Gość: poleczka IP: *.pl 16.11.01, 12:14 buuu a ja chce dzisiaj milo pogadac z jakas mila dusza....gdzie jestes hop hop Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: buuu a ja chce dzisiaj milo pogadac 16.11.01, 12:15 z randki przy kawie ucieklas!!! :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: buuu a ja chce dzisiaj milo pogadac 16.11.01, 12:15 tu jezdem, ale kaca mam, uprzedzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poleczka Re: buuu a ja chce dzisiaj milo pogadac IP: *.pl 16.11.01, 12:18 mario2..czy Ciebie wyborcza wynajmuje zebys potrzymywal rozmowy???:))))))))))) Czego nie przeczytam..to masz cos do powiedzenia...cholera, moze tez sie tak zatrudnie mina.mina - skad ten kac???? Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: buuu a ja chce dzisiaj milo pogadac 16.11.01, 12:19 kac po wczorajszym... jezu, ale ja tego wina wypilam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poleczka Re: buuu a ja chce dzisiaj milo pogadac IP: *.pl 16.11.01, 12:20 po winie tez zawsze mam kaca....wole piwko mniej mnie scina na drugi dzien Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: buuu a ja chce dzisiaj milo pogadac 16.11.01, 12:22 chyba sobie musze jakas zupke ogorkowa albo cos takiego... a piwko tez wczoraj bylo, spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Kaczupka 16.11.01, 12:24 Mina tylko ogórkowa ewentualnie szczawióweczka. Pychota. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: buuu a ja chce dzisiaj milo pogadac 16.11.01, 12:23 Musze sie nagadac. Od jutra cisza w eterze na przynajmniej 3 miesiace. Z jakami nie da sie konwersowac przez net :o))) Takoz kompy pod ta szerokoscia tam nie dzialaja. Cholera- od jutra macie znowu swoje cieple buleczki bez prowokacyjne :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: buuu a ja chce dzisiaj milo pogadac 16.11.01, 12:25 ogorecki jeszcze mam - szczawiu niet, niestety. zycie jest ciezkie. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: buuu a ja chce dzisiaj milo pogadac 16.11.01, 12:30 To czuj sie, jakbys juz miala. Za kilka dni kaczupka bedzie potrzebna, oj potrzebna. czort Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: buuu a ja chce dzisiaj milo pogadac 16.11.01, 12:42 zrobie se rosolek. a co to kaczupka? bo ja gupia i nieobyta jezdem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poleczka Re: buuu a ja chce dzisiaj milo pogadac IP: *.pl 16.11.01, 12:50 a ja polecam rosolek.... no i klinika...inaczej ani rusz Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: buuu a ja chce dzisiaj milo pogadac 16.11.01, 12:52 fuj, zadnych klinikow. a rosolek to ja bym chetnie wypila, ino zanim on sie zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: buuu a ja chce dzisiaj milo pogadac 16.11.01, 12:54 Zle napisalam winno byc kac-zupka. Kwasna ma byc i szczolek ma byc tj rzadka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poleczka Re: to kto idzie ze mna na kawe IP: *.pl 16.11.01, 13:18 buuuuuuu oto okrzyk ludu pracy Odpowiedz Link Zgłoś