Gość: ALLADYN IP: 157.25.125.* 14.11.01, 17:46 Przystojny arabski książe poszukuje rubasznej arabskiej księżniczki.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi Re: SZUKAM MOJEJ JASMINY!!!!!! 14.11.01, 17:52 huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! jest jest jest!!!!! hura!!!!!!! Gość portalu: ALLADYN napisał(a): > Przystojny arabski książe poszukuje rubasznej arabskiej księżniczki.... Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead o! to Tyyy?:) 14.11.01, 17:55 jasmina_tdi napisał(a): > huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! > jest jest jest!!!!! > hura!!!!!!! baśni czar.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: o! to Tyyy?:) 14.11.01, 17:57 To nie mielone na patelni! tu nic nie pryśnie hehehehe.... grapefruit_dead napisał(a): > jasmina_tdi napisał(a): > > > huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! > > jest jest jest!!!!! > > hura!!!!!!! > > baśni czar.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi TEST 14.11.01, 17:54 czy to aby na pewno alladyn... hmmmmmmm...... test: co można robić w fontannie sąsiada???????? Gość portalu: ALLADYN napisał(a): > Przystojny arabski książe poszukuje rubasznej arabskiej księżniczki.... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: TEST 14.11.01, 18:02 Oblałeś! Gość portalu: Zmeczony napisał(a): > Good to be king Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: TEST 14.11.01, 18:06 jasmina_tdi napisał(a): > Oblałeś! hmm czy to... czy to jest odpowiedź?:] Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: TEST 14.11.01, 18:09 Nie... kolega rozlał herbatę po stole! grapefruit_dead napisał(a): > jasmina_tdi napisał(a): > > > Oblałeś! > > > hmm czy to... czy to jest odpowiedź?:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: TEST IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 18:09 Jasmina a czy salceson z Goldenow tez twoj Alladyn robi?Bylabym zainteresowana.Albo salceson ze 100 zl......oj,to byloby pieeeekne.kupilabym z 10 dag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmeczony Re: TEST IP: *.csfb.com 14.11.01, 18:12 Jak on robi salceson to pewnie... koszerny albo jakis taki niezjadliwy Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: TEST 14.11.01, 18:13 Samanto! Wstydź się! Alladyn to nie z tej bajki! Poza tym on ma niezły odlot! Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Jasmina a czy salceson z Goldenow tez twoj Alladyn robi?Bylabym > zainteresowana.Albo salceson ze 100 zl......oj,to byloby pieeeekne.kupilabym z > 10 dag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: TEST IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 18:14 jakby mi sprzedal taki salcesonik ze 100 zlotowek to tez mialabym odlot a tak mam dlugi;( Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: TEST 14.11.01, 18:16 Co masz długiego? Dwa dni temu mówiłaś, że nie wiesz! Gość portalu: samanta1 napisał(a): > jakby mi sprzedal taki salcesonik ze 100 zlotowek to tez mialabym odlot a tak > mam dlugi;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: TEST IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 18:21 Dlugiego??? jestem kobieta!!!!!!!! Dlugi natury finansowej ,dziura budzetowa,bryndza,dno...;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T102 Re: SZUKAM MOJEJ JASMINY!!!!!! IP: *.*.*.* 14.11.01, 18:22 przerzuć się się szukaczkę (np.www.emulti.pl) jakbys znalazl jedna wiecej daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: SZUKAM MOJEJ JASMINY!!!!!! 14.11.01, 18:40 On już znalazł!!!!!! Gość portalu: T102 napisał(a): > przerzuć się się szukaczkę (np.www.emulti.pl) > jakbys znalazl jedna wiecej daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: NO ZNAJDZIESZ MNIE W KOŃCU?????? 15.11.01, 11:12 Nie - zajety produkcja waglika czasu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
film Re: SZUKAM MOJEJ JASMINY!!!!!! 18.11.01, 02:01 Slonce moje, musialem sie wtedy zmywac i dlatego wszystko trwalo tak krotko. Jestem teraz na imprezie na Ursynowie, troche ksiaze wypil. Napisz cos nowego Ksiezniczk0o!!!!! Caluje Cie Twoj FALLADYN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: SZUKAM MOJEJ JASMINY!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 02:05 nie bylo jej dzisiaj ,wroci w poniedzialek Odpowiedz Link Zgłoś