niunka24 23.11.06, 17:29 za ten film "to właśnie miłość" !!! dzięki,sama bym na niego nie natrafiła... wczoraj obejrzałam - bardzo mi pomógł. czy znacie coś "na kształt" tego filmu? tego mi trzeba,tak,tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanillla3 Re: laseczki,dzięki! 23.11.06, 17:37 a to ten z paroma watkami milosnymi?z hugh grantem miedzy innymi? Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 Re: laseczki,dzięki! 23.11.06, 17:39 tak,tak,ten:)) super na poprawę mojego zdołowanego nastroju. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: laseczki,dzięki! 23.11.06, 17:42 taaak :) ja bym polecała do tego albo inny film hughgrantowy ("Notting Hill", "Był sobie chłopiec" etc.), albo coś w stylu "Billy'ego Elliota" - najbardziej pozytywny film, jaki mi do głowy przychodzi w tej chwili, względnie "Calendar Girls", "Lawendowe Wzgórze", właściwie to cokolwiek brytyjskiego :) no i Bollywoody, chociaż to miecz obosieczny, bo co prawda znakomicie bawi (jeśli ktoś lubi), ale można się też solidnie popłakać. tak czy inaczej prawie zawsze jest happy-end ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vanillla3 Re: laseczki,dzięki! 23.11.06, 17:58 ja polecam film z innej beczki, ale jak dla mnie bombowy ''swieci z bostonu'' Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: laseczki,dzięki! 23.11.06, 18:03 ach, Święci to jest obiekt kultu :) cudowne chłopaki, wściekle przystojne w dodatku. teksty wyśmienite. Dafoe obłędny w tym filmie. ja sobie nawet koszulkę sprawiłam z ich modlitwą, 'and shepherds we shall be...' tylko że to jest jednak film, w którym trup ściele się gęsto i słowo 'fuck' pada ponad 200 razy, więc powiedzmy, że nie każdemu poczuciu humoru to odpowiada :) Odpowiedz Link Zgłoś
vanillla3 Re: laseczki,dzięki! 23.11.06, 18:12 najlepszy jest ten ich kudlaty kumpel, ktory pdczas popijawy wali piescia w stol, pistolet strzela i rozmazuje kota na scianie:)))koles otrzasa sie z szoku przez jakies dwie minuty po czym patrzy na ''kota'' i wielce zdziwiony pyta... ''nie żyje????????????" buhahaha:))))))myslalam ze zejde ze smiechu na tej scenie:), w ogole caly film petarda!:) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: laseczki,dzięki! 23.11.06, 18:15 a to ja wolę cały motyw z liną, począwszy od jej kupowania, a kończąc na efektownym wpadnięciu przez sufit... no i mój bezwzględnie ukochany, szowinistyczny dowcip o regule kciuka :) Odpowiedz Link Zgłoś
vanillla3 Re: laseczki,dzięki! 23.11.06, 18:24 siedze i mysle mysle ale za cholere nie moge sobie przypomniec tego dowcipu, mozesz przypmniec?:))) moze zatrybie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: laseczki,dzięki! 23.11.06, 18:46 to jest sam początek filmu - Connor szkoli w pracy wielką babę, ucieleśnienie stereotypu feministki. rzuca coś o regule kciuka, kobita się piekli, że to absolutnie niedopuszczalne określenie, bo... reszta z cytatem tutaj: www.urbandictionary.com/define.php?term=rule+of+thumb Odpowiedz Link Zgłoś
vanillla3 Re: laseczki,dzięki! 23.11.06, 18:58 juz kojarze, dzieki.. troche zeszlysmy z tematu watku, niech nam bedzie wybaczone;) Odpowiedz Link Zgłoś