Dodaj do ulubionych

Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ????

01.01.07, 10:52

Obserwuj wątek
    • fantka Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 10:53
      bo ja to niebardzo ;)
      • wesola_kicia Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 11:06
        ja tak :D
        poszłam spac o 4 a wstałam o 8 :P
        • fantka Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 11:11
          a co do 4 robiłaś?
          • wesola_kicia Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 11:16
            Rozmawialam z kims kto mi humor poprawił:d
            PS.Kubuś,dziękuje :D
    • zla.babka Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 11:11
      A ja właśnie zaraz kładę się spać- dobranoc;)
      • wesola_kicia Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 11:16
        słodkich snów
        • fantka Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 11:21
          Babeczko!
          w południe do spania?
          toż to profanacja ;)
          • vicky.81 Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 12:58
            ja zasnelam o 3 wstalam o 9 postanowilam ogarnac ten burdel w domu ale po
            wywaleniu wszystkich butelek po piwach (zonatego) skladowanych od 3 dni gdzie
            popadnie jakos przeszla mi wena na spratanie, nakarmilam sie i uslyszalam ze on
            glodny siedzi z piwem przed tv i gdzie jego sniadanie??!! a w dupie :P

Chyba jednak ide kuchnio-jadalnie posprzatac bo mnie kusi, tzn porzadak mnie
            kusi bo w kuchni i w lazience nie znosze burdelu...

Musze jakies postanowienia noworoczne przygotowac bo trzeba cos sobie zalozyc
            na kolejny rok, moje zboczenie to wlasnie sprzatanie bo wtedy sie najlepiej
            mysli no i jak czysciutko potem :P
            • fantka Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 14:16
              vicky.81 napisała:

> ja zasnelam o 3 wstalam o 9 postanowilam ogarnac ten burdel w domu ale po
              > wywaleniu wszystkich butelek po piwach (zonatego) skladowanych od 3 dni gdzie
              > popadnie jakos przeszla mi wena na spratanie, nakarmilam sie i uslyszalam ze
              > on glodny siedzi z piwem przed tv i gdzie jego sniadanie??!! a w dupie :P

Vicky bardzo podoba mi się Twoja postawa :)
    • skorpionica11 Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 13:28
      Wyspana jestem polozylismy i po 4 spac i tak po 8 wstalam choc bylo nie
      wygodnie spac w 3 os. na 1 lozku
      wstalam poszlam spacerkiem do domku wypilam kawe zjadlam sniadanko i poszlam
      spac i obudzilam sie jakies 15min. temu
      ;P
      jeszcze musze sie odswiezyc i po16 jade do babci
      THE END
      • fantka Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 14:17
        Skorpi miłych odwiedzinek u Babci :)
        • skorpionica11 Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 14:18
          fantka napisała:

> Skorpi miłych odwiedzinek u Babci :)

dzieki naszczescie z 2giodz. gora posiedze i szybko do domu bedziemy sie zmywac
          p.s poprawka to raczej do dziadka jade ,bo ma dzis imieniny ;))
          • fantka Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 14:26
            Serdeczne życzenia dla dziadka Mieczysława :)
            • skorpionica11 Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 14:36
              fantka napisała:

> Serdeczne życzenia dla dziadka Mieczysława :)
              heehe
              • fantka Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 14:41
                powiedz Dziadkowi, że od Fantki ma życzenia ;)
                • skorpionica11 Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 14:49
                  fantka napisała:

> powiedz Dziadkowi, że od Fantki ma życzenia ;)
                  hmm chyba raczej lepiej by brzmialo od znajomej ;P
                  wiesz on-dziadek ma 84 lata ;)
                  • fantka Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 15:02
                    tym bardziej będzie doceniony
                    jak mu powiesz
                    że o jego imieninach w internecie mówią ;)
                    • skorpionica11 Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 15:07
                      eh moj dziadek to jest bardzoo zacofany bo nawet nie wie do czego sa komórki
                      a o intern nie mówiac
                      tzw. ciezki typ czlowieka
                      • fantka Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 15:12
                        może nie doceniasz dziadka
                        • skorpionica11 Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 15:18
                          fantka napisała:

> może nie doceniasz dziadka
                          wiem co mówie ;))
                          • fantka Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 15:19
                            napewno wiesz,
                            to Ty znasz dziadka
                            • skorpionica11 Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 15:29
                              Babcia jest bardziej "nowoczesna"
                              • fantka Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 15:31
                                jak zwykle kobiety
                                • skorpionica11 Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 15:33
                                  fantka napisała:

> jak zwykle kobiety
                                  heh no tak kobiet zawsze gora ;)
                                  choc niestety moja babcia coraz gorsza ma pamiec ma 75lat
                                  a dziadek ma dobra pamiec jakna swoje lata
                                  • fantka Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 15:34
                                    to młódka jeszcze ;)
                                    • skorpionica11 Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 15:38
                                      fantka napisała:

> to młódka jeszcze ;)
                                      ehehe nie powiedziala bym ;P patrzac jak sie posunela i ze zdrowiem coraz gorzej
                                      • fantka Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 15:39
                                        wszyscy na zdrowie narzekamy
                                        • skorpionica11 Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 15:44
                                          fantka napisała:

> wszyscy na zdrowie narzekamy
                                          niestety
                                          zdrowie jest najwazniejsze
    • zla.babka Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 17:11
      wstałam, ale jakoś dziwnie się czuje;)
      • grzanka23 Re: Wyspani już po sylwestrowych szaleństwach ??? 01.01.07, 18:46
        tez niedawno wstalam,na balu bylo wspaniale,wrocilam o 7.00 rano.
    • tapatik Wyspani 01.01.07, 20:16
      A teraz czas szykować się do jutrzejszej pracy :-)))
      • fantka Re: Wyspani 02.01.07, 17:56
        jestem po pierwszym dniu pracy,
        ale niewyspana czuję się nadal ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka