Gość: jasmina IP: 193.178.143.* 16.11.01, 13:57 Wylosowałam Cię!!! Hura!!!!!!!!!!!!!! Chyba napalimy w tym kominku!!!!!!!! Jasmine czyli Lola ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rayoff Re: Słoneczko moje!!! IP: 157.25.88.* 17.11.01, 14:00 Ty to wiesz jak trzeba losować, nie ma co... :) To teraz tylko przeczytamy przepisy BHP i zabieramy się do rozpalania! I będziemy żyć długo i szczęśliwie... Buziaki dla mojej wybranki! Rayoff Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Słoneczko moje!!! 19.11.01, 09:37 Cześć palaczu :-)))))) mam już całą kolekcję zapałek :-))))) tylko trzeba do kominka dorzucić..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Słoneczko moje!!!/DO JASMINY!!!!! IP: 9.67.96.* 19.11.01, 09:48 miałaś dać znac kogo mi wylosowałaś.... tygrysek.. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Słoneczko moje!!!/DO JASMINY!!!!! 19.11.01, 09:58 już nie pamiętam! sprawdź w wątku WYNIKI!!!!!!!!! Gość portalu: neo napisał(a): > miałaś dać znac kogo mi wylosowałaś.... > > tygrysek.. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Słoneczko moje!!!/DO JASMINY!!!!! 19.11.01, 10:11 dzien dobry, to ja tak po sasiedzku, szklanke cukru chcialam pozyczyc, bo moj losowany na chwile wybyl, a ja mu slodycz gotuje... A u was tez jej tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Słoneczko moje!!!/DO JASMINY!!!!! 19.11.01, 10:13 Cukier???? A jak zupa będzie za słona???? Czy Ty wiesz na co narażasz nasz związek?????? onlyania napisał(a): > dzien dobry, > to ja tak po sasiedzku, > szklanke cukru chcialam pozyczyc, > bo moj losowany na chwile wybyl, > a ja mu slodycz gotuje... > A u was tez jej tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmine WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl 19.11.01, 15:13 Wracaj do domu!!!!!! Zima idzie! Zasypie cię!!!! Do wiosny mam czekać????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 157.25.88.* 20.11.01, 10:52 Jestem. Złotko moje, juz jestem i juz bede przy Tobie zawsze! Nie denerwuj sie i sie nie zlosc i sie nie martw. Przeciez wiesz, ze tylko Tobie bede palil w kominku! Buziaki dla mojej pieknosci! Rayoff Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.01, 11:20 Masz buziaczka na dzień dobry!!!!!!!! A teraz przestań bawić się zapałkami i bierz się do roboty!!!!! Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Jestem. Złotko moje, juz jestem i juz bede przy Tobie zawsze! Nie denerwuj sie > i sie nie zlosc i sie nie martw. Przeciez wiesz, ze tylko Tobie bede palil w > kominku! > Buziaki dla mojej pieknosci! > Rayoff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: 157.25.88.* 20.11.01, 11:31 Ci dam Alladyna, Ci dam, nie ma co... Kurka, Alladyn jej w głowie... A o porządnym Rejofie już zapomniała. Do roboty już się wziąłem, więc niedługo znów zniknę, jak na prawdziwego detektywa przystało. Ale potem wróce. Tacy jak ja zawsze wracają ;) Buzi znuff! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 20.11.01, 11:33 tyle się napracował przy kominku, że wciąż mu siły brak...do powrotu...??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 20.11.01, 11:35 Trzeba będzie zatrudnić kominiarza :-))))) mag_nolia napisał(a): > tyle się napracował przy kominku, że wciąż mu siły brak...do powrotu...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: 157.25.88.* 20.11.01, 11:35 Przecież już wrócił, więc jakiej siły brak? A że wychodzi odpocząć to już inna baśń. Z 1000 i jednej nocy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 20.11.01, 11:42 Jasminko, a po czym ten Twój Ray tak ciągle musi odpoczywać...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: 157.25.88.* 20.11.01, 11:49 Nie odpoczywać, tylko regenerować siły. Ja nigdy nie odpoczywam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 20.11.01, 11:53 ...no więc co tak pochłanie Twoje siły, że ciągle je musisz regenerować..., ??? chyba nie próbujesz już kichać z otwartymi...oczami...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: 157.25.88.* 20.11.01, 12:04 Dawno dość zrezygnowałem z takowego kichania. Ino pozbierać do tej pory się po tych próbach nie mogę. I wszystko przez Ciebie... Szatanico, Belzebubie i insza podpuszczalko... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 20.11.01, 12:20 no to już Cię nie lubię!, gdy tak do mnie paskudnie przemawiasz...draniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: 157.25.88.* 20.11.01, 12:26 Jak mowie? Same pochwaly Twoich kobiecych zdolnosci oraz umiejetnosci wplywania na ludzi i ich czyny, a Ty mnie znielubic chcesz? Ale dlaczego??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 20.11.01, 12:33 ...bo nie umiesz kichać z otwartymi oczami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: 157.25.88.* 20.11.01, 12:44 Nie no - to juz jest jakis powod... Ty tez nie umiesz. Tez Cie znielubiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 20.11.01, 12:46 ...ale mogłabym się nauczyć...gdybym zechciała... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: 157.25.88.* 20.11.01, 12:52 Tez bym mogl... Wielkie mi mecyje... Buziaki! Jak mozesz sie nauczyc to znow Cie lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 20.11.01, 12:58 ...a ja ...jeszcze nie całkiem się do Ciebie przekonałam... nie spłaciłeś - kawy po irlandzku-zamówionej przy kominku??! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: 157.25.88.* 22.11.01, 12:59 Ale kawy po irlandzku nie było. Masaże były i szeptanie do uszka było, ale kawy nie było. Poza tym nie zadeklarowałaś ilości szmatek! :) Więc jak mogę być Ci cokolwiek dłużny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 22.11.01, 14:29 Ray! Do czyjego uszka Ty szeptałeś, bo ...nie do mojego...????! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Serio? IP: 157.25.88.* 22.11.01, 18:32 Serio? Jak rany myslalem, ze Tobie... Az sie boje pomyslec kogo masowalem... :) Buziaki na mily dzien! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 20.11.01, 11:34 A ta Lola to co!!!!!!! myślisz, że nie widziałam!!!!!! Poza tym, czy ty jesteś z Australii????????? Tak wracasz niczym bumerang :-))))) Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Ci dam Alladyna, Ci dam, nie ma co... Kurka, Alladyn jej w głowie... A o > porządnym Rejofie już zapomniała. > Do roboty już się wziąłem, więc niedługo znów zniknę, jak na prawdziwego > detektywa przystało. Ale potem wróce. Tacy jak ja zawsze wracają ;) > Buzi znuff! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: 157.25.88.* 20.11.01, 11:40 Z Lolą nic nie było. Nic a nic i nawet się na nic nie umawiałem! Nie martw się, też mam schizofrenię :) Buzi! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 20.11.01, 11:44 Nie dość że masz schizę to i dwa kominki!!!! Jak Ty się chcesz wyrobić, co????? Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Z Lolą nic nie było. Nic a nic i nawet się na nic nie umawiałem! > Nie martw się, też mam schizofrenię :) > Buzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: 157.25.88.* 20.11.01, 11:51 Raz jeden jeden kominek, potem drugi drugi kominek :) Spokojnie - jakoś sobie we dwóch poradzimy :) Buzi znów, bo lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 20.11.01, 11:53 Lubisz latać od kominka do kominka????? O rany! Co ja z Tobą mam :-))))) Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Raz jeden jeden kominek, potem drugi drugi kominek :) > Spokojnie - jakoś sobie we dwóch poradzimy :) > Buzi znów, bo lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: 157.25.88.* 20.11.01, 12:06 Szczęście, zdrowie i kupę śmiechu. I jeszcze nie będziesz musiała sama stać w kolejkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Rayoff`a? IP: 157.25.88.* 20.11.01, 12:21 Rejofa... Na bardziej gadatliwy numerek... Wymienię??? ... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi NIE NIE NIE NIE NIE 20.11.01, 12:35 Nie czytaj tego<!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie jestem dziś sobą!!!!!!! Wcale Cię nie chcę zamieniać!!!!!! Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Rejofa... Na bardziej gadatliwy numerek... Wymienię??? > ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: NIE NIE NIE NIE NIE IP: 157.25.88.* 20.11.01, 12:48 Dobra, nie czytalem... :) ZMykam i do zobaczenia niebawem. I masz oficjalne pozwolenie na inne numerki, byle nikt nie wazyl sie palic w kominku! Nawet na Alladyna masz pozwolenie. A teraz juz naprawde ide pracowac :) Buziaki gorace, jak na forum towarzyskie - spotkam, poznam, polubie przystalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi hmmmmmmmmmmmm......... 20.11.01, 12:49 ....jesteś słodki :-)))))) Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Dobra, nie czytalem... :) ZMykam i do zobaczenia niebawem. I masz oficjalne > pozwolenie na inne numerki, byle nikt nie wazyl sie palic w kominku! > Nawet na Alladyna masz pozwolenie. > A teraz juz naprawde ide pracowac :) > Buziaki gorace, jak na forum towarzyskie - spotkam, poznam, polubie > przystalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: hmmmmmmmmmmmm......... IP: 157.25.88.* 20.11.01, 12:51 No dobra, jestem :) Buziaki! Rayoff Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: hmmmmmmmmmmmm......... 20.11.01, 12:56 mmmmmmm......szybki jak błyskawica :-)))))) zawsze tak się śpieszysz?????? Gość portalu: Rayoff napisał(a): > No dobra, jestem :) > Buziaki! > Rayoff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: hmmmmmmmmmmmm......... IP: 157.25.88.* 22.11.01, 13:03 Dla Ciebie moge zostac oaza spokoju, pokoju i kuchni :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: hmmmmmmmmmmmm......... 22.11.01, 13:35 A mógłbyś zostać aniołkiem???? powiesiłabym cię na choince :-)))) Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Dla Ciebie moge zostac oaza spokoju, pokoju i kuchni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: hmmmmmmmmmmmm......... IP: 157.25.88.* 22.11.01, 13:45 Powiesic mnie i tak mozesz. Jak juz mnie powiesisz mozesz mnie przystroic. Wtedy na pewno nie bede oponowal :) Usatysfakcjonowana? :) Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: hmmmmmmmmmmmm......... 22.11.01, 14:22 Bardzo!!!!!!! Uwielbiam uległe aniołki :-))))))))) masz buziaczka :-))))) Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Powiesic mnie i tak mozesz. Jak juz mnie powiesisz mozesz mnie przystroic. > Wtedy na pewno nie bede oponowal :) > Usatysfakcjonowana? :) > Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff mmmmmmmmmmmm......... IP: 157.25.88.* 22.11.01, 14:26 temat w temacie uległych aniołków :) Buziaki i do uściskania! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: mmmmmmmmmmmm......... 22.11.01, 14:39 oj coś za bardzo uległy jesteś :-)))) to podejrzane..... hmmmmmm...... ciekawe, co ten Ray kombinuje????? Gość portalu: Rayoff napisał(a): > temat w temacie uległych aniołków :) > Buziaki i do uściskania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: mmmmmmmmmmmm......... IP: 157.25.88.* 22.11.01, 18:23 Nie jestem ulegly tylko przebiegly. Drobny blad etymologiczny ;) I nic nie kombinuje! Moje zamiary sa czyste jak lza! Serio ;) Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś