Dodaj do ulubionych

Skorpi, czy mogę o autograf prosić

24.01.07, 20:07
proszę teraz, bo potem się nie dopcham :)
Obserwuj wątek
    • fantka Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 24.01.07, 20:14
      Nasza Skorpi karierę w TV rozpoczęła :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40222&w=56038149
      • skorpionica11 Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 24.01.07, 20:32
        buhhhaaaa
        wariatka ;P
        no wez bez przesady
        eehhh ja tylko na doskok jestem w tv :P
        fantka zamiast autografu buziaka moge dac :*
        • wesola_kicia Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 24.01.07, 20:37
          Skorpi,jak bedziesz jeszcze w tvn pozdrów Marcina Wrone :D
          • skorpionica11 Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 24.01.07, 20:38
            wesola_kicia napisała:

> Skorpi,jak bedziesz jeszcze w tvn pozdrów Marcina Wrone :D
            heheheh wiesz watpie ze go spotkam :P
            • wesola_kicia Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 24.01.07, 20:43
              nigdy nie mów nigdy :P
    • voker Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 24.01.07, 22:41
      Skorpi, moge sie dopchac do Ciebie? :)P
      • skorpionica11 Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 25.01.07, 13:14
        voker napisał:

> Skorpi, moge sie dopchac do Ciebie? :)P
        hehee ;P jak zasluzysz ;))
        • fantka Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 25.01.07, 17:31
          Skorpi, ale nie zapomnij informować nas on rozwoju kariery ;)
          • fantka Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 04.02.07, 07:32
            Skorpi napisz nam coś więcej o tej pracy w reklamie :)
            • kiki1102 Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 04.02.07, 10:29
              No Skorpi,chyba się nie opędzisz od wielbicieli:)))
              • skorpionica11 Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 04.02.07, 11:59
                kiki1102 napisała:

> No Skorpi,chyba się nie opędzisz od wielbicieli:)))
                hehe jasne :P a kto by chcial mnie :P:P:P
            • skorpionica11 Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 04.02.07, 11:58
              fantka napisała:

> Skorpi napisz nam coś więcej o tej pracy w reklamie :)
              hehe wariatki :P
              w sumie narazie byl 1 dzien probny ,troche chaosy bylo ,i duzo ludzi
              na dniu probnym byly ustalona grupy 30 os. i kazda grupa ma swoj nr. moja grupa
              ma nr"7"
              jest to beznadziejna reklama bo udajemy piksele i biegamy ,skaczemy i chodzimy
              po danym obszarze-kwadracie a pozniej wracamy do swoich mniejszych kwadratów
              i to tyle na ta chwile ;))
              dzis musze wczesniej isc spac bo jutro musze po 4 rano wstac aby na 6 byc w
              centrum i tam autokary zabiara nas do wielkiej hali-fabryki gdzie bedziemy w
              poniedzialek (caly dzien) krecic reklame
              oraz caly czwartek bedzie dalsza czesc reklamy krecona
              i ja bede ubrana na czarno cala ;))
              musza byc ludzie ubrani cali w kolory biale,szare,czarne ;))
              c.d.n
              ;P
              • kiki1102 Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 04.02.07, 13:30
                Zawsze jest Ktoś na kogo warto poczekać:)

Kręci Cię ta reklama;-)Abyś nie zawaliła nocki,bo takie spanie na mus,to
                Wiesz ,spanie na czuja.I nieprzytomność wielka :)Dobrej kondycji i bystrych
                wyspanych oczek Ci życzę:)
                • skorpionica11 Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 04.02.07, 13:50
                  kiki
                  nie dziekuje ;))
                  • fantka Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 04.02.07, 17:29
                    Skorpi, to już do tego czarnego stroju
                    na trzy dni jesteś przywiązana ?
                    • skorpionica11 Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 04.02.07, 17:31
                      fantka napisała:

> Skorpi, to już do tego czarnego stroju
                      > na trzy dni jesteś przywiązana ?
                      przez 2 dni ;)) bede na czarno ubrana
                      • fantka Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 04.02.07, 18:04
                        w sumie trzy?
                        • skorpionica11 Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 04.02.07, 18:07
                          tak bo juz 1 dzien minoł tzn kilka godzin nas meczyli
                          a nie wyobrazam sobie zeby przez jakies 8/10 godz. skakac ,ale jak mus to mus
                          • fantka Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 04.02.07, 18:09
                            a przynajmniej dobrze za to płacą?
                            • skorpionica11 Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 04.02.07, 18:10
                              fantka napisała:

> a przynajmniej dobrze za to płacą?

dniówki jest 100zl
                        • ania.sobota1 Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 04.02.07, 18:12
                          Wiecie,tak to się zaczyna-niby reklamówka z pikselkami,ale kto wie,czy nie
                          kręci się tam tkz. łowca głow i talentów...?scorpi,trzymam kciuki,wszystko co
                          najlepsze-przed nami...pozdrawiam cieplutko:))
                          • skorpionica11 Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 04.02.07, 18:14
                            hehe,zycie pokaze ;))
                            Aniu dziekuje serdecznie ;*
                            • fantka Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 04.02.07, 18:16
                              ja to tego nie mówiłam żeby nie zapeszyć,
                              ale kciuki trzymam
                              • skorpionica11 Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 04.02.07, 18:19
                                jak ja to mówie co ma byc to i bedzie ;)))
                                fantko dzieki ;*
                                • fantka Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 04.02.07, 18:20
                                  nos do góry :)
                                  • skorpionica11 Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 04.02.07, 18:23
                                    ;))
                                    wiesz narazie to tylko traktuje to jako przygode i zarobek kilku gorszy
                                    jak wiekszosc statystów
                                    • fantka Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 04.02.07, 18:26
                                      oczywiście,
                                      ale patrz do przodu
                                      i idź do przodu
                                      • skorpionica11 Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 04.02.07, 18:29
                                        staram sie to robic
                                        bo nie mam innego wyjscia
                                        • fantka Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 04.02.07, 18:32
                                          starasz się to robić, bo tak chcesz,
                                          a nie dlatego że nie masz innego wyjścia :)
                                          • skorpionica11 Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 04.02.07, 18:33
                                            robie bo jest okazja i spelniaja sie moje marzenia jak sie okazalo wcale nie
                                            tak dalekie ;)
                                            • fantka Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 04.02.07, 18:45
                                              i tak trzymaj
                                              • ania.sobota1 Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 04.02.07, 20:31
                                                Skorpi...nie bez powodu mam ostatnio taką sygnaturkę:)))))
                                                • fantka Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 07.02.07, 18:19
                                                  Skorpi jak tam Twoje artystyczne doświadczenia?
                                                  • skorpionica11 Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 07.02.07, 18:32
                                                    eheh a daj spokoj masakara wejdz na forum mocy to troche tam słow napisalam
                                                    a jutro tez ide chociaz nie chce mi sie
                                                    i zreszta dzis z rana niespodzianke mialam ,wczesniej niz zawsze :) a warunki
                                                    sa okropne eehh
                                                    i kombinuje teraz jak sie ubrac cieplo
                                                  • fantka Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 07.02.07, 18:34
                                                    ciężko musisz pracować na te kilka złotych ;)
                                                  • skorpionica11 Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 07.02.07, 18:35
                                                    wiesz tak jest wiecej czekania niz skakania biegania
                                                    a nogi w pupke wchodza :P
                                                  • fantka Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 07.02.07, 18:40
                                                    to tylko potem na ekranie ładnie wygląda ;)
                                                  • skorpionica11 Re: Skorpi, czy mogę o autograf prosić 07.02.07, 18:44
                                                    ciekawe jak to bedzie wygladac ;)) za jakis czas sie dowiemy ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka