Dodaj do ulubionych

CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;))))

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 20:48
Oczka zapuchna Ci od czytania! Chyba noc poswiecisz zeby to wszystko
przetrawic!
Obserwuj wątek
    • pan-z-listy Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 20:56
      Mnie szukasz, czy tez swojego wylosowanego ??
      • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: 213.76.59.* 16.11.01, 21:03
        Nie wiem kim jestes,tylko sie domyslam;))))) Nie ,szukalam cukereczka
        Crimeneczka,Ksiecia Rynsztokow i Mostow:)
        • pomeranka Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 21:09
          Samanto... a jak Go już odnajdziesz, to przyprowadź do mnie.... zjem Go na
          śniadanie:)))))))))
          • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: 213.76.59.* 16.11.01, 21:11
            Schowal sie ???:)))))))sama go zlap!:))))))))))
            • pomeranka Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 21:21
              Nie latam za facetami!!!! To wbrew prawom przyrody :)))))))
    • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 21:19
      Już jestem Kochanie.Czytałem trochę.Ale Jasmina to Diabliczka.Witaj
      Pomeranko.Tak zaraz po pierwszej nocy zjadasz samczyki?Jak modliszka?Brrrr...:)
      • pomeranka Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 21:25
        Fiu fiu... czy ja coś o nocy wspominałam.... Cukiereczku?:))))
        • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 21:34
          Hmmm...ale cukiereczek to on dla mnie kochana! Wymysl cos nowego dla
          wylosowanego!:)))))))
          • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 21:38
            Samantko, odesłałem staruszka do Ciebie;)
        • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 21:36
          Skarbie, jak mógłbym być Twoim śniadaniem, nie nocując? :)
          • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 21:40
            Skarbie?Aniele? jak powiesz jej Kochanie to umowie sie ze
            Zmeczonym!!!!!!!!;))))))))))
            • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 21:43
              Spróbuję ruszyć głowa, ale do cholery, kto to jest Zmęczony?
          • pomeranka Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 21:41
            Jakież to proste, Pieseczku...:) Samanta się Toba zaopiekuje nocą, a potem,
            tonąc we łzach przyprowadzi na rzeź... DO MNIE....:)
            • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: 213.76.59.* 16.11.01, 21:45
              Nic z tego Pomeranko!Albo go adoptujesz calkowicie albo sie wypchaj!:))))
              crimenku ..Zmeczony to jest...nie powiem!!!!:)
            • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 21:45
              Kobietki, nie róbcie ze mnie cielątka.Do dzisiaj wydawało mi się że jestem
              facetem.
              • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: 213.76.59.* 16.11.01, 21:47
                Oczywiscie ze jestes ale ..wylosowanym!:) A dziad sie nie zdzwigal ciezarem!;)
                • pomeranka Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 21:51
                  Nie oceniaj po pozorach, Samanto:)
                  Ide spać, bawcie sie dobrze.
                  Crimen, nie jesteś cielątko, ale uwazaj na cichutkie i niewiele mówiące
                  kobietki:)
                  Dobranoc.
                  • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 21:55
                    Pomeranka!Oszalalas? Spac o tej godzinie????
                  • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 22:07
                    Dobranoc Pomeranko.Będę uważał, ale o ile zauważyłem żadna z was nie jest
                    cichutka:)Samantko, dziad nawet nie odpoczął, zaraz wrócił do Ciebie;)
                    • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 22:09
                      Luuuubie dziada!!!!:)A Leoska zwariowala dzisiaj! Leb ukrecila Zmeczonemu i to
                      nie wiedziec czemu!
                      • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 22:24
                        I tak nie wiem o co chodzi.Nie będę czytał wszystkich wątków:)Za trzy dni i tak
                        stracę kontakt z rzeczywistością.Wolę pogadać z Tobą;)
                        • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 22:27
                          Tyz piknie!!!:)))) Lubisz dziada?No,to wiesz co robic!!:)) A gdzie barylka dla
                          mnie??;)))
                        • pomeranka Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 22:30
                          Przepraszam, jeszcze tylko słowo (nie wiedziałam, że mi odpowiesz). Cichutka
                          nie jestem, ale w porównaniu z Samantą - niemowa wręcz:) No i ta ekspresja...
                          zupełnie nie ta liga:)
                          Już uciekam.
                          • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 22:39
                            Nie badz taka skromna Kochanie!Coraz bardziej Cie slychac a ze nie masz takiej
                            mordy niewyparzonej jak ja to tylko sie ciesz! Nic na to nie poradze,taka mnie
                            natura stworzyla;)
                            • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 22:52
                              Żadnej z Was niczego nie brakuje.Tylko samobójca chciałby z wami zadzierać:)
                              Alby przygłup, a tych ci tu dostatek.:)Samantko, otwórz dziadowi:)
                              • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 22:55
                                pomeranka przodem!W koncu wygrala Cie na loterii!:)) ten dziad ma fisia!
                                Wpadl,krzyknal cos i polecial do Ciebie!:)))))
                                • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 23:01
                                  Kochanie, nie wiem czy pamiętasz, ale ja też mam kanibalistyczne
                                  skłonności.Jeśli zaczniemy się z Pomeranką wzajemnie konsumować to zostanie
                                  tylko Czarna Dziura:)
                                  • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 23:03
                                    Kurde!Malo tej budzetowej??:)))
                                    • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 23:19
                                      Sama widzisz.Ja i Pomeranka to mieszanka równie niebezpieczna jak ja i Ty:)
                                      • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: 213.76.59.* 16.11.01, 23:39
                                        Ich dwoje ja jedna..I to ma byc sprawiedliwosc??:)
                                        • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 23:46
                                          To raczej ja jeden a Was dwie.Praca ponad siły, ale lubię wyzwania:)
                                          • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 00:42
                                            Pieszczoszek;))))))
                                            • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 17.11.01, 01:02
                                              A co:)))Kochanie, kładz się spać, bo znowu dałaś się wciągnąć tym debilom:-*
                                              • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 01:16
                                                Moze wreszcie dowiem sie o co jemu chodzi. Zakochany czy wariat? :-*
                                                • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 17.11.01, 01:24
                                                  I tak Ci nie powie.Pewnie odrzucony wielbiciel:-*
                                                  • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 01:31
                                                    Chyba masz racje.Dlaczego nie przyslales mi dobranocki?:-*
                                                  • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 17.11.01, 01:35
                                                    Zaraz Ci przyślę Skarbie.Widzisz, zostałem zgrają gówniarzy;))) :-*******
                                                  • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 01:52
                                                    teraz moge isc spac.Spij slodko moj"gowniarzu":)))) Milej nocy!:-*
                                                  • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 17.11.01, 01:58
                                                    Pa Kochanie:-*
                                                  • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 11:17
                                                    Spisz Cukiereczku???;))))
                                                  • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 17.11.01, 12:09
                                                    Nie śpię Landryneczko;)))Dziada odesłałem do Ciebie:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 12:16
                                                    Od razu slodko sie zrobilo!:))))))
                                                  • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 17.11.01, 12:20
                                                    Też to poczułem;)Niektóre posty piszemy w tej samej chwili.Telepatia jaka czy
                                                    co? :))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 12:29
                                                    pelna synchronizacja!;))))))) Odeslalam dziada:)
                                                  • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 17.11.01, 12:44
                                                    To na pewno te byki.Już wymaszerował do Ciebie:-*
                                                  • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 12:48
                                                    Kotku! stacjonujesz na polu ze byki widzisz??;))))))))))))
                                                  • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 17.11.01, 17:12
                                                    Gdzie się nie ruszyć wszędzie byk;)Wpuść starego człowieka:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: 213.76.59.* 17.11.01, 19:33
                                                    u mnie tylko jakas stara byczyca sie snuje;) Marsz do
                                                    drzwi..gluchys???;)))))))):-*
                                                  • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 17.11.01, 19:40
                                                    Landryneczko, ale tu dzisiaj wesoło:)Już idę;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: 213.76.59.* 17.11.01, 19:42
                                                    jak w cyrku;)))))))
                                                  • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 17.11.01, 20:16
                                                    Luuubię drapieżne dziewczątka:)))))))))))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: 213.76.59.* 17.11.01, 20:22
                                                    duzo masz ich na skladzie?;)))))
                                                  • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 17.11.01, 20:57
                                                    Tylko Ciebie Landryneczko, ale ile ich się dzisiaj objawiło:))))
                                                  • eurydyka25 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 17.11.01, 21:19
                                                    a mnie nie???:)Landryneczka?Moze byc landryneczka.
                                                  • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 17.11.01, 21:44
                                                    Ile pokus czeka na samotnego faceta w sobotni wieczór:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 21:47
                                                    Tylko jedna Cukiereczku,tylko jedna!:-*
                                                  • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 17.11.01, 21:54
                                                    Witaj Pokuso;) :-***************************************************************
                                                  • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 17:32
                                                    Witaj Kusicielu:-*******************************
    • czort Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 22:46
      Tu jestem zono kochana, a gdzie mialbym być?
      Pić skonczylam i jestem, doczekalas sie, ty cholero!!!!!
      • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 22:53
        Witaj Czorcie.Czym dzisiaj gardełko zwilżyłaś? :)
        • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 22:56
          czorcie!mezu moj kochany!!!! Dlaczego nie dalas mi buzi ,stesknionej bidulce???
          • czort Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 23:00
            Ja ci ty cholero przez leb dam, a nie buzi!
            Flirtuje tu sobie, malpa jedna!!!!!
            Przeprosiny prosze.
            Crimen - coś niecoś tam było, gości zza granicy miałam, ale ich podałam dalej,
            a co proponujesz kontynuację? Czym?
            • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 23:04
              Alez Kochanie!Ja wierna Ci jestem ! Ciebie kocham mordo smierdzaca woda!!:))))
              Buuuuzi...proooosze...;)))))))
              • czort Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 23:06
                Wpierdol masz a nie buuuuuuuzi, szmata jedna, wywłoka do n-tej potegi. Do
                roboty marsz! Wszystkie moje bledy masz poprawiac.
                powiedzialam. czort
            • crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 23:05
              Może miód trójniak na początek?Ale nie zaczynamy bez Samanty, bo mi łeb urwie:)
    • pan-z-listy Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 23:01
      Cholera, tu az sie lepi od slodyczy - kto tak porozrzucał tyle dobra
      • czort Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 23:05
        Bo ja sama jestem słodka, dupo w kalesonach! I w koncu przestan zmieniac nick'i
        bo na dobre ci to nie wyjdzie. I wara od zony mojej, samanty. Ma poprac i
        posprzatac, kolacje jej odpuszcze.
        czort
        • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 23:06
          Mezu!K..mac!kto jest ten pan,he?????
      • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 23:05
        czort to wie!!??:)))
        • czort Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 23:08
          I droga moja, tylko nie czort to wie, jeno Pani i władca czort to wie.
          zrozumiała?
          • pan-z-listy Re: no,no,no,no, 16.11.01, 23:10
            ŻMIJKI ???
            • Gość: samanta1 Re: no,no,no,no, IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 23:16
              Jadowite! A Ty jestes ..no dobra,nie zdradze!:)))
          • Gość: samanta1 Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 23:15
            tak mezusiu! prosze o pozwolenie udania sie na spoczynek.Dobranoc Panstwu!:)
            • pan-z-listy Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 23:16
              dobranoc, a ją to jest męza zostawiasz samą, jeszcze ktos ja poderwie
              • czort Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 23:18
                Nie grozi, ja wierna jestem???????
                • pan-z-listy Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 23:19
                  Czytalem tutaj cos innego ...
                  • czort Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 23:26
                    A jakie szkla nosisz? Do dali czy do blizy, bo od tego uzalezniam .... panie
                    listonosz.
                    czort
                    • pan-z-listy Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 23:30
                      prawdy
    • pan-z-listy Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) 16.11.01, 23:24
      do Samanty: ty nie jestes przypadkiem wirusa inernetowego - kiedy nie wejde, to
      tutaj siedzisz
      • Gość: pan Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: *.access.nacamar.de 16.11.01, 23:29
        Oj, tak tak!!!

pan
        • pan-z-listy Re: czort i samnata czy na odwrot 16.11.01, 23:34
          ale gdzie w takim razie ten - ta czort uprawia z nia seks - czy czort to tez
          wirus ? no, no, no
          • Gość: samanta1 Re: czort i samnata czy na odwrot IP: 213.76.59.* 16.11.01, 23:38
            Bo my sie kochamy glaby jedne!!!:))))
            czort Najmilaszy moj mezu!jedz na Sylwka z nami w gory! :)
            • pan-z-listy Re: czort i samnata czy na odwrot 16.11.01, 23:39
              to czort tez wirus ??
              to w te gory po laczach, kabelkach - ale frajda, iskrzycie co
            • pan-z-listy Re: czort i samnata czy na odwrot 16.11.01, 23:43
              to jak obie wirusy to wam nie potrzebne cyberwibratorki - mozecie sie zmieniac
              w kogo chcecie
              • Gość: pan Re: czort i samnata czy na odwrot IP: *.access.nacamar.de 16.11.01, 23:48
                Wirusy sa tak nawalone o tej porze ze to bez znaczenia.

pan
              • Gość: samanta1 Re: czort i samnata czy na odwrot IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 23:48
                Niech nie bedzie taki ciekawy jak i co my robimy!:))Niewazna plec,wazne uczucia!
                O!:)
                • pan-z-listy Re: czort i samnata czy na odwrot 16.11.01, 23:51
                  macie jakas strone w internecie - chetnie obejrze

samanto - a czort to srodek zastepczy w miejsce tego bespowrotnie utraconego
                  rogatego
                  • czort Re: czort i samnata czy na odwrot 16.11.01, 23:55
                    Nie, zlotko moje kochane - ja mam swoj wibratorek i nikomu go nie oddam. nawet
                    nie pokaze.
                    Zono moja, Samanto, wybaczam ci wszelkie zlo, ktore do tej pory mi uczynilas.
                    czort
                  • Gość: samanta1 Re: czort i samnata czy na odwrot IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 23:55
                    Oooooooooooo!A kto powiedzial ze rogaty utracony,he?:)
                    • pan-z-listy Re: czort i samnata czy na odwrot 16.11.01, 23:57
                      Jakos go nie widac - wybral sex rzeczywisty, nie wirtualny ???
                      My takie chlopy glupie jestesmy - wolimy na tapczanie, a nie na ekranie
                      • Gość: samanta1 Re: czort i samnata czy na odwrot IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 00:00
                        A ja tam lubie sobie popieprzyc...glupoty na ekranie!;)))))))
                        • pan-z-listy Re: czort i samnata czy na odwrot 17.11.01, 00:03
                          I to Ci wystarcza - rozumiem dlaczego ten kopytkowiec zwial, a moze wyjechal na
                          wczasy z zona i dziecmi
                          • czort Re: czort i samnata czy na odwrot 17.11.01, 00:04
                            Nie zwial ino go wyrzucilo. pierdolony serwer, dziala jak chce. Jestem
                            listopadzie.
                            czort.
                            • pan-z-listy Re: czort i samnata czy na odwrot 17.11.01, 00:07
                              Ty czorcie, narabany czy narabana juz totalnie: najpierw ja listonosz, teraz
                              listopad - coraz fajnie, nowych gosci wystraszasz
                            • Gość: samanta1 Re: czort i samnata czy na odwrot IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 00:07
                              Nooo,a na dodatek rzuca posty gdzie mu sie chce !
                          • Gość: samanta1 Re: czort i samnata czy na odwrot IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 00:06
                            Jego strata!:)
                            • pan-z-listy Re: czort i samnata czy na odwrot 17.11.01, 00:12
                              NO wreszcie cos normalnego powiedzialas - wytrzezwialas juz ?:)
                              • Gość: samanta1 Re: czort i samnata czy na odwrot IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 00:14
                                Nie bylam pijana a on zonaty! :)
                            • pan-z-listy Re: samnata 17.11.01, 00:13
                              kopnij tego rogatego w du.ę, ilu ciekawych facetow probuje Cie poderwac tutaj w
                              dzien :))
                              • Gość: samanta1 Re: samnata IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 00:17
                                Lubie rogatych!!!! Mam w nosie innych!(bez obrazy!).:)))
                                • pan-z-listy Re: samnata 17.11.01, 00:20
                                  ale bizonki maja male rogi - przypraw mu wieksze :)
                                  • crimen Re: samnata 17.11.01, 00:23
                                    Samantko uważaj.Znowu dałaś się wciągnąć dupkom w dyskusję;)
                                    • Gość: samanta1 crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 00:26
                                      Cha! jestes nareszcie !Myslalam ,ze Cie uspilam tym dziadem!:)))
                                      • crimen Re: crimen 17.11.01, 00:29
                                        Nie.Miałem trochę zaległości.Co to za dupki?
                                        • Gość: samanta1 Re: crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 00:35
                                          ten jeden to chyba swir? Jak mu napisalam ze wole Bizona od niego to jakiegos
                                          fisia dostal! wariat czy co???
                                          • crimen Re: crimen 17.11.01, 00:48
                                            Może niech spróbuje z chłopcami jak mu z dziewczynami nie wychodzi.
                                  • Gość: samanta1 Pan z listy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 00:24
                                    zaczynasz mnie wkurwiac ..ostrzegam!!!!!
                                    • pan-z-listy Resamntko, tak brzydko do Crimen ! 17.11.01, 00:27
                                      naprawde za duzo lejesz na raz
                                      • Gość: samanta1 Re: Resamntko, tak brzydko do Crimen ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 00:31
                                        ale sie nacpales!odlot juz masz?
                                        • pan-z-listy Re: samantko 17.11.01, 00:34
                                          troche sie nawalilem - od wyziewow alkoholu unoszacych sie tutaj moja kochana
                                          abstynentko (pamietasz, kto tak do ciebie mowil)
                                          • Gość: samanta1 Re: samantko IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 00:39
                                            nikt
                                      • crimen Re: Resamntko, tak brzydko do Crimen ! 17.11.01, 00:34
                                        Na pewno nie tobie.Zamiast pierdolić tutaj smętki zajmij się realnym seksem.
                                        Połóz się na tapczanie, freda w rączkę i jedziesz.Miłej zabawy.
                                • czort Re: samnata !!!! 17.11.01, 00:23
                                  Bo sie obraze, i w dupe mnie nie kop, bo wieksza bedzie. A ten walniety
                                  liscopadl pocztowy zaczyna beltac i beltac i beltac.
                                  Listonoszu zlociutki, a myslisz ze w pijanym widzie pisze. Otoz nie!!!!
                                  Zemste szykuje. Jesli bijesz kogos, to potem gdy cie zbija nie mow, ze boli.
                                  czort
                                  • pan-z-listy Re: czort 17.11.01, 00:28
                                    TY to mnie mozesz ., nosem w d.. :)))
                                    Tys nie gabka, tys termofor z gorzala
                                    • Gość: samanta1 Re: czort IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 00:33
                                      czort,nie lam sie!To ten sam dupek ktoremu kiedys kosza dalam ! Wpada wtedy w
                                      szal i wali na oslep.jakis oszolom chyba?
                                      • pan-z-listy Re: sam 17.11.01, 00:37
                                        nawet jak kiedys dawno temu mi sie podobalas (jak bylem malutki) to teraz
                                        powiem szczerze: alkohol Cie zniszczyl
                                        • Gość: samanta1 Re: sam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 00:41
                                          facet!Ty mnie z kims mylisz! ja od 10 lat nie pije alkoholu!!!
                                          • pan-z-listy Re: sam 17.11.01, 00:43
                                            nO TO COS KOLO TEGO :))
                                            a co, do wczoraj bylas zaszyta ?
                                            A i gadalismy na czacie
                                            • Gość: samanta1 Re: sam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 00:46
                                              Jezuuuuuuu!!!!macius wrocil!!!! facet,odwal sie!Nigdy w zyciu z Toba na czacie
                                              nie bylam!Nawet tego dranstwa nie potrafie obslugiwac!Moze to inna samanta za
                                              skore Ci zalazla,ja Cie nie znam!
                                          • czort Re: sam 17.11.01, 00:44
                                            Kobieto, podaj mi natentychmiast swoja poczte. Oni tu jakas mlodke dorwali i
                                            sie wdziecza. Prosze szybko podaj
                                            • pan-z-listy Re: Ty czort 17.11.01, 00:46
                                              TY sama do siebie gadasz, do Sam (moge tak czule po starej znajomości?)
                                              czy do lucyfera
                                              • czort Re: Ty czort 17.11.01, 00:47
                                                Slodziudki, ty sie od mego pana piekiel odstosunkuj uprzejmie, co?
                                                pocztowcu jeden.
                                            • Gość: samanta1 czort IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 00:47
                                              samanta1@poczta.gazeta.pl
                                              • pan-z-listy Re: Sam 17.11.01, 00:53
                                                moge tak czule po starej znajomosci i tylu przezyciach (ach co to byly za ..:)))

naprawde mnie nie pamietasz ??
                                                Faktycznie tyle czasu nie pijesz - ostatnio jak ze mna w nocy gadalas, to tez
                                                wydawalo mi sie, ze czort Ciebie podlal
                                                • Gość: samanta1 Re: Sam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 00:57
                                                  jestes chry..zal mi Cie...
                                                  • Gość: samanta1 Re: Sam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 00:59
                                                    ciekawe co Toba kieruje? Zainteresowany facet inaczej sie
                                                    zachowuje ....Skrzywdzila Cie jakas i tak sie mscisz na kim popadnie???
                                                • crimen Maciuś pedałek się odnalazł... 17.11.01, 00:57
                                                  Wracaj chłopie do swojej Błekitnej Ostrygi, bo nikt ci tak dobrze nie zrobi jak
                                                  Apollo.
                                                  • Gość: samanta1 Re: Maciuś pedałek się odnalazł... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 01:01
                                                    Przestan crimen...moze jakas go zdradzila i tak mu odbilo? Roznie bywa w zyciu..
                                                  • pan-z-listy Re: sam ty to masz powodzenie 17.11.01, 01:06
                                                    tylu obroncow - tylko dla cholery wszyscy od ciebie uciekaja i lacza sie
                                                    bezpiecznym internecikiem: bizon, crimen .., jeszcze sobie przypomne
                                                  • crimen Re: sam ty to masz powodzenie 17.11.01, 01:10
                                                    Widzisz chłopczyku, wszyscy uciekają a Ona ciebie nie chce.Chyba dupek z
                                                    ciebie, co?
                                                  • pan-z-listy Re: crimen 17.11.01, 01:01
                                                    nowy bledny rycerzyk na koniku - obronca slicznej i niewinnej sam;
                                                    to juz bizon byl lepszy - mimo starczego wieku chyba potrafilby jeszcze przyp..
                                                  • crimen Re: crimen 17.11.01, 01:07
                                                    Kiedyś Ci chłopczyku opowiem jak przyjemnie jest z dziewczyną, a na razie to
                                                    skórka od słoniny i kaloryfer.Zasuwaj chłopie bo ci sperma na mózg bije.
                                                  • pan-z-listy Re: crimen 17.11.01, 01:08
                                                    ty tez kolejny wirtulany kochanek ups wirus Sam ?
                                                  • crimen Re: crimen 17.11.01, 01:13
                                                    Wiesz dupku, to nie jest twój ból.Spadaj śmieciu.
                                                  • pan-z-listy Re: crimen 17.11.01, 01:15
                                                    Co jest cala dawna paczka kumpli i kumpelek peka - nie stac ciebie na cos
                                                    wiecej.
                                                    Chyba jedyny bizon byl normalny (chociaz cholera wie) i dlatego dal noge ups
                                                    kopytek od was
                                                  • crimen Re: crimen 17.11.01, 01:21
                                                    Normalny mogę być dla normalnych.Z damskimi bokserami twojego pokroju nie ma co
                                                    dyskutować.Trzeba od razu lać w mordę.Rozumiesz zboku.
                                                  • czort Re: samanta 17.11.01, 01:08
                                                    Samantko, przeczytaj poczte, prosze. I odpowiedz. Gnoja nas jak cholera.
                                                  • pan-z-listy Re: czorciku 17.11.01, 01:12
                                                    a ja myslalem, ze ty juz spisz po tych darmowych setach - mocna glowke masz
                                                  • Gość: samanta1 macius IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 01:15
                                                    Macius a Ty to sie podkochujesz we mnie czy mnie nienawidzisz,co???Bo cos Cie
                                                    gryzie ,to widac!
                                                  • pan-z-listy Re: sam 17.11.01, 01:20
                                                    Co z wami ? Najpierw apollo, teraz macius ?
                                                    rozumiem crimen - bledny rycerz - we wszystkich widzi smoka, tak jak tamten
                                                    rycerz sprzed wiekow, i jednego i drugiego przez ukochana pojeb...
                                                  • pan-z-listy SAM: zawolaj jeszcze robocoopa do pomocy 17.11.01, 01:21
                                                  • Gość: samanta1 Re: sam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 01:23
                                                    Oki!Pytanie bylo do Ciebie!Mozesz mi odpowiedziec?
                                                  • pan-z-listy Re: sam 17.11.01, 01:27
                                                    samanto, masz ... po sam czubek glowy.
                                                    Ten staruszek bizon i zgraja gowniarzy wbila cie w taka ambicje, ze juz ci
                                                    palma odbija pod kazdym wzgledem

PRZEPRASZAM, ALE INNE SLOWA TUTAJ NIE PASUJA
                                                  • Gość: samanta1 Re: sam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 01:30
                                                    Jezeli ani jedno ani drugie to o co Ci chodzi?Tak dokladnie? Dostales szalu gdy
                                                    powiedzialam Ci ze Bizon jest wazniejszy od Ciebie.Dlaczego tak Cie to
                                                    rozwscieczylo?
                                                  • pan-z-listy Re: sam 17.11.01, 01:35
                                                    Sam, wysil glowke - a moze to nauczka dla nieomylnej glownej ekspertki na tym
                                                    forum, ktora NOGI Z DUPY CHCE POWYRYWAC kazdemu i kazdej, ktorzy sie z Toba nie
                                                    zgadzaja, a moze co innego.
                                                    uspokoj Crimen, bo znize sie do jego poziomu i gnoja zgnoje
                                                  • Gość: samanta1 Re: sam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 01:37
                                                    Przeciez Tobie w droge nie wchodze!takich jak ja jest tu wiecej wiec dlaczego
                                                    akurat mnie sie czepiasz?
                                                  • Gość: samanta1 Re: sam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 01:38
                                                    a to inne to co niby?
                                                  • pan-z-listy Re: sam 17.11.01, 01:44
                                                    tak mi sie napisalo;
                                                    czasami wchodzilas, ale szybko uciekalas.
                                                    Chcesz dalej kontynuowac - przeciez twoja "duszyczka' (?) ledwie dyszy - do
                                                    rana mamy czas - rozwali sie ona w drobiazgi, a przy okazji twoj obronca padnie

Dzisiaj lub jutro wieczorem sobie spokojnie i mile porozmawiamy, sama nie
                                                    zauwazysz, ze to ja
                                                  • Gość: samanta1 Re: sam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 01:48
                                                    Nie,nie uznaje oszustwa nawet na necie.mam zawsze ten sam nick i jesli masz
                                                    zamiar w ten sposob robic podchody to ja sie nie bawie .Albo rozmawiaj
                                                    normalnie i nie podawaj sie za 100 osob albo odpadam.Poza tym jesli masz cos do
                                                    mnie to jest moj adre na priv.i nie musimy wyzywac sie na forum
                                                    publcznym .No,chyba ze nie masz odwagi to trudno.Ide spac.Dobranoc.
                                                  • crimen Re: sam 17.11.01, 01:28
                                                    Czy to ważne maciuś czy apollo, na pewno jesteś pedałkiem.
                                                  • pan-z-listy Re: crimen 17.11.01, 01:31
                                                    NO CRIMEN LUZIK NIE DENERWUJ SIE,
                                                    Ja natomiast zastanawiam sie co wy robicie mezczyzni w otoczeniu Sam miedzy
                                                    soba.
                                                    Jak tak bardzo chcesz, to moge zejsc do twojego poziomu i pogadac
                                                  • Gość: samanta1 Re: crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 01:35
                                                    sa moimi przyjaciolmi co bardzo sobie cenie! Ale Ty chyba tego nie rozumiesz
                                                    prawda?
                                                  • crimen Re: crimen 17.11.01, 01:44
                                                    Do mojego poziomu nie sięgniesz pedałku, ale spróbuj.Co do reszty i tak się nie
                                                    dowiesz.Trzymaj ręce w spodniach, a nie na klawiaturze, to ci ulży.
                                                  • pan-z-listy Re: crimen 17.11.01, 01:46
                                                    NO faktycznie nie chce mi siegac do stop.
                                                    zmienisz tasme czy nie - a moze ty robocoop-obronca sam tylko pod innym nickiem.
                                                    Chyba Sam dobrze trafila okreslajac ciebie w jednym wierszyku
                                                  • Gość: samanta1 Re: crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 01:51
                                                    Hmm..mysle ze starczy na dzisiaj .Ty mi ublizasz wiec Crimen mnie broni.Czy Ty
                                                    nie bronilbys przyjaciela? Mysle,ze pora na sen.
                                                  • pan-z-listy Re: sam 17.11.01, 02:36
                                                    crimen ciebie broni ?, on ciebie pograza i daje mi argumenty.
                                                    To juz lepszy byl ten robocop (do niego nic ne mam)
                                                  • pan-z-listy Re: Sam-anta 17.11.01, 03:10
                                                    jeszcze jedno, nie gniewaj sie juz bardzo.
                                                    Uwielbiam twoja "mine" zaklopotanej i "pozycje" pieska proszacego o cos - tak
                                                    rzadko to robisz ...:)
                                                    A uzywam tylko dwoch nickow -ten obecny do swobodnej krytyki - sama wiesz, co
                                                    by sie stalo na forum (bez urazy forumowiczow) gdybym pod drugim zaczal ciebie
                                                    albo kogos ze starej gwardii krytykowac ?:)
                                                    Stara gwardia - swieta gwardia - kto ja ruszy, to lapki upier...licie !

I trzymaj tego crimena z dala ode mnie - net za kazdym razem nie bedzie
                                                    nawalal, i gnoja zgnoje w wasz dzien na forum totalnie tak, ze wiecej sie nie
                                                    pojawi, A zauwazylas jak to latwo mi szlo.

pozdrawiam
                                                  • crimen Re: crimen 17.11.01, 01:54
                                                    Ależ sięgnij do stóp.Między nogami znajdziesz swój rozum.Może jakiś zdolny
                                                    chirurg przeszczepi ci go do łba.Zawsze jest to jakaś szansa na resocjalizację.
                                                  • pan-z-listy Re: crimen 17.11.01, 02:34
                                                    TY crimen, zdecyduj sie wreszcie - komu ta sperma uderza do glowy, mnie czy
                                                    tobie - bo jak na razie widze, ze ty w kolko to samo.
                                                    Zwal wreszcie tego konia, to moze zaczniesz po ludzku gadac - dostales jakies
                                                    zdjecie czy inny rekwizyt przed wyjazdem

przepraszam, to tylko byla przerwa techniczna
                                                  • crimen Re: crimen 17.11.01, 03:13
                                                    Posłuchaj debilku, to nie ja podglądam i prześladuję Samantę.I nie proś nikogo
                                                    aby trzymał mnie z daleka od ciebie.Dla twojego dobra radzę ci, obchodz mnie
                                                    wielkim łukiem bo cię rozdepczę, Zboczencu.
                                                  • pan-z-listy Re: crimen 17.11.01, 03:16
                                                    No prosze, lecim dalej - przelaczylem sie na kabelek z antenki, mozemy gadac.
                                                    Znalazles ten rekwizyt - chyba nie
                                                  • pan-z-listy Re: CRIMEN 17.11.01, 03:25
                                                    Jeszcze jedno - sprobuje nadawac twoim stylem: a wiec sluchaj palancie, jak
                                                    chcesz pogadac ze mna to zrob sobie scenariusz, zebys potem nie powtarzal sie
                                                    jak zacieta plyta.
                                                    Moze tam gdzie wyjechales ciezko tyrasz w kopalni albo sprzatasz jakies place -
                                                    na wiecej twojego ptasiego mozdzka nie oceniam.
                                                    Zostales ostatnim drewnianym pajacykiem w sluzbie, ktry pociagniety za
                                                    sznureczek macha bezwiednie lapkami.
                                                    Nie mam pretensji do Sam, wszystkie kobietki lubia nami sterowac.

No to czesc
                                                    pelny luz, bo inaczej cienki bolek jestes i zostaniesz nim
                                                  • Gość: samanta1 czort IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 01:13
                                                    wyluzuj sie ,odpisalam:)
                                                  • Gość: pan Re: czort IP: *.access.nacamar.de 17.11.01, 01:42
                                                    Samanta zostalas gwiazda wieczoru, gratulacjie.

pan
                                                  • czort Re: czort 17.11.01, 01:46
                                                    No pewno, w koncu to moja zona.
                                                    Na mnie ten blask tez niech splynie
                                                    czort
                                                  • Gość: samanta1 Re: czort IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 01:55
                                                    Ide spac mezu! Trzymaj sie moja droga cieplo!Pa!:))
                                                  • Gość: samanta1 Re: czort IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 01:54
                                                    Nie wiem o co tu chodzi ale nie zalezy mi zeby byc gwiazda.dobrej nocy
                                                    wszystkim.
    • Gość: EWE Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: *.telia.com 18.11.01, 17:07
      Cukiereczku,gdzie jestes.Moj drogi jestem w papiereczku.Czekam na twoje
      odwiniecie,moj drogi landryneczku.
      • Gość: crimen Re: CUKIERECZKU,GDZIE JESTES?;)))) IP: 10.1.2.* 18.11.01, 17:28
        Ewo, grzesznico, nie kuś.Apage Satanas:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka