Dodaj do ulubionych

pilota odrzutowca szukam

IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 16:27
zgodnie z zaleceniem dr Freuda, który jak to Freud postawił słuszną diagnozę, a
pacjentka dalej cierpi
Obserwuj wątek
    • Gość: Men Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.11.01, 16:31
      Gość portalu: niunia napisał(a):

> zgodnie z zaleceniem dr Freuda, który jak to Freud postawił słuszną diagnozę, a
      >
      > pacjentka dalej cierpi

Odlotowa z Ciebie dziewucha Niunia, ale żeby tak odrazu odrzutowca :)))

• Gość: niunia Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 16:32
        stosunki z toba Freud nazwał szybownictwem
        • Gość: Men Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.11.01, 16:35

> stosunki z toba Freud nazwał szybownictwem

Boś w niebiosach szybowała bez sztucznego napędu ...

dziekuję za uznanie

• Gość: niunia Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 16:38
            i czułam się jak aniołek niewinna, ćwierćmenie
            • Gość: Men Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.11.01, 16:42

> i czułam się jak aniołek niewinna, ćwierćmenie

dopóki wietrzyk Ci nie zaczął dmuchać w ... skrzydełka, kobieto uniwersalna

• Gość: niunia Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 16:45
                dobrze, że przynajmniej wietrzyk umie dmuchac
                • Gość: Men Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.11.01, 16:51

> dobrze, że przynajmniej wietrzyk umie dmuchac

Men z kości i krwi ciała, Tyś Zefirka szukała
                  Zefirek wiaterek lekki, wiotki, przelotny

• Gość: drwal Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.scm.de 20.11.01, 16:49
      Teeee, a może wystarczy ci zwykły drwal, po co od razu pylot.
      W końcu efekt ten sam, tylko że takiego to prędzej znajdziesz, chłe, chłe...
      • Gość: niunia Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 16:51
        doktor kazał mi się pożądnie przelecieć, a nie zerżnąć, dlatego szukam pilota
        • freud Re: pilota odrzutowca szukam 20.11.01, 16:53

> doktor kazał mi się pożądnie przelecieć, a nie zerżnąć, dlatego szukam pilota

Slusznie Niunia!
          Badz wytrwala i konsekwentna. wiesz, ze droga, ktora kroczysz jest sluszna. Nie zbaczaj z niej.

Pozdr,
          Sigi
          PS. Trzymam kciuki!
      • anka1 Re: pilota odrzutowca szukam 20.11.01, 16:52
        Drwal ma racje:) a bycie pilotem nie mowiac o byciu z pilotem ostatnio jest niebezpieczne:)
        • Gość: niunia Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 17:00
          ale zgodnie z zaleceniami, ja musze tylko z pilotami, a ja sie slucham dokorow
        • Gość: drwal Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.scm.de 20.11.01, 17:04
          Łeeee, ide do dom narąbię się, to mi przejdzie. cóś mi się zdawa, że dziś ze
          rżnięcia nici.
          • anka1 Re: pilota odrzutowca szukam 20.11.01, 17:07
            widzisz Niunia jacy Panowie delikatni? ja odstraszylam Mena Ty Drwala. znow zostalysmy
            same.(
            • Gość: Men ANIA + NIUNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.11.01, 20:22
              BO z nami faktycznie trzeba faktycznie jak z dziećmi:
              za rączke i do łóżeczka .., spac zaprowadzić :))
              • Gość: niunia Re: ANIA + NIUNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 20:30
                z ciebie menie w łóżku pożytek, jak z drwala w samolocie odrzutowym
                • Gość: Men Re:NIUNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.11.01, 20:36

> z ciebie menie w łóżku pożytek, jak z drwala w samolocie odrzutowym

Niunia, przestań juz mnie tak ciągle chwalić !
                  przeciez drwale sa znani z tego, że rabia gdzie popadnie, nawet w odrzutowcu :))

znowu dziękuję

• Gość: niunia Re:NIUNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 20:41
                    ty, to wszystko przekrecisz na swoja korzysc, przedyskutuje jutro z Freudem
                    twoj przypadek, prawdopodobnie zyczeniowo konfabulujesz
                    • Gość: Men Re:NIUNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.11.01, 20:46

> ty, to wszystko przekrecisz na swoja korzysc, przedyskutuje jutro z Freudem
                      > twoj przypadek, prawdopodobnie zyczeniowo konfabulujesz

Mam jeszcze jedno zyczenie,
                      Ale to chwilowo moje mniam, mniam, marzenie,
                      a może juz wkrótce nie :)))

p.s.: weż jeszcze kilka lekcji u Freuda ..:)))

• Gość: drwal Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.scm.de 20.11.01, 17:07
          Łeeee, ide do dom narąbię się, to mi przejdzie. cóś mi się zdawa, że dziś ze
          rżnięcia nici.
          • anka1 Re: pilota odrzutowca szukam 20.11.01, 17:15
            uwazaj Drwal juz sie zaciales:)!
    • luzik_ Re: pilota odrzutowca szukam 20.11.01, 19:01
      Ty mała wrzuć chwilke na luz.

Juz do Ciebie na skrzydłach odrzutowca lece,
      Za chwilke juz będę, i odrazu Cie ........ (odwiedze)

pilot odrzutowca

• Gość: randolf Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 21.11.01, 03:56
      A co,masz na oku jakas stodole czy inny drapacz ziemi???
      • Gość: Mina Re: pilota odrzutowca szukam IP: *.turboline.skynet.be 21.11.01, 06:38
        a gdzie doktor konsultuje? bo ja bym tez chciala diagnoze. Raz kozie smierc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka