Dodaj do ulubionych

Rozpizdzic to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji !!!

16.11.01, 00:06
...juz czas ! Apeluje do wszystkich Kobiet z jajnikami i Mezczyzn z ...
( wiadomo z czym ).
Obserwuj wątek
    • czort Re: Rozpizdzic to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji !!! 16.11.01, 00:10
      A po kiego czorta rozpedzac? I napisz, kto kogo adoryje, bo nie wiem.
      czort
      • avalanche Re: Rozpizdzic to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji !!! 16.11.01, 00:13
        Rozpedzic na cztery wiatry bo zgnile.
        Ja , Ciebie .
        • czort Re: Rozpizdzic to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji !!! 16.11.01, 00:16
          Ja tam znam jedna Pizdzie. Jest przepiekna, czarna, ma troche pomaranczowego.
          Czort mi namieszal i napisalam adoryjesz miast adorujesz. To co mnie ty
          adoryjesz czy adorujesz, hę?
          • avalanche Re: Rozpizdzic to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji !!! 16.11.01, 00:22
            Surrealistyczne Pizdzie z sympatyczna mordka .
            Zastanawiam sie , obie mnie interesuja .
            • czort Re: Rozpizdzic to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji !!! 16.11.01, 00:25
              Alez Pizdzia jest calkiem realna (przepraszam wlascicielke za zdrade imienia
              kotki, ale bardzo mi sie nie spodobalo slowo rozpizdzic). I napewno by ci sie
              spodobala, ale to nierealne, bys ja zobaczyla(yl).
              Niech zyja zwierzeta!
              • avalanche Re: Rozpizdzic to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji !!! 16.11.01, 00:28
                czort napisał(a):

> Alez Pizdzia jest calkiem realna (przepraszam wlascicielke za zdrade imienia
                > kotki, ale bardzo mi sie nie spodobalo slowo rozpizdzic). I napewno by ci sie
                > spodobala, ale to nierealne, bys ja zobaczyla(yl).
                > Niech zyja zwierzeta!

NIECH ZYJA CZORTY !

• blue_ Re: Rozpizdzic to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji !!! 16.11.01, 00:23
      avalanche napisał(a):

> ...juz czas ! Apeluje do wszystkich Kobiet z jajnikami i Mezczyzn z ...
      > ( wiadomo z czym ).

Znaczy tam ktoś jest... Halo, halo! Proszę sprecyzowac swoj manifest!
      • avalanche Re: Rozpizdzic to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji !!! 16.11.01, 00:27
        Tu niepotrzebna jest precyzja jeno wola i zdrowy mlodzienczy duch .
      • mina.mina Re: Rozpizdzic to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji !!! 16.11.01, 00:29
        ooooooo - to ja jestem wlascicielka Pizdzi, corki swetra i wiewiorki, i tylko
        ja mam dostep do oficjalnego stanowska w sprawie! Pizdzia ma aktualnie w dupie,
        gdyz spi na wlasnolapnie rozpierdolonym kloszu lampy stojacej w kolorze yellow.
        Byc moze oficjalne stanowisko zostanie przestawione yutro, jak sie krolewna
        obudzi. czekajta cierpliwie.
        • avalanche Re: Rozpizdzic to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji !!! 16.11.01, 00:32
          mina.mina napisał(a):

> ooooooo - to ja jestem wlascicielka Pizdzi, corki swetra i wiewiorki, i tylko
          > ja mam dostep do oficjalnego stanowska w sprawie! Pizdzia ma aktualnie w dupie,
          >
          > gdyz spi na wlasnolapnie rozpierdolonym kloszu lampy stojacej w kolorze yellow.
          >
          > Byc moze oficjalne stanowisko zostanie przestawione yutro, jak sie krolewna
          > obudzi. czekajta cierpliwie.

Trzymam Pizdzie za ogon !

• mina.mina Re: Rozpizdzic to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji !!! 16.11.01, 00:44
            marzenia scietej glowy, jak mawia moja mama...
            • czort Re: Rozpizdzic to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji !!! 16.11.01, 00:49
              To jest kotka-indywidualistka, przynajmniej tak jej z oczu patrzy, i nie da sie
              za ogon potrzymac!!!!
              Poglaskac by ja, utulic, mleczkiem napoic, rybka nakarmic. No to do roboty.
              • avalanche Re: Rozpizdzic to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji !!! 16.11.01, 00:52
                ...widze , widze ... Kazda jest innej " urody ".
                Czy sie myle?
                Poglaskac tez potrafie , nawet dwie .
                • Gość: Men Re: Av... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 00:54
                  Nie pękaj - One głupieją, bo im poprostu chłooooopa brakuje !
              • mina.mina Re: Rozpizdzic to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji !!! 16.11.01, 00:52
                ja ci tak w publiczej tajemnicy powiem, ze jak my jom na gumno wzielim, to na
                poczatku trza ja bylo na smyczy trzymac, bo skakala jak wiewiorka. do dzis jej
                zreszta zostalo przybieranie wiewiorczej, dwonoznej pozycji w sytuacjach
                najmniej oczekiwanych. A potem zobaczyl Pizdzie moj byly i orzekl, ze musowo
                jedem z ancestorow bywszy swetrem. Co i prawda, zmacasz sama.
                • avalanche Re: Rozpizdzic to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji !!! 16.11.01, 00:59
                  Pekam jak orzeszek! Lubie obserwowc wiewioreczki lupiace orzeszki , a Ty Men ?
                  • Gość: Men Re: Av.... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 01:01
                    avalanche napisał(a):

> Pekam jak orzeszek! Lubie obserwowc wiewioreczki lupiace orzeszki , a Ty Men ?

Pieprze rano firmę, zostaję.
                    Miło ogładac jak peka solidarnośc jajników :))))))

• avalanche Re: Av.... 16.11.01, 01:03
                      Nazywam to pozycja wyjsciowa , na dwoch lapkach, az milo patrzec .
                      • Gość: Men Re: Av.... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 01:06
                        Nie czytałem wszystkich twoich postów - ale chyba tez z Ciebie Men ?
                        • avalanche Re: Av.... 16.11.01, 01:09
                          To sie dopiero okaze gdy rozrzuce wiecej orzeszkow . Jak przyjda i beda lupac,
                          to znaczy,ze jestem MEN.
                      • mina.mina Re: Av.... 16.11.01, 01:07
                        a jednak wy, chlopy, to glupie jezdescie z wyjatkiem tych siedmiu, co bym ich
                        na gumnie raze chetnie trzymala...
                        • Gość: Men Re: mina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 01:09
                          mina.mina napisał(a):

> a jednak wy, chlopy, to glupie jezdescie z wyjatkiem tych siedmiu, co bym ich
                          > na gumnie raze chetnie trzymala...

Wy za to genialne - plan majstersztyk - a sekunde poszedł w p......

• avalanche Re: mina 16.11.01, 01:13
                            A macie twarde ....zabki,by sprawdzic jakie to my glupie jestesmy (chlopy)?
                            • Gość: Men Re: Av... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 01:16
                              hi, hi
                              Bracie, zabawimy sie teraz w dżentelmenów, czy nie ..

Nie widzisz, że to juz agonia :))))
                              • Gość: niunia Re:agonia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 16.11.01, 01:18
                                menie trzymaj sie kolesia, razem nie padniecie
                                • Gość: Men Re:niunia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 01:20
                                  Gość portalu: niunia napisał(a):

> menie trzymaj sie kolesia, razem nie padniecie

Kolesia nie było, też nie padłem

• avalanche Re:niunia 16.11.01, 01:26
                                    Gość portalu: Men napisał(a):

> Gość portalu: niunia napisał(a):
                                    >
                                    > > menie trzymaj sie kolesia, razem nie padniecie
                                    >
                                    > Kolesia nie było, też nie padłem

Men ? Czy nasz system obronny przewiduje cos podwojnego?One maja jajniki , a my ?
                                    Nie zmuszam Cie do odpowiedzi.Zooloia jest silna strona Wiewiorek.
                                    >

• avalanche Re:niunia 16.11.01, 01:27
                                      avalanche napisał(a):

> Gość portalu: Men napisał(a):
                                      >
                                      > > Gość portalu: niunia napisał(a):
                                      > >
                                      > > > menie trzymaj sie kolesia, razem nie padniecie
                                      > > s. to mialo byc do M.
                                      > > Kolesia nie było, też nie padłem
                                      >
                                      > Men ? Czy nasz system obronny przewiduje cos podwojnego?One maja jajniki , a my
                                      > ?
                                      > Nie zmuszam Cie do odpowiedzi.Zooloia jest silna strona Wiewiorek.
                                      > >
                                      >

• czort Re: Av.... 16.11.01, 01:14
                          Wyscie sa panie na tela glupi co cud. No to dopiero sie wkurwilam !!!!!
                          Wszystko zostanie zapomniane i nic nie bedzie przebaczone!!!! Nigdy nie peknie
                          solidarnosc jajnikow i to jakich jajnikow. A ty Av uwazaj, albo i nie, jak sam
                          chcesz.
                          czort
                          • mina.mina Re: Av.... 16.11.01, 01:19
                            Chryste Panie, zaprawde jedynie tych moich pieciu polskich plus obecny plus
                            KOJAK RATUJOM HONUR MENSKI! Inaczej bym przeszla na zoofilie, jak slowo daje.
                          • avalanche Re: Cz... 16.11.01, 01:20
                            O,moja Ty cudna Amnezjo !(do siebie pisze). (teraz do Ciebie)...juz Ci
                            przebaczylem te jajnikowe emocje, chociaz slabo znam ten bol.
                            • Gość: Men Re: Av... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 01:24
                              To co, juz przebaczamy ..?
                            • czort Re: Cz... 16.11.01, 01:26
                              Pamietaj Av - daj kobiecie maske (nicka na forum), zacznie mowic prawde. Takze
                              poczytaj sobie poczytaj i bedziesz juz wiedzial kto z kim i za co.
                              czort
                              • Gość: Men Re: Cz... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 01:28
                                Ależ Czorciku, mielismy sobie wybaczac, wszak to Ty zaproponowałas,
                                Ja juz to zrobiłem
                                • czort Re: Cz... 16.11.01, 01:32
                                  Matko boska elektryczna, toz ja musze dojsc do siebie, bo mi sie krew
                                  zagotowala. Ze mna nic na sile, jeno po dobroci mozna.
                                  niech ci juz tam bedzie.
                                  czort
                              • avalanche Re: Cz... 16.11.01, 01:31
                                Nigdy nie watpilem w Twoja szczerosc,nawet bez maski.
                                Men, jak sa gotowe zdjac ...(maski)to my bedziemy gotowi przebaczyc.
                                • Gość: Men Re: Av.. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 01:32
                                  avalanche napisał(a):

> Nigdy nie watpilem w Twoja szczerosc,nawet bez maski.
                                  > Men, jak sa gotowe zdjac ...(maski)to my bedziemy gotowi przebaczyc.

Cholera, nie mogłes wczesniej powiedziec - ja juz Im wczesniej powybaczałem
                                  (prawie wszystkim)

• mina.mina Re: Av.. 16.11.01, 01:38
                                    a ja chce isc umyc zabki, ale musze w tym celu przejsc przez kuchnie, i nie
                                    wiem, czy sie tam nie zaczadze tymi parowkowymi spalinami. no kurna, co mam
                                    zrobic?
                                    • czort Re: Cos tam 16.11.01, 01:41
                                      Umyj zabki i potem wroc. Minusiu, zdejmujemy maski i bedziemy kadzic im az milo.
                                      Z Kadzidla wy som, chlopaki, z Kadzidla(to Kurpie)?
                                    • avalanche Re: m.m 16.11.01, 01:41
                                      ..otworz okno! (okienko)
                                  • avalanche Re: Av.. 16.11.01, 01:39
                                    Zaocznie tez nam przyznaja dyplomy z "nauk scislych",nie martw sie.
                                    Czorta juz prad porazil,a to dopiero przed wlozeniem wtyczki do gniazdka .
                                    • Gość: Men Re: Av.. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 01:41
                                      NO dobra, dajemy chyba spokój ...
                                      Mina sie obudziła igada od rzeczy ..
                                      • mina.mina Re: Av.. 16.11.01, 01:45
                                        u mnie sie okna nie otwieraja, bo pochodza sprzed II wojny swiatowej. Ino taki
                                        maly wywietrznik w kuchni... dobra, ryzyk- fizyk, ide zabki myc, a wy stancie w
                                        mojej obronie na Kobiecie, tam sie niejaki(a) ogier wypowiada w sposob
                                        dezawuujacy osobe ma. licze na was. pomozecie?
                                        • avalanche Re: m.m 16.11.01, 01:49
                                          PRECZ Z TOWARZYSTWEM WZAJEMNEJ ADORACJI !!!!!!!!!
                                          (chociaz b.lubie)
                                      • avalanche Re: Men 16.11.01, 01:46
                                        Kokieteria Kobieca Kadzila Kochanym Kochankom ........Ksiezyca .
                                        • Gość: Men Re: Av... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 01:49
                                          TY , to chyba znowu te dwie łapki ?
    • czort Kadzenie teraz bedzie 16.11.01, 02:03
      A po kadzeniu panowie grzecznie na forum kobieta i wykopac prosze tego walacha.
      Mili jestescie, grzeczni jestescie, przecudnej urody jestescie, madrzy
      jestescie, inteligentni jestescie, oczytani jestesci, pisac tez umiecie.
      wystarczy, czy za malo? jesli za malo, to w jakim kierunku mam kadzic?
      czort
      • avalanche Re: PRAWO 16.11.01, 02:30
        Kusisz niczym prawdziwy Czort,chcesz zabrac mi dusze?
        • czort Re: PRAWO dlaczego? 16.11.01, 02:41
          Dlaczego prawo? Nie dusze chce zabrac, lecz rozum, bom troche bezrozumna i by
          sie przydalo dobawić. Ja tam wole ciut w lewo.
          czort
          • avalanche Re: PRAWO dlaczego? 16.11.01, 02:58
            Dlatego,ze jednostki tworza calosc , a nie odwrotnie.
            Indywidualizm jest Twoim magnetyzmem , PRAWDA?
            Chcez bysmy wszyscy zgineli w tlumie? Do czorta z ta cala adoracyjno-slodko-
            mdla demagogia! Silny obroni sie sam, a slabi zgina .
            Mezczyzni beda mezczyznami, a Kobiety kobietami.
            Bez maski jestes najciekawsza,pisalas bez?
            • czort Re: PRAWO dlaczego? 16.11.01, 03:06
              Ja zawsze pisze to co mysle, przynajmniej sie staram. Bywa, ze cos sknoce, ale
              coz, zycie. Jeszcze gdybym musiala klamac, to co innego, ale wxcale nie musze.
              pa
              co za cholerny nalog
              • avalanche Re: PRAWO dlaczego? 16.11.01, 03:14
                czort napisał(a):

> Ja zawsze pisze to co mysle, przynajmniej sie staram. Bywa, ze cos sknoce, ale
                > coz, zycie. Jeszcze gdybym musiala klamac, to co innego, ale wxcale nie musze.
                > pa
                > co za cholerny nalog

> pa
                > moj wiekszy

• Gość: mEN Re: No dobra: PAX, POKÓJ, MIR IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 03:11
      A przynajmniej rozejm do rana
      • avalanche Re: No dobra: PAX, POKÓJ, MIR 16.11.01, 03:18
        Oby idea tylko nie polegla, co do dzisiejszego wieczoru ,zgadzam sie.
        Kobieta najkochansza,jak ulegla.
        • czort Re: No dobra: PAX, POKÓJ, MIR 16.11.01, 11:06
          No i zgadza sie, dobrze mowilam:pesymisci twierdza, ze wszystkie kobiety to
          nierzadnice. Optymisci tak nie twierdza, ale mają nadzieję.
          Kto tu o uległości mówi, kto?
          Ja sie nie ulęknę i nie ulegnę, bo ulęgałka będę, nie czort.
          • Gość: Men Re: No dobra: PAX, POKÓJ, MIR IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 11:28
            Ależ Corciku, miał być pokój - bynajmniej do wieczora :)))

Wy przeciez jesteście takie przeurocze z ta uległością ...
            • czort Re: No dobra: PAX, POKÓJ, MIR 16.11.01, 11:36
              Od przeuroczych wyzywa, a potem zęby zaciśnie i hajda - zmuszać do uległości. A
              ja na to Vademecum (naprawdę wiem, co piszę Vademecum - to taka środowiskowa
              anegdotka)
              czort
              • Gość: Men Re: Czorcik IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 11:38
                kurde, Czorciku jeszcze rano, bo mi się rozładujesz do wieczora, i co
                będzie :)))

TO JUZ NIE CHCESZ BYC MIŁA KOBIETKĄ
    • Gość: Burak Re: Rozpizdzic to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji !!! IP: 62.8.156.* 16.01.02, 10:28
      avalanche napisał(a):

> ...juz czas ! Apeluje do wszystkich Kobiet z jajnikami i Mezczyzn z ...
      > ( wiadomo z czym ).

z czym?
      B.
    • lordd Re: Rozpizdzic to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji !!! 16.01.02, 22:49
      wlasnie....czas

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka