myszonka1 14.11.06, 23:15 Tak mi sie poukładało,że nawet nie chce mi sie pisać....To chyba ostatnie stadium użalania sie nad sobą-nie móc nawet klnąć.Klapa.Jak to teraz "odukładać"? kurwa mać!!!! Uff,troche wyszło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlota-puma Re: wszystko do d... 15.11.06, 05:01 Myszonka, to nie takie złe stadium, teraz już tylko lepiej. Jak się obudzisz sama zobaczysz. No. I nie kłóć się ze mną, że jest inaczej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
myszonka1 Re: wszystko do d... 15.11.06, 08:21 A jeszcze wczoraj w nocy nastepna zła wiadomość......kłócić się nie mam siły,jak je zbiorę to pokłócę sie porządnie,i poklnę.Dzieki Złociutka Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: wszystko do d... 15.11.06, 08:36 Pomysl, ze po takim dnie moze byc juz tylko lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
myszonka1 Re: wszystko do d... 15.11.06, 08:59 oj,Mazieńko wiem,wiem....teraz nie ma innego wyjścia.Musi byc lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: wszystko do d... 15.11.06, 09:11 I tej mysli nalezy sie trzymac! Jeszcze na pocieszenie dodam, ze zapowiadaja na najblizsze dni piekna pogode i ciepelko. Jak widzisz, niebo Ci sprzyja :D Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: wszystko do d... 15.11.06, 09:45 Mazia, a gdzie ta pogoda sie zapowiada? Bo u mnie kurna nieba nie widac ;P. Generalnie twierdze, ze jak juz sie dobrnie do dna, to trzeba sie w koncu odbic. No moze nie koniecznie doplynie sie do powierzchni i zobaczy piekne slonce, ale jest szansa, ze jakies promienie do nas dotra. Byle nie radioaktywne. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: wszystko do d... 15.11.06, 09:48 Przepowiednia pogody wieszczy, że wiosna wraca, więc chcę w to wierzyć :) Dziś już jest cieplej, choć bez słońca, ale mam nadzieję i na nie... - - - "Zdrowy rozsądek jest zbiorem uprzedzeń nabytych w wieku lat osiemnastu" (A.Einstein) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: wszystko do d... 15.11.06, 09:54 Dla mnie moze slonca nie byc dzsiaj, moze nawet snieg padac. Jestem chora i nigdzie sie nie wybieram :). Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Kochani u mnie piekne 15.11.06, 10:09 sloneczko! I niebo niebiesciutkie :) I ma byc 16 stopni, na razie mam 12. A w czwartek wyjezdzam hen hen, dojade w piatek i w piatek tam hen hen ma byc 20 Celsjuszy. Toz to dopiero fajna pogoda! Odpowiedz Link Zgłoś
ms.hyde Re: Kochani u mnie piekne 15.11.06, 10:19 pozazdrościc :) choc przy takim nastroju to chyba wolę taki szit jaki mam za oknem ;) komaptybilne z pogoda jesteśmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myszonka1 Re: a u mnie nie 15.11.06, 11:35 no nie! z mojego użalania wyszedł zachwyt nad pogodą? to odpowiadam-u mnie mżawka,ani widu ani słychu słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: a u mnie nie 15.11.06, 11:51 U mnie tak samo. I patrząc za okno robi mi się nieciekawie na duszy. Plaskato ;) - - - "Zdrowy rozsądek jest zbiorem uprzedzeń nabytych w wieku lat osiemnastu" (A.Einstein) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: a u mnie nie 15.11.06, 11:56 A ja nawet przez okno nie wygladam... Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: wszystko do d... 15.11.06, 15:11 A u mnie fajniutko jest,hej Myszonka uszy do gory jutro bedzie dobry dzien! Gorzej juz byc nie moze moze byc tylko lepiej xx Odpowiedz Link Zgłoś