Dodaj do ulubionych

wypowiedź Reginki

28.11.06, 01:59
Reginka w wątku o tym ,że dzieci nie powinny wchodzic na czat napisała:
witaj milusko Justysiu...
Nadal uwazam,ze kobieta powinna sluzyc swojemu mezczyznie , bo KIEDY jest
malzenstwo udane? jest udane tylko wtedy jesli obydwie strony przestrzegaja
jednego zdania "CHCE ABY TOBIE BYŁO DOBRZE".

WIADOMO ,ZE TO KOBIETA ROZPALA OGIEN ZROZUMIENIA ,ZE TO KOBIETA TWORZY
CUDOWNA ATMOSFERE W DOMU, A MEZCZYZNA ZAWSZE OCZEKUJE WSPARCIA I ZAWSZE
POZOSTANIE TYM OSOBNIKIEM SLABSZYM . NAUKA JUZ TO DOWIODLA ,ZE MEZCZYZNI SA
TYLKO SILNIEJSI FIZYCZZNIE ALE SLABSI PSYCHICZNIE ,A NASZA ROLA KOBIET JEST
TAKA BY DBAC O CUDOWNY DOM ,BO JESLI MEZCZYZNA ZADOWOLONY TO I NAM JEST
CUDOWNIE ...
MOJA TEORIA NADAL TA SAMA , NIE WYPOWIADALAM SIE O MOIM PODDANIU WOBEC
MEZCZYZN OGOLNIE ALE TYLKO O MEZCZYZNIE ,KTORY JEST MOIM PARTNEREM .

NADAL UWAZAM ,ZE NIE MA NIC PIEKNIEJSZEGO W SOBOTE WIECZOREM JAK PRZYGOTOWAC
SWOJEMU MEZCZYZNIE KAPIEL PACHNACA i UNYC PLECKI MNIAM MNIAM A W NIEDZIELE
RANKIEM PODAC SWOJEMU MEZCZYZNIE SNIADANIE DO LOZECZKA .. SPROBUJ TAK
ZROBIC ,ZOBACZYSZ JAK POTRAFI SIE MEZCZYZNA ODWDZIECZYC ,A TY NAPEWNO NIE
ODCZUJESZ TEGO ,ZE SIE PONIZALAS CZY SLUZYLAS MU.

A TO CO PISALAM O "NIEZNAJOMYM" ,KTORY MI NAGLE DYKTUJE CO JA MAM ROBIC I BYM
SIE TRZYMAŁA "JEGO" TO MNIE WZBURZYLO,JESTEM I CHCE BYC PODDANA ALE TYLKO
SWOJEMU PARTNEROWI-no ..to by bylo na tyle :):) To nie byla podpucha Justysiu

JUSTYSIU POZDRAWIAM CIE SERDECZNIE ,ZYCZAC CI MILEGO DNIA -reginka

Reginko, to co napisałaś jest takie piękne, że musiałem to teraz,pomimo
nocnej pory, odnaleźć-a przyznam , że sie troche oszukałem-i przeczytać
jeszcze raz.
Masz u mnie Reginka wielkiego plusa za te cudne słowa.W twoich słowach
zawarta została cała kwintesencja kobiecości. To jest po prostu śliczne.
Poezja dla oczu. Od razu widać , że wiesz Reginka o co chodzi. Pozdrawiam
i całuski.
Kobiety-uczcie się od Reginki kobiecości, a każdy facet będzie miał fioła
na waszym punkcie.
jeszcze raz Reginka serdecznie pozdrawiam i całuję gorąco.

Obserwuj wątek
    • abnegator Re: wypowiedź Reginki 28.11.06, 11:15
      Reginko, nie zadawaj się z tym całym Zbyszkiem. Nie to ,żebym był zazdrosny,
      ale uważam, że taki podejrzany typek jak ten cały Zbyszek niegodny jest, żeby
      sie z Tobą umówić choćby na samą kawę, bo nie wyobrażam sobie nawet , by do
      czegoś więcej niż kawa mogło pomiędzy wami dojść. To byłoby wstrętne i
      obrzydliwe. Chyba nie chcesz mieć potem Reginko wyrzutów sumienia i moralnego
      kaca, że zrobiłaś coś wbrew swoim ideałom. Daj sobie spokój z tym
      Zbyszkiem. On nie jest wart takiej kobiety jak Ty. Zwróć lepiej uwagę na
      innych,wartościowych, miłych, inteligentnych i wrażliwych mężczyzn, którzy
      widzą w Tobie ideał kobiecości. Pomyśl tylko jak mogłoby Ci być miło w
      ramionach takiego czułego, namiętnego, uduchowionego i wrażliwego faceta. To
      byłoby prawdziwe misterium miłości i komunia ciał,mistyczne zespolenie ciała
      i ducha,po prostu corpus et spirytus symfonia, a nie jakaś tam
      beznadziejna , pozbawiona duchowości kopulacja, po której pozostaje tylko
      niesmak, moralny kac i wyrzuty sumienia.
      Pozdrawiam serdecznie
      Cichy wielbiciel
      • reginka50 Re: wypowiedź Reginki 28.11.06, 16:36
        oj Marek Marek ,Oj Marek Marek <jezyk> ha ha ha Ciebie sie czuje na 150 km,ze
        to Ty
        • abnegator Re: wypowiedź Reginki 28.11.06, 16:50
          A dlaczego Reginko jak ostatnio się na czacie żegnałaś , to
          powiedziałaś "Dozobaczenia za tydzień". Dlaczego tak długo każesz innym na
          siebie czekać? Niektórzy bardzo za Tobą tęsknią.
          Pozdrawiam i całuski namiętne przesyłam. pa
          • reginka50 Re: wypowiedź Reginki 29.11.06, 17:01
            dlaczego? bo w przeciwienstwie do Ciebie ja pracuje dlugo i duzo,i nie jestem
            uzalezniona od czatu....no moze od forum tak ...uwielbiam poczytac "do
            sniadania" i robie to codziennie
    • proces7 Re: wypowiedź Reginki 29.11.06, 19:04
      abnegator napisał:

> Kobiety-uczcie się od Reginki kobiecości, a każdy facet będzie miał fioła
      > na waszym punkcie.
      > jeszcze raz Reginka serdecznie pozdrawiam i całuję gorąco.

Pokazała mu to i owo w kamerce i kazała napisać te peany. Żenujące wprost.
      • reginka50 Re: wypowiedź Reginki 29.11.06, 19:25
        Procesie ? ulzylo Ci dupku?
        • proces7 Re: wypowiedź Reginki 29.11.06, 19:32
          reginka50 napisała:

> Procesie ? ulzylo Ci dupku?

Nie, a Ty sprawiłaś. że ulżyło markowi, tak?
          • kawa3603 Re: wypowiedź Reginki 29.11.06, 20:01
            Procesie, zachowuj się poprawnie...
            • abnegator Re: wypowiedź Reginki 29.11.06, 22:13
              Proces , uważam, że Reginka Cie właściwie nazwała, bo zachowujesz się
              skandalicznie. Jak chcesz koniecznie wiedzieć to reginka nie pokazała mi
              niestety niczego oprócz swojej ślicznej buźki, której tobie opryszku nigdy nie
              uda sie ujrzeć. Reginka to kobieta inteligentna, wrażliwa i urocza, a co
              najwazniejsze potrafiąca samodzielnie myśleć i nie uda Ci się jej skaptować do
              swojej szarmowskiej chołoty. Reginka może słuchac tylko siebie i kogoś
              kogo bardzo lubi. Przestań więc proces zachowywać sie jak rozkapryszony
              bachor , bo nadal będziesz musiał klikać z tymi dzieciuchami z 30ek, a
              założe się , że już się tam bardzo nudzisz.

Reginko , a dla Ciebie gorące całuski. Skoro nie masz czasu na czaty to bedę
              codziennie do Ciebie na forum tutaj coś skrobał. Do nastepnego. Pa
              • proces7 Re: wypowiedź Reginki 29.11.06, 22:21
                Reginka to niezłe ziółko, zresztą jakby Ci nie pokazywała, nie gadałbyś z nią w
                ogóle. Ciekaw jestem, po co zamężna i stateczna kobieta w ogóle ma kamerkę, u
                nas w Lokomotywie kobiety nie używają kamerek. Musiała
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=44434349&a=44437445
                • reginka50 Re: wypowiedź Reginki 30.11.06, 02:26
                  bawisz sie w zgaduj zgadule procesie?

"Ciekaw jestem, po co zamężna i stateczna kobieta w ogóle ma kamerkę"
                  -zgadnij... lub by nie bładzic zapytaj ....dziwie sie ,ze do tej pory w tym
                  durnym Twoim łebku nie narodzila sie godna Ciebie odpowiedz .
                  Wiec nie zastanawiaj sie ,bo z gory masz odpowiedz swoja .
                  No jak moze miec mezczyzna taki jak Ty odpowiedz inna skoro przy pierwszej
                  rozmowie napisales mi "pokaz mi cycki" Czy dojrzaly emocjonalnie mezczyzna
                  pisze do nieznajomej tak?
                  Dla mnie jestes i bedziesz pacan ,ktorego obserwuje jak malpe w klatce i jesli
                  sie usmiecham to tylko z politowaniem ,bo nie wolno sie smiac z chorych ludzi i
                  wcale nie spodziewam sie od Ciebie innej oceny mnie . Wszak nie klaskalam Ci
                  bezkrytycznie ,i klaskac nie bede nigdy .
                  Ale spokojnie procesie ,gdybym jw. czytala takie slowa napisane
                  przez "Justysie " "Pokera" czy "Grzes Wies" czy Nadje uwierz ,ze naprawde
                  byloby mi przykro .Wiem ,ze ktos taki jak Ty kiedy pisze takie tresci to nalezy
                  tylko wspolczuc Ci ,bo na leczenie Ciebie mysle ,ze juz za pozno. a wracajac
                  do Mareczka , to Mareczka inteligencja przewyzsza Ciebie tysiackrotnie .Ty
                  myslisz ,ze jak latasz po forum po blogach wpisujac sie kazdemu bez sensu
                  zaznaczajac sie wszedzie gdzie mozesz ,to znaqczy ,ze jestes inteligentny? Nic
                  mylnego ...to znaczy ,ze liczysz na poklask,bo tutaj jestes panem na mownicy (i
                  pewnie slyszysz oklaski w uszach) ,tutaj nikt nie przerwie Ci nie skrytykuje
                  Cie przynajmniej do chwili przeczytania...i odpisania .... widac na kazdym
                  kroku ,ze brak Ci akceptacji osob bliskich w realnym swiecie ,i dlatego tak sie
                  zachowujesz .

oj cos mi sie wydaje ,ze nie mozesz przebolec ,ze nie udalo Ci sie zwerbowac
                  kolejnej owieczki do swego urojonego stada pasterzu i az Cie skreca by nie
                  skarcic nieposlusznej. Znam dzialanie takich podobnych Tobie ludzi
                  niedojrzalych emocjonalnie i wcale sie nie zdziwie ,jesli znow cos wymyslisz
                  spreparujesz zrzuty by mnie zgnoic.
                  Tylko ,ze ja ludzi chorych pozostawiam lekarzom, po to oni sa by ich leczyc.

Ty mi dales ignora a jakos nie widze tego ,Ja jestem bardziej slowna .

mysle ,ze piszac dalej z Toba ublizalabym sobie .
                  Cytat zapozyczylam z forum (rewelacyjny)

"z kazdym dniem wzrasta ilosc osob mogacych mnie pocalowac w......"

i to by byl ostatni tekst jaki napisalam na forum na czacie z wyrazem Proces,
                • breston Re: wypowiedź Reginki 30.11.06, 07:23
                  a ja pozwole sobie cos wkleic i skomentowac

• Re: kobieca zawisc czy glupota?
                  proces7 24.10.06, 17:18 + odpowiedz

Reginko, one Ci po prostu zazdroszczą, że Cię lubię.
                  • felix-1959 Re: wypowiedź Reginki 30.11.06, 07:59
                    Co prawda proces to cham, ale reginka niestety nie ma dobrej opinii na czacie.
                    Mówię to, bo sporo wiem na ten temat. Marek sam niejednokrotnie chwalił się na
                    ekranie ogólnym wspólnymi perwersjami z reginką w kamerkach. Kilka razy musiałem
                    marka z tego powodu usuwać z czata.
                    • abnegator Re: wypowiedź Reginki 30.11.06, 10:23
                      felix-nie opowiadaj głupot , bo nigdy złego słowa o Regince nie pisałem i nie
                      napiszę, bo to wyjatkowa, wspaniała i cudowna kobieta. Ty natomiast procesie
                      zachowujesz się ponizej krytyki. W ogóle procesie przestań zachowywać się jak
                      pajac.
                      A ciebie Reginka pozdraiwm i całuję gorąco.
                    • abnegator Re: wypowiedź Reginki 30.11.06, 10:25
                      Ładnie Reginka dogadałas procesowi-tak inteligentnie i z klasą. Już sobie
                      wyobrażam, jak sie nieborak będzie ciskał nie wiedząc co odpisać na tak
                      inteligentny tekst.
                    • lusinka39 Re: wypowiedź Reginki 30.11.06, 11:13
                      jestem na 40-tkach codziennie i felixsie nigdy nie slyszalam zlego slowa o
                      regince ktore by pisal nasz Mareczek,Zawsze mnie to zastanawialo,co takiego
                      jest w tej kobiecie ,ze Marek jej nigdy nie ublizyl ,ze nigdy nawet nie
                      pozwolil zle pisac innym o niej .Znamy Mareczka i wiemy co potrzafi,a tutaj
                      taka zmiana .Co to sprawilo? Nie tylko Mareczek zreszta wiekszosc mezczyzn z
                      ktorymi rozmawiam sami sie zastanawiaja nad fenomenem reginki i stosunku Marka
                      do niej. Felix 1959 a ,mozesz wskazac u kogo ma tak zla opinie? mysle ,ze tutaj
                      juz nie potrafisz tego zrobic.a moze by tak zapytac wprost? ktory tak naprawde
                      seksil w kamerce z reginka?,fELIX MYSLE ,ZE JESTES PROCESEM !!! a ja wlasnie
                      wiem ,ze wiekszosc mezczyzn wzdycha do regonki i dlatego tak sie dzieje,ale czy
                      mamay prawo osadzac innych?az sie przebiore za mezczyzne ,moze ujrze ta
                      pieknosc reginke ,a fakt faktem inteligentne teksty to ona ma,i tutaj proces
                      chyba nie radzi sobe z nia .Feliks czekam na relacjez posiedzen na kamerce
                      Twoja z reginka.Marzyciel ten nasz Felix
                      • kawa3603 Re: wypowiedź Reginki 30.11.06, 15:09
                        lusinka39 napisała:
                        "Marek jej nigdy nie ublizyl ,ze nigdy nawet nie
                        > pozwolil zle pisac innym o niej .Znamy Mareczka i wiemy co potrzafi,a tutaj
                        > taka zmiana .Co to sprawilo?"

Lisinko, powiedz mi bo ta Twoja wypowiedź spowodowała, że znowu zaczęło mnie
                        nurtować pewne pytanie. Ktoś powiedział mi, że marek46 z linku poniżej to
                        abnegator.
                        Zapytałam o to abnegatora dostałam odpowiedź:
                        "Pewnie , że nie ja kawo-ja jestem kulturalny i szanuje kobiety"
                        A Twoim zdaniem, jak to jest z tym szacunkiem abnegatora do kobiet ?
                        Czy możliwe jest, aby marek46 to jednak był on ?
                • kawa3603 Re: wypowiedź Reginki 30.11.06, 10:31
                  "Ciekaw jestem, po co zamężna i stateczna kobieta w ogóle ma kamerkę..."

Proces, to nie Twoja sprawa, po co ktoś ma i używa kamerki. I fakt jej
                  posiadania, nie upoważnia Cię do gnojenia tej osoby. Reginka jest
                  pełnoletnia... I ma prawo do dokonywania wyborów swego postępowania bez udziału
                  i ingerencji obcych. Nie masz do takiej krytyki żadnego prawa ani podstaw,
                  skoro nic Ci nie pokazała ;)
              • kawa3603 Re: wypowiedź Reginki 30.11.06, 10:35
                Abnegatorze powiedz mi, kto to jest marek46 ?
                Ty podobno jesteś marek i dlatego pytam. Bo ten facet co tam pisze, pisze jakoś
                inaczej. Mam nadzieję, że to nie Ty ?
                • abnegator Re: wypowiedź Reginki 30.11.06, 10:45
                  Pewnie , że nie ja kawo-ja jestem kulturalny i szanuje kobiety
                  • breston Re: wypowiedź Reginki 30.11.06, 11:36
                    czy po przeczytaniu tego wżtku nie kojarzycie pewnych faktow? Czy atakowanie
                    reginki nie kojarzy wam sie z tym tekstem? Pisze dlatego ,ze Wiedzme kazdy zna
                    i wie ,ze jest w porzadku kobieta. poczytajcie sami jak wyglada niszczenie
                    takiej kobiety ,ktora mowi procesowi -"nie "
                    • Strażniczka moralności
                    proces7 10.10.06, 10:36 + odpowiedz

Uważam to za szczyt pruderii i hipokryzji, że wiedźma banuje mnie niby za
                    chamstwo, a sama łazi po pokojach i reklamuje swe niecne praktyki erotyczne w
                    kamerce i zaprasza do przyzwoitego pokoju "Po 40-tce" różnej masci zboczeńców i
                    onanistów.
                    Udaje wielce oburzoną o jakieś moje duperele na ogóle i banuje mnie wrednie, a
                    sama wyczynia świństwa i znosi nam w najwulgarniejszej postaci seks do pokoiku.
                    Żenada, hipokryzja, pruderia i zwykłe chamstwo. Wiedźma to zwykła wulgarna
                    betoniara, która nie wstydzi się masturbować w kamerce przed dorosłymi ludźmi, a
                    oburzają ją moje niewinne prowokacje. Powiedzmy temu dość!
                    • breston Re: wypowiedź Reginki 30.11.06, 11:43
                      wlasnie powiedzmy procesowi -dosc ! interia bez powodu nie usuwa czatusiow.
                      Jutro pomysle nad tym,jak wg mnie zrobic cos z tym.
                      a tak procesie naprawde to ile w najwiekszym szczycie jest osob na lokomotywie?
                      a moze zamiast miotac sie w wymyslaniu bzdur zaloz swoj portal,zaloz
                      czat ,jesli masz takie pretensje do "tlenu" olej go .bikt nie bedzie Cie
                      banowal,pelny luz .Pokaz ,ze potrzafisz cos zrobic .Zobaczymy jaka frekwencje
                      bedziesz mial,az sam wpadne zobaczyc .
                      "chamstwo trzeba zawsze tepic" nawet gdy jest to osoba publiczna ale zacznijmy
                      od kanalow .I masz to procesie u mnie od dzisiaj
                      • abnegator Re: wypowiedź Reginki 30.11.06, 12:42
                        Breston dobrze piszesz , ale pamiętaj, że ten wątek jest poświęcony afirmacji
                        inteligencji, urody i wrazliwosci mojej uroczej Reginki, więc przestań go
                        bezcześcić wzmiankami o tej aspołecznej, socjopatycznej gadzinie procesie .
                        • kawa3603 Re: wypowiedź Reginki 30.11.06, 15:13
                          A ja jakbym miała obstawiać kto jest kim /tak hipotetycznie/ to powiedziałabym,
                          że abnegator i proces to ten sam facet.
                          Co Wy na to ?
                      • vivalabeer Re: wypowiedź Reginki 30.11.06, 13:02
                        Lokomotywa, to elitarny i kameralny pokój, nie parowóz na jakiejś trasie w
                        krajach trzeciego świata. Nikt NA niej nie siedzi. Ostatnio rzadko bywam w
                        pokoju "po 40-stce", zazwyczaj sytuacja tam przedstawia się następująco: 3
                        (słownie trzy) osoby posyłają głównie emotki. Jeśli się ktoś dowcipnie lub
                        sensownie odezwie, natychmiast dostaje bana od obsługi, ponieważ jest
                        podejrzany o bycie kimś z Lokomotywy. W związku z tym, reszta gawiedzi siedzi
                        na dachu lub spada w krzaki. Ale już wszystko jasne, idziecie na ilość, nie na
                        jakość. Jakosć w tym przypadku, nie znaczy śliczny uśmiech i poprawność w
                        wypowiadaniu jedynie słusznych poglądów.
                    • abnegator Re: wypowiedź Reginki 01.12.06, 01:25
                      breston napisał:

czy po przeczytaniu tego wżtku nie kojarzycie pewnych faktow? Czy atakowanie
                      reginki nie kojarzy wam sie z tym tekstem? Pisze dlatego ,ze Wiedzme kazdy zna
                      i wie ,ze jest w porzadku kobieta. poczytajcie sami jak wyglada niszczenie
                      takiej kobiety ,ktora mowi procesowi -"nie "
                      • Strażniczka moralności
                      proces7 10.10.06, 10:36 + odpowiedz

Uważam to za szczyt pruderii i hipokryzji, że wiedźma banuje mnie niby za
                      chamstwo, a sama łazi po pokojach i reklamuje swe niecne praktyki erotyczne w
                      kamerce i zaprasza do przyzwoitego pokoju "Po 40-tce" różnej masci zboczeńców i
                      onanistów.
                      Udaje wielce oburzoną o jakieś moje duperele na ogóle i banuje mnie wrednie, a
                      sama wyczynia świństwa i znosi nam w najwulgarniejszej postaci seks do pokoiku.
                      Żenada, hipokryzja, pruderia i zwykłe chamstwo. Wiedźma to zwykła wulgarna
                      betoniara, która nie wstydzi się masturbować w kamerce przed dorosłymi ludźmi, a
                      oburzają ją moje niewinne prowokacje. Powiedzmy temu dość!
                      • felix-1959 Re: wypowiedź Reginki 01.12.06, 01:41
                        Wiedzma to bardzo porządna kobieta, pełna ciepla, kobiecości i uczuć. Ty wciąż
                        tylko wszystkie kobiety obrażasz, więc nie wiesz co to kobiecość.
                        Ty masz problem z samym sobą, Aleksandra mi sporo opowiadała o Tobie i wydaje mi
                        się, że powinieneś się leczyć jednak. Moje obserwacje na czacie potwierdzają
                        tezę Aleksandry.
                        • breston Re: wypowiedź Reginki 01.12.06, 08:24
                          Felix ,przyznaje ,ze wiedzma jest fajna babka ale czy Ty przypadkiem nawracajac
                          Marka nie jestes obludny? a co Ty robisz? sam oczerniasz kobiety nie znajac
                          ich. przypomne Ci Ty wylinialy padalcu szcurze czatowy jak sam piszesz po to by
                          za chwile zwrzcac komus uwage : poczytaj:

ekranie ogólnym wspólnymi perwersjami z reginką w kamerkach. Kilka razy musiałem
                          a ja caly czas czekam na dowody tego na jakiej podstawie i kto Ci mowil ,ze
                          regoinka nie cieszy sie dobra opinia. jezeli sporo wiesz na ten temat napisz ,a
                          moze sama reginke sprowokujemmy do odpowiedzi . czytajac od poczatku ten
                          temat ,pod iloma nikami wystepujesz procesie?
                          tak tak, piszac i wychwalajac wiedzme ,krytykujac reginke nie omieszkales
                          dowalic Aleksandrze ,ktora nienawidzisz i sprowokujesz Marka do tego by
                          wytoczyl Aleksandzre wojne ! . no nie przestajesz w intrygach .
                          a Ty myslisz ,ze Ty jestes najmadrzejszy .juz dawno Cie
                          przejrzalem ,wystarczylo poczytac Twoje wypociny i porownac z tymi wypowiedziami
                          • breston Re: wypowiedź Reginki 01.12.06, 08:26
                            dla Preejrzystosci :
                            • Re: wypowiedź Reginki
                            felix-1959 30.11.06, 07:59 + odpowiedz

• abnegator Re: wypowiedź Reginki 01.12.06, 10:19
                              Myślisz breston, że nie widzę taniej prowokacji procesa?- Tylko idiota dałby
                              sie nabrać na te jego póby manipulacji pod zmienionymi nickami. Prawdą jest
                              natomiast , że Aleksandra jest okropna plotkarą , czego dowód miałem
                              niejednokrotnie rozmawiając z nią przez telefon. Zawsze opowiadała mi liczne
                              historyjki o ludziach z czata, znała dokładnie ich imiona, zawody i miejsca
                              zamieszkania i potrafila pół godziny nawet o nich gadać. Poza tym Aleksandra
                              jest bardzo zakłamaną osobą.Niejednokrotnie przyłapałem ją na kłamstwie.
                              Aleksandra ,gdy zostanie przyłapana na kłamstwie , to zaczyna zachowywać sie w
                              dziecinny sposób. Na początku się wypiera i to z całych sił i w "żywe oczy "
                              łże jak pies, potem wobec argumentów nie do odparcia,które niezbicie dowodzą
                              jej kłamstwa wymyśla następną nieprawdziwą dziecinną historyjkę, albo próbuje
                              całą rozmowę obrócić w żart. W końcu , gdy nie ma już żadnych argumentów to ci
                              daje zółtą kartke za niby prowokacje i po prostu banuje.Aleksandra nigdy nie
                              przyzna się do kłamstwa. Bywa czasem tak, że większośc ludzi staje po stronie
                              pokrzywdzonej osoby i wywołują wojne na ogóle. W czasie takiego wzmożonego
                              ataku Aleksandra po prostu salwuje się ucieczką.
                              Powiem szczerze, że kiedyś tę Aleksandrę nawet lubiłem, ale gdy przyłapałem ją
                              kilkakrtonie na kłamstwie i zobaczyłem jak ona się zachowuje, gdy próbuje z nia
                              te sprawy wyjaśnic i jak kłamie w zywe oczy,to zdałem sobie sprawę , że to
                              bardzo perfidna, zakłamana i w ogóle wzbudzajaca we mnei obrzydzenie kobieta.
                              Wczoraj , gdy wszedłem na czat to Herkules wszedł mi na priv i zaczął mi sie
                              chwalić , że zna moje dane osobowe:imię, nazwisko, miejsce zamieszkania.
                              Od razu wiedziałem , że to sprawka Aleksandry. Poszedłem , więc do niej na
                              priv , by sprawę wyjaśnić , a ona znowu zaczęła się wypierać. Powiedziałem
                              jej ,więc grzecznie(podkreślam tu ,że sporządniałem) co o niej myślę.
                              Próbowałem sprawę wyjasnic jeszcze na ogóle, to wszystkie opy i redy się na
                              mnie rzucili i zaczęłi mi mówić , że przynudzam i żebym się uspokoił , bo
                              zatraz bana dostanę.Odezwały się nagle wszystkie poobrażane kobiety, a
                              najbardziej uradowana i zawzięta wydała mi się wiedźma. Potem dołączyła do nich
                              lekarka, której nie chiało mi się popołudniu oglądać w kamerce, więc udawała
                              wielce obrażona i na pewno znając jej zagrywki skłoniła (podkreślam , że to
                              tylko moje przypuszczenie , które wysnuwam znając zachowania lekarki) w zamian
                              za pokazanie swoich wdzieków w kamerce, Zeusa do ataku na mnie, bo ten ostani
                              zaczął mi wkrótce grozić banem.
                              W ogóle całe towarzystwo redów i zielonych zachowywało się wczoraj, jak
                              banda pijaków. Najprzyzwoitszy był jeszcze qłde, który jednakże także zaczął
                              na priv cwaniakować mówiąc -"a bo tamto ,a bo siamto").
                              Jestem zbulwersowany postawą kolorów na czacie.
                              Co więcej ta bezczelna Aleksandra będąc wczoraj w stanie, jak mniemam,
                              kompletnego upojenia alkoholowego zamieściła moje imie obok mojego pseudo w
                              temacie. Poza tym odniosłem wrażenie , że całe towarzystwo redów i opów było
                              wczoraj podpite , zblazowane i prowokowało mnie-na czele z tą Aleksandrą do
                              niewłasciwego, a wręcz skandalicznego zachowania. Znam Aleksandre na wylot.
                              Znudziło jej się , że jestem grzeczny, siedziała całkiem pijana przed tym
                              kompem i na pewno chciała mnie sprowokować do bluzgów , żeby sobie pobanowąc,
                              ale nic z tego. Zmieniłem się i jestem ponad to.
                              Niezła polityka- sobie pomyśłałem.Proces miał jednak rację mówiąc o opach z
                              tego pokoju. Wiedźme znam , bo widziałem w kamerce do czego jest zdolna,
                              Aleksandre znam, bo wiem ,na co się ze mną chciała umówić, a o ZEUSIE i jego
                              wyczynach przed kamerka to już legendy krążą i aż dziw i saldoniczny śmiech
                              mnie ogarnia, że tacy ludzie jak oni stoją na straży moralności tego pokoju.

• abnegator Re: wypowiedź Reginki 01.12.06, 10:19
      Myślisz breston, że nie widzę taniej prowokacji procesa?- Tylko idiota dałby
      sie nabrać na te jego póby manipulacji pod zmienionymi nickami. Prawdą jest
      natomiast , że Aleksandra jest okropna plotkarą , czego dowód miałem
      niejednokrotnie rozmawiając z nią przez telefon. Zawsze opowiadała mi liczne
      historyjki o ludziach z czata, znała dokładnie ich imiona, zawody i miejsca
      zamieszkania i potrafila pół godziny nawet o nich gadać. Poza tym Aleksandra
      jest bardzo zakłamaną osobą.Niejednokrotnie przyłapałem ją na kłamstwie.
      Aleksandra ,gdy zostanie przyłapana na kłamstwie , to zaczyna zachowywać sie w
      dziecinny sposób. Na początku się wypiera i to z całych sił i w "żywe oczy "
      łże jak pies, potem wobec argumentów nie do odparcia,które niezbicie dowodzą
      jej kłamstwa wymyśla następną nieprawdziwą dziecinną historyjkę, albo próbuje
      całą rozmowę obrócić w żart. W końcu , gdy nie ma już żadnych argumentów to ci
      daje zółtą kartke za niby prowokacje i po prostu banuje.Aleksandra nigdy nie
      przyzna się do kłamstwa. Bywa czasem tak, że większośc ludzi staje po stronie
      pokrzywdzonej osoby i wywołują wojne na ogóle. W czasie takiego wzmożonego
      ataku Aleksandra po prostu salwuje się ucieczką.
      Powiem szczerze, że kiedyś tę Aleksandrę nawet lubiłem, ale gdy przyłapałem ją
      kilkakrtonie na kłamstwie i zobaczyłem jak ona się zachowuje, gdy próbuje z nia
      te sprawy wyjaśnic i jak kłamie w zywe oczy,to zdałem sobie sprawę , że to
      bardzo perfidna, zakłamana i w ogóle wzbudzajaca we mnei obrzydzenie kobieta.
      Wczoraj , gdy wszedłem na czat to Herkules wszedł mi na priv i zaczął mi sie
      chwalić , że zna moje dane osobowe:imię, nazwisko, miejsce zamieszkania.
      Od razu wiedziałem , że to sprawka Aleksandry. Poszedłem , więc do niej na
      priv , by sprawę wyjaśnić , a ona znowu zaczęła się wypierać. Powiedziałem
      jej ,więc grzecznie(podkreślam tu ,że sporządniałem) co o niej myślę.
      Próbowałem sprawę wyjasnic jeszcze na ogóle, to wszystkie opy i redy się na
      mnie rzucili i zaczęłi mi mówić , że przynudzam i żebym się uspokoił , bo
      zatraz bana dostanę.Odezwały się nagle wszystkie poobrażane kobiety, a
      najbardziej uradowana i zawzięta wydała mi się wiedźma. Potem dołączyła do nich
      lekarka, której nie chiało mi się popołudniu oglądać w kamerce, więc udawała
      wielce obrażona i na pewno znając jej zagrywki skłoniła (podkreślam , że to
      tylko moje przypuszczenie , które wysnuwam znając zachowania lekarki) w zamian
      za pokazanie swoich wdzieków w kamerce, Zeusa do ataku na mnie, bo ten ostani
      zaczął mi wkrótce grozić banem.
      W ogóle całe towarzystwo redów i zielonych zachowywało się wczoraj, jak
      banda pijaków. Najprzyzwoitszy był jeszcze qłde, który jednakże także zaczął
      na priv cwaniakować mówiąc -"a bo tamto ,a bo siamto").
      Jestem zbulwersowany postawą kolorów na czacie.
      Co więcej ta bezczelna Aleksandra będąc wczoraj w stanie, jak mniemam,
      kompletnego upojenia alkoholowego zamieściła moje imie obok mojego pseudo w
      temacie. Poza tym odniosłem wrażenie , że całe towarzystwo redów i opów było
      wczoraj podpite , zblazowane i prowokowało mnie-na czele z tą Aleksandrą do
      niewłasciwego, a wręcz skandalicznego zachowania. Znam Aleksandre na wylot.
      Znudziło jej się , że jestem grzeczny, siedziała całkiem pijana przed tym
      kompem i na pewno chciała mnie sprowokować do bluzgów , żeby sobie pobanowąc,
      ale nic z tego. Zmieniłem się i jestem ponad to.
      Niezła polityka- sobie pomyśłałem.Proces miał jednak rację mówiąc o opach z
      tego pokoju. Wiedźme znam , bo widziałem w kamerce do czego jest zdolna,
      Aleksandre znam, bo wiem ,na co się ze mną chciała umówić, a o ZEUSIE i jego
      wyczynach przed kamerka to już legendy krążą i aż dziw i saldoniczny śmiech
      mnie ogarnia, że tacy ludzie jak oni stoją na straży moralności tego pokoju.
    • abnegator Re: wypowiedź Reginki 01.12.06, 10:23
      sory ten smiech to ma byc sardoniczny , a nie saldoniczny
      • miia1 Re: wypowiedź Reginki 01.12.06, 10:27
        O istnieniu fLustracji wiedziałam, ale o "saLdonicznym" uśmiechu jeszcze nie
        słyszałam:) Boże, jaka ja niedouczona jestem !
        • abnegator Re: wypowiedź Reginki 01.12.06, 11:53
          Idź miia na jąś wystawę lepiej, pooglądaj se obrazki, albo zostań w domu i
          poogładaj jakiś program kulturalny-poczujesz sie taka madra, dowartościowana i
          lepsza od innych , bo będziesz wiedziec kto to Bergman, a być moze nawet
          doznasz uczucia catharsis.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka