anka1 13.11.01, 12:12 ktory mnie i Ronje ( jesli Ona sie zgodzi :))) ) zatrudni jako gospodynie. warunki pozostale do uzgodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magnolia Re: lesniczego, gajowego szukam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.01, 12:17 zgłście się do drwala! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: lesniczego, gajowego szukam 13.11.01, 12:35 No to gdzie jest ten drwal, dziewczyny? Zrzyna inne? Zostawcie go w cholerę i poszukajcie zmotoryzowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: lesniczego, gajowego szukam 13.11.01, 12:38 nie chce drwala:)) chce lesniczego !:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: lesniczego, gajowego szukam 13.11.01, 12:39 polecałabym jednak drwala, który zawsze może się w kwiatka przemienić, lub czarcie zabawy serwowować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal Re: lesniczego, gajowego szukam IP: *.scm.de 13.11.01, 12:45 czego? grzecznie pytam. drwal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Harem ? IP: 192.168.80.* 13.11.01, 13:08 Chodza sluchy, ze gdzies Harem otwieraja, komu to przeslac ten list motywacyjny, CV i zdjecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Harem ? 13.11.01, 13:09 Motor się zestarzał, może towarzystwa potrzebuje...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: Harem ? IP: 192.168.80.* 13.11.01, 13:15 > zdjęcie do mnie, poproszę :)) A w jakim formacie i czy ma byc w stroju wieczorowym, plazowym, czy innym ? Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Harem ? 13.11.01, 13:32 no ! Aniela, proszę mi to 2001 nie onieśmielać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: Harem ? IP: 192.168.80.* 13.11.01, 13:43 Widze, ze konkurencja, ze ho, ho. Ale, ja bede najszybsza, a juz bedzie po, to opowiem Wam wszystko w specjalnym odpowiednio zatytulowanym watku.-:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: lesniczego, gajowego szukam 13.11.01, 13:21 Ratunku!!! Tu o zdjecia prosza. Jakze ja mam wyslac, przeciez czort jestem to i zdjecie niepotrzebne, a jak nie daj boze przysle, to kaza zniemic nicka z czorta na pasztet!!! Podpowiedzcie jakies strony ze zdjeciami, bym chociaz babeczka zostala. czort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Anka, zgadłaś moje marzenia... IP: 212.244.252.* 13.11.01, 15:32 Naprawdę kiedyś wyobrażałam sobie siebie przy jakimś leśniczym, umundurowanym na zielono, w leśniczówce... A po pijaku z kolei kiedyś mi się wyrwało, że marzę o inżynierze... Kto trafi za odurzonymi... Anka, pomysł przedni, we dwie nam będzie wesoło, utuczymy faceta na śmierć!:) Bedziemy we dwie przy garach stały i mu podsuwały smakołyki! I będziemy przesiadywały wieczorem na ganku... Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Anka, zgadłaś moje marzenia... 13.11.01, 15:44 Ronju! mam dla Ciebie wyjście salomonowe - inżynier leśnik ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Anka, zgadłaś moje marzenia... IP: 212.244.252.* 14.11.01, 07:24 Mniam... Jak miałam lat 17-18, myślałam o daniu ogłoszenia typu: Szukam chłopa z koniem... - ale źle by to się kojarzyło!:) A tu wątek typu Szukam inżyniera leśnika nie odstawałby poziomem i stopniem głupoty od innych...:) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: lesniczego, gajowego szukam 13.11.01, 15:42 .. szukacie tego od Czerwonego Kapturka .. czy Wy z innej bajki ...? Enancjo .. a tak chcialem byc lesniczym... i Gazem po lasach hasac .. z dwururki strzaly oddawac ... w rog dac z pluc ... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead myśle ze to ... dwie leśne Baby Jagi! :) 13.11.01, 16:29 enancjo napisał(a): > .. szukacie tego od Czerwonego Kapturka .. czy Wy z innej bajki ...? a to chyba inna bajka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: myśle ze to ... dwie leśne Baby Jagi! :) 13.11.01, 16:41 grapefruit_dead napisał(a): > enancjo napisał(a): > > > .. szukacie tego od Czerwonego Kapturka .. czy Wy z innej bajki ...? > > a to chyba inna bajka!:) .. dwie Sniezki i ( hihi ) siedmiu "gajowych" krasnoludkow ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: myśle ze to ... dwie leśne Baby Jagi! :) 13.11.01, 16:46 Prosze tu mojej suki nie obrazac, tez jej Jaga i tez baba, choc czarna, nie blondynka. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_wdowka Re: lesniczego, gajowego szukam 13.11.01, 16:25 a co dziewczynki potraficie Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: lesniczego, gajowego szukam 13.11.01, 18:42 a od kiedy to pajaczki sa gajowymi, lesniczymi?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja I jagody, i słodkie leśne maliny byśmy ... IP: 212.244.252.* 14.11.01, 07:22 ...zbierały... I jeździły na wsiowe dyskoteki do pobliskich wiosek... I jeepem by nas nasz leśniczy po lesie woził... I zabierał na zasadzki na kłusowników... I forumowicze by nas tam odwiedzali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: lesniczego, gajowego szukam IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 07:38 już zaczynam sadzić swój las, jak tylko mi wyrośnie to zaraz was zatrudnie Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: lesniczego, gajowego szukam Niunia 14.11.01, 08:05 taak a od kiedy to zatrudniasz stare skowyczace baby ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: lesniczego, gajowego szukam Niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 08:07 uwielbiam stare skowyczące baby, a jak las dorośnie, to w dodatku dementywne Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: lesniczego, gajowego szukam Niunia 14.11.01, 08:10 najpierw skoncz lesnictwo Dziecinko i zmien plec. wtedy moze pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: lesniczego, gajowego szukam Niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 08:13 leśnictwo, to jeszcze studiowałam z posłem Janowskim, a o płeć też niech Cię głowa nie boli, jak trzeba, to się zmieni pozdrawiam Cię leśnym skowytem Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: lesniczego, gajowego szukam Roonjaaa!!! 14.11.01, 08:10 gdzie jestes ?! odezwij sie bo zapomne co mialam napisac! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: lesniczego, gajowego szukam Roonjaaa!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 08:13 juz dementujesz, super Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: lesniczego, gajowego szukam smarkula 14.11.01, 08:23 do mnie prosze juz nie gadac! jestem na ciebie obrazona i wiecej sie nie bede do ciebie odzywac ! prosze zejsc z mojego watku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: lesniczego, gajowego szukam smarkula IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 08:26 z przyjemnością, bo sama nie wierz czego chcesz, tylko mącisz Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: lesniczego, gajowego szukam smarkula 14.11.01, 08:30 pisze ostatni raz do ciebie : guzik o mnie wiesz i przestan mnie oceniac! znalazla sie ta co wyznaje zasade < gnothi seauton> ! najpierw dorosnij córciu a potem bedziesz glos zabierac w sprawach o ktorych nie masz zielonego pojecia ! zegnam ozieble ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: lesniczego, gajowego szukam smarkula IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 08:33 o lesie mam zielone pojęcie i pożegnam sie wtedy, kiedy ja bede chciała, a nie Ty, Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: lesniczego, gajowego szukam 14.11.01, 08:36 no tak dziejsza mlodziez zadnej kindersztuby! chamstwo, rozpychanie sie lokciami i po trupach do celu ! nie liczy sie inny czlowiek ja ja to najwazniejsze ! niedobrze mi sie robi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: lesniczego, gajowego szukam IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 08:40 tylko nie załatwiaj swojej niedobrości w moim lesie Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: lesniczego, gajowego szukam 14.11.01, 08:43 twoj las to mroczna puszcza i grasuja w niej ugolianty, szeloby, wampiry i wszystkie 9 nazugli oraz pare innych podobnych stworkow. las stworzony nie dla ludzi. zegam definitywnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: lesniczego, gajowego szukam IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 08:46 Ty się do zadnego lasu nie nadajesz, nawet z mojego wszystkie wampirki by pouciekały, jakbym mial taka gospodynie Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: lesniczego, gajowego szukam Ronja 14.11.01, 08:52 Ronjeczko chyba trzeba zalozyc nowy watek bo tu weszla jakas wsciekla dzieweczka i ten nam zapaskudzila. a nie bede sie wiecej znizac do rozmowy z czyms takim! odezwe sie po dyzurze ! pozdrow Tygryska Kaje i Thomasa jak sie pojawi ! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: lesniczego, gajowego szukam Ronja 14.11.01, 08:06 Rooonjaaaa ! ja tylko pare postulatow dla naszego lesniczego musze napisac zgadzasz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: lesniczego, gajowego szukam Ronja IP: 212.160.78.* 14.11.01, 09:10 Czesc Dziewczyny widze, ze z wrzosowisk do lasu, choć w lesie to teraz zima będzie, ale w takim domku u gajowego to ho, ho, czy ja tez na gospodynie nając się mogę, bo jak we trzy zaczniemy takiego gajowego tłyczyć to dopiero będzie.... ale nie zapominajmy o neo o tam biedny na wrzosowiskach łeski wylewa, do lęśniczówki go trzeba przygarnąć z inzynierem- leśnikiem zapoznać o ile Ronja pozwoli bo on jej. Choc przyznam sie mnie do gajowych raczej nie ciągnie, nie wiem, to już do lasu bardziej, ale cóż moze mi sie zmieni, całuski dla wszystkich Kaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Aneczko! Kaja! IP: 212.244.252.* 14.11.01, 09:38 Do lasu nikt nie jest w stanie mnie zniechęcić. Kocham las na zawsze i na przekór wszytskiemu! I znam pewne małżeństwo, on jest nadleśniczym, ona malrką, mieszkają sobie z samym środku Parku Roztoczańskiego, mają mnóstwo zwierzaków z konikami polskimi na czele! Mrrrrrrrrrrrrrrrrr! Hm, czuję się zaciekawiona postulatami...:) Kaja, im więcej nas bliskich sobie zaprzyjaźnionych bab w haremie tym lepiej!:) Tak jak na wrzosowisku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Aneczko! Kaja! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 09:42 hej dziewczynki, zapraszam Was do Wrewy na wątek dla przygłupów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Aneczko! Kaja! od NIUNI IP: 212.160.78.* 14.11.01, 09:48 Droga niuniu nie możemy wstapić na ten watek gdyż nie mozemy zabierać Ci miejsca na nim, bo zapewne masz tam ogromne pole do popisy wiec miłego zadomowienia się na wspomnianym watku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Aneczko! Kaja! od NIUNI IP: 212.244.252.* 14.11.01, 10:33 Niunia, oczywiście już się wpisałam na listę!:) Nie prowokuj i nie daj się prowokować! Bo po co? Nikt prawie się tu nie zna, udawajmy więc że się lubimy, albo że jesteśmy wobec siebie obojętni! Po co tyle negatywnych emocji? Im więcej tego, tym więcej wrażenia, że to forum nie jest już takie jak kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: IP: 9.67.96.* 14.11.01, 10:47 no właśnie!!..., Ronja ma rację (jak zwykle zresztą).. ale tak to czasem bywa jak się kilka kobiet na raz zejdzie...:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: IP: 212.244.252.* 14.11.01, 10:50 No właśnie z moich doświadczeń wynika, że kobiety zawsze potrafią się ze sobą dogadać... Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: lesniczego, gajowego szukam 14.11.01, 11:22 Z nieba mi spadacie! Zatrudnię, zapłacę i dobrym słowem uraczę! E. w przebraniu gajowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: lesniczego, gajowego szukam IP: 212.244.252.* 14.11.01, 11:37 Ellen, w całej puszczy nas będą słyszeli, te śmiechy, te imprezy, to pijaństwo! Pokazywaliby nas w TV ukrytą kamerą nakręcone jako curiosa nie z tej ziemi!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: lesniczego, gajowego szukam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 13:36 I co macie chetnego gajowego???:))) Biedny gajowy,biedny las i jego zwierzyna....;))))))))) Ps.Ronja ,podjelyscie decyzje? Mam sie przygotowac do Waszego rzucania???;)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: lesniczego, gajowego szukam 14.11.01, 15:03 ps. jeszcze mi sie przypomnialo:))) a naszym hymnem moglaby byc piesn Elektrycznych Gitar : przewrocilo sie niech lezy caly luksus polega na tym ze nie musze go podnosic bede sie potykal czasem bede sie czasem potykal ale nie musze sprzatac. zapuscilem sie to zdrowo coraz wyzej pietrza sie graty kiedys wszystko pokladam teraz sie poloze na tym to mi sie wreszcie nalezy wiec sie poloze na tym.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: lesniczego, gajowego szukam Ronja 14.11.01, 15:43 tak jak mowilam znow portal sobie kawaly niesmaczne robi. no to jeszcze raz postulaty : 1. lesniczy nie bedzie polowal na zwierzatka 2. jak dostanie od kolegow upolowane zwierzatko to bedzie je przygotowywal i jadl sam 3. Ronji kupi konia rasy takiej jak Ona zechce 4. mi skromnie hummera w ostatecznosci jeepa cheerokee albo inne 4x4 5. Kaji Strzydze Neo i kupi to co zechca 6. zmywarka, magiel a najlepiej robot do prac wszelkich powinien byc na wyposazeniu lesniczowki zebysmy sie nie przemeczyly 7. w zamian za to obiecujemy lesniczego kochac szanowac a nad wiernoscia sie zastanowimy:))) prosze Ronje I Reszte o akceptacje i ewentualne dopiski :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: lesniczego, gajowego szukam Ronja 14.11.01, 15:49 anka1 napisał(a): > tak jak mowilam znow portal sobie kawaly niesmaczne robi. no to jeszc > ze raz postulaty : > 1. lesniczy nie bedzie polowal na zwierzatka > 2. jak dostanie od kolegow upolowane zwierzatko to bedzie je przygotow > ywal i jadl sam > 3. Ronji kupi konia rasy takiej jak Ona zechce > 4. mi skromnie hummera w ostatecznosci jeepa cheerokee albo inne 4x4 > 5. Kaji Strzydze Neo i kupi to co zechca > 6. zmywarka, magiel a najlepiej robot do prac wszelkich powinien byc > na wyposazeniu > lesniczowki zebysmy sie nie przemeczyly > 7. w zamian za to obiecujemy lesniczego kochac szanowac a nad wiernos > cia sie > zastanowimy:))) > prosze Ronje I Reszte o akceptacje i ewentualne dopiski :))) Będzie przynosił nam kwiaty, nosił na rękach i zachwycał się nami. Będzie przyprowadzał kolegów na prawdziwe męskie wieczorki przy piwie i meczu, a nam pozwoli w nich uczestniczyć. Pozwoli nam się od czasu do czasu upijać we dwie i nie będzie się wtedy niczemu dziwił. Od czasu do czasu pomoże w co żmudniejszych robotach domowych, jak przynoszenie węgla z komórki, zrzucanie ziemniaków z wozu itp. Wszyscy będziemy rozrzucali skarpetki gdzie nam się podoba. A zbierać je będzie pies. Pozwoli mi, a jeżeli Anka lubi, to i jej śpiewać. Będzie nosił każde paskudztwo jakie mu zrobię na drutach. Wpłynie na mamę żeby nas obie kochała i doceniała. Będziemy mogły sprowadzać se przyjaciół o każdej porze dnia i nocy. Twoje akceptuję w całości. Co Ty sądzisz o moich? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: lesniczego, gajowego szukam Ronja 14.11.01, 15:52 Twoje tez w calosci! a ja jeszcze chce kota Garfielda ! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: lesniczego, gajowego szukam Ronja 14.11.01, 16:09 Taką dużą maskotę czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: lesniczego, gajowego szukam Ronja 14.11.01, 16:12 zywego Garfielda bo go uwielbiam !:))) Odpowiedz Link Zgłoś