Dodaj do ulubionych

Inteligenci do boju !!!

18.11.01, 11:39
czy oprócz głupawych pościków, jest ktoś w stanie nawiązać błyskotliwą
konwersację lub całkiem niebanalnie inteligentną polemikę..?
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: Inteligenci do boju !!! 18.11.01, 11:44
      na temat braku intelygencii?
    • kretyn Re: Te intelegent, 18.11.01, 11:45
      tobie adresy sie popier.., zreszta nietylko adresy, widac to po twoim nicku

curwa, a ja myslal, ze jedyny kretyn tutj ze mnie

adonei napisał(a):

> czy oprócz głupawych pościków, jest ktoś w stanie nawiązać błyskotliwą
      > konwersację lub całkiem niebanalnie inteligentną polemikę..?

• adonei Re: Te intelegent, 18.11.01, 12:15

>
        ty przodujesz kretynom a mnie wśród twoich ziomków nie ma;
        jeszcze jedno: nie czytaj i wogóle nie wypowiadaj sie na tematy o których nie
        masz pojęcia [inteligencja ,intelekt itp.];

• Gość: samanta1 Adonej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 12:18
          Nie daj sie sprowokowac .Beda Cie teraz testowac na poczucie humoru .Nie daj
          sie bo tak Cie zakreca!...:)))) Pozdrawiam i mam nadzieje ze nikt nie celuje w
          tej chwili we mnie!;)
          • adonei Re: Adonej 18.11.01, 12:22

dzięki Samanta będę uważać...prowokacjom raczej nie ulegam a poczucie humoru mam
            ale równie niebanalne co i stopień zakręcenia
            • Gość: samanta1 Re: Adonej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 12:24
              To moze kieliszeczek spirytusiku?Mam do sterylizacji narzedzi!;))) Nie zlosc
              sie ,kretyn dzisiaj slub bierze i troche nerwowy.:)))Forumowy slub.
              • Gość: samanta1 Re: Adonej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 12:25
                A moze chcialbys zostac moja para,bo taki jeden ktorego wylosowalam..uciekl.Boi
                sie mnie chyba.:(((Buuuuuuuuuu
              • adonei Re: Adonej 18.11.01, 12:31
                za spirytusik dziękuję -jestem w pracy ;
                a co do ślubu...nieźle kretyn dorwał jakąś kretynkę [nie obrażając nikogo :-) ];

• Gość: samanta1 Re: Adonej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 12:33
                  Noooo,ale nikt jeszcze nie wie ktora to!;)))
    • enancjo Re: Inteligenci do boju !!! 18.11.01, 11:53
      .. przemieniony Kopernik sie klania .. gorsze wartosci wypieraja lepsze.

pozdrowienia
      Enancjo
    • Gość: taka...t Re: Inteligenci do boju !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 11:53
      pod onlyania i kretynem podpisuje sie... dwoma raczkami!!!
      • onlyania Re: Inteligenci do boju !!! 18.11.01, 11:55
        patrze na ulice a Kopernik wcale nie przemieniony, tylko lyscie lopadly....
        • enancjo Re: Inteligenci do boju !!! 18.11.01, 12:00
          onlyania napisał(a):

> patrze na ulice a Kopernik wcale nie przemieniony, tylko lyscie lopadly....

.. zdejmij okulary przemyj oczka, koniecznie zimna woda .. i popatrz
          czego najwiecej w tym Swiecie tzw Przedstawicieli Panow ...

pozdrawiam
          Enancjo
          • Gość: samanta1 Re: Inteligenci do boju !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 12:09
            Melduje ze glupawka mi juz przeszla .:) Czasami zdrowy smiech jest lepszym
            lekarstwem na wszystko co zle, od najmadrzejszych rozmow.Aaaaaaa...spiaca
            jestem, cala noc mialam urwanie glowy na ostrym dyzurze.......;))))))
      • adonei Re: Inteligenci do boju !!! 18.11.01, 12:19

tak...zdecydowanie odpowiadacie wymaganiom lecz nie moim - psycholog/iatra miałby
        pełne ręce roboty i pełne kieszenie...
        pozdrawiam niezdrowych

• kretyn Re: adonei 18.11.01, 12:20
          adonei napisał(a):
          Ty adonei, u mnie w sanatorium wolne jeszcze miejsca, zalatwie ci
          >
          >
          > tak...zdecydowanie odpowiadacie wymaganiom lecz nie moim - psycholog/iatra miał
          > by
          > pełne ręce roboty i pełne kieszenie...
          > pozdrawiam niezdrowych
          >

• Gość: tak..t re:adonei IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 12:21
          adonei napisał(a):

>
          >
          > tak...zdecydowanie odpowiadacie wymaganiom lecz nie moim - psycholog/iatra miał
          > by
          > pełne ręce roboty i pełne kieszenie...
          > pozdrawiam niezdrowych
          >

tylko glupek z inteligentnymi sie nie dogada... bo jak wiesz inteligencja to
          zdolnosc poruzumiewania sie ze wszystkimi:)
          pozdrawiam!pa! :))))))))

• adonei Re: re:adonei 18.11.01, 12:26
            inteligent w życiu nie dogada sie z kretynem ,bo musiałby zniżyć się do jego
            poziomu...a kretynów jest i bez tego wystarczająco dużo...
            >
            > >
            > >
            > >
            > >
            >

>

• enancjo Re: re:adonei 18.11.01, 12:29
            ... bo jak wiesz inteligencja to
            zdolnosc poruzumiewania sie ze wszystkimi:)
            pozdrawiam!pa! :))))))))

.. sama wpadlas na ta definicje .. mnie sie ona z kim innym
            kojarzy ... widzialas ZELIGA Woody Allena .. polecam !!!!
            Enancjo

• Gość: samanta1 Re: Inteligenci do boju !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 12:22
          Nie martw sie ,ja ich wylecze..jestem swietnym chrurgiem;)))))
          • kretyn Re: samanta 18.11.01, 12:25
            Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Nie martw sie ,ja ich wylecze..jestem swietnym chrurgiem;)))))

a potem do słoja z formalina, czy wypychasz trocinami ????
            • Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 12:28
              Ciiiiiiiiiii...zima idzie..przetwory robie,zapasiki na czarna godzine!;)
          • adonei Re: Inteligenci do boju !!! 18.11.01, 12:27
            w to nie wątpię ,ale tyle transplantacji mozgów...ciężkie przypadki,ciężka
            sprawa...
            • Gość: samanta1 Re: Inteligenci do boju !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 12:29
              jestem swietna w trepanacjach!nawet kretyn jest swiadkiem!!! To co?Bedziesz
              moj????;))))))))))))))))Nie zrobie Ci krzywdy,obiecuje.........;)
              • Gość: taka...t Re: samanta IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 12:33

> jestem swietna w trepanacjach!nawet kretyn jest swiadkiem!!! To co?Bedziesz
                > moj????;))))))))))))))))Nie zrobie Ci krzywdy,obiecuje.........;)

ej samanta, po co ci on. bedziesz musiala zrobic mu najpierw operacje, a po co ci
                taki uszkodzony chlop? lepiej chwile pobucz:)
                • kretyn Re: samanta + TAKATAM 18.11.01, 12:36
                  Gość portalu: taka...t napisał(a):

>
                  > ej samanta, po co ci on. bedziesz musiala zrobic mu najpierw operacje, a po co
                  > ci
                  > taki uszkodzony chlop? lepiej chwile pobucz:)

ONA TYLKO BUUUUUUUCYC UMIE

• onlyania Re: samanta 18.11.01, 12:37
                  samanta cos tam z formalinki wyciagnie i dosztukuje.....
              • adonei Re: Inteligenci do boju !!! 18.11.01, 12:35
                jeśli już [a tego jeszcze nie wiem] to "moja"
            • kretyn Re: adonei 18.11.01, 12:35
              adonei napisał(a):

> w to nie wątpię ,ale tyle transplantacji mozgów...ciężkie przypadki,ciężka
              > sprawa...

Ty gupi czy co (to ja kretyn - jedyny tutaj ???)
              Ta szalona lekarka robi transplantacje ale nie mozgu,

• adonei Re: adonei 18.11.01, 12:38
                już coś o tym wiesz...moje kondolencje...
                • Gość: samanta1 Re: adonei IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 12:54
                  Tos Ty baba??????????????? Ojej!uciekam bo jak Czort mnie dorwie to piora mi z
                  glowy wyrwie.Wybacz kolezanko ,ze do grzechu Cie namawialam!;)))))))))0
                  • adonei Re: adonei 18.11.01, 13:00
                    grzech nie ma sprawy...ale ja znam tylko jeden i w dodatku mój ulubiony...
                • Gość: taka t Re: sztukowany chlop IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 12:54
                  on juz chyba jest sztukowany, ale chyba lekarzowi nie wyszlo, bo nie wszystko
                  mu dobrze funkcjonuje
                  hi,hi,hi
                  nawet lekarze sie myla:)))
                  ciekawe gdzie wsadzili jego mozdzek?:))))))))
                  • Gość: samanta1 Re: sztukowany chlop IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 12:57
                    Mam to w nosie!jeden uciekl a drugi baba sie okazal!
                    • adonei Re: sztukowany chlop 18.11.01, 13:02
                      przykro mi...

ale jako facet i tak bym się Ciebie bał... [transplantacje i te zapasu na
                      zimę...brrrrr];
                      • Gość: samanta1 Re: sztukowany chlop IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 13:05
                        no co Ty!swojego bym nie szatkowala!!!;)))))))
                        • adonei Re: sztukowany chlop 18.11.01, 13:11
                          to powodzenia życzę.... a przyszatkować czasem trzeba,żeby po sznureczku
                          chodził :)))
                      • Gość: taka..t Re: sztukowany chlop IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 13:07
                        te ludzie, ale z niego inteligent...
                        samanta! znajdzie sie jakis chlop w jednym kawalku, co bedzie mila wszystko na
                        swoim miejscu:) a tego a.....jak mu tam trzeba po prostu przystosowac do zycia
                        w grupie.
                        • Gość: samanta1 Re: sztukowany chlop IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 13:19
                          To nie on a ona!!!!:)))))))Kobitka!!!!
                          • adonei Re: sztukowany chlop 18.11.01, 13:40
                            pogubiłam sie ...czy Takata mówiła o mnie..?!
                          • Gość: taka..t Re: ? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 13:41

> To nie on a ona!!!!:)))))))Kobitka!!!!

no jezeli adonei to kobieta, to on(a) w cale nie jest taki glupi:)) inteligenta z
                            niego bestia:::))))))
                            • Gość: samanta1 Re: ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 13:51
                              bo kobitka!!!:))))))))
                            • adonei Re: ? 18.11.01, 13:56
                              też mi odkrycie :-P
                              tak - jestem kobietą a do tego [czasem] grzeszę inteligencją :D

ale dziękuję,epitet jak najbardziej sie zgadza :-)))
                              • pomeranka Re: ? 18.11.01, 14:21
                                Adonei... nie Ty jedna w tym towarzystwie. Tu większości starcza i
                                inteligencji, dowcipu, błyskotliwości i wiedzy. To tego taktu i wyczucia.

Pozdrawiam
                                • adonei Re: ? 18.11.01, 14:28
                                  dobrze wiedzieć...postaram się mieć oczy szerzej otwarte O_O

również pozdrawiam
                                  • pomeranka Re: ? 18.11.01, 14:31
                                    Zdziwisz się...:) Czeka Ciebie niejeden dobry sparing. :) Jeśli wejdziesz na
                                    ring, rzecz jasna. :)
                                    • Gość: samanta1 Re: ?pomeranka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 14:35
                                      czesc Modlicha!twoj narzeczony przyjdzie na kolacje dopiero ..jako danie dla
                                      Ciebie!;))))
                                      • pomeranka Re: ?pomeranka 18.11.01, 14:37
                                        Wiatj Samanto:) Ale po co te nerwy na Sieście? Obwącha, poniucha i tak do
                                        Ciebie wróci.:)
                                        • Gość: samanta1 Re: ?pomeranka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 14:41
                                          a co?tak bez walki mialam Cie nakarmic???;))) Tylko zjedz w calosci co by
                                          resztki sie po forum nie walaly,kto to bedzie pozniej sprzatal?;)))))))))))))
                                          • pomeranka Re: ?pomeranka 18.11.01, 14:43
                                            Reputacja Modliszki do czegoś zobowiązuje. Oby tylko myśliwy nie stał się
                                            zwierzyną... :) W każdym razie zrobię co w mej magicznej mocy.:)))
                                            • Gość: samanta1 Re: ?pomeranka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 14:55
                                              Jakby mu czegos brakowalo to moge z formalinki wyjac i dosztukowac!;))))
    • kretyn Re: holera, baba, chlop czy 18.11.01, 14:05
      drugi kretyn - nie, tylko idjota
      • adonei Re: holera, baba, chlop czy 18.11.01, 14:10
        to było do mnie chłopcze..?!
        • Gość: Mina Re: holera, baba, chlop czy IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 14:39
          to ja moze zawolam jacqueline? ta to by se chyntnie porozprawiola na
          yntelygentne tematy z kims na poziome!
    • Gość: AcH Re: Inteligenci do boju !!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 18.11.01, 14:37
      hmmm tu wczoraj odbyla sie jedna prowokacja,
      coz, czytalas tylko glupawe posciki?dam glowe ze tu gros ludzi jest na poziomie

no niestety ja ruszam do roboty i dopiero wieczorem przyjdzie mi zobaczyc jak
      sie ten watek kreci
      i wowczas zobaczymy czy jest tu o czym gadac tudziez polemizowac
      • adonei Re: Inteligenci do boju !!! 18.11.01, 14:53
        bardzo chętnie wszelkie polemiki na poziomie,ale innym razem -do środy !!!
        • Gość: Mina Re: Inteligenci do boju !!! IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 14:54
          no to na srode masz nasza jacquelinke jak w banku!
          • kretyn Re: Inteligenci do boju !!! 18.11.01, 14:59
            Gość portalu: Mina napisał(a):

> no to na srode masz nasza jacquelinke jak w banku!

curwa, znowu dwa w jednym, nie wytrzymam, zwariuje

• Gość: Mina Re: Inteligenci do boju !!! IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 15:04
              i zgupniesz juz do konca, a wtedy ja cie cap! i bede pani kretynowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka