Gość: niunia IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 16:27 zgodnie z zaleceniem dr Freuda, który jak to Freud postawił słuszną diagnozę, a pacjentka dalej cierpi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Men Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.11.01, 16:31 Gość portalu: niunia napisał(a): > zgodnie z zaleceniem dr Freuda, który jak to Freud postawił słuszną diagnozę, a > > pacjentka dalej cierpi Odlotowa z Ciebie dziewucha Niunia, ale żeby tak odrazu odrzutowca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 16:32 stosunki z toba Freud nazwał szybownictwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.11.01, 16:35 Gość portalu: niunia napisał(a): > stosunki z toba Freud nazwał szybownictwem Boś w niebiosach szybowała bez sztucznego napędu ... dziekuję za uznanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 16:38 i czułam się jak aniołek niewinna, ćwierćmenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.11.01, 16:42 Gość portalu: niunia napisał(a): > i czułam się jak aniołek niewinna, ćwierćmenie dopóki wietrzyk Ci nie zaczął dmuchać w ... skrzydełka, kobieto uniwersalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 16:45 dobrze, że przynajmniej wietrzyk umie dmuchac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.11.01, 16:51 Gość portalu: niunia napisał(a): > dobrze, że przynajmniej wietrzyk umie dmuchac Men z kości i krwi ciała, Tyś Zefirka szukała Zefirek wiaterek lekki, wiotki, przelotny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.scm.de 20.11.01, 16:49 Teeee, a może wystarczy ci zwykły drwal, po co od razu pylot. W końcu efekt ten sam, tylko że takiego to prędzej znajdziesz, chłe, chłe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 16:51 doktor kazał mi się pożądnie przelecieć, a nie zerżnąć, dlatego szukam pilota Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: pilota odrzutowca szukam 20.11.01, 16:53 Gość portalu: niunia napisał(a): > doktor kazał mi się pożądnie przelecieć, a nie zerżnąć, dlatego szukam pilota Slusznie Niunia! Badz wytrwala i konsekwentna. wiesz, ze droga, ktora kroczysz jest sluszna. Nie zbaczaj z niej. Pozdr, Sigi PS. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: pilota odrzutowca szukam 20.11.01, 16:52 Drwal ma racje:) a bycie pilotem nie mowiac o byciu z pilotem ostatnio jest niebezpieczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 17:00 ale zgodnie z zaleceniami, ja musze tylko z pilotami, a ja sie slucham dokorow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.scm.de 20.11.01, 17:04 Łeeee, ide do dom narąbię się, to mi przejdzie. cóś mi się zdawa, że dziś ze rżnięcia nici. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: pilota odrzutowca szukam 20.11.01, 17:07 widzisz Niunia jacy Panowie delikatni? ja odstraszylam Mena Ty Drwala. znow zostalysmy same.( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men ANIA + NIUNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.11.01, 20:22 BO z nami faktycznie trzeba faktycznie jak z dziećmi: za rączke i do łóżeczka .., spac zaprowadzić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: ANIA + NIUNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 20:30 z ciebie menie w łóżku pożytek, jak z drwala w samolocie odrzutowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re:NIUNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.11.01, 20:36 Gość portalu: niunia napisał(a): > z ciebie menie w łóżku pożytek, jak z drwala w samolocie odrzutowym Niunia, przestań juz mnie tak ciągle chwalić ! przeciez drwale sa znani z tego, że rabia gdzie popadnie, nawet w odrzutowcu :)) znowu dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:NIUNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 20:41 ty, to wszystko przekrecisz na swoja korzysc, przedyskutuje jutro z Freudem twoj przypadek, prawdopodobnie zyczeniowo konfabulujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re:NIUNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.11.01, 20:46 Gość portalu: niunia napisał(a): > ty, to wszystko przekrecisz na swoja korzysc, przedyskutuje jutro z Freudem > twoj przypadek, prawdopodobnie zyczeniowo konfabulujesz Mam jeszcze jedno zyczenie, Ale to chwilowo moje mniam, mniam, marzenie, a może juz wkrótce nie :))) p.s.: weż jeszcze kilka lekcji u Freuda ..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.scm.de 20.11.01, 17:07 Łeeee, ide do dom narąbię się, to mi przejdzie. cóś mi się zdawa, że dziś ze rżnięcia nici. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: pilota odrzutowca szukam 20.11.01, 17:15 uwazaj Drwal juz sie zaciales:)! Odpowiedz Link Zgłoś
luzik_ Re: pilota odrzutowca szukam 20.11.01, 19:01 Ty mała wrzuć chwilke na luz. Juz do Ciebie na skrzydłach odrzutowca lece, Za chwilke juz będę, i odrazu Cie ........ (odwiedze) pilot odrzutowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randolf Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 21.11.01, 03:56 A co,masz na oku jakas stodole czy inny drapacz ziemi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 06:38 a gdzie doktor konsultuje? bo ja bym tez chciala diagnoze. Raz kozie smierc. Odpowiedz Link Zgłoś