adonei 18.11.01, 11:39 czy oprócz głupawych pościków, jest ktoś w stanie nawiązać błyskotliwą konwersację lub całkiem niebanalnie inteligentną polemikę..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyania Re: Inteligenci do boju !!! 18.11.01, 11:44 na temat braku intelygencii? Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Te intelegent, 18.11.01, 11:45 tobie adresy sie popier.., zreszta nietylko adresy, widac to po twoim nicku curwa, a ja myslal, ze jedyny kretyn tutj ze mnie adonei napisał(a): > czy oprócz głupawych pościków, jest ktoś w stanie nawiązać błyskotliwą > konwersację lub całkiem niebanalnie inteligentną polemikę..? Odpowiedz Link Zgłoś
adonei Re: Te intelegent, 18.11.01, 12:15 > ty przodujesz kretynom a mnie wśród twoich ziomków nie ma; jeszcze jedno: nie czytaj i wogóle nie wypowiadaj sie na tematy o których nie masz pojęcia [inteligencja ,intelekt itp.]; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Adonej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 12:18 Nie daj sie sprowokowac .Beda Cie teraz testowac na poczucie humoru .Nie daj sie bo tak Cie zakreca!...:)))) Pozdrawiam i mam nadzieje ze nikt nie celuje w tej chwili we mnie!;) Odpowiedz Link Zgłoś
adonei Re: Adonej 18.11.01, 12:22 dzięki Samanta będę uważać...prowokacjom raczej nie ulegam a poczucie humoru mam ale równie niebanalne co i stopień zakręcenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Adonej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 12:24 To moze kieliszeczek spirytusiku?Mam do sterylizacji narzedzi!;))) Nie zlosc sie ,kretyn dzisiaj slub bierze i troche nerwowy.:)))Forumowy slub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Adonej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 12:25 A moze chcialbys zostac moja para,bo taki jeden ktorego wylosowalam..uciekl.Boi sie mnie chyba.:(((Buuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
adonei Re: Adonej 18.11.01, 12:31 za spirytusik dziękuję -jestem w pracy ; a co do ślubu...nieźle kretyn dorwał jakąś kretynkę [nie obrażając nikogo :-) ]; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Adonej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 12:33 Noooo,ale nikt jeszcze nie wie ktora to!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Inteligenci do boju !!! 18.11.01, 11:53 .. przemieniony Kopernik sie klania .. gorsze wartosci wypieraja lepsze. pozdrowienia Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka...t Re: Inteligenci do boju !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 11:53 pod onlyania i kretynem podpisuje sie... dwoma raczkami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Inteligenci do boju !!! 18.11.01, 11:55 patrze na ulice a Kopernik wcale nie przemieniony, tylko lyscie lopadly.... Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Inteligenci do boju !!! 18.11.01, 12:00 onlyania napisał(a): > patrze na ulice a Kopernik wcale nie przemieniony, tylko lyscie lopadly.... .. zdejmij okulary przemyj oczka, koniecznie zimna woda .. i popatrz czego najwiecej w tym Swiecie tzw Przedstawicieli Panow ... pozdrawiam Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Inteligenci do boju !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 12:09 Melduje ze glupawka mi juz przeszla .:) Czasami zdrowy smiech jest lepszym lekarstwem na wszystko co zle, od najmadrzejszych rozmow.Aaaaaaa...spiaca jestem, cala noc mialam urwanie glowy na ostrym dyzurze.......;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
adonei Re: Inteligenci do boju !!! 18.11.01, 12:19 tak...zdecydowanie odpowiadacie wymaganiom lecz nie moim - psycholog/iatra miałby pełne ręce roboty i pełne kieszenie... pozdrawiam niezdrowych Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: adonei 18.11.01, 12:20 adonei napisał(a): Ty adonei, u mnie w sanatorium wolne jeszcze miejsca, zalatwie ci > > > tak...zdecydowanie odpowiadacie wymaganiom lecz nie moim - psycholog/iatra miał > by > pełne ręce roboty i pełne kieszenie... > pozdrawiam niezdrowych > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak..t re:adonei IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 12:21 adonei napisał(a): > > > tak...zdecydowanie odpowiadacie wymaganiom lecz nie moim - psycholog/iatra miał > by > pełne ręce roboty i pełne kieszenie... > pozdrawiam niezdrowych > tylko glupek z inteligentnymi sie nie dogada... bo jak wiesz inteligencja to zdolnosc poruzumiewania sie ze wszystkimi:) pozdrawiam!pa! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
adonei Re: re:adonei 18.11.01, 12:26 inteligent w życiu nie dogada sie z kretynem ,bo musiałby zniżyć się do jego poziomu...a kretynów jest i bez tego wystarczająco dużo... > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: re:adonei 18.11.01, 12:29 ... bo jak wiesz inteligencja to zdolnosc poruzumiewania sie ze wszystkimi:) pozdrawiam!pa! :)))))))) .. sama wpadlas na ta definicje .. mnie sie ona z kim innym kojarzy ... widzialas ZELIGA Woody Allena .. polecam !!!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Inteligenci do boju !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 12:22 Nie martw sie ,ja ich wylecze..jestem swietnym chrurgiem;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: samanta 18.11.01, 12:25 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Nie martw sie ,ja ich wylecze..jestem swietnym chrurgiem;))))) a potem do słoja z formalina, czy wypychasz trocinami ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 12:28 Ciiiiiiiiiii...zima idzie..przetwory robie,zapasiki na czarna godzine!;) Odpowiedz Link Zgłoś
adonei Re: Inteligenci do boju !!! 18.11.01, 12:27 w to nie wątpię ,ale tyle transplantacji mozgów...ciężkie przypadki,ciężka sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Inteligenci do boju !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 12:29 jestem swietna w trepanacjach!nawet kretyn jest swiadkiem!!! To co?Bedziesz moj????;))))))))))))))))Nie zrobie Ci krzywdy,obiecuje.........;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka...t Re: samanta IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 12:33 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > jestem swietna w trepanacjach!nawet kretyn jest swiadkiem!!! To co?Bedziesz > moj????;))))))))))))))))Nie zrobie Ci krzywdy,obiecuje.........;) ej samanta, po co ci on. bedziesz musiala zrobic mu najpierw operacje, a po co ci taki uszkodzony chlop? lepiej chwile pobucz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: samanta + TAKATAM 18.11.01, 12:36 Gość portalu: taka...t napisał(a): > > ej samanta, po co ci on. bedziesz musiala zrobic mu najpierw operacje, a po co > ci > taki uszkodzony chlop? lepiej chwile pobucz:) ONA TYLKO BUUUUUUUCYC UMIE Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: samanta 18.11.01, 12:37 samanta cos tam z formalinki wyciagnie i dosztukuje..... Odpowiedz Link Zgłoś
adonei Re: Inteligenci do boju !!! 18.11.01, 12:35 jeśli już [a tego jeszcze nie wiem] to "moja" Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: adonei 18.11.01, 12:35 adonei napisał(a): > w to nie wątpię ,ale tyle transplantacji mozgów...ciężkie przypadki,ciężka > sprawa... Ty gupi czy co (to ja kretyn - jedyny tutaj ???) Ta szalona lekarka robi transplantacje ale nie mozgu, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: adonei IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 12:54 Tos Ty baba??????????????? Ojej!uciekam bo jak Czort mnie dorwie to piora mi z glowy wyrwie.Wybacz kolezanko ,ze do grzechu Cie namawialam!;)))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
adonei Re: adonei 18.11.01, 13:00 grzech nie ma sprawy...ale ja znam tylko jeden i w dodatku mój ulubiony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka t Re: sztukowany chlop IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 12:54 on juz chyba jest sztukowany, ale chyba lekarzowi nie wyszlo, bo nie wszystko mu dobrze funkcjonuje hi,hi,hi nawet lekarze sie myla:))) ciekawe gdzie wsadzili jego mozdzek?:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: sztukowany chlop IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 12:57 Mam to w nosie!jeden uciekl a drugi baba sie okazal! Odpowiedz Link Zgłoś
adonei Re: sztukowany chlop 18.11.01, 13:02 przykro mi... ale jako facet i tak bym się Ciebie bał... [transplantacje i te zapasu na zimę...brrrrr]; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: sztukowany chlop IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 13:05 no co Ty!swojego bym nie szatkowala!!!;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
adonei Re: sztukowany chlop 18.11.01, 13:11 to powodzenia życzę.... a przyszatkować czasem trzeba,żeby po sznureczku chodził :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: sztukowany chlop IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 13:07 te ludzie, ale z niego inteligent... samanta! znajdzie sie jakis chlop w jednym kawalku, co bedzie mila wszystko na swoim miejscu:) a tego a.....jak mu tam trzeba po prostu przystosowac do zycia w grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: sztukowany chlop IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 13:19 To nie on a ona!!!!:)))))))Kobitka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adonei Re: sztukowany chlop 18.11.01, 13:40 pogubiłam sie ...czy Takata mówiła o mnie..?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka..t Re: ? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 13:41 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > To nie on a ona!!!!:)))))))Kobitka!!!! no jezeli adonei to kobieta, to on(a) w cale nie jest taki glupi:)) inteligenta z niego bestia:::)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 13:51 bo kobitka!!!:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
adonei Re: ? 18.11.01, 13:56 też mi odkrycie :-P tak - jestem kobietą a do tego [czasem] grzeszę inteligencją :D ale dziękuję,epitet jak najbardziej sie zgadza :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: ? 18.11.01, 14:21 Adonei... nie Ty jedna w tym towarzystwie. Tu większości starcza i inteligencji, dowcipu, błyskotliwości i wiedzy. To tego taktu i wyczucia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adonei Re: ? 18.11.01, 14:28 dobrze wiedzieć...postaram się mieć oczy szerzej otwarte O_O również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: ? 18.11.01, 14:31 Zdziwisz się...:) Czeka Ciebie niejeden dobry sparing. :) Jeśli wejdziesz na ring, rzecz jasna. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ?pomeranka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 14:35 czesc Modlicha!twoj narzeczony przyjdzie na kolacje dopiero ..jako danie dla Ciebie!;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: ?pomeranka 18.11.01, 14:37 Wiatj Samanto:) Ale po co te nerwy na Sieście? Obwącha, poniucha i tak do Ciebie wróci.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ?pomeranka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 14:41 a co?tak bez walki mialam Cie nakarmic???;))) Tylko zjedz w calosci co by resztki sie po forum nie walaly,kto to bedzie pozniej sprzatal?;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: ?pomeranka 18.11.01, 14:43 Reputacja Modliszki do czegoś zobowiązuje. Oby tylko myśliwy nie stał się zwierzyną... :) W każdym razie zrobię co w mej magicznej mocy.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ?pomeranka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 14:55 Jakby mu czegos brakowalo to moge z formalinki wyjac i dosztukowac!;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: holera, baba, chlop czy 18.11.01, 14:05 drugi kretyn - nie, tylko idjota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: holera, baba, chlop czy IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 14:39 to ja moze zawolam jacqueline? ta to by se chyntnie porozprawiola na yntelygentne tematy z kims na poziome! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcH Re: Inteligenci do boju !!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 18.11.01, 14:37 hmmm tu wczoraj odbyla sie jedna prowokacja, coz, czytalas tylko glupawe posciki?dam glowe ze tu gros ludzi jest na poziomie no niestety ja ruszam do roboty i dopiero wieczorem przyjdzie mi zobaczyc jak sie ten watek kreci i wowczas zobaczymy czy jest tu o czym gadac tudziez polemizowac Odpowiedz Link Zgłoś
adonei Re: Inteligenci do boju !!! 18.11.01, 14:53 bardzo chętnie wszelkie polemiki na poziomie,ale innym razem -do środy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Inteligenci do boju !!! IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 14:54 no to na srode masz nasza jacquelinke jak w banku! Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Inteligenci do boju !!! 18.11.01, 14:59 Gość portalu: Mina napisał(a): > no to na srode masz nasza jacquelinke jak w banku! curwa, znowu dwa w jednym, nie wytrzymam, zwariuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Inteligenci do boju !!! IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 15:04 i zgupniesz juz do konca, a wtedy ja cie cap! i bede pani kretynowa Odpowiedz Link Zgłoś