Dodaj do ulubionych

Cielecka twarzą Avonu

27.12.06, 21:50
Obserwuj wątek
    • dora38 Re: Cielecka twarzą Avonu 27.12.06, 21:52
      za szybko poszło

film.interia.pl/wiadomosci/plotki/news/magdalena-cielecka-reklamuje,850329,2371
    • forumowicz_pospolity Re: Cielecka twarzą Avonu 27.12.06, 22:07
      z Avonu najbardziej lubie
      Stratford upon Avon;)
      • rozmowy_kontrolowane Re: Cielecka twarzą Avonu 28.12.06, 17:09
        Nigdy nie lubiłam kosmetyków Avonu.
        Teraz nie lubię ich dwa razy bardziej.
        • drzejms-buond Re: Cielecka twarzą Avonu 28.12.06, 17:17
          a jakie lubisz?
          • rozmowy_kontrolowane Re: Cielecka twarzą Avonu 28.12.06, 17:18
            L'oreal i Maybelline;)
            Lumene czasami.
            • drzejms-buond Re: Cielecka twarzą Avonu 28.12.06, 17:20
              yhmmm... czyli jest ci obojętne czy zwierzątka dla nich męczono, czy nie?
              tak tylko pytam...
              • rozmowy_kontrolowane Re: Cielecka twarzą Avonu 28.12.06, 17:25
                Dżejmsie drogi, tak zupełnie obojętne mi nie jest, ale szczerze powiem, że
                jakoś szczególnie się nad tym nie zastanawiam.
                To zapewne brutalne, ale takie jest życie.
                I zapewniam Cię, że jest wiele kobiet, które głośno piszczą o cierpieniu
                zwierząt, a i tak kupują produkty, testowane na zwierzętach.
                • drzejms-buond Re: Cielecka twarzą Avonu 29.12.06, 10:16
                  a nie! no to to wiem aż nadto dobrze. nie chcę cię oskarżać w zaden sposób.
                  jednym z głównych argumentów, jakie wysuwają panie mówiąc o Avonie
                  jest własnie czynnik , hmmm jakby go nazwać...'ekologiczny'(?)
                  'humanitarny'(?)
                  stad moje pytanie...
                  osobiście polecam serie POWITANIE Z AFRYKĄ bielendy...bożżżżżżżż
                  cóż za zapachy...

o jezu...czy JA gadam o kosmetykach?
                  wychodzę z tego wątku...
                  :-[
                  • dragon_fruit Re: Cielecka twarzą Avonu 29.12.06, 12:48
                    uzywalam powitania z afryką-fajne
                    a kiełbasy nie jadasz Drzejms?
                    • drzejms-buond Re: Cielecka twarzą Avonu 29.12.06, 13:22
                      jeśli dołączona jest, jako bonus, do POWITANIA ZA FRIKO to tak!
                      :-]

• dragon_fruit Re: Cielecka twarzą Avonu 29.12.06, 13:25
                        bo coś mi się wydaje, że kiełbasa powstaje również kosztem zwierząt, ale oszywiśnie mogie sie mylić:)
                        • drzejms-buond Re: Cielecka twarzą Avonu 29.12.06, 13:32
                          oczywiście , możesz sie mylić...
                          od ponad ćwierćwiecza nie jadam rzeczy mięsnych
                          ale kiełbachą sojową to sie kiedyś nieźle zatrułem...
                          • dragon_fruit Re: Cielecka twarzą Avonu 29.12.06, 13:33
                            no to ukłony za konsekwencje
                            ja też jestem konsekwentna ino w drugą stronę
                            jem kiełbasę i używam tych testowanych
                            i staram sie o tym zapomiec:/
                            • drzejms-buond Re: Cielecka twarzą Avonu 29.12.06, 13:40
                              wiem, wiem... wiekszosć tak do tego podchodzi...
                              jestem w stanie zrozumieć jedzenie mięsa..
                              ale męczyć kota, psa, królika czy innego futrzaka
                              tylko po to,żeby sobie maznąć kretką po oku ...?
                              zawsze wydawało mi się to...jakiego by tu przymiotnika użyc żeby nikogo nie
                              obrazić...
                              a wpiszcie sobie same...
                              • dragon_fruit Re: Cielecka twarzą Avonu 29.12.06, 13:42
                                no tak
                                ale te zwierzaki cierpia jeszcze z wielu innych powodofarmacja to jest temat!
                                a urazy koni podczas gry w polo? a delfiny w sieciach przy połowie tuńczyków? itd itd
                                • dragon_fruit Re: Cielecka twarzą Avonu 29.12.06, 13:42
                                  no ale np taki dżinizm w Indiach-nawet usta otwieraja uwaznie, zeby muchy nie połknąć przypadkiem!
                                  • mozambique Re: Cielecka twarzą Avonu 29.12.06, 13:50
                                    dzejms wie duzo o damskich kosmetykach

podejrzane....
                                    • dragon_fruit Re: Cielecka twarzą Avonu 29.12.06, 13:53
                                      hihi
                                      • aga_ata Re: Cielecka twarzą Avonu 29.12.06, 14:01
                                        Tez nie jestem za testowaniem na zwierzętach. Ale świata się nie zbawi :)
                                        • drzejms-buond Re: Cielecka twarzą Avonu 29.12.06, 14:10
                                          no własnie..
                                          pogadajmy w jakimś temacie zastępczym...
                                          dlaczego dżejms wie tyle o kosmetykach?
                                          :-o)

zapewniam,ze kosmetyki to tylko...
                                          "czubek mojej wiedzy"
                                          :-P
                                          na temat
                                          wiwisekcji i ochrony zwierząt przed niepotrzebnym,
                                          przedmiotowym ich traktowaniem...
                                          ale długo by opowiadać...
                                          nie będę przecież psuł nastroju przed sylwestrowymi balami...
                                          dzieżbytam...
                                          a w ogole miało mnie w tym wątku nie być?
                                          ;-[
                                          • rozmowy_kontrolowane Re: Cielecka twarzą Avonu 29.12.06, 14:20
                                            A propos balu sylwestrowego- gram w Nowy Rok od 9 do 15:00, więc bal mam w
                                            domu;)))
                                            • dragon_fruit Re: Cielecka twarzą Avonu 29.12.06, 14:22
                                              ja tez mam bal w domu-przedmiotowo bedzie mnie traktowal moj niemowlaczek:)
                                              • tw_muza Re: Cielecka twarzą Avonu 29.12.06, 14:52
                                                A JA ZAKŁADAM FUTRO I IDĘ :PPPPPPP
                                                • dragon_fruit Re: Cielecka twarzą Avonu 29.12.06, 14:56
                                                  i kozaki z krokodyla:)))))
                                                  • tw_muza Re: Cielecka twarzą Avonu 29.12.06, 15:03
                                                    i rekawiczki, i torebkę:))
                                                  • drzejms-buond Re: Cielecka twarzą Avonu 29.12.06, 15:07
                                                    o kiełbasie nie zapomnij! nigdy nie wiadomo jaki traktament na balandze będzie?
                                                    pęto w kieszeni zawszeć sie przydać moze...

wszelkiej beztroski na nowy rok
                                                    Dż.

znikam...

już tu więcej niedopowrócę
                                                    :-[
                                                  • mozambique Re: Cielecka twarzą Avonu 29.12.06, 15:07
                                                    pozyczasz od Detectivo Rutkowski?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka