tuptynka 16.01.07, 21:36 Poznam miłe sympatyczne osoby z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: Szukam koleżanki 16.01.07, 21:56 Nie chce żle wróżyć, ale miłe i jednocześnie sympatyczne z Warszawy? Mission impossible;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cassie.85 Re: Szukam koleżanki 16.01.07, 22:40 oj. czepiasz sie. mysle, ze jednak jest to mozliwe;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szukam koleżanki 16.01.07, 23:20 Dodatkowo bywają również koszmarnie czepliwe;))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 11:51 są też urocze, sympatyczne i baaardzo "inteligentne":)))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 11:57 chyba przeprowadzę się do Warszawy;P Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 12:10 Kinguś byłoby suuuper:) zapraszamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 12:23 A w jednym nie mozemy być?;) jakos sobie grafik ułożymy:)))PP Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 12:53 khinga napisała: > W nocy:PP > W dzień pracuję:) > Upsss to może być malutki problemik;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 13:09 Spokojnie:) Krzywdy Tobie nie zrobię:)) Ewentualnie mogę się za bardzo przytulic :PP Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 13:21 khinga napisała: > Spokojnie:) Krzywdy Tobie nie zrobię:)) > Ewentualnie mogę się za bardzo przytulic :PP > Nie chodziło mi o krzywdę:) tylko o wygodę;) i komfort;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 13:23 Komfort i wygodę masz zapewnioną:) Jeszcze nikt nie składał reklamcji;PP Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 13:25 khinga napisała: > Komfort i wygodę masz zapewnioną:) > Jeszcze nikt nie składał reklamcji;PP > Wierzę:)) ale mi chodziło o Twój komfort:)) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 13:36 Monia, zapewne nawet nie poczuję, że jesteś obok;))) Nawet nie wiem, czy Cię w nim znajdę:PP Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 13:50 khinga napisała: > Monia, zapewne nawet nie poczuję, że jesteś obok;))) > Nawet nie wiem, czy Cię w nim znajdę:PP > > Nie bądż pewna:)) nie załamuj mnie że jestem taka niezauważalna:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 13:52 Upss...uprzedź mnie, co może mnie spotkać;)) Ojjj, wiesz co miałam na mysli:))) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 11:48 cassie.85 napisała: > oj. czepiasz sie. mysle, ze jednak jest to mozliwe;) Oczywiście że mozliwe...:) witam zatem milutko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 12:03 monnia3 napisała: > > Oczywiście że mozliwe...:) > witam zatem milutko:))) Musimy tylko chcieć, chcieć ... he he ... krawaty zwiazalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 12:07 mistamef napisał: > he he ... krawaty zwiazalem :) > Teraz strugam, olowki i robie miejsce w glowie na balast :) > Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 12:12 mistamef napisał: > > he he ... krawaty zwiazalem :) > > > Teraz strugam, olowki i robie miejsce w glowie na balast :) > > > > Zebym to ja wiedziała o jakim balaście mówisz?;))) > Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 12:15 monnia3 napisała: > > > > > > > Zebym to ja wiedziała o jakim balaście mówisz?;))) > > W kazdy razie trzymaj kciuki, jutro o 8.00, zeby jutro na cos sie on sprzydał :)) > Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 12:25 mistamef napisał: > > > > > W kazdy razie trzymaj kciuki, jutro o 8.00, zeby jutro na cos sie on sprzydał Czyzbyś miał spotkanie?;) ale to chyba w Twoim mieście:) > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 12:27 monnia3 napisała: > mistamef napisał: > > Czyzbyś miał spotkanie?;) > ale to chyba w Twoim mieście:) > > Jeee, z panstwowa komisja egzaminacyjną :) he he :) > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 12:30 mistamef napisał: > Jeee, z panstwowa komisja egzaminacyjną :) he he :) O to szybko:) ale Ty na pewno zdasz śpiewająco:) > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 12:36 monnia3 napisała: > mistamef napisał: > > > O to szybko:) > ale Ty na pewno zdasz śpiewająco:) > > > wczoraj dotalem, harmonogram. Nie mysl, ze nie mam tremy... Narazie wybieram krawat i nie mogę sie zdecydować ... he he :) > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 12:44 mistamef napisał: > > wczoraj dotalem, harmonogram. Nie mysl, ze nie mam tremy... > Narazie wybieram krawat i nie mogę sie zdecydować ... he he :) > Bo to trudna decyzja...:) choć ja nie ma takich dylematów ale za to są inne ...:) > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 12:51 monnia3 napisała: > > > Bo to trudna decyzja...:) > choć ja nie ma takich dylematów ale za to są inne ...:) > > > > Szkoda, ze nie moge pomoc ale napewno sobie poradzisz, :)) Najlepsze sa najprostsze rozwiazania, :) > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 12:52 mistamef napisał: > Szkoda, ze nie moge pomoc ale napewno sobie poradzisz, :)) > Najlepsze sa najprostsze rozwiazania, :) > > > Latwo mówić mężczyżnie;) kobiety nigdy nie ma się w co ubrać i nie wie jaką fryzurę sobie zrobić:))) takie banaliki:) > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 13:01 monnia3 napisała: > > > > Latwo mówić mężczyżnie;) > kobiety nigdy nie ma się w co ubrać i nie wie jaką fryzurę sobie zrobić:))) > takie banaliki:) > > > > Psychologia mezczyzn jest mniej skomplikowana, gdyby ja zrozumialy mialy by zycie o polowe latwiejsze :) Mnie u kobiety urzeka prostota, i naturalność ... ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 13:06 mistamef napisał: > > Psychologia mezczyzn jest mniej skomplikowana, gdyby ja zrozumialy mialy by zyc > ie o polowe latwiejsze :) > Mnie u kobiety urzeka prostota, i naturalność ... ;) > > Może i łatwiejsze ale czy ciekawsze? po to jest kobieta i mężczyzna aby się była równowaga w przyrodzie;)PPP > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 13:10 monnia3 napisała: > > > > Może i łatwiejsze ale czy ciekawsze? > po to jest kobieta i mężczyzna aby się była równowaga w przyrodzie;)PPP > > Mnie moze zrazic zbyt intensywny zapach, duszę się , serio. I czuję sie jak w perfumerii :) > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 13:14 mistamef napisał: > > > > Mnie moze zrazic zbyt intensywny zapach, duszę się , serio. I czuję sie jak w > perfumerii :) > > Należy stosować jedną zasadę: zapach drogie damy ma się unosić za Tobą a nie przed:) i tyle wystarczy...choc może wiele zależy też od zapachu;) > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 13:40 monnia3 napisała: > > > > Należy stosować jedną zasadę: zapach drogie damy ma się unosić za Tobą a > nie przed:) i tyle wystarczy...choc może wiele zależy też od zapachu;) > > > > > Gdy patrzysz na krawat na co zwracasz uwagę ? - na kolor - na materiał z jakiego wykonano - dopasowanie do koszuli czy do marynarki :) > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 13:48 mistamef napisał: > Gdy patrzysz na krawat na co zwracasz uwagę ? > > - na kolor > - na materiał z jakiego wykonano > - dopasowanie do koszuli > czy do marynarki :) > Nie będę oryginalne ale na wszystko:) zależy od tego jaka jest koszula(gładka-jeden koler czy paski), jaki garnitur... nie lubie tylko krzykliwych,ekstragawanckich kolorów reszta to kwestia gustu:) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 13:55 monnia3 napisała: > > > Nie będę oryginalne ale na wszystko:) > zależy od tego jaka jest koszula(gładka-jeden koler czy paski), > jaki garnitur... > nie lubie tylko krzykliwych,ekstragawanckich kolorów > reszta to kwestia gustu:) > > To ja tu robie ogromne uproszczenie, klade go na koszulę i patrze czy pasuje, widzisz jaki bład :)Nawet nie mysle o pozostalych elementach ... Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 15:12 mistamef napisał: > To ja tu robie ogromne uproszczenie, klade go na koszulę i patrze czy pasuje, > widzisz jaki bład :)Nawet nie mysle o pozostalych elementach ... > > > > Wybrałeś?;)) ale spać będziesz mógł?;) czy trema troszkę paralizuje?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 15:32 monnia3 napisała: > > > > Wybrałeś?;)) > ale spać będziesz mógł?;) czy trema troszkę paralizuje?;)) > Nie paralizuje, teoria mowi, że w czasie egzaminu czlowiek pamieta jedynie 40 % tego co wie... chcialbym by bylo to, to wasciwe 40% ,,, he he Wybrałem :) dzisiaj idę wczesniej spac. Uważam, że walsciwy wypoczynek to podstawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 15:36 mistamef napisał: > > Nie paralizuje, teoria mowi, że w czasie egzaminu czlowiek pamieta jedynie 40 % > tego co wie... chcialbym by bylo to, to wasciwe 40% ,,, he he > Wybrałem :) dzisiaj idę wczesniej spac. Uważam, że walsciwy wypoczynek to podst > awa :) Zgadzam sie w pełni że wypoczynek to podstawa sukcesu:) hmmmm o 8 to ja wstaje do pracy więc będę mogła troszke potrzymac kciuki:)) zapewne będzie okazja do wypicia toastu potem:)) > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 15:45 monnia3 napisała: > > Zgadzam sie w pełni że wypoczynek to podstawa sukcesu:) > hmmmm o 8 to ja wstaje do pracy więc będę mogła troszke potrzymac kciuki:)) > zapewne będzie okazja do wypicia toastu potem:)) > > > > To dopiero w sobote : choć nie wiem kiedy dostane, potwierdzenie kwalifikacji, pewno pocztą... choć ciagle je mam bo procedury potwierdzające zaczynają sie wczesniej :))) > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 16:03 mistamef napisał: > To dopiero w sobote : choć nie wiem kiedy dostane, potwierdzenie kwalifikacji, > pewno pocztą... choć ciagle je mam bo procedury potwierdzające zaczynają sie w > czesniej :))) > > ooo to w weekend robisz imprezkę?:))) szkoda że tak daleko mieszkasz;) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 16:35 monnia3 napisała: > > ooo to w weekend robisz imprezkę?:))) > szkoda że tak daleko mieszkasz;) > > > > Imprezki nie robie, może nieco dobrego wina zalatwi sprawe, a przjacioł z przyjenoscia zaprosiłbym bez okazji :) > Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 17:18 mistamef napisał: > Imprezki nie robie, może nieco dobrego wina zalatwi sprawe, > a przjacioł z przyjenoscia zaprosiłbym bez okazji :) > > > > Oczywiście :))) nie zapeszajmy zatem...Twojego egzaminu...:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 17:33 monnia3 napisała: > > > Oczywiście :))) > nie zapeszajmy zatem...Twojego egzaminu...:) > > Bedzie dobrze, mialem telefon, ze kolezanka jest w komisji :)he he :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 18:04 mistamef napisał: > Bedzie dobrze, mialem telefon, ze kolezanka jest w komisji :)he he :) > > > > Szczęściarz:))) teraz rozumiem Twoje dylematy krawatowe:)PPP > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 18:10 monnia3 napisała: > > > Szczęściarz:))) > teraz rozumiem Twoje dylematy krawatowe:)PPP he he :) i tak wielkiego wyboru nie mam :) > > > "Prawy do lewego" mistamef.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 18:12 mistamef napisał: >> > he he :) i tak wielkiego wyboru nie mam :) > Jaki kolor wybrałeś?:) > > > > > "Prawy do lewego" > mistamef.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 18:17 monnia3 napisała: > mistamef napisał: > > >> > > he he :) i tak wielkiego wyboru nie mam :) > > > Jaki kolor wybrałeś?:) > Nie ma go w palecie, nazwalbym go morski :) bo nie niebieski nie zielony nie blekitny ok morski i juz :) > > > > > > > "Prawy do lewego" > > mistamef.blox.pl/html > > Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 18:20 mistamef napisał: > > > Nie ma go w palecie, nazwalbym go morski :) > bo nie niebieski > nie zielony > nie blekitny > ok morski i juz :) > >> może być szafir albo seledyn;) to chyba pośrednie kolory;) > Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 18:29 monnia3 napisała: > > > >> może być szafir albo seledyn;) to chyba pośrednie kolory;) > > mam gdzies w tym kolorze naturalny turkus , no nie szafir :) > Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 18:48 mistamef napisał: >> mam gdzies w tym kolorze naturalny turkus , no nie szafir :) > > > > A koszula?;) ale nam sie modeee zrobiło na forum...;) > Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Szukam koleżanki 17.01.07, 19:02 > > > > > A koszula?;) > ale nam sie modeee zrobiło na forum...;) > > Biała z ciekawym splotem w osnowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Szukam koleżanki 16.01.07, 23:32 tuptynka napisała: > Poznam miłe sympatyczne osoby z Warszawy A pse Pani moze byc s Krakowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef A ja sukam Elzbiety 17.01.07, 00:42 > > A pse Pani moze byc s Krakowa :) > Odpowiedz Link Zgłoś