czort 28.03.03, 07:44 panstwo mlodzi niech zyja dlugo razem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryjo2 Re: dzisiaj gra marsz mendelsona!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 07:49 I niech im gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt a na IP: cache:* 28.03.03, 07:53 większe szczęście niech sie o podłogę roztrzaśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 jak sie, beda rozwodzic............... 28.03.03, 07:59 to tez kupe halasu, narobimy, a narazie, niech sie trzymaja wiernie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt Kiteczku Drogi IP: cache:* 28.03.03, 08:04 Jak się masz Skarbeńku? Buziaczki Dzyt Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 dziekuje, dzytuniu............... 28.03.03, 08:09 jak zawsze w wysmienitej formie jestem, dziekuje za pozdrowionka, wtedy, jak Cie, tu nie bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt Re: dziekuje, dzytuniu............... IP: cache:* 28.03.03, 08:13 dokończysz tu, czy ... Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: jako gentelmem, wole konczyc............ 28.03.03, 08:19 maratonu szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 i czestej wiernosci.............. 28.03.03, 08:23 Małżeńska sprzeczka: - Ty nigdy nie byłeś mi wierny! - oskarża męża żona. - A ty byłaś mi wierna? - O! bardzo często! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Kitek, zostaw to dziecko w spokoju.., 28.03.03, 09:47 dzitka podobno w odmiennym stanie wróciła :) kitek1 napisał: > tam:) Odpowiedz Link Zgłoś
zoonamena Re: Kitek, zostaw to dziecko w spokoju.., 28.03.03, 10:41 men_ napisał: > dzitka podobno w odmiennym stanie wróciła :) > > kitek1 napisał: > > > tam:) A ja slyszalam, ze ty tez pewna koobiete do odmiennego stanu doprowadziles. Niewierny, wracaj do domu mi zaraz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt Łociec !!!!!!! IP: cache:* 28.03.03, 14:36 coś Ty zrobił mamci co? i nie opowiadaj o mnie głupotek, bo nie przyjadę na kolację Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: dzisiaj gra marsz mendelsona!!! 28.03.03, 09:51 wszystkiego co najlepsze na nowej drodze zycia, oby byla rozami bez kolcow wyscielana!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: dzisiaj gra marsz mendelsona!!! 28.03.03, 13:15 duuuzo cierpliwosci, zrozumienia i usmiechu!!! *) Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: dzisiaj gra marsz mendelsona!!! 28.03.03, 13:28 Naprawdę poproszę więcej szczegółów na maila. Chętnie fotkę zrobimy :-) Pozdr T Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: dzisiaj gra marsz mendelsona!!! 28.03.03, 20:57 To był piękny ślub, a skrzypek grał mi prosto do ucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: dzisiaj gra marsz mendelsona!!! IP: *.arcor-ip.net 28.03.03, 23:16 Szczęśliwego grzmocenia się bez natychmiastowego rozmnażania się,grzecznych teściowych i teściów,których nie trzeba zaraz po ślubie mordować,ciekawych zdarzeń na weselnej uczcie oraz po niej,jak też mnóstwo ludzi życzliwych spotykanych na drodze życia wyboistej i kamienistej życzy,napalający się na pannę młodą już od lat,niestety platonicznie,Lezio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Kochana coreczko! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 00:08 Oby Ci dziecko sil nie zabraklo zeby przylac czyms ciezkim mezusiowi !Zebys zawsze miala zapal do zaganiania trutnia do najciezszych robot domowych ! Zeby Ci nigdy przeklenstw rzucanych pod jego adresem nie zabraklo! No dooooooooobra,zartowalam!:))) Zycze Ci Randyjko i Twojemu mezowi (cholera,nawet nie znam tego drania) zebyscie do konca swoich dni sczebiotali tak jak czasami czytalam tu na forum.Kochajcie sie i szanujcie dzieci :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Mordy moje!!!!!! 29.03.03, 07:59 Ech po raz kolejny niemalże rozkleiłam się na slubie, ale z zagryzionymi wargami wytrwałąm do końca. Kochani! Randio i Szkodniku, cóż mozna Wam życzyć aby nie zabrzmiało to tak banalnie....ale w sumie życie jest banalne tak więc niechaj miłośc będzie sekundatem kłótni niechaj zrozumienie bedzie łączy w chwilach złych, a sztuka kompromisu niechaj będzie Waszym atutem. Ale mam nadzieje że nie będzie Wam to potrzebne bo same słonecznie i radosne czekaja Was dni. Kochanie tak więc buziaczki i szczęśliwego życia! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
_owca Młodej Parze :-) 29.03.03, 09:00 ja również chcę przyłączyć się do życzeń niech wasze wspólne życie pełne będzie wzajemnego szacunku, bezgranicznego zaufania i akceptacji bądźcie dla siebie inspiracją do dzialania i bezpieczną przystanią w trudnych chwilach a przede wszystkim pamietajcie, że jakkolwiek źle, czy nijako czasem po drodze by nie było, to rozmową i wzajemną empatią wszystko bedzie jeszcze zmienić można... owca - mężatka z klilkuletnim stażem ;-) ps. na Forum Erotyka Nowa kolejka z chętnymi do całowania Pani Młodej też już się ustawiła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuha Re: Młodej Parze :-) IP: *.chello.pl 29.03.03, 09:15 e tam, mnie interesuja najbardziej te zdjecia z nocy poslubnej obiecane wszystkim. czy ktos juz je dostal? Odpowiedz Link Zgłoś
_owca Re: Młodej Parze :-) 29.03.03, 09:26 ja pamiętam swoja noc poślubną... byliśmy tak zabawą z przyjaciółmi wykończeni, że nawet sukni ślubnej nie miałam siły zciągnąc. owca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Młodej Parze :-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 09:32 Ciekawość ludzka nie zna granic... Krew na prześcieradle też zamierzacie sprawdzać?? ;)) Gość portalu: martuha napisał(a): > e tam, mnie interesuja najbardziej te zdjecia z nocy poslubnej obiecane > wszystkim. czy ktos juz je dostal? Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Młodej Parze :-) 29.03.03, 11:11 Straciliśmy ostatnią dziewicę!!!!!! jestem załamany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Młodej Parze :-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 12:24 Nie załamuj się, może się jeszcze jakąś skądś wyskrobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tess Re: Młodej Parze :-) IP: *.telia.com 29.03.03, 13:25 w sposob klasyczny; Zycze wszystkiego naj,naj,naj,lepszego na nowej drodze zycia. Duzo slonca w kazdy dzien i godzine Duzo ciepla i usmiechu Pozdrawiam....Tess Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Randyjkoooooo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.03, 13:55 Kretynsko, ale zrozumiesz:)))): Oby Cię ten małżeński rumak niósł posłusznie, miękko i odważnie przez całe życie, a zapierający dech i rozwiewający włosy galop dodawał Ci na co dzień adrenalinki!!!!!!:)))))) Ronja, która własnie wróciła z Beskidu Niskiego, gdzie włóczyła sie po górach na hucułach i zaliczyła spektakularny upadek:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 mlody motorek, nie zna sie na kosmetologii ....... 29.03.03, 14:27 ginekologicznej, teraz, to mozna byc dziewica wielokrotnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Kitek, zrobiłeś kolejną 29.03.03, 15:46 specjalizację, hę ?:) kitek1 napisał: > ginekologicznej, > teraz, to mozna byc dziewica wielokrotnie:) Odpowiedz Link Zgłoś