Dodaj do ulubionych

Wzruszające pożegnania bez tabu

21.11.06, 18:26
W pokoju "Bez tabu" wisi taki temat, oto fragment:

"Bardziej mnie zabolała wypowiedź megany8, na forum procesa, gdy po stylu
pisania tej osoby zorientowałam się, a potem nabrałam 100% pewności, że to
nasza Megi – nasz były opek z Bez Tabu, osoba, która deklarowała swoją
przyjaźń, a mnie i Angusa nazywała rodzicami…"

więcej:
beztabu-forum.vps.pl/viewtopic.php?p=835#835
Obserwuj wątek
    • miia1 Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 21.11.06, 19:02
      Czytam i łzy wzruszenia płyną mi po twarzy ;)
      • colop1 Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 21.11.06, 19:11
        Ja dopiero teraz opanowałem płacz, a skończyłem czytać już jakieś pół godziny
        temu. Nie miałem świadomości, jak ważnym miejscem może być czat dla niektórych.
        Drugim, a może pierwszym domem.
        Przepraszam, nie mogę opanować łez.
        To dramatyczna sytuacja. Wyobraźcie sobie, w realu jest zwyczajnie, średnio.
        Robimy sobie świetną postać na czacie. Żyjemy nią kilka lat, gdy nagle ktoś z
        nas obrywa wirtalną skórę, odkrywając nasze słabości, naszą zwyczajność. Musimy
        uciekać z czatu, ale gdzie się podziać, gdzie ? W realu ?
        Cholera, kończą mi się chusteczki ...
        • proces7 Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 21.11.06, 19:23
          Cały problem w tym, że ten pokój jest PUBLICZNY, a on powinien być całkiem
          prywatny. Bo tak de facto najbardziej publiczny pokój na czacie to Lokomotywa.
          Zupełnie jak toaleta publiczna.
          No ale sjuperjuzery myślą loginami, a nie głowami.
        • szajba_a Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 21.11.06, 19:28
          pozyczcie chusteczki oh ahh sie poryczalam jak to niejaka zielona smiala
          powiedziec kilka slów prawdy prosto w oczy i ta nagonka na jej osobe straszenie
          archiwami gdzie teraz podzieje się biedny Angus?? jak ma żyć?...
        • szajba_a obdarty... 21.11.06, 19:39
          dobrze to ujęleś odarty z realnej i wirtualnej skóry wyobraz sobie jak Angus
          teraz rozdepta tą która śmiala w koncu to zrobić
      • proces7 Leaving Bez Tabu 21.11.06, 19:19
        Jedno tylko moge napisać: Leaving Las Bez Tabu.
        • szajba_a Re: Leaving Bez Tabu 21.11.06, 19:36
          pokój Bez Tabu powinien się nazywać Jedno Wielkie Tabu ....Angus jest typowym
          przykladem faceta który mysli ze ma jakąś misje na czatach ....z tego moze
          braly się nawyki podglądania privów przerabiania ich ..sprawdzania kazdego z IP
          róznego takie tam ... taka misja ...
          • miia1 Re: Leaving Bez Tabu 21.11.06, 19:43
            Raczej przykładem faceta, który kompletnie nie odróżnia tego co realne, od tego,
            co wirtualne. A tu kurde, ani Świętego Mikołaja tak naprawdę nie ma, ani ta pani
            w Wiadomościach nie mieszka w szklanym pudełku, a na filmach nie ma krwi, tylko
            ketchup ;)
          • proces7 Re: Leaving Bez Tabu 21.11.06, 19:45
            A WIKO z Navisionem wcisnęli Angusa z jego ekipą na "40-tki". Może po to by nad
            nimi zapanować, może chcieli znać privy z 40 tek? Tu WIKO vel Witek. na
            "40-tkach" po nominacji !use- Angusa:
            proces.superhost.pl/wp/?p=367
            A tu rysunek miia, który ocalił czat przed zniszczeniem:
            proces.superhost.pl/wp/?p=363
            To jest wina sjuperjuzerów. Wiem, że chcą mnie odciąć, zablokować IP, piszą
            skargi do o2, ale wiem, że piszę prawdę i za prawde zapłacę. Mam swojego
            informatora wśród fioletowych i wiem wiele.
            • szajba_a Re: Leaving Bez Tabu 21.11.06, 20:01
              cytat Angusa:decyzje z 40 podjelem sam bo proszono mnie by pomoc , to bylo
              wyzwanie ....
            • justysbytomianka Re: Leaving Bez Tabu 21.11.06, 20:06
              nie znam pokoju bez tabu, nie znam jani( choc raz mnie pozdrowiła przez use,
              kiedy wszystkich zbanowała w lokomotywie)use mnie banował tak bezmyślnie ,że
              nawet trudno mi to ocenić, bo nie rozumiem tego.Nie rozumiem banowania ,
              wychowywania ludzi na czatach, udowadniania im jakis racji metodą siłową, nie
              akceptuje takich metod.
              A jak przyjdzie mi ochota zniknąć z wirtualnych przestrzeni to zwyczajnie
              zniknę bez pożegnań, przemowy i cyrku:)
              • justysbytomianka Re: Leaving Bez Tabu 22.11.06, 16:02
                Chcesz reklamy proszę bardzo:) Angusie vel use vel moonie
                Delikatny , subtelny , misyjny taki lek na całe zło:)
                10:27:03 ~Angus: jystys mowilem ci ty jak smrod
                bravo bravo arci bravo:)
    • szajba_a Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 21.11.06, 19:46
      musiala się na was poznać i tez miala odruchy wymiotne.. Angusie i Janiu
      zburzyla się wasza konstrukcja wasz image ale przeciez juz macie pozakladane
      nowe longiny:PP nie placzcie nie rozpaczajcie zdepczcie tą co opowiedziala o
      was calą prawde
      • proces7 Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 21.11.06, 19:51
        Niech się napiją razem. Po flaszce świat wygląda jaśniej i szerzej. No i jest
        kolorowy, bez malowania w panelu.
        Na zdrówko Janiu i Angusie;). Wznieśmy toast za czat!
        • nadziejkaa Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 21.11.06, 19:55
          proces7 napisał:

> Niech się napiją razem.

Niech wypiją za błędy, za błędy... na czacie.
    • vivalabeer Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 21.11.06, 19:55
      Ja nie znam Jani, ale wzruszyło mnie Wasze wzruszenie...
      • szajba_a Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 21.11.06, 20:03
        hehhehehe wzruszające naprawde ...skonczyla się zgrzewka chusteczek niech ktos
        leci do biedronki??
    • szajba_a Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 21.11.06, 20:30
      cytat Jani:Bolało mnie też to, że byłam chwalona za dobroć, wyrozumiałość,
      zdolność do kompromisów, taktowne podejście...........no to cyk<drink>
      • miia1 Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 21.11.06, 20:32
        Sugerowałabym, aby Jania z Angusem zaczęli ćpać;)
        • moonn Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 22.11.06, 11:40
          dziekujemy za reklame :), swoja droga musimy wam bardzo doskwierac , i nie
          martwcie sie nie znikamy :)
          • szajba_a Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 22.11.06, 11:52
            czy ja wiem czy to reklama jest???.
            • justysbytomianka Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 22.11.06, 16:04
              źle wkliłam, więc powtórka:)
              Chcesz reklamy proszę bardzo:) Angusie vel use vel moonie
              Delikatny , subtelny , misyjny taki lek na całe zło:)
              10:27:03 ~Angus: jystys mowilem ci ty jak smrod
              bravo bravo arci bravo:)
              • szajba_a Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 22.11.06, 16:50
                wszyscy mu śmierdzimy ale on ma misje i da nas wszystkich do "oczyszczalni":PP
    • szajba_a Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 22.11.06, 16:43
      wzruszająca opowieść Jani i Angusa ludzi którzy deklarują przyjazn ,milość,a
      tak naprawde potrafią rozdeptać wszystkich ,którzy przejrzą jakimi są
      osobami...i robią to dość skutecznie..
    • szajba_a Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 22.11.06, 16:47
      cytat Angusa:"marzeniem moim byl pokoj w ktorym jest zawsze pare osob z ktorymi
      mozna pogadac , wcale nie marzyl mi sie pokoj taki jak 40" --JEDNO WIELKIE
      KLAMSTWO gdy tylko nadażyla się okazja i czekal na niego w dodatku tam kolor
      zostawil tych swoich "przyjaciól" z BT i polecial jak na skrzydlach zeby
      spelniać misje w innym pokoju..
    • szajba_a oh ta Jania 23.11.06, 14:41
      Wchodzisz spowita tęczą uśmiechu szczerego, klawiaturą zaznaczasz swoje
      istnienie, rzędy literek składasz w ciąg prawd nieistniejących, przemycasz je w
      potoku słów nieistotnych, banalnych skojarzeń---------cała ona
    • szajba_a a jednak sie boisz 23.11.06, 15:01
      ksiegi.emix.net.pl/wyswietl.php?user=homoerec&strona=2&lang=pl a
      jednak sie boisz Angusie
      • proces7 Re: a jednak sie boisz 23.11.06, 15:31
        Jako założyciel forum w Gazeta pl., mógł sam forum skasować. Nie musiał mieć do
        tego niczyjej zgody, szajbo.
        • szajba_a Re: a jednak sie boisz 23.11.06, 16:01
          rozumiem
    • szajba_a Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 26.11.06, 21:40
      pokój BT gdzie Jania w rozpaczliwym pozegnaniu żegnala sie z czatem..smieszne
      ze dorosla osoba tak sie zachowuje...oczywiscie nadal jest na liscie kiedy
      zaglada sie do BT....pokój publiczny wiec kazdy moze zajrzeć cisza tam i nuda
      sytuacja zmienia sie gdy wchodzi ktoś kogo nie lubią.. poprostu tasma czata
      zaczyna piąć sie do góry...zaczynają sie teksty typu :
      • moonn Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 26.11.06, 22:49
        Szajbo ja ci pomagam , nie widzisz tego ?, o czym bys pisal <rotfl>
        • szajba_a Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 27.11.06, 21:07
          hahaha jasne ja wam pomagam wchodząc tam oczym byście wtedy pisali oprócz
          powiadomien i powitań zero rozmowy ..podziękuj ladnie panu
          • polgara_czarodziejka Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 28.11.06, 17:44
            Zastanawia mnie cos , czego nie pojmuje...wielu rzeczy nie pojmuje...moze
            jestem glupia, po prostu...ale skoro to tylko czat, skoro wysmiewacie osoby,
            tfu niki zyjace na czacie, czatem i dla czatu, to po co tyle energii dla
            tych czatow marnujecie? Skoro tak pogardzacie Jania i Use, to czemu tyle
            liter, slow, zdan, postow im poswiecacie? Skoro odkrywacie ''cała prawde'' to
            dlaczego nie mozna mowic prawdy o was? Czemu z kazdego slowa tchie nieskrywana
            nienawisc? Nie nienawidzimy osób , ktore nic nie znacza... ktore nie
            zaznaczyly sie w naszym zyciu, chyba ze to towarzysz Józef Wisarionowicz
            Stalin...a chyba nie chcecie powiedziec,ze Jania czy Use sa osobami tej
            kategorii waznosci?
            Wydaje mi sie, ze wiekszosc z was wlasnie zyje czatem, dla czatu( tu
            Lokomotywy) i na czacie, ze opluwajac innych uzytkownikow czatow czujecie sie
            lepsi, wybrani, nobilitowani i uprawnieni do oceniania, ze wywlekanie
            prywatnie zdobytej wiedzy staje sie powodem do dumy, a kiedys bylo uznawane za
            zwykla zdrade, ze wykorzystywanie kazdej okazji, by kosztem innych podniesc
            siebie to wasza glowna misja od boga(mala litera celowo). Moze sie
            myle...wiele osob zwiazanych z Lokomotywa ma calkiem niezle poukladane w
            golowach i to, co robie to generalizacja, ale wlasnie takie mam wrazenie,
            kiedy was czytam i kiedy setny raz walkujecie temat 40, Jani i Use.
            P.S. szybo, "nie" z czasownikami piszemy rozdzielnie:)
            • szajba_a Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 28.11.06, 21:01
              wiesz o to chodzi ze my wiemy ze to nie jest tylko czat ale umiemy(chyba
              jeszcze) zachowac jakąs granice miedzy wirtualem a realem tym ze walkujemy
              temat Angusa i Jani chcielismy pokazać jak te światy mogą się zlać do
              kupy....jak bardzo oni pozowolili nam wejśc w swoją prywatność trzeba walkowac
              takie tematy dla przestrogi by jednoczesnie nie wstydzić sie czata i nie
              odusnąc sie od rodziny siedząc z butelką wódki przed kompem
              • moonn Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 28.11.06, 22:51
                wzruszylem sie tyle dobroci na raz chyba nie jestem w stanie przyjac , wybaczysz
                mi szajba , proszeee , e chyba sie zapije <rotfl>
              • polgara_czarodziejka Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 29.11.06, 17:45
                szabo_o och, ach a nawet ęch ;). Ciekawi mnie bardzo skad czerpiesz swa
                wiedze, bo jak sadze nadprzyrodzona to ona nie jest. Skad wiesz, ze ktos
                siedzi przed komputerem i pije? Masz jakis wglad w zycie po drugiej stronie
                moinitora? Przeciez tam siedzi nik, to jak moze pic? Musicie sami sobie
                ustalic czy czaty pelne sa nikow czy ludzi. Jesli nikow to zapewne nie pija, nie
                jedza i nie defekuja. Jesli ludzi to czynia to i nie tylko to. Brakuje mi
                tu spojnosci, podobnie jak w kwestii obrazania kogos i obrazania sie.Obrazajac
                kogos obrazacie nika. Kiedy ktos obraza was, obraza osobe...jakie to infantylne...
                • moonn Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 29.11.06, 18:38
                  Polagro :) jak mozesz dyskutowac z Nickami ? <USMIECH>
                • proces7 Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 29.11.06, 18:58
                  Ty juz miałaś swój czas jako administrator czata o2. Proszę mi tu nie znosić
                  Waszego gnoju z pokoju "Bez tabu". Macie swoje forum. Proszę także poinformować
                  !use vel Angusa czy tam moona, że nie jest tu mile widziany. Nie życzę sobie tu
                  brudów z Waszych PUBLICZNYCH pokojów o2. Ani także resztek włosów łonowych i
                  nasienia z pokoju "Cyberseks".
                  moonn miał swoje Forum. A jego karierę znamy:
                  proces.superhost.pl/wp/?p=363
                  Karierę drzewa z pokoju "Cyberseks" też:
                  proces.superhost.pl/wp/?p=238
                  Siedźcie sobie w tym Waszym smrodzie i wymieniajcie się telefonami i
                  opowiadajcie o zlotach, a tych, którym się nie podoba, banujcie. Ale stąd won!
                  • moonn Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 29.11.06, 21:27
                    Procus staruszku , to ogolno dostepne forum :)se tu bede i juz :P jak mnie sie
                    znudzi to sobie pojde , na razie bede smiecil swoimi wpisami , moze zamkna forum
                    za ortografie ? <rotfl>
                • szajba_a Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 29.11.06, 21:44
                  co ty wiesz o czarowaniu czarodziejko
            • colop1 Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 28.11.06, 21:31
              POLGARO_CZARODZIEJKO ;)
              • szajba_a Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 29.11.06, 08:44
                oh...POLGARO_CZARODZIEJKO ;)
    • szajba_a Re: Wzruszające pożegnania bez tabu 29.11.06, 08:43
      moon pij na zdrowie cóż ci pozostalo??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka