anka1 19.11.01, 10:30 nigdzie nie moge go znalezc. chyba sobie bede gadac na tym w takim razie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 19.11.01, 10:33 patrze na forum i stwierdzam ze Jasmina niezle namieszala :) ludzie sie zaczynaja sparowywac niedlugo z nikim dogadac sie nie bedzie mozna:) chyba mialam jakies przeczucie z tym nabieraniem wprawy w gadaniu sama ze soba:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:)Grapefruit 19.11.01, 10:37 to Ty jestes stary?:) no widzisz czego sie mozna dowiedziec na tym forum! ciagle jakies zaskoczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: gdzie jest ... :) 19.11.01, 10:47 anka1 napisał(a): > to Ty jestes stary?:) no widzisz czego sie mozna dowiedziec na tym fo > rum! ciagle jakies > zaskoczenia! hihi import posezonowy? ;) o! ale dźwi nie zamykaj! rozumiem nie lubisz wscibskich! aaaa! podsłuch założe!;) skoczny grape Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest ... :) 19.11.01, 10:49 wscibskich nie lubie fakt:) ale jak ktos chce ze mna pogadac bez podsluchiwania to nie mam nic przeciw :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 19.11.01, 10:55 nieublaganie zbliza sie 11.00 juz mi tu za plecami zaczyna sie taniec jakby piesek chcial isc na spacer... chyba naprawde obejrze sobie te strony z filtrami.... ciekawe czy wpusci mnie po dyzurze. a to by moglo sobie gdzies polezc zamiast lazic mi za plecami. nie da rady trzeba znikac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: gdzie jest moj stary watek?:) IP: 212.244.252.* 19.11.01, 11:32 Cześć, Aneczko, nie wiedziałam, że Ty jesteś na tym wątku... A w piątek pomysł Jasminy moim zdaniem przeszedł wselkie oczekiwania! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: gdzie jest moj stary watek?:) 19.11.01, 11:40 Ktoś ukradł??? Pewno pozazdrościł i też chciał go mieć... Pozdr...! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 19.11.01, 12:56 slyszalam o dziwnych kradziezach ale o takiej to noch nicht:) czesc Ronjeczko! ano ja tylko czas mam dzis ograniczony. moze po 18.00... ale Ty pewnie juz bedziesz w domu ( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 19.11.01, 13:25 no to znow znikam na dluzej ( ale moze nie bedzie duzo ludzi ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronja Re: gdzie jest moj stary watek?:) IP: 212.244.252.* 19.11.01, 13:26 Cholera, a ja Cię znowu nie zauważyłam!!! jesteś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:)Ronja 19.11.01, 18:05 jestem ale Ciebie juz pewnie nie ma :) poczytam sobie co inni napisali . Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 19.11.01, 18:56 ten pies na fuksjowym pasku juz mnie denerwuje:) ciagle cos zaslania zamiast zapiesiac:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 19.11.01, 19:44 wiadomosc o Ronji juz mnie kompletnie przybila. jezeli Ona i Neo sie wycofaja to ja tez sie nad tym powaznie zastanowie. wszyscy ktorych znam, cenie, uwielbiam powoli odchodza... jakis koszmar sie zaczal... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 19.11.01, 19:49 pojade do domu porzadnie sie wybeczec widocznie za malo jeszcze bylo zlych wiesci... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: gdzie jest moj stary watek?:) 19.11.01, 20:51 co sie stalo? natentychmiast odpowiedz, ja zaczelam zrec!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 20.11.01, 08:02 juz pisalam Czorciku. Ronji maja odciac dostep do internetu, a przynajmniej do stron Gazety... wczoraj sie wybeczalam dla rownowagi ale najwyrazniej to bylo za malo... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 20.11.01, 08:22 prze to wszystko nawet sniadanie nie przechodzi mi przez gardlo... co sie dzieje z Ronja czyzby juz Jej odcieli do nas dostep? ((( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 20.11.01, 08:38 Ronja odezwalaby sie do tej pory gdyby mogla... za pozno Jej wczoraj tego maila wyslalam... moze juz nie przeczyta... chyba trzeba Tygryska zapytac czy ma Jej adres pozagazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 20.11.01, 08:56 bede znikac pomalu... mam nadzieje ze Ronja jednak sie odezwie. moze na razie nie mogla... biedny Tygrysek, biedna Kaja, ja tez biedna (((( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 20.11.01, 13:42 Ronji nie ma. Tygrysek zniknal. Kaja zginela bez sladu. na wrzosowisku hula wiatr i smetnie szeleszcza liscie samotnego debu. u mnie swieci slonce ale wcale mnie to nie cieszy. z rozpaczy wezme sie do roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: gdzie jest moj stary watek?:) 20.11.01, 13:52 A ja dzisiaj pyze zjadlam, z eljo pyze. A miesko bylo za slone. czort Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 20.11.01, 13:54 tylko jedna?:) slone pewnie bylo od moich lez:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: gdzie jest moj stary watek?:) 20.11.01, 13:59 Jedna, jedna - opanowana jestem, co? Dzisiaj jedna pyza, wczoraj cwiartka pizdzi - mam samozaparcie, przeciez musze jakos wygladac, nie? Na pasztet pasuje i pasztetem jestem. pa Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 20.11.01, 15:35 no super! padl jeden komputer, xero nie dziala, drukara oszalala i drukuje znaczki jak z html. najwyrazniej technika u mnie tez teskni za Ronja... mogloby cos tam u niej sie poprzestawiac zeby wrocila. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 20.11.01, 16:48 bialostockie forum spi. w sen zimowy zapadli czy co? a po co ja worda wylaczylam? mialam drukowac. ale z drugiej stony to dobrze ze nie moj papier sie zmarnowal chi chi:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 20.11.01, 17:19 chyba pojde drukowac bo mnie wyrzuty sumienia zezra ze szczetem:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 20.11.01, 17:39 druknelam. wreszcie. dlaczego ja taka leniwa jestem? teraz tylko porozkladac i zyczyc Dorocie powodzenia. moze Jej troche pomoge. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 20.11.01, 17:47 w b. kloca sie o nocne autobusy. hy te dzienne wystarczajaco kopca jeszcze nocne dawac. taksowkarze z torbami pojda:) Odpowiedz Link Zgłoś
potwor Re: gdzie jest moj stary watek?:) 20.11.01, 17:51 a napisze to cos zeby nie bylo ze ona jakas wariatkaco do siebie gada tylko Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:)Potwor 20.11.01, 17:55 Potworku nie przejmuj sie na poprzednim watku z pomoca przyjaciol gadalam do siebie chyba na 250 postach:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 20.11.01, 18:10 towarzyskie lekko przysypia:) a ja sobie pojade do domku. juz mi sie jesc chce. chyba sobie waschen zrobie. tylko co? dunkel oder weiss? trzeba pomyslec. tylko jeszcze Tygryskowi wiadomosc zostawie! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 21.11.01, 10:32 jak fajnie ze Ronja jest. od razu weselej sie zrobilo. kamien spadl mi z serca. i zlosc na tego dupka co mi wyjazd zastawil. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 21.11.01, 18:03 poczytalam sobie gazety i cos mi sie zdaje ze pan M.B. zapomnial o powiedzeniu cesarza Tyberiusza <owce nalezy strzyc a nie obdzierac ze skory>. zadusza nas tymi podatkami. chyba sie do UPR zapisze. tylko oni maja jeszcze troche rozsadku w tym oceanie glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 21.11.01, 18:53 znow mi portal wariuje. musze spisac Ronji adres i wyslac ze sluzbowego. a do Mena napisac czy nie?:) hm, hm... Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: gdzie jest moj stary watek?:) 21.11.01, 19:03 pisz pisz ze tak to okresle w ramach opowiesci bez puenty usmiechalem sie dzisiaj do jakiejs pani w autobusie, ona do mnie tez i wtedy zza niej zobaczylem reklame na tramwaju odpowiedziec na usmiech bezcenne :-)))))) na drugim wagonie zdazyc na czas bezcenne i wtedy uswiadomilem sobie ze sie do pracy beszczelnie spozniam mily nastroj prysl ale pani usmiechala sie dalej ciekawe pa Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 21.11.01, 19:05 zeby to ktos do mnie sie usmiechal. chyba trzeba komunikacje miejska wspomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 22.11.01, 08:20 akcesjie odpekalam. moge sie zajac innymi milymi rzeczami:) poczytam co sie wydarzylo na forum.Ronjeczka sie odezwala. tylko Tygryska i Kaji nie ma. pewnie dzis sobie nie pogadamy(. czas sie kurczy coraz bardziej. potrzebne nam prywatne komputery. oj potrzebne:) ciekawe o ktorej jesli w ogole dzis sie Men pojawi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:o menie IP: *.opole.dialup.inetia.pl 22.11.01, 08:24 men trafil sobie wczoraj w koncu mlotkiem i w malenstwo, jak mu freud zalecil i siedzi teraz w kolejce do mikrochirurga urologicznego Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re:o menie 22.11.01, 08:27 uchacha Niunia alez Ty jadowita jestes w stosunku do Niego.:) musial Ci niezle za skore zalezc:) a moze to tylko love?:) jesli tak to sie usune:) nie bede przeszkadzac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:o menie IP: *.opole.dialup.inetia.pl 22.11.01, 08:29 tobie on losowo wybrany, wiec go sobie wychowuj, ale ciezko Ci bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re:o menie 22.11.01, 08:32 Niunia zawsze mozna reklamacje zlozyc i na Jasminie drugie losowanie wymusic:) mow prawde:)! chcesz Mena ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:o menie IP: *.opole.dialup.inetia.pl 22.11.01, 08:36 NIE, ale go tepic bede, dopoki od Ciebie sympatycznej oglady nie nabedzie Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re:o menie 22.11.01, 08:37 dzieki Niunia! jak chcesz to potrafisz byc mila:) moze to jest sposob i na Mena?:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: gdzie jest moj stary watek?:) 22.11.01, 15:03 Men sie zjawi.., tylko troszkę później :(( Teraz jest daleko od swej Wybranki losu i domku ... Jak wróci (cholerny deszcz - musze wolniej jechać), to się odezwie spragniony i stęskniony :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 22.11.01, 13:53 no dobra to ide dalej do roboty:) trzeba ja tylko sobie urozmaicic:) mam nadzieje ze Tygrysek nie zniknie... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 22.11.01, 15:39 mam nadzieje ze Men dojedzie caly i zdrowy. i nie da sie wariatom jezdzacym po polskich drogach. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Anka 1 22.11.01, 19:01 anka1 napisał(a): > mam nadzieje ze Men dojedzie caly i zdrowy. i nie da sie wariatom j > ezdzacym po polskich > drogach. Spokojnie Aniu, Men lubi szybką jazdę .., i dlatego nie jeździ sam samochodem po kraju :)) Dobry wieczór :) czy dobranoc :( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ani i Niunia 22.11.01, 15:04 A Men to pies ?:))) Jego nie pytacie się ??? pozdrawiam śliczne i miłe Panie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:Men IP: *.opole.dialup.inetia.pl 22.11.01, 15:24 a men Ci mordkę lizał? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Niunia 22.11.01, 19:01 anka1 napisał(a): > co znow zazdrosc z Ciebie wylazi?:) i po całym forum sie rozłazi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Niunia Ty Jędzo :)) 22.11.01, 19:03 Gość portalu: niunia napisał(a): > a men Ci mordkę lizał? Pitol ile chcesz, a ja i tak Ciebie lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re:a Ci :)) 23.11.01, 10:46 sie znowu kloca i to na moim watku:) no ciekawe czy dzis przez te problemy z siecia bede mogla sobie po pracy pogadac. bo teraz za bardzo mnie prufen:) co poniektorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: anka 1 23.11.01, 13:19 pruffen ? - sprawdzają , czy badają ??- kto taki niedobry :(( Co ja poradzę - mam chyba zamontowane na sobie (gdzieś ?) światełko odblaskowe, i niunia mnie widzi "z daleka na forum" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Men 23.11.01, 17:34 Men zmien nicka i opowiedz o tym tylko mi:) moze nie pozna?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 23.11.01, 10:56 no to sie na troche wylacze:) ide posluchac:) a potem sobie urozmaice prace he:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: gdzie jest moj stary watek?:) 23.11.01, 13:20 ha no to juz wiem. wszystko wypomniane od krola cwieczka:) to sie nazywa Heiss?:) chyba sprawdze w slowniku:) a L. napisze po dyzurze. teraz sobie jeszcze poczytam. i wiedzialam ze tu sa fajni Ludzie i pomoga wybrac:) szkoda ze mam ograniczenia czasowe a niektorzy nadaja tylko z pracy. i nie da sie dlugo z nimi rozmawiac(. trudno moze kiedys bedziemy mogli gadac do upadlego bez laski:) Odpowiedz Link Zgłoś