monalajza Re: Wiecie co?? 08.11.06, 11:44 a gdzie to centrum polski?? jak w krakowie to moze byc;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka_85 Re: Wiecie co?? 08.11.06, 11:46 Hmm.. Łódź? ;) A moze jakies wspolne wakacje? Jestem za cieplymi krajami :D Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Wiecie co?? 08.11.06, 11:47 te wakacje mi sie podobaja....same baby wsrod poludniowcow...moze byc:D Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Wiecie co?? 08.11.06, 11:47 kruszynka_85 napisała: > Hmm.. Łódź? ;) A moze jakies wspolne wakacje? Jestem za cieplymi krajami :D Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka_85 Re: Wiecie co?? 08.11.06, 11:48 łódka, żaglówka , plaża ZIMĄ? To chyba przerebel spory najpierw bedziemy musialy wykuc :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Wiecie co?? 08.11.06, 11:49 kruszynka_85 napisała: > łódka, żaglówka , plaża ZIMĄ? To chyba przerebel spory najpierw bedziemy > musialy wykuc :D Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Wiecie co?? 08.11.06, 11:49 sluszna uwaga....miasta sie nie nadaja....proponuje jakies gospodarstwo agroturystyczne ;PP P.S. taaaak....jestem zlosliwa...masz racje;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Wiecie co?? 08.11.06, 11:49 wypad w gory na jakis weekend wiosenny?? co Wy na to Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka_85 Re: Wiecie co?? 08.11.06, 11:51 A moze ktos nas zaprosi do siebie? Np. ktos kto mieszka na Mazurach, w gorach, nad morzem :P To moze ja juz zaczne sie pakowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Wiecie co?? 08.11.06, 11:52 kruszynka_85 napisała: > A moze ktos nas zaprosi do siebie? Np. ktos kto mieszka na Mazurach, w gorach, > nad morzem :P To moze ja juz zaczne sie pakowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Wiecie co?? 08.11.06, 11:53 hehe....gdziemnioe tam przez caaaala polske na mazury jechac...:) ale w sumie jak jakis dlugi łikend bedzie to moze byc...o ile ktos sie zbierze z krk... Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka_85 Re: Wiecie co?? 08.11.06, 11:53 No to dziewczyny w sylwestra mamy juz co robic ;) tylko nie zapomnij go poinformowac wczesniej ewelina :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Wiecie co?? 08.11.06, 11:55 kruszynka_85 napisała: > No to dziewczyny w sylwestra mamy juz co robic ;) tylko nie zapomnij go > poinformowac wczesniej ewelina :D mowa była o wakacjach:) Ty mi tu nie wkrecaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Wiecie co?? 08.11.06, 11:51 ebi3 napisała: > wypad w gory na jakis weekend wiosenny?? co Wy na to Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: Wiecie co?? 08.11.06, 11:55 Najlepiej latem, uczące się będą miały wakacje, a pracujące wezmą urlop. Pomyślimy latem Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: Wiecie co?? 08.11.06, 11:56 A może gdzieś nad morzem bo planujemy wyjechać w wakacje nad może, nocleg w agroturystyce niewiele kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Wiecie co?? 08.11.06, 11:57 siula5 napisała: > A może gdzieś nad morzem bo planujemy wyjechać w wakacje nad może, nocleg w > agroturystyce niewiele kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Wiecie co?? 08.11.06, 12:00 siula5 napisała: > To mi podchodzi pod artykuł 190&1 kk Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: Wiecie co?? 08.11.06, 12:02 art. 190 & 1 to jest groźba karalna, kk - kodeksu karnego Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Wiecie co?? 08.11.06, 12:02 siula5 napisała: > art. 190 & 1 to jest groźba karalna, kk - kodeksu karnego Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: Wiecie co?? 08.11.06, 12:04 "jak mi jeszcze jakaś nie podpadnie w oko to moge utopic" A to, to niby kto napisał, a? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Wiecie co?? 08.11.06, 12:05 siula5 napisała: > "jak mi jeszcze jakaś nie podpadnie w oko to moge utopic" > A to, to niby kto napisał, a? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Wiecie co?? 08.11.06, 12:08 siula5 napisała: > Ja też żartuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Wiecie co?? 08.11.06, 13:05 Mi się Łódź też podoba;) A Mazury?Niezły pomysł...ale znając życie coś mi wypadnie...jak zwykle:(Na Mazury nie moge się wybrać od czterech lat na żagle:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Wiecie co?? 08.11.06, 13:09 nerri napisała: > Mi się Łódź też podoba;) > > A Mazury?Niezły pomysł...ale znając życie coś mi wypadnie...jak zwykle:(Na > Mazury nie moge się wybrać od czterech lat na żagle:/ ale za rok bedziesz miała okazję:) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Wiecie co?? 08.11.06, 13:58 NO Łódź to w zasadzie napewno komunikacyjnie wypadnie srodkiem Polski;p bo tak naprawde to srodek polski bedzie chyba gdzies jeszcze blizej mnie :p LOL hrhrhr Myślę, że jesli chodzi o miasto to jednak ta Łódź, najlatwiej bedzie kazdej dojechac. Chyba, tak mi sie wydaje (ehh brakuje mi tych emotow tutaj. W Łodzi to pewnie bylby tylko wypad na jeden dzien, tak wiec mozna by np opanowac nie wiem noo kurcze najpierw rynek w Manufakturze a potem cos by sie wymyslilo. Nieopodal jest tor saneczkowy, na jakiejs gorze, teraz krecili jakis film tam w chacie. Mozna by tam zrobic spotkanie na szczycie :D A jesli o Mazurach mowa ewelina to czuje sie jak najbardziej zaprosozna :p Szczerze mówiac to ja bardzo bym nad morze chciala pojechac, nie mam z kim i jak bo w roku akademickim to zaden autobus z Lodzi nad morze mi nie jezdzi:( kurczę:( Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Wiecie co?? 08.11.06, 14:02 paenka napisała: > NO Łódź to w zasadzie napewno komunikacyjnie wypadnie srodkiem Polski;p bo tak > naprawde to srodek polski bedzie chyba gdzies jeszcze blizej mnie :p LOL hrhrhr > Myślę, że jesli chodzi o miasto to jednak ta Łódź, najlatwiej bedzie kazdej > dojechac. Chyba, tak mi sie wydaje (ehh brakuje mi tych emotow tutaj. > W Łodzi to pewnie bylby tylko wypad na jeden dzien, tak wiec mozna by np > opanowac nie wiem noo kurcze najpierw rynek w Manufakturze a potem cos by sie > wymyslilo. Nieopodal jest tor saneczkowy, na jakiejs gorze, teraz krecili jakis > > film tam w chacie. Mozna by tam zrobic spotkanie na szczycie :D > > A jesli o Mazurach mowa ewelina to czuje sie jak najbardziej zaprosozna :p > Szczerze mówiac to ja bardzo bym nad morze chciala pojechac, nie mam z kim i > jak bo w roku akademickim to zaden autobus z Lodzi nad morze mi nie jezdzi:( > kurczę:( Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Wiecie co?? 08.11.06, 15:00 kurde, dawno mnie nie bylo, przegapilam cos? wy tu cos planujecie jakies spotkania, wakacje.. a ja? tez chce! p.S na czym stanela dyskusja?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Wiecie co?? 08.11.06, 20:12 Narazie stanęła(dyskusja oczywiście;) ) chyba na Mazurach w lecie;) Ale jeśli ktoś w Łodzi ma ochotę na kawe albo cuś,to ja się piszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Wiecie co?? 08.11.06, 23:17 no zajefajny pomysł;) już widzę tą imprezę;) hehe;) Odpowiedz Link Zgłoś