Dodaj do ulubionych

Flirty internetowe - co z tego wyniklo

IP: 195.94.193.* 09.05.01, 12:24
Ciekawi mnie jakie sa wasze wrazenia z kontaktow internetowych ?
Ile z tych kontaktow skonczylo sie dla was seksem - czy od poczatku dazyliscie
do tego ?
Czy latwiej jest dac sie zauroczyc w necie ?
Co wam sie najbardziej podobalo w takiej formie flirtowania ?
Licze na szeroki odzew ;-)
Pozdrawiam
Black Devil
Obserwuj wątek
    • Gość: f Re: Flirty internetowe - co z tego wyniklo IP: 212.160.114.* 10.05.01, 23:29
      Black,
      nici z tego zapewne wyszly. znajac polakow 'otwarcie' na takie kontakty byloby
      sukcesem gdyby choc jedna para tego dokonala.
      wszyscy 'chaca ale sie boja'.... :-)
      • Gość: BDevil Re: Flirty internetowe - co z tego wyniklo IP: 195.94.193.* 11.05.01, 08:27
        E nie jest chyba tak zle - na innych portalach np Onet czy WP - sa np pary
        ktore wziely slub a zaczelo sie od netu ;-)
        POza tym z wlasnego doswiadczenia wiem ze ludzie ktorzy sie poznali przez siec
        pozniej dosc czesto sie spotykaja na zywo ;-)
        I moje pytanie dotyczylo wlasnie tych kontaktow - co dalej z nich wyniklo.
        Ale jak powiedziales (alas) problemem jest "otwarcie" sie i chec przyznania sie
        do tego.

BLack Devil
        • nataliaxx Re: Flirty internetowe - co z tego wyniklo 11.05.01, 09:40
          Gość portalu: BDevil napisał(a):

> E nie jest chyba tak zle - na innych portalach np Onet czy WP - sa np pary
          > ktore wziely slub a zaczelo sie od netu ;-)
          > POza tym z wlasnego doswiadczenia wiem ze ludzie ktorzy sie poznali przez siec
          > pozniej dosc czesto sie spotykaja na zywo ;-)
          > I moje pytanie dotyczylo wlasnie tych kontaktow - co dalej z nich wyniklo.
          > Ale jak powiedziales (alas) problemem jest "otwarcie" sie i chec przyznania sie
          >
          > do tego.
          >
          > BLack Devil

mam kilku znajomych , ktorych poznalam przez net,
          czasem wyjezdzamy wspolnie na wakacje
          czesto spotykamy sie na imprezach
          i nie sa to wcale fliry internetowe
          to sa moi przyjaciele
          i ciesze sie, ze ich poznalam

pozdrawiam,
          nat

• meir18 Re: Flirty internetowe - co z tego wyniklo 11.05.01, 10:38
            Istnieje kilka dróg kontaktowania się z ludźmi.Zawsze myślałam,że są po
            to żeby móc wybierać ale przyznam że połączenie ich może być ciekawe.Na
            necie jak w życiu można natrafić na różnych ludzi.Zgadzam się że problem
            tkwi w braku otwartości ale trudno się dziwić bo przecież to wiąże się
            z jakimś ryzykiem.Pozdrawiam.
            • Gość: BDevil Re: Flirty internetowe - co z tego wyniklo IP: 195.94.193.* 11.05.01, 11:28
              Nie wiem w jaki sposob troche otwartosci niesie w internecie ryzyko.
              Wydaje mi sie ze dla przecietnego uzytkownika dosc trudno zidentyfikowac osobe
              ktora sie wypowiada.
              Mysle ze jest to najbardziej anonimowa forma przekazu - jest bardzo mala szansa
              ze ktos jest w stanie nas zidentyfikowac.
              Wiec nie wiem czemu ludzie nie mieli by byc otwarci. Duzo latwiej chyba nam
              przychodzi pisac, nie patrzac nikomu w oczy, nie czerwieniac sie ;-))
              Pozdrawiam i licze na dalszy odzew ;-)

Black Devil

Ps. podziekowania dla pierwszej odwaznej natali ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka