Dodaj do ulubionych

RAYOFF KOCHANIE!!!!

IP: 193.178.143.* 16.11.01, 13:57
Wylosowałam Cię!!! Hura!!!!!!!!!!!!!!
Chyba napalimy w tym kominku!!!!!!!!
Jasmine czyli Lola ;-))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Rayoff Re: Słoneczko moje!!! IP: 157.25.88.* 17.11.01, 14:00
      Ty to wiesz jak trzeba losować, nie ma co... :) To teraz tylko przeczytamy
      przepisy BHP i zabieramy się do rozpalania!
      I będziemy żyć długo i szczęśliwie...
      Buziaki dla mojej wybranki!
      Rayoff
      • jasmina_tdi Re: Słoneczko moje!!! 19.11.01, 09:37
        Cześć palaczu :-))))))
        mam już całą kolekcję zapałek :-)))))
        tylko trzeba do kominka dorzucić.....
        • Gość: neo Re: Słoneczko moje!!!/DO JASMINY!!!!! IP: 9.67.96.* 19.11.01, 09:48
          miałaś dać znac kogo mi wylosowałaś....

tygrysek..
          • jasmina_tdi Re: Słoneczko moje!!!/DO JASMINY!!!!! 19.11.01, 09:58
            już nie pamiętam! sprawdź w wątku WYNIKI!!!!!!!!!

Gość portalu: neo napisał(a):

> miałaś dać znac kogo mi wylosowałaś....
            >
            > tygrysek..

• onlyania Re: Słoneczko moje!!!/DO JASMINY!!!!! 19.11.01, 10:11
              dzien dobry,
              to ja tak po sasiedzku,
              szklanke cukru chcialam pozyczyc,
              bo moj losowany na chwile wybyl,
              a ja mu slodycz gotuje...
              A u was tez jej tyle....
              • jasmina_tdi Re: Słoneczko moje!!!/DO JASMINY!!!!! 19.11.01, 10:13
                Cukier???? A jak zupa będzie za słona???? Czy Ty wiesz na co narażasz nasz związek??????

onlyania napisał(a):

> dzien dobry,
                > to ja tak po sasiedzku,
                > szklanke cukru chcialam pozyczyc,
                > bo moj losowany na chwile wybyl,
                > a ja mu slodycz gotuje...
                > A u was tez jej tyle....

• Gość: jasmine WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl 19.11.01, 15:13
      Wracaj do domu!!!!!! Zima idzie! Zasypie cię!!!! Do wiosny mam czekać?????
      • Gość: Rayoff Re: WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 157.25.88.* 20.11.01, 10:52
        Jestem. Złotko moje, juz jestem i juz bede przy Tobie zawsze! Nie denerwuj sie
        i sie nie zlosc i sie nie martw. Przeciez wiesz, ze tylko Tobie bede palil w
        kominku!
        Buziaki dla mojej pieknosci!
        Rayoff
        • jasmina_tdi Re: WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.01, 11:20
          Masz buziaczka na dzień dobry!!!!!!!!
          A teraz przestań bawić się zapałkami i bierz się do roboty!!!!!

Gość portalu: Rayoff napisał(a):

> Jestem. Złotko moje, juz jestem i juz bede przy Tobie zawsze! Nie denerwuj sie
          > i sie nie zlosc i sie nie martw. Przeciez wiesz, ze tylko Tobie bede palil w
          > kominku!
          > Buziaki dla mojej pieknosci!
          > Rayoff

• Gość: Rayoff Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: 157.25.88.* 20.11.01, 11:31
            Ci dam Alladyna, Ci dam, nie ma co... Kurka, Alladyn jej w głowie... A o
            porządnym Rejofie już zapomniała.
            Do roboty już się wziąłem, więc niedługo znów zniknę, jak na prawdziwego
            detektywa przystało. Ale potem wróce. Tacy jak ja zawsze wracają ;)
            Buzi znuff!
            • mag_nolia Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 20.11.01, 11:33
              tyle się napracował przy kominku, że wciąż mu siły brak...do powrotu...???
              • jasmina_tdi Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 20.11.01, 11:35
                Trzeba będzie zatrudnić kominiarza :-)))))

mag_nolia napisał(a):

> tyle się napracował przy kominku, że wciąż mu siły brak...do powrotu...???

• Gość: Rayoff Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: 157.25.88.* 20.11.01, 11:35
                Przecież już wrócił, więc jakiej siły brak? A że wychodzi odpocząć to już inna
                baśń. Z 1000 i jednej nocy...
                :)
                • mag_nolia Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 20.11.01, 11:42
                  Jasminko, a po czym ten Twój Ray tak ciągle musi odpoczywać...???
                  • Gość: Rayoff Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: 157.25.88.* 20.11.01, 11:49
                    Nie odpoczywać, tylko regenerować siły. Ja nigdy nie odpoczywam!
                    • mag_nolia Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 20.11.01, 11:53
                      ...no więc co tak pochłanie Twoje siły, że ciągle je musisz regenerować..., ???
                      chyba nie próbujesz już kichać z otwartymi...oczami...???
                      • Gość: Rayoff Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: 157.25.88.* 20.11.01, 12:04
                        Dawno dość zrezygnowałem z takowego kichania. Ino pozbierać do tej pory się po
                        tych próbach nie mogę.
                        I wszystko przez Ciebie... Szatanico, Belzebubie i insza podpuszczalko... :)
                        • mag_nolia Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 20.11.01, 12:20
                          no to już Cię nie lubię!, gdy tak do mnie paskudnie przemawiasz...draniu!
                          • Gość: Rayoff Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: 157.25.88.* 20.11.01, 12:26
                            Jak mowie? Same pochwaly Twoich kobiecych zdolnosci oraz umiejetnosci wplywania
                            na ludzi i ich czyny, a Ty mnie znielubic chcesz?
                            Ale dlaczego???
                            • mag_nolia Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 20.11.01, 12:33
                              ...bo nie umiesz kichać z otwartymi oczami...
                              • Gość: Rayoff Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: 157.25.88.* 20.11.01, 12:44
                                Nie no - to juz jest jakis powod...
                                Ty tez nie umiesz. Tez Cie znielubiam :)

• mag_nolia Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 20.11.01, 12:46
                                  ...ale mogłabym się nauczyć...gdybym zechciała...
                                  PA!
                                  • Gość: Rayoff Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: 157.25.88.* 20.11.01, 12:52
                                    Tez bym mogl... Wielkie mi mecyje...
                                    Buziaki! Jak mozesz sie nauczyc to znow Cie lubie :)
                                    • mag_nolia Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 20.11.01, 12:58
                                      ...a ja ...jeszcze nie całkiem się do Ciebie przekonałam...
                                      nie spłaciłeś - kawy po irlandzku-zamówionej przy kominku??!
                                      • Gość: Rayoff Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: 157.25.88.* 22.11.01, 12:59
                                        Ale kawy po irlandzku nie było. Masaże były i szeptanie do uszka było, ale kawy
                                        nie było. Poza tym nie zadeklarowałaś ilości szmatek! :)
                                        Więc jak mogę być Ci cokolwiek dłużny? :)
                                        • mag_nolia Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 22.11.01, 14:29
                                          Ray!
                                          Do czyjego uszka Ty szeptałeś, bo ...nie do mojego...????!
                                          • Gość: Rayoff Serio? IP: 157.25.88.* 22.11.01, 18:32
                                            Serio? Jak rany myslalem, ze Tobie...
                                            Az sie boje pomyslec kogo masowalem...
                                            Buziaki na mily dzien!
            • jasmina_tdi Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 20.11.01, 11:34
              A ta Lola to co!!!!!!! myślisz, że nie widziałam!!!!!!
              Poza tym, czy ty jesteś z Australii????????? Tak wracasz niczym bumerang :-)))))

> Ci dam Alladyna, Ci dam, nie ma co... Kurka, Alladyn jej w głowie... A o
              > porządnym Rejofie już zapomniała.
              > Do roboty już się wziąłem, więc niedługo znów zniknę, jak na prawdziwego
              > detektywa przystało. Ale potem wróce. Tacy jak ja zawsze wracają ;)
              > Buzi znuff!

• Gość: Rayoff Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: 157.25.88.* 20.11.01, 11:40
                Z Lolą nic nie było. Nic a nic i nawet się na nic nie umawiałem!
                Nie martw się, też mam schizofrenię :)
                Buzi!
                • jasmina_tdi Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 20.11.01, 11:44
                  Nie dość że masz schizę to i dwa kominki!!!! Jak Ty się chcesz wyrobić, co?????

> Z Lolą nic nie było. Nic a nic i nawet się na nic nie umawiałem!
                  > Nie martw się, też mam schizofrenię :)
                  > Buzi!

• Gość: Rayoff Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: 157.25.88.* 20.11.01, 11:51
                    Raz jeden jeden kominek, potem drugi drugi kominek :)
                    Spokojnie - jakoś sobie we dwóch poradzimy :)
                    Buzi znów, bo lubię :)
                    • jasmina_tdi Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) 20.11.01, 11:53
                      Lubisz latać od kominka do kominka????? O rany! Co ja z Tobą mam :-)))))

> Raz jeden jeden kominek, potem drugi drugi kominek :)
                      > Spokojnie - jakoś sobie we dwóch poradzimy :)
                      > Buzi znów, bo lubię :)

• Gość: Rayoff Re: Wróciłem, zawsze wracam!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: 157.25.88.* 20.11.01, 12:06
                        Szczęście, zdrowie i kupę śmiechu. I jeszcze nie będziesz musiała sama stać w
                        kolejkach
                      • Gość: Rayoff Rayoff`a? IP: 157.25.88.* 20.11.01, 12:21
                        Rejofa... Na bardziej gadatliwy numerek... Wymienię???
                        ...
                        • jasmina_tdi NIE NIE NIE NIE NIE 20.11.01, 12:35
                          Nie czytaj tego<!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          Nie jestem dziś sobą!!!!!!!
                          Wcale Cię nie chcę zamieniać!!!!!!

> Rejofa... Na bardziej gadatliwy numerek... Wymienię???
                          > ...

• Gość: Rayoff Re: NIE NIE NIE NIE NIE IP: 157.25.88.* 20.11.01, 12:48
                            Dobra, nie czytalem... :) ZMykam i do zobaczenia niebawem. I masz oficjalne
                            pozwolenie na inne numerki, byle nikt nie wazyl sie palic w kominku!
                            Nawet na Alladyna masz pozwolenie.
                            A teraz juz naprawde ide pracowac :)
                            Buziaki gorace, jak na forum towarzyskie - spotkam, poznam, polubie
                            przystalo :)
                            • jasmina_tdi hmmmmmmmmmmmm......... 20.11.01, 12:49
                              ....jesteś słodki :-))))))

> Dobra, nie czytalem... :) ZMykam i do zobaczenia niebawem. I masz oficjalne
                              > pozwolenie na inne numerki, byle nikt nie wazyl sie palic w kominku!
                              > Nawet na Alladyna masz pozwolenie.
                              > A teraz juz naprawde ide pracowac :)
                              > Buziaki gorace, jak na forum towarzyskie - spotkam, poznam, polubie
                              > przystalo :)

• Gość: Rayoff Re: hmmmmmmmmmmmm......... IP: 157.25.88.* 20.11.01, 12:51
                                No dobra, jestem :)
                                Buziaki!
                                Rayoff
                                • jasmina_tdi Re: hmmmmmmmmmmmm......... 20.11.01, 12:56
                                  mmmmmmm......szybki jak błyskawica :-)))))) zawsze tak się śpieszysz??????

> No dobra, jestem :)
                                  > Buziaki!
                                  > Rayoff

• Gość: Rayoff Re: hmmmmmmmmmmmm......... IP: 157.25.88.* 22.11.01, 13:03
                                    Dla Ciebie moge zostac oaza spokoju, pokoju i kuchni :)
                                    • jasmina_tdi Re: hmmmmmmmmmmmm......... 22.11.01, 13:35
                                      A mógłbyś zostać aniołkiem???? powiesiłabym cię na choince :-))))

> Dla Ciebie moge zostac oaza spokoju, pokoju i kuchni :)

• Gość: Rayoff Re: hmmmmmmmmmmmm......... IP: 157.25.88.* 22.11.01, 13:45
                                        Powiesic mnie i tak mozesz. Jak juz mnie powiesisz mozesz mnie przystroic.
                                        Wtedy na pewno nie bede oponowal :)
                                        Usatysfakcjonowana? :)
                                        Buziaki!
                                        • jasmina_tdi Re: hmmmmmmmmmmmm......... 22.11.01, 14:22
                                          Bardzo!!!!!!!
                                          Uwielbiam uległe aniołki :-)))))))))
                                          masz buziaczka :-)))))

> Powiesic mnie i tak mozesz. Jak juz mnie powiesisz mozesz mnie przystroic.
                                          > Wtedy na pewno nie bede oponowal :)
                                          > Usatysfakcjonowana? :)
                                          > Buziaki!

• Gość: Rayoff mmmmmmmmmmmm......... IP: 157.25.88.* 22.11.01, 14:26
                                            temat w temacie uległych aniołków :)
                                            Buziaki i do uściskania!
                                            • jasmina_tdi Re: mmmmmmmmmmmm......... 22.11.01, 14:39
                                              oj coś za bardzo uległy jesteś :-)))) to podejrzane..... hmmmmmm...... ciekawe, co ten Ray
                                              kombinuje?????

> temat w temacie uległych aniołków :)
                                              > Buziaki i do uściskania!

• Gość: Rayoff Re: mmmmmmmmmmmm......... IP: 157.25.88.* 22.11.01, 18:23
                                                Nie jestem ulegly tylko przebiegly. Drobny blad etymologiczny ;) I nic nie
                                                kombinuje! Moje zamiary sa czyste jak lza!
                                                Serio ;)
                                                Buziaki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka