zbysiu80 02.11.06, 10:55 Macie czasem ochote wziąść kogoś i normalnie rozszarpać? Albo normalnie wytłumaczyć mu jakoś, że jest kompletnym deb.lem :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbysiu80 Re: ZŁY !!! @#&$@##!!!!!!!! 02.11.06, 11:00 no to dobrze, bo juz myślałem, że to ze mnącoś jest nie tak :P Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: ZŁY !!! @#&$@##!!!!!!!! 02.11.06, 11:07 Ale nie ciesz się zbytnio, bo to jednak nie jest normalne :P Odpowiedz Link Zgłoś
rozaianna Re: ZŁY !!! @#&$@##!!!!!!!! 02.11.06, 11:07 Spoko oko Zbysiu! Nie ma sie co denerwowac z czyjegos powodu! Najlepiej to sie smiać z tego :) A takie przejmowanie sie czyjac głupota to tylko moze zaszkodzic, np na zdrowie :) Dystansu i smiechu! duuuuzo smiechu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
zbysiu80 Re: ZŁY !!! @#&$@##!!!!!!!! 02.11.06, 11:27 :) no tak, ale śmiech śmiechem i dystans dystansem, ale jak w pracy ktoś twoją robote psuje to się z tego śmiać nie da rady :/ wrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
rozaianna Re: ZŁY !!! @#&$@##!!!!!!!! 02.11.06, 11:32 No tak... to juz kiszka jak w pracy ktos cos niszczy.. Ja jeszcze nie pracuje, zaczne moja pierwsza w zyciu prace dopiero za tydzień wiec trudno mi powiedziec cos na ten temat. Ale mysle, ze w takiej sytuacji powiedziałabym ostro tej pracowniczej psuji co mysle na tem jej destrukcyjnego zachowania ;) Powodzenia Zbysiu! Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: ZŁY !!! @#&$@##!!!!!!!! 02.11.06, 11:56 Złosc piekności szkodzi! nie dosyc że robota zwalona to jeszcze lustro Ci pęknie! warto? albo zabij albo olej :) Odpowiedz Link Zgłoś
lusia501 Re: ZŁY !!! @#&$@##!!!!!!!! 03.11.06, 00:20 Musisz być Zbysiu80 rzeczywiście żł skoro tak głośno krzyczysz. Jeśli mozesz podaj przyczynę Twojej złości, może rzuciła Cię dziwczyna, może zbyt zimno na dworze, może sprzedwawczyni w sklepie była niemiła? Czytałam że na ogarniajacą złość najskuteczniejsze są ćwiczenia fizyczne i warto pamiętać że złość piekności szkodzi. Lepiej się uśmiechać niz złościć. Odpowiedz Link Zgłoś
lusia501 Re: ZŁY !!! @#&$@##!!!!!!!! 03.11.06, 00:23 I warto być wyzbył się nagatywnych emocji i krzyczał głośno JESTEM DOBRY!!! JESTEM MIŁY!!! A Jeśli jesteś akurat zły i masz ochotę to wykrzyczeć poprostu nie wchodź na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
rozaianna Re: ZŁY !!! @#&$@##!!!!!!!! 03.11.06, 11:22 A dlaczego nie ma prawa tutaj krzyczec? to nie jest miejsce tylko dla radosnych, usmiechnietyc, pieknych i bez problemow. jak chce niech krzyczy!wolno kazdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbysiu80 Re: ZŁY !!! @#&$@##!!!!!!!! 03.11.06, 15:43 jek będe chciał to będe krzyczal, ale od wczoraj już mi przeszło :) i w ogóle to w końcu.... jest piątek - tygodnia koniec i początek...... ;;;;;;;;;;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś