ms.hyde 05.11.06, 02:29 to wszystko. dziękuje. w dupie mam wszystko. wsio! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_on_line Re: pierdole 05.11.06, 07:40 Cholera, bez urazy, ale musisz mieć strasznie pojemną dupę :D Odpowiedz Link Zgłoś
curla Re: pierdole 05.11.06, 09:05 a teraz pewnie śpisz a dupa rośnie ;PPPP będziemy się musiały na jaki pilates zapisać buhahahaha jak będziemy miały na to : kasę, czas, chęć i co z tzw potomstwem zrobić ! Odpowiedz Link Zgłoś
curla Re: pierdole 05.11.06, 09:39 oj toyka nie mogę z ciebie, że się tak fachowo do tego zabierasz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ms.hyde Re: pierdole 05.11.06, 10:18 a i owszem. śpię. i tak sobie będę spała sto lat. choc królewną nie jestem ;) nadal pierdole. i w dupie mam wsio ;) i jest mi wszystko jedno czy mi dupa rośnie, czy jest pojemna, czy jestem gruba, obleśna, żałosna, głupia... taka jestem. i nie zamierzam za to przepraszac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adamick Re: pierdole 05.11.06, 11:43 ms.hyde napisała: > to wszystko. dziękuje. w dupie mam wszystko. wsio! No i masz racje czasem też trzeba popierdolić system żeby poziom sie wyrównał:)) Odpowiedz Link Zgłoś