Dodaj do ulubionych

a ja dalej nie wiem co kupić mojemu Panu R. :(

11.12.06, 09:30
nie mam pojęcia. Każdy pomysł wydaje mi sie najpierw wspaniały a zaraz potem
do niczego. Macie może jakiś pomysł?? chętnie poczytam :)
Obserwuj wątek
    • ewelina23-20 Re: a ja dalej nie wiem co kupić mojemu Panu R. : 11.12.06, 09:32
      rasgeea napisała:

> nie mam pojęcia. Każdy pomysł wydaje mi sie najpierw wspaniały a zaraz potem
      > do niczego. Macie może jakiś pomysł?? chętnie poczytam :)

ja swojemu kupie bluzę ciemną zieleń planuję;)
      jakiś kosmetyk ewentualnie.
      wszystko inne ma..:)
    • ebi3 Re: a ja dalej nie wiem co kupić mojemu Panu R. : 11.12.06, 09:32

nie bede orginalna;)
      moze jakis ciuch??
      a książki lubi czytac??
      jakaś płytka z filmem lub muzyką??
    • pozycja77 Re: a ja dalej nie wiem co kupić mojemu Panu R. : 11.12.06, 09:48
      ja swojemu kupie gry na playstation ;))
      • goscinnie_ino Re: a ja dalej nie wiem co kupić mojemu Panu R. : 12.12.06, 16:59
        a ja kupiłam pióro
    • mala_mi80 Re: a ja dalej nie wiem co kupić mojemu Panu R. : 12.12.06, 17:01
      scrabble :)
      mój się bardzo cieszył
      razem gramy ;D
      • lounger a mój R napisał list do św. Mikołaja ... 12.12.06, 18:18
        w którym zażyczył sobie zdalnie sterowane auto
        • mala_mi80 Re: a mój R napisał list do św. Mikołaja ... 12.12.06, 18:27
          :D
          super!
          ja też chcę!
          Twój mikołaj ma 2?
          :)
          • lounger mój Mikołaj będzie musiał się ugiąć i spełnić 12.12.06, 18:37
            owo życzenie ;)
            • mala_mi80 Re: mój Mikołaj będzie musiał się ugiąć i spełnić 12.12.06, 18:39
              :D
              bo ja grzeczna
              i układna

fajny Twój Mikołaj

niech się zatrzyma dłuzej przy Twojej skarpetce ;)
              • lounger już ja się postaram żeby na dłuzej się zatrzymał;) 12.12.06, 18:42
                • sanyu Re: już ja się postaram żeby na dłuzej się zatrzy 12.12.06, 19:32
                  zegarek albo srebrną bransoletę :)albo jakies filmy na dvd.
                  • banilka Re: już ja się postaram żeby na dłuzej się zatrzy 12.12.06, 19:41
                    Przesądna chyba nie jestem;), ale podobno ukochanej osobie zegarków ani kapci
                    (czy butów?)się nie daje:)
                    • mala_mi80 Re: już ja się postaram żeby na dłuzej się zatrzy 12.12.06, 19:43
                      i portfela.
                      tak też słyszałam :)
    • refitcc Re: a ja dalej nie wiem co kupić mojemu Panu R. : 12.12.06, 20:06
      Ja kupuje zdalnie sterowany helikopterek.. faceci ciesza sie z takich zabawek nawet gdy maja 20, 30, 40, 50 i wiecej lat:P a moj sobie zazyczyl takowy.. ale taki elektryczny zeby mogl sie bawic w domu. A poza tym to wszystko co sie przyda do auta bedzie ok (moj tak twierdzi), dobre pioro, prenumerata ulubionego czasopisma, kosmetyk(ladne perfumy to i Tobie bedzie milej;)), torba lub teczka do laptopa, moj M lubi tez gdy daje mu cos tylko od siebie, cos co sama zrobie wloze w to troche pracy i inwencji... ;)
      • maja8549 Re: a ja dalej nie wiem co kupić mojemu Panu R. : 13.12.06, 13:06
        kup mu lepiej spalinowy... to jest dopiero zabawka... tylko niestety droga
    • nerri Re: a ja dalej nie wiem co kupić mojemu Panu R. : 12.12.06, 23:16
      Wiem,że P. będzie się cieszył z jakiegoś tam alkoholu...jesu...nie pamiętam jak
      się nazywa tylko jak butelka wygląda:)Pewnie będzie się na nią patrzył,bo
      prawie nie pije;)Ale zawsze sobie ją ogląda i mówi,że kiedyś
      sobie "fundnie".Tylko kosztuje prawie 100 zł i zawsze jest coś
      ważniejszego...tak więc dostanie to.Bo to jest prezent,który tylko aniołek może
      wrzucić mu pod choinkę:)
    • 8warzyw Re: a ja dalej nie wiem co kupić mojemu Panu R. : 12.12.06, 23:34
      Hmmmm: oni lubią praktyczne rzeczy. Ja mojemu kupiłam telefon komórkowy taki z
      bajerami, bo wiem, że potrzebował bardzo a i tak rachunki płacimy razem, więc
      numer zatrzymał a przeszedł na nową taryfę.

Ale jeśli to komputerowiec to może coś do kompa? Wypasiona myszka albo coś?

Jeśli dba o siebie: elektryczna golarka/sztoczeka do zębów?

Jeśli lubi kryminały/literature: kupony do empika albo książki?

Ja dostałam od swojego na mikołajki taki kubek-termos co trzyma ciepłą
      kawę/herbatę po wyjściu z domu i kocham go nad życie :)))) może to jest jakaś
      myśl? Można je kupić w podróżniczych sklepach.
    • trocineczka Re: a ja dalej nie wiem co kupić mojemu Panu R. : 13.12.06, 12:24
      Bluza, perfum, ksiazka, plyta...
      A w zwiazku z tym, ze nadchodzi Nowy Rok, to opowiem Ci o czyms, co moj
      Mezczyzna otrzymal na rok 2006 :) Zrobilam sobie mnostwo zdjec (przy pomocy
      apartu, statyqwu i smoawyzwalacza ;)) czarno- bialych, nieco hm..sugestywnych
      (my, kobiety, chyba wiemy o co chodzi ;)), wybralam 12 i fotograf stworzyl z
      tego kalendarz :) Zdjecia do miesiecy byly dobrane oczywiscie nieprzypadkowo i
      przypominaly o pewnych wydarzeniach :)
      Zebys widziala jego mine... ;)
      • sanyu Re: a ja dalej nie wiem co kupić mojemu Panu R. : 13.12.06, 12:29
        cudowny pomysł!! bardzo mi się podoba:)
        • trocineczka Re: a ja dalej nie wiem co kupić mojemu Panu R. : 13.12.06, 12:37
          Oswiadczam, iz pomysl mozna kopiowac bez ograniczen. Nie bede dochodzic praw
          autorskich ;)
          A teraz.. wymyslcie cos dla mnie, a raczej dla mojego Mezczyzny.. :D
          • anulkina mój sprawdzony prezent :))) 13.12.06, 17:18
            kalendarz, organizer na Nowy Rok, kupiłam taki mojemu chłopakowi, pozaznaczałam
            ważne daty, powpisywałam gdzie niegdzie cytaciki, śmieszne złote rady, dopiski
            w stylu "buzi" itd :))) baardzo sie ucieszył :)
            prezent taki sprawdza sie jedynie jesli facet z organizera korzysta, cały rok
            ma niespodzianki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka