15.11.01, 09:44
Guza szukam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta1 Re: Szukam!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 09:45
      Podejdz blizej!;))
      • foa_ming Re: Szukam!!! 15.11.01, 09:48
        Jestem, lecz ponoć najlepsze, to takie po sztachecie:)
    • Gość: niunia Re: Szukam!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 15.11.01, 09:47
      nastaw czaszkę, to Cię palnę
    • mario2 Re: Szukam!!! 15.11.01, 09:47
      Szukasz guza- stracisz zeby :o)))
      • Gość: samanta1 Re: Szukam!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 09:48
        a jak je stracisz to nie bedziesz mogl sie odgryzc!:)
        • foa_ming Re: Szukam!!! 15.11.01, 09:50
          Wy macie nowe zęby? słyszałem, że ściągacie je do jedzenia:)
          • Gość: samanta1 Re: Szukam!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 09:51
            ja swoje tylko czasami ostrze;)
            • foa_ming Re: Szukam!!! 15.11.01, 09:53
              Nie starły się jeszcze:)
          • mario2 Re: Szukam!!! 15.11.01, 09:56
            Do jedzenia sciagam majtki- dentysta kazal mi jesc druga strona !!!
            • Gość: samanta1 Re: Szukam!!!mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 09:58
              Mario ,zjesz ze mna kolacje???;))))))))))))))
              • mario2 Re: Szukam!!!mario 15.11.01, 10:22
                Mam Cie druga strona konsumowac?
                • Gość: samanta1 Re: Szukam!!!mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 10:25
                  to tylko kwestia fantazji.pomysl lepiej co ja zrobie z Toba!:)
                  • mario2 Re: Szukam!!!mario 15.11.01, 10:30
                    chyba nic Ci sie nie uda. Wszak masz tego z gipsowym odrostem :o)))
    • pomeranka Re: Szukam!!! 15.11.01, 09:53
      Jak to baca mawial? "coś mi sie wydaje, że Ty w mordę chcesz..." :)))))
      • mario2 Re: Szukam!!! 15.11.01, 09:57
        Tak - w morde a drugi do raczki poprosze :o)))
        • foa_ming Re: Szukam!!! 15.11.01, 10:00
          Jak to robisz? Jestem pełen podziwu! Jakbym miał du-ę jak Ty mordę, wstydził
          bym się wyjść do klopa :)
          • Gość: samanta1 Re: Szukam!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 10:03
            No i prosze jak rodzinnie sie zrobilo!!!!!!!:))))))))
            • foa_ming Re: Szukam!!! 15.11.01, 10:05
              Wiedziałem że trafisz wkońcu do domu :)
              • Gość: samanta1 Re: Szukam!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 10:07
                Moj dom jest tam gdzie Bizon i crimen!O!
                • foa_ming Re: Szukam!!! 15.11.01, 10:12
                  Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Moj dom jest tam gdzie Bizon i crimen!O!

I szczotka do ząbków chyba że ich nie myjesz

• Gość: samanta1 Re: Szukam!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 10:17
                    splukuje krwia wrogow!
                    • foa_ming Re: Szukam!!! 15.11.01, 10:20
                      Chyba płuczesz! w szklance? :)
                      • Gość: samanta1 Re: Szukam!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 10:23
                        wkluwam sie w aorte....
                    • mario2 Re: Szukam!!! 15.11.01, 10:21
                      Samanta- co to za Fiut-ming?. Jakies wcielenie Ben Ladena o inteligencji
                      Krzaklewskiego? Czy moze skrzyzowanie Ojca Rydzyka z Mucholapem Niesiolowskim?
                      • Gość: samanta1 Re: Szukam!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 10:24
                        to drugie Kotku!:)
                      • jasmina_tdi Re: Szukam!!! foa m. 15.11.01, 10:25
                        Guźca szukasz??????? Jeden taki biegał zeszłej zimy po lesie, ale chyba padł! Słyszałam, że one
                        mają bardzo duży popęd, no a ten byl solo :-)))))
                        • mario2 Re: Szukam!!! foa m. 15.11.01, 10:26
                          Jasmin- byl solo i przed Toba uciekl?
                          • jasmina_tdi Re: Szukam!!! foa m. 15.11.01, 10:27
                            Na mnie nawet guźce nie lecę! Podobno mam coś w sobie z gęsi :-))) może to dlatego!

mario2 napisał(a):

> Jasmin- byl solo i przed Toba uciekl?

• mario2 Re: Szukam!!! Jasmin 15.11.01, 10:29
                              Ta ges chetnie bym zobaczyl- a na Marcina schrupal :o)))
                              • jasmina_tdi Re: Szukam!!! Jasmin 15.11.01, 10:31
                                Chciałbyś mnie schrupać? Tak żywcem?! :-)))) No a co ja bym miała, z tego chrupania?!

mario2 napisał(a):

> Ta ges chetnie bym zobaczyl- a na Marcina schrupal :o)))

• foa_ming Re: Szukam!!! 15.11.01, 10:26
                        Ach mario, rób mi tak, tak mi dobrze he, he.
                        Ty dopiero to jesteś. Skrzyżowanie wiatru i kurzu!
                        • mario2 Re: Szukam!!! 15.11.01, 10:28
                          Moze i tak. Ale gdyby to Tobie odebrac jedna komorke nerwowa bylbys roslina.
                          Ale moze to zbyt subtelne jak na Ciebie- wole!
                          • Gość: samanta1 Re: Szukam!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 10:30
                            I to jest to czego mi brakowalo na forum!!!!!!!!!!!:)))))))))
                            • mario2 Re: Szukam!!! 15.11.01, 10:31
                              Sama sobie nie poradzisz? A moze Fiut-ming to 2 wcielenie Mackie'go?
                            • mag_nolia Re: Szukam!!! 15.11.01, 10:34
                              Smanto, Mario Cię zdradzać zaczyna, gęsi chrupać zamierza na Marcina
                              • jasmina_tdi Re: Szukam!!! 15.11.01, 10:36
                                Prawda, że to słodkie?! :-)

mag_nolia napisał(a):

> Smanto, Mario Cię zdradzać zaczyna, gęsi chrupać zamierza na Marcina

• mag_nolia Re: Szukam!!! 15.11.01, 10:42
                                  musiałabym wysłuchać jeszcze 2-ej strony - Samanty
                          • foa_ming Re: Szukam!!! maria 15.11.01, 10:37
                            Zacznijmy od początku. Syn wiatru i kurzu jak wiadomo to Tuman, więc w jaki
                            sposób możesz określić ile trzeba i komu odebrać-ująć komórek w dodatku
                            nerwowych??? hi, hi aby został rośliną. Wnioskując. Z twoich wypowiedzi
                            wynika, iż nie masz najmniejszych szans, aby zostać rośliną, najmarniejszą
                            rośliną:)
                            • jasmina_tdi Re: Szukam!!! mario i foa 15.11.01, 10:39
                              Znikam stąd - złe feng shiu :-))))
                              Jesteście siebie warci - bawcie się dobrze kociaczki!
                              • mario2 Re: Szukam!!! Fiut Ming 15.11.01, 10:44
                                czytajac Ciebie przekonuje sie, ze Darwin sie nie mylil i czlowiek rzeczywiscie
                                pochodzi od malpy. Moze dasz sie utopic w formalinie i bedziemy Cie wystawiac
                                jako Brakujace Ogniwo?
                                • foa_ming Re: Szukam!!! Fiut Mario2 15.11.01, 10:59
                                  mario2 napisał(a):

> czytajac Ciebie przekonuje sie, ze Darwin sie nie mylil i czlowiek rzeczywiscie
                                  >
                                  > pochodzi od malpy. Moze dasz sie utopic w formalinie i bedziemy Cie wystawiac
                                  > jako Brakujace Ogniwo?

Sądzę, że nie wiesz o czym mówisz. Wystawiasz się na pośmiewisko, mówisz ogniwo?
                                  brakujące powiadasz. Oj człowieczku, ty masz braki! duże braki już, dawno, dawno
                                  temu, zresztą wszyscy o tym wiedzą, że została uzupełniona luka w teorii ewolucji
                                  człowieka, dziw mnie bierze, że to Ty właśnie Ty nie wiesz o tym. Wystarczy, że
                                  spojrzysz w lustro a uzupełnisz braki w edukacji.

• mario2 Re: Szukam!!! Fiut Mario2 15.11.01, 11:01
                                    Byc moze uzupelnie te braki- tylko nie wien jak dojrze Twoje oblicze w moim
                                    zwierciadle
                                    • foa_ming Re: Szukam!!! Fiut Mario2 15.11.01, 11:13
                                      mario2 napisał(a):

> Byc moze uzupelnie te braki- tylko nie wien jak dojrze Twoje oblicze w moim
                                      > zwierciadle

Popatrz sobie, dobrze się przyjrzyj, zapamiętaj co zobaczyłeś. Uwierz mi to
                                      szczera prawda. Prawda nie zawsze jest słodka, prawda to prawda, nikt i nic tego
                                      nie zmieni. Pamiętaj Małpoludzie, robisz to na własną odpowiedzialność.

• mario2 Re: Szukam!!! Fiut Mario2 15.11.01, 11:16
                                        Bawisz sie w Alicje po drugiej stronie lustra. ???
                                        Takich jak Ty powinno sie wylapywac, zmieniac im plec i w Kabulu wolno puscic.
                                        A moze i tego nie potrzeba juz robic? No chyba, ze transplantacje mozgu. Tylko,
                                        ze gdyby Twoj wszczepic do czaszki kury powstalaby grzechotka
                                        • foa_ming Re: Szukam!!! Fiut Mario2 15.11.01, 11:49
                                          Mam wrażenie, że jesteś lekarzem, takim niedoszłym lekarzem, komórki nerwowe,
                                          mózgi, przeszczepy, zmiany płci ho ho. Tylko jak to się ma do Twojego
                                          pochodzenia. Syn wiatru i kurzu lekarzem! o zgrozo, aż strach pomyśleć.
                                          • mario2 Re: Szukam!!! Fiut Mario2 15.11.01, 11:52
                                            Na leczenie takich jednokomorkowcow jak Ty wystarczy wiedzy weterynarza.
                                            • foa_ming Re: Szukam!!! Fiut Mario2 15.11.01, 11:58
                                              Znów faulujesz, weterynarz to też lekarz, moim zdaniem nawet bardzo dobry.
                                              Takie coś jak Ty nie potrafi powiedzieć ni słowa, a on musi zdiagnozować na co
                                              chorujesz! Nie powiem na co bo to niecenzuralne.
                                              O widzę że dostałeś prezesurę hi, hi – gumki od majtek?
                                              • mario2 Re: Szukam!!! Fiut Mario2 15.11.01, 12:04
                                                prezesure mam juz od roku. Skad znasz pojecie gumka od majtek. Taki duzy postep
                                                cywilizacyjny kreci sie wokol Ciebie. No tak- opaski na czolo nie doradzam.
                                                Zagrazaloby Tobie przegrzanie tej ostatniej szarej komorki. To bylaby
                                                katastrofa- jednokomorkowiec z przegrzana komorka.
                                                • foa_ming Re: Szukam!!! Fiut Mario2 15.11.01, 12:20
                                                  Wiem, wiem chcesz diagnozować ludzi, lecz sam wiesz. co możesz i ile. Opaska na
                                                  czoło jak ktoś jest zziębnięty? no, no. Coś tam jarzysz, ale co? Potrenuj
                                                  chłoptasiu szkol i ucz się pilnie, może twoje prawnuki, kto wie? pomagać będą
                                                  jakiejś pięgniarce.
                              • foa_ming Re: Szukam!!! do tdi 15.11.01, 10:47
                                Nie odchodź proszę, zmieniłem zdanie. Szukam roślinki, nie za wielkiej,
                                małorozgarniętej do nowego flakonu.
                                Hi, hi mam szczęście, znalazłem szybciej niż myślałem, nie wiem tylko czy
                                zakwitnie, jakaś jest dziwna, podgniła mario2 się zwie :)
                                • mario2 Re: Szukam!!! do tdi 15.11.01, 10:52
                                  Sluchaj pantofelku. (fiut-ming to chyba koreanska nazwa tej eugleny) Nie
                                  powiem, ze swoim motaniem sie nie sprawiasz mi przyjemnosci. Po prostu bardzo
                                  dlugo oczekiwalem na pojawienie sie takiego palanta jak Ty na tym Forum. Wiec
                                  prosze niech nie oprzychodzi Ci do glowy opuszczac nas. Na nastepna okazje
                                  pogadania z klinicznzm kretynem moge zbyt dlugo oczekiwac.
                                  A tak swoja droga- moze utarty frazes- ale gdyba glupota fruwala, ojciec
                                  musialby Cie z procy karmic!
                                  • jasmina_tdi ostatnie zdanie 15.11.01, 10:54
                                    To jest żenujące......
                                    pa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka