecki też juz nie istnieje, a ja żyję:)
                                • zgrywusik Re: zajazd został zlikwidowany, 23.10.06, 19:12
                                  bo za dużo z niego wyciekało..:)

crimen napisał:

> Ostatni Zajazd Szlachecki też juz nie istnieje, a ja żyję:)
                                  • crimen Re: zajazd został zlikwidowany, 23.10.06, 21:34
                                    Zawsze wiedziałem że damski wywiad jest najlepszy:)
                                    • zgrywusik Re: zajazd został zlikwidowany, 23.10.06, 22:57
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=50769466&a=50775609
                                      • zgrywusik Re: cholera, pomyliłem linki, ten właściwy: 23.10.06, 22:58

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=50769466&a=50774761
                                        • crimen Re: cholera, pomyliłem linki, ten właściwy: 23.10.06, 23:21
                                          Wy, ludzie układu żyjecie w swoim własnym świecie. Nawet płeć nie ma tam
                                          znaczenia:)
                                          • zgrywusik Re: zaraziłeś sie paranoją, czy też 23.10.06, 23:27
                                            innym kompleksem od naszego kolegi ?:)

crimen napisał:

> Wy, ludzie układu żyjecie w swoim własnym świecie. Nawet płeć nie ma tam
                                            > znaczenia:)
                                            • crimen Re: zaraziłeś sie paranoją, czy też 23.10.06, 23:32
                                              Nasz kolega nie ma pojęcia o wszechobecnym układzie:)
                                              • zgrywusik Re: i kompleksów tez nie ma :))), 23.10.06, 23:33
                                                jedynie wszystko i wszystkich widzi na czarno, a raczej ubranych na czarno :)

crimen napisał:

> Nasz kolega nie ma pojęcia o wszechobecnym układzie:)
                                                • crimen Re: i kompleksów tez nie ma :))), 23.10.06, 23:45
                                                  Ten typ tak ma. Jest niereformowalny:)
                                                  • zgrywusik Re: albo na takich, co 23.10.06, 23:47
                                                    za kółkiem siedzą - ale tylko niektórych :)

crimen napisał:

> Ten typ tak ma. Jest niereformowalny:)
                                                  • crimen Re: albo na takich, co 23.10.06, 23:58
                                                    Pamiętam tylko takich dwumetrowych:)
                                                  • zgrywusik Re: masz kompleks wzrostu 24.10.06, 21:06
                                                    czy długości ?:)

crimen napisał:

> Pamiętam tylko takich dwumetrowych:)
                                                  • crimen Re: masz kompleks wzrostu 24.10.06, 21:15
                                                    Podobno Bozia dała każdemu po dwa metry na wszystko, a jak kto sobie podzielił
                                                    to już jego prywatna sprawa:)
                                                  • zgrywusik Re: no widzisz.., 24.10.06, 21:19
                                                    może bedą jeszcze z Ciebie ludzie - kiedyś :)

crimen napisał:

> Podobno Bozia dała każdemu po dwa metry na wszystko, a jak kto sobie
                                                    podzielił
                                                    > to już jego prywatna sprawa:)
                                                  • crimen Re: no widzisz.., 24.10.06, 21:22
                                                    Mam bogate życie wewnętrzne, ale nie przesadzaj. Ilu ludzi chciałbyś ze mnie
                                                    zrobić? :)
                      • mario2 Re: wiem, wiem, 22.10.06, 22:25
                        zgredy spokoj, bo wam sie wapno w zylach zlasuje!
                        • crimen Re: wiem, wiem, 22.10.06, 22:28
                          Sam widzisz że chce cie trafic na kasę:)
                          • zgrywusik Re: no popatrz, 22.10.06, 22:37
                            dziadzio się obudził po popołudniowej drzemce :)
    • meduza303 Re: Molestowanie 25.10.06, 10:59
      wietka napisała:

> wymyślono po to, zeby kobiety czuły się brzydkie i nijakie.
      > I co wy na to?
      > :)
      A ja uważam inaczej. Wymyślono, po to, by faceci czuli się nieatrakcyjni i
      nijacy!
      • wietka Re: Molestowanie 25.10.06, 21:12
        Ciekawy Twój punkt widzenia, Meduzo :)
    • northumberland Re: Molestowanie 25.10.06, 22:22
      czyli, ze te brzydkie i nijakie sa molestowane, czy co?
      • meduza303 Re: Molestowanie 02.11.06, 10:29
        northumberland napisał:

> czyli, ze te brzydkie i nijakie sa molestowane, czy co?
        Nie, podrywy brzydkich i nijakich są postrzegane jako molestowanie. Podrywy
        przystojnych i ciekawych - niekoniecznie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka