rozmowy_kontrolowane 20.12.06, 06:53 Miała 77 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tullia.blair Re: zmarła Danuta Rinn 20.12.06, 07:57 Szkoda... To była barwna postać... A tak nawiasem mówiąc wszędzie piszą, że była z 1936 roku, więc miała 70 lat. Skąd im się wzięło 77? Tak czy inaczej - żal... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: zmarła Danuta Rinn 20.12.06, 09:48 [*] ------------ ja jestem z 45go a mam lat 27 Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: zmarła Danuta Rinn 20.12.06, 11:41 postac barwna ale niespejalni ją lubiłam piosenkarką była bardziej charakterystyczna niz dobrą aktorką przeciętną ale człowieka zawsze żal, długo chorowała Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: zmarła Danuta Rinn 20.12.06, 12:02 u nas jest taka prawidlowosc ze jak ktos umrze to peany, hymny itd tak bylo w przypadku tragicznej smierci pani ewy salackiej - pisano ze byla wielkim talentem, ktorego nikt nie odkryl itd a tak naprawde byla przecietna aktorka, grajaca drugoplanowe rolki w byle jakich filmach tak samo pani rinn - od lat nic nowego, tylko odgrzewanie starych kawalkow no, bez przesady. przykro ze ludzie odchodza ale do artystow przez duze A to akurat daleko bylo pani rinn Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: zmarła Danuta Rinn 20.12.06, 18:47 Kurczę, wiecie, kiedy dziś szłam sobie przez miasto, w jakimś sklepie zobaczyłam przez szybę, przechodząc obok, Danutę Rinn w telewizorni. I pomyślałam o niej właśnie w tym kontekście, czy wszystko w porządku itp. A widziałam tylko jej twarz, żadnego paska na dole, nic więcej. Zaskoczona jestem... [ ' ] Odpowiedz Link Zgłoś