aga_ata 25.11.06, 12:24 Ale żem długo tu nie bywała! Ale wiecie, wiecie.. szkoła te sprawy, trochę nie miałam czasu ;) Teraz w sumie też go bardzo wiele nie mam, ale czas na powrót :) Romy, sorry za prywatę:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: yo yo ziomy! 25.11.06, 16:18 Agatka witaj i nie bujaj nas tu szkołą;) zakochałaś się pewnie i stąd brak czasu, bo nie wierze w aż takie poświęcenie na odcinku "szkoła":) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: yo yo ziomy! 25.11.06, 16:59 właśnie, też coś mi tu nie pasuje:> ja rozumiem że przez szkołę można jeden dzień na forum nie zajrzeć (choć mi się to akurat nigdy nie zdarzyło:), ale więcej?!;) aha, no i elo oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: yo yo ziomy! 25.11.06, 17:44 no i niech Ci sie Mamelo nigdy nie zdarzy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: yo yo ziomy! 25.11.06, 19:28 Dobra, dobra :P Od tej pory nigdy więcej takich długich nieobecności, bo mi się to rzuca na mózg :) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: yo yo ziomy! 25.11.06, 20:24 ha! nie zaprzeczyłaś hipotezie Druha:D Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: yo yo ziomy! 25.11.06, 20:24 coś Ty, zbyt starannie pielęgnuję swoje uzależnienie;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: yo yo ziomy! 25.11.06, 23:16 Oj :-D Oglądam właśnie Piękny Umysł i do wpadam tu do nas :) To jest poświęcenie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś