tw_muza 17.01.07, 13:36 a Marcin Goszę? a Julka Chochoła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_bojowa Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 13:37 tfu! Rozzssssspusta, tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 13:39 a Toledo Ewunię ?? w końcu ? Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 13:43 Ewunie to prędzej Janusz-Nogi-ci-z-dupy-powyrywam Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 13:45 z tych wszytkich mozliwosci to chetne zobaczyłabym Santane z MAryją ( moze byc perwersyjnie) i Marcina nikoniecznie z GOszą ( bom ciekawa po prostu ) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 13:50 mozambique napisała: > z tych wszytkich mozliwosci to chetne zobaczyłabym Santane z MAryją ( moze byc > > perwersyjnie) i Marcina nikoniecznie z GOszą ( bom ciekawa po prostu ) i myślisz,że oni ci to pokażą? nawet śmierci Gazeli nam pożałowali,więc co tu o rozpuście marzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 13:44 Coś mi się wydaje, że Santana bzyknął Santa Marię dziś w nocy. No bo odcinek skończył się, jak Santana zaatakował Maryję gwałtownym ruchem, przyciągnął i ....Taaaak, to się stało na pewno wczoraj wieczorem albo z wczoraj na dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 13:45 a dokładnie: z wczoraj na przyszły wtorek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 13:53 Już widzę pierwszą scenę we wtorek: Santana i Maryja w pościeli, z ćmikami i błogim wyrazem twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 13:57 Znaczy kolejna dostawa Chochołów w drodze...... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 14:01 pokopulacyjnie zapali:) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 13:55 Santana Maryje klasycznie na wznak Chcochołowi laska zrobi laske zeby pokazac jaka jest do przodu Zaczes Hanke przydybie za plotem i bzyknie od tylca Gosza bedzie chciala ale doktorkowi nie stanie ze zgryzoty i stresu Ewunia ma anorgazmie i stad wypady Toleda na goscinne wystepy Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 14:04 Santana jest ohydnie aseksualny, doprowadza mnie do szału, występy gościnne na GW są poniżej pasa. A dla Wieśki pełen podziw, nie widziałam jej nigdy, może pieniądze od niego brała ze seks ???? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 14:07 rany bosskie , az tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 14:17 bo Santana zbrzydl ostatnie strasznie przytylo mu sie, geba sie zaokraglila i jakis sie mamelowaty zrobil kiedys mi sie podobal teraz kijem bym go nie tknela w ogole w MjM nie ma fajnych dup meskich Byl kiedys Jaroszy i Tulipan a teraz posucha.... 1. Chcochoły - polmozgi wyraz ryja, chude toto, bez jaj - masakra 2. Zaczes - nie wiem skad sie ten Mateuszek wzial, bo facet wyglada na taka niemote ze chyba bez pomocy nie dalby rady trafic do celu 3. Toledo - tak wygladaja wiejsie buraki wyrastajace z rowu. I ten wzrok - lowelas ze zlikwidowanego PGR'u 4. Peter - taki Toledo tylko wiekszy 5. Doktorek - wyglada na zboczenca, co to lazi po parkach i pokazuje siusiaka starszym paniom karmiacym golebie, ten przytlumiony glosik i wzrok dzdzownicy 6. Dr od Makowej panienki - dupa wolowa przy nim to wulkan seksu Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 14:24 co do zbrzydnięcia Santany to wydaje mi się,że nastąpiło to w momencie tej niesmacznej afery z Wieśką jakiś czas temu do tego czasu mi się podobał teraz patrzę na niego przez pryzmat tamtych wydarzeń Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 14:34 O właśnie, dobrze to określiłaś. Mam takie same odczucia, szczególnie, że dwa dni temu na forum telewizja wybuchnęło kolejne zamieszanie tylko już bez udziału Wiesi. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 14:36 a jakie mianowicie? poopowiadaj troszke plotow Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 14:35 szczerze mowiac nie pamietam kiedy ta afera byla ani dokladnie o co chodzilo cos mi kolacze ze sobie bruzdzili na forum ale czy na pewno? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 14:38 A ja w Marcinie widze dzremiący ocean mozliwosci , ten kurwik w oczach , te wargi namiętne, ten głos przydymiony jeszce chwileczke, jeszce momęcik....... daję mu szansę (zeby jeszcze taki safandułowaty nie był jako mamałyga pasuje do Goszy , ale gdyby go na ten przykład z taką BB spiknąc oj mogłoby sie dziać ) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 19:55 nioma napisała: > bo Santana zbrzydl ostatnie strasznie > przytylo mu sie, geba sie zaokraglila i jakis sie mamelowaty zrobil wprawdzie nie wiem kto to Santana i jak wygląda ale uprasza sie o nie obrażanie naszego forumowego kolegi Mamelucha:) > kiedys mi sie podobal > teraz kijem bym go nie tknela > > w ogole w MjM nie ma fajnych dup meskich > Byl kiedys Jaroszy i Tulipan > a teraz posucha.... > > 1. Chcochoły - polmozgi wyraz ryja, chude toto, bez jaj - masakra > 2. Zaczes - nie wiem skad sie ten Mateuszek wzial, bo facet wyglada na taka > niemote ze chyba bez pomocy nie dalby rady trafic do celu > 3. Toledo - tak wygladaja wiejsie buraki wyrastajace z rowu. I ten wzrok - > lowelas ze zlikwidowanego PGR'u > 4. Peter - taki Toledo tylko wiekszy > 5. Doktorek - wyglada na zboczenca, co to lazi po parkach i pokazuje siusiaka > starszym paniom karmiacym golebie, ten przytlumiony glosik i wzrok dzdzownicy > 6. Dr od Makowej panienki - dupa wolowa przy nim to wulkan seksu Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 20:21 forumowicz_pospolity napisał: > nioma napisała: > > > bo Santana zbrzydl ostatnie strasznie > > przytylo mu sie, geba sie zaokraglila i jakis sie mamelowaty zrobil > > wprawdzie nie wiem kto to Santana i jak wygląda > ale uprasza sie o nie obrażanie naszego forumowego kolegi Mamelucha:) Przyłączam się do apelu. Nasz Mamelo się li tylko pozytywnie kojarzy i bynajmniej nie zbrzydł a nawet jakby wypiękniał ostatnimi czasy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 21:16 dziękuję, wzruszony jestem (tym bardziej wiedząc, że o tym wypięknieniu to nieprawda:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 21:35 no będzie sie tu ze mna kłócił, mówię, że wypiękniał to tak jest, o! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 21:38 to chociaż powiedz, że wyprzystojniał, bo 'wypiękniał' to wiesz, trochę teges brzmi;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 22:08 Alez oczywiście, że wyprzystojniał i to jaaaaaaaaaaaaaaak!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 18.01.07, 12:01 aroundka, zapodaj fotke to ocenimy bezstronnie Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 18.01.07, 12:38 nemanema, bo czar pryśnie:P Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 14:45 oczywiscie poszłąm spojrzec watku nie ma usunęli ? Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 15:24 Mnie zastanawia ile w tym prawdy, czy jest tak jak on pisze, bo wersji Wiesi nie poznałam nigdy, na maila nie odpowiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
meluzyna12 Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 15:32 Może to prawda ?? Nie znacie przecież jej wersji.. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 15:53 Anekk, poki nie trace spokoju. Przestan tu znosic te plotki, bo cie zabanuje i czesc. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 15:55 nie zauwazylas, ze wywalilam Twoj poprzedni watek?! Z olej lawki cos przynosisz, no miejze troche klasy, kobieto! Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 16:02 Dałam linka, bo Mozambique chciała przeczytać i żałowała, że na f. telewizja już go nie ma. Ponadto piszemy tu o aktorach, a skoro aktor zachwuje się tak a nie inaczej- to chyba można o tym napisać. Poza tym zastanawia mnie dziwne milczenie Wiesi w sprawie, tak jakby jej to nie dotyczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 16:04 fakt , prosiłam o linka. na f. telewizja jest nowy wątke- tym raze o tym jak to była Dejczerowa pubicznie brudy pierze Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 16:08 skoro jest na oslej lawce, to znaczy, ze cos z nim nie tak, prawda? nie bede dyskutowac na temat forumowiczow. napisz do wieslawy maila, jak Cie to interesuje. nie mam ochoty przerabiuac powtorki z tego, co bylo wiosna, uprzedzam, nie ma we mnie cienia tej dyplomacji, ktora zaprezentowalam wtedy. prosze nie lamac prawa i zachowac dobre maniery. Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 16:11 Napisałam, tylko nie odpowiedziała, nie widzę łamania prawa w moich postach. Podałam linka na prośbę Mozambique, która sama to potwierdziła. Ponadto nie rozumiem Twoich słów o dyplomacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 16:15 dziewczyny TAAAJMMM!!! skonczmy ten temat tyle jest ciekawszych , np widos Santay z MAryją razem cuzamen do kupy Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 19:22 no wiec z innej beczki zapiszmy santane na silownie, dolozmy troszke koloru i moge go wziac w obroty. bo na tulipana to szans w morde nie mam zadnych Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 19:34 Santana gotuje i piecze ciastka na tvn Style więc jak miał nie przytyć? Dzisiaj robił placek ze śliwkami i kruszonką, sama bym zjadła :) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 17.01.07, 20:08 Ja nie mogę odżałować,że Gonery nie ma w MjM, przed chwilą go widziałam na TVN Style- to jest męskość nad męskościami. I ten głos.. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 18.01.07, 07:39 noto ja go zapraszam moze mi gotowac Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Wracając do adremu 18.01.07, 11:31 Pozwoli im się pani Łepkowska bzyknąć?? Czy zobaczymy w najblizszym odcinku rozmamłaną Marysię w halce (wizualizacja: "Miś" i: "moja żona, Zofia") oraz Santanę w bokserkach, który, jak każe tradycja, ćmiąc postkoitalnego szluga, wspomni coś o "cudownym, wspaniałym seksie"? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Wracając do adremu 18.01.07, 12:07 ale ćmienie bedzie klasycznie : lezą koło siebei bez słowa , wypuszcają dłuuuuuugi dym i gapią sie w sufit ? tak bak de łej - dlaczego wo filmach ćmią cmiki po seksie ? to pomaga czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Wracając do adremu 18.01.07, 12:46 Co wy seksu nie uprawiacie ?;) Ja kiedyś miałam faceta co zawsze po tym musiał zapalić i to w łóżku. Ja winko a on fajka i było jak w filmie:) Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Wracając do adremu 20.01.07, 01:06 Wiesia... ja nie rozumiem... No co Cię dziwi? Zapalić po sexie należy, tak samo jak według przykazań miłować bliźniego. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Wracając do adremu 20.01.07, 01:54 Cytując Beatę K.: "Pojawiasz się i znikasz (...) mam na Twym punkcie bzika" (!) ;-)) Noo, ale zdażyło mi się obejrzeć ostatnio parę odcinków M jak Miłość, toteż czuję się w temacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Adrem to moja wspólnota mieszkaniowa:D 20.01.07, 09:00 Dwa dni mnie na forum nie było, a tutaj proszsz, ile się dzieje. Jeśli Santana wreszcie bzyknie Santa Maryję- co jest możliwe, bo w następnym odcinku będzie się Kamizeli żaliła, że zdradziła Gazelę- to ja już nigdinigdynigdynigdy nie opuszczę żadnego odcinka MJM. Bo to będzie znaczyło, że tam zacznie się coś dziać. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Wracając do adremu 20.01.07, 13:53 a jak ja nie pale w ogole to co , ze seksu ma zrezgygnowac czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Wracając do adremu 20.01.07, 14:01 mozambique- a jak ja nie piję, to mam z seksu zrezygnować? Bo niektórzy papieroska, a niektórzy winko:D Poza tym- ja po seksie nie palę, mimo że palę. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 18.01.07, 11:49 Nie mam wątpliwości. Oglądąlność Mjm leci na łeb na szyję...trzeba ratować tą oglądalność Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 18.01.07, 11:58 Wiesia się pojawiła. Przeoczyłaś, wyżej jejst dyskusja na temat Twojej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 18.01.07, 12:03 Ale o co kaman? na temat czyjej sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 18.01.07, 12:06 anekk2 napisała: > Wiesia się pojawiła. Przeoczyłaś, wyżej jejst dyskusja na temat Twojej sprawy. NAS juz nie interesują TE SPRAWY! to nie to Forum..sorrki. prosze nie ciągnać tego tematu dalej.okej? temat jest ZAMKNIĘTY!!!!!! OD ROKU!!!!!! w każdym innym temacie Wiesi mówimy ŁELKOM ale nie W TYM! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 18.01.07, 14:57 W kwestii formalnej: powyżej, zgodnie z moją jako założycielki wątku intencją, być powinny jedynie domniemania i spekulacje dotyczące zaistnienia/rodzaju/jakości itp. seksu pomiędzy bohaterami serialu MJM. Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 19.01.07, 20:40 a pamiętacie jak BB i chyba Chochoł przyłapali Owada i Rydża w trakcie koleżeńskiego seksu? to chyba jak dotąd najodważniejsza scena seksowa w mjm Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dziś wszystko stanie się jasne. n/t 23.01.07, 12:23 noooooooo, nie wiem, nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Dziś wszystko stanie się jasne. n/t 23.01.07, 17:16 wszystko jest jasne cały czas - Maryja nie straci dziewictwa wtórnego bez rozterek trwających co najmniej 500 odcinków Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś wszystko stanie się jasne. n/t 23.01.07, 21:30 no i wszystko jasne, nie bzyknął, łeeeeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Dziś wszystko stanie się jasne. n/t 23.01.07, 21:51 no ale sie całowali i prawie doszło do czegoś więcej ciekawe kiedy,bo ja kojarzę tylko 1 cmok na ławeczce chyba że potem coś wyrabiali na chacie jak sie odcinek skończył Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś wszystko stanie się jasne. n/t 23.01.07, 22:07 "prawie" robi dużą różnicę :-D ))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Dziś wszystko stanie się jasne. n/t 24.01.07, 09:38 jestem taaaka rozczarowana:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dziś wszystko stanie się jasne. n/t 24.01.07, 10:00 a znacie takie określenie: petting? :-D) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Dziś wszystko stanie się jasne. n/t 24.01.07, 12:55 tam nawet tego określenia nie było,bo jakby było to Maryja już by sie rzuciła z mostu Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dziś wszystko stanie się jasne. n/t 24.01.07, 13:16 no ale rozchodzi się o to że on ją wział jakby nie wział więc musi to być to! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Dziś wszystko stanie się jasne. n/t 24.01.07, 13:22 a moze to ten .../przez usta mie nie chce przejsc/ ... przerywany był ?? czyli było jakby nie było i tearz Maryja nie wie czy w koncu zosatła wykorzystana czy nie i czy ma sie z czego spowiadac ? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Dziś wszystko stanie się jasne. n/t 24.01.07, 13:19 my znamy , ale oni nie ? eh ta edukacja seksualana Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Dziś wszystko stanie się jasne. n/t 24.01.07, 13:32 bardzo jestem rozczarowana, bardzo. Myślę że rację ma Drzejms - przeciez nie mogli się bzyknąć od razu, bo tym sposobem my, widzowie, bezpowrotnie stracilibyśmy możliwość uczestniczenia w Santa Maryi rozterkach przez kolejne 1000000 odcinków. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dziś wszystko stanie się jasne. n/t 24.01.07, 13:33 odnotowuję tu głęboki konflikt moralny pt "CZY WYPADA?" na kilka dni przed rocznicą śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Postulat 24.01.07, 13:40 A może mógłby się Santana do Samoobrony zapisać? Te ichnie chłopy z seksem problemów nie mają.... Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Postulat 24.01.07, 13:44 zanim Santana bzyknie Maryję ten wątek będzie miał 7777 wpisów Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Postulat 24.01.07, 13:52 nie bójta sołtysa ni wójta... bzyknie, bzyknie... dostała pozwoleństwo od mamy to bzyczeć będzie aż miło. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Postulat 24.01.07, 13:56 ta, bzyknie... w przyszłości tak odległej że tego nawet bohaterowie Star Trek nie doczekają. Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: Postulat 24.01.07, 13:56 Żeby się tylko zabezpieczyli, chociaż może lepiej nie, toć to grzech okrutny... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Postulat 24.01.07, 14:40 w hamerykach urodziła taka co 62 wiosny miała..emmm jesienie, raczej! to co SANTA maryja nie podoła? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Postulat 24.01.07, 14:55 SANTA to by nawet udziału Santany nie potrzebowała :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 31.01.07, 11:39 obawiam się, że jeżeli ten zwiazek bedzie się rozwijał w takim tempie, to prędzej Santana dostanie alcheimera, niż przechodzony wianuszek Marysi:// Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 31.01.07, 13:38 Muza! jesteś.. niepoprawna :-B)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 31.01.07, 14:49 od wczoraj Santana ma alternatywę w bzykaniu jak mu sie znudzi czekanie na wianek Maryi to może chociaż bzyknię te Doris dla sportu i naszej uciechy proponuję też żeby dr Kot zgwałcił Ewunię (co mu będziemy żałowac),a Staszek ciocię Krysię Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Już drugi odcinek bez Handzi i Zaczesa. 31.01.07, 17:42 Tęsknię:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 31.01.07, 17:48 taa jest! wiecej gwałtu i perwersji prosimy!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 31.01.07, 20:23 A mnie zastanowiło jedno. Jak Santana przylazł do przychodni, to wzrok miał dziki, suknię plugawą i był zarośnięty. A u Santamaryi odświeżony już był i ogolony, a całe popołudnie zdaje mnięu się w przychodni spędził. Skalpelem się golił czy co? No i niechże ją wreszcie bzyknie, gołym okiem widać, że ona tego potrzebuje. I oburzona na Julię Bombelos w "MIDNIGHT KLUB"- majstersztyk:D Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Santana bzyknie Santa Marię???? 31.01.07, 20:53 hie hie,jestem chyba prorokinią patrzcie co wyczytałam na Serialach: Odcinek 472 (emisja 14 lutego): Hanka wraca do Grabiny. W końcu udaje jej się przekonać Jolkę, żeby urodziła dziecko. Elka zwierza się Kaśce. Jest załamana, bo przed ślubem nie powiedziała Stefanowi, że nie może mieć dzieci. Piotrek rezygnuje z korepetycji. Gdy Honorata żąda wyjaśnień, przyznaje, że Julka zachowuje się prowokująco. Matka dziewczyny jednak mu nie wierzy. Po pracy Honorata przyjeżdża na Łowicką. Grozi Zduńskiemu więzieniem. Okazuje się, że Julka powiedziała matce, że Piotrek ją zgwałcił. Odpowiedz Link Zgłoś