Dodaj do ulubionych

Pędziwiatr

30.01.07, 01:31
Pędziwiatr pójdzie wszdzie
w góry i w doły
-w końcu się zdobędzie..
Lecz co,jeśli mu się nie spodoba?
Kto mu odpowie,kto go odwoła?
Niestety-ten szmerek go odwoła.....
Obserwuj wątek
    • mistamef Re: Pędziwiatr 30.01.07, 13:09
      elka73 napisała:

> Pędziwiatr pójdzie wszdzie
      > w góry i w doły
      > -w końcu się zdobędzie..
      > Lecz co,jeśli mu się nie spodoba?
      > Kto mu odpowie,kto go odwoła?
      > Niestety-ten szmerek go odwoła.....

W dolinach
      lubię szum strumieni
      nie szmery
      i z echem rozmawiać
      chcę ...
      • elka73 Re: Pędziwiatr 02.02.07, 00:07
        W dolinach
        lubię szum strumieni
        nie szmery
        i z echem rozmawiać
        chcę ...
        ----------------
        Nazwać Kogoś pędziwiatrem
        nie jest sposobnością.
        A szmerek do szumu?
        daleka droga.
        Ma się jak
        boląca głowa na kacu
        do rwącego potoku szumu....

• mistamef Re: Pędziwiatr 02.02.07, 00:14
          elka73 napisała:

> Nazwać Kogoś pędziwiatrem
          > nie jest sposobnością.
          > A szmerek do szumu?
          > daleka droga.
          > Ma się jak
          > boląca głowa na kacu
          > do rwącego potoku szumu....
          >
          ================================

Witaj :)
          • mistamef Re: Pędziwiatr 03.02.07, 13:24
            mistamef napisał:

>
            > Witaj :)
            >
            Nic to gdy szmerek
            sztormem się nie staje.
            Nic to, że droga daleka
            gdy wiesz
            ze gdzieś na jej końcu
            stary duszek
            czeka...
            • elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 00:26
              Nic to gdy szmerek
              > sztormem się nie staje.
              > Nic to, że droga daleka
              > gdy wiesz
              > ze gdzieś na jej końcu
              > stary duszek
              > czeka...
              ..............

I nic to ,
              że droga daleka.
              Na jej końcu
              ktoś na mnie czeka.
              Jak echo ,
              mile do ucha 'przyszepcze'-
              posłyszeć może zechcesz...?
              Mej tułaczej duszy ...
              trochę się przysłużysz...
              Lub sercu skołatanemu
              nieco ulżysz?

• elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 00:27
                przyszepce :-)
                • mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 00:37
                  elka73 napisała:

> przyszepce :-)

szepc :) he he
                  • mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 00:39
                    mistamef napisał:

>
                    > szepc :) he he
                    >
                    Poslucham wiatru
                    w polu
                    poslucham bicia
                    serca
                    poslucham
                    o czym mowi
                    snieg ...
                  • elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 00:48
                    szepc :) he he

przyszepce...nie jest ładne?
                    • elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 00:49
                      szepta nie pasowało!!!
                      • mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 00:52
                        elka73 napisała:

> szepta nie pasowało!!!

e, brzmi jak :)
                        bo Ci przyszepce :) he he
                        • elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 00:56
                          przyszpece :-)
                          • mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 00:57
                            elka73 napisała:

> przyszpece :-)

Tez ladnie :)
                            Co u Ciebie powiedz cos :)
                            • elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:01
                              Jestem po wyczerpującym -przyszpetnym-weekendzie z biednymi dzieciakami,które
                              bardzo lubię,a do których to pojechałan na wieś -w ramach mojego stowarzyszenia,
                              pokazać fajną technikę dekorowania przedmiotów.Ot co :-)
                              • mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:03
                                elka73 napisała:

> ,
                                > pokazać fajną technikę dekorowania przedmiotów.Ot co :-)

Przyjemne z pozytecznym :)
                                • elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:06
                                  Bardzo przyjemne i bardzo pożyteczne-myślałam,że nikt nie przyjdzie,a
                                  dzieciaki mnie mile zaskoczyły.Aż ciepło na sercu.Pytają kiedy znowu takie
                                  zajęcia-a to cieszy :-)
                                  A Ty jak?
                                  • mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:10
                                    elka73 napisała:

> Bardzo przyjemne i bardzo pożyteczne-myślałam,że nikt nie przyjdzie,a
                                    > dzieciaki mnie mile zaskoczyły.Aż ciepło na sercu.Pytają kiedy znowu takie
                                    > zajęcia-a to cieszy :-)
                                    > A Ty jak?

Kiedys odwiedzałem domy dziecka, ale za wrazliwy jestem...
                                    Cierpie potem ... :(
                                    • elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:17
                                      Kiedys odwiedzałem domy dziecka, ale za wrazliwy jestem...
                                      Cierpie potem ... :(
                                      ...........................
                                      To nie dzieci z domu dziecka,z biednej wioski,ale niektóre są w swoim życiu na
                                      pograniczu-dom rodzinny-a dziecka..patologia,niestety.Ale są tak kochane i
                                      chłonne wszystkiego.Ja też jestem wrażliwa...ale one tam czekają,nie mogę nie
                                      pojechać.
                                      • mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:32
                                        elka73 napisała:

> pograniczu-dom rodzinny-a dziecka..patologia,niestety.Ale są tak kochane i
                                        > chłonne wszystkiego.Ja też jestem wrażliwa...ale one tam czekają,nie mogę nie
                                        > pojechać.

Mysle, ze odczycia w takim wypadku moga byc podobne :)
                                        • elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:36
                                          Mysle, ze odczycia w takim wypadku moga byc podobne :)
                                          ........................................................
                                          Racja.Ale napisałam,że niektóre z tych dzieci.Bo to prawda.

• mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:38
                                            elka73 napisała:

> Mysle, ze odczycia w takim wypadku moga byc podobne :)
                                            > ........................................................
                                            > Racja.Ale napisałam,że niektóre z tych dzieci.Bo to prawda.
                                            >
                                            To przykre tematy :(
                                            • elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:45
                                              To przykre tematy :(
                                              ......................
                                              Prawda.Ale takie jest życie,nie można pisać i mówić tylko o duchach,wzgórzach,
                                              sosnach..kiedy to 'przykre' jest naszą częścią życia.Można uciekać od takich
                                              tematów,ale kiedyś nas dopadnie z podwojoną siłą.
                                              Co nie oznacza-że trzeba się rozpisywać na ten temat.

• mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:49
                                                elka73 napisała:

> Co nie oznacza-że trzeba się rozpisywać na ten temat.
                                                >

Temat nie jest mi obojetny napewno :(
                                                ale tyle mamy teraz biedy, ze szkoda mowic ...
                                                • elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:52
                                                  ale tyle mamy teraz biedy, ze szkoda mowic ...
                                                  ..........................................
                                                  Stąd obojętnym pozostać nie można-wystarczy choć coś -zrobić lokalnie.
                                                  Ale dobra...
                                                  • elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:54
                                                    Mój Drogi,
                                                    piję ostatnią herbatę z cytryną i miodem -i idę za 10 minut spać,Ty pewnie też
                                                    za niedługo?
                                                  • mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:57
                                                    elka73 napisała:

Ty pewnie też za niedługo?

Pewnie tez :)
                                                    Ty musisz sie wyspac, ja mam okreslony harmonogram zrobie to co mam zrobic
                                                    i tez lu lu ....
                                                  • mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:55
                                                    elka73 napisała:

> ..........................................
                                                    > Stąd obojętnym pozostać nie można-wystarczy choć coś -zrobić lokalnie.
                                                    > Ale dobra...

Wiemy, ze potrzeby tu sa olbrzymie :(
                                                    Nawet gesty sa bardzo potrzebne ...
                                                  • elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 02:00
                                                    Nawet gesty sa bardzo potrzebne ...
                                                    ................................
                                                    Gest miał
                                                    bo kasę dał.
                                                    To nie do Ciebie,oczywiście.Tylko 'gest' tu i teraz tak mi się kojarzy.
                                                  • elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 02:04
                                                    To ja już mówię : śpij dobrze :-)
                                                    Oczy mi się kleją, w nocy wracałam,a nie lubię tak prowadzić po ciemku.
                                                  • mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 02:07
                                                    elka73 napisała:

> To ja już mówię : śpij dobrze :-)
                                                    > Oczy mi się kleją, w nocy wracałam,a nie lubię tak prowadzić po ciemku.

Oki :) wpadaj czesciej :)
                                                  • elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 02:11
                                                    Postaram się :-)
                                                    Pozdrawiam Ciebie serdecznie i fajnie ,że się nam udało tu spotkać dzisiaj :-)
                                                    Dobranoc.
                                                  • mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 02:15
                                                    elka73 napisała:

> Postaram się :-)
                                                    > Pozdrawiam Ciebie serdecznie i fajnie ,że się nam udało tu spotkać dzisiaj :-)
                                                    > Dobranoc.

Dobranoc :)
                                                  • mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 02:06
                                                    elka73 napisała:

Zmienmy temat na bardziej przyjazny :)
                                                    jaka u Ciebie pogoda :)
                                  • elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:13
                                    No i jeszcze coś..mało mnie tu..bo znalazłam w internecie organizację,która
                                    zrzesza-łączy-szuka-wszystkich o nazwisku rodowym mojej mamy...i mnie
                                    wciągnęło. Tyle rzeczy o przodkach się dowiedziałam i pomagam budować to drzewo
                                    dalej.Super sprawa.Przy okazji ćwiczę język angielski,bo założyciele-starsi i
                                    dalecy kuzyni-ni w ząb po polsku :-)I tak to ze mną....
                                    • mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:16
                                      elka73 napisała:

>
                                      > dalej.Super sprawa.Przy okazji ćwiczę język angielski,bo założyciele-starsi i
                                      > dalecy kuzyni-ni w ząb po polsku :-)I tak to ze mną....

Ja pochodze z tatarskiego rodu :)
                                      • elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:23
                                        Ja pochodze z tatarskiego rodu :)
                                        ...................................
                                        Zdjęcie Twoje nie kłamie :-)
                                        • mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:25
                                          elka73 napisała:

> Ja pochodze z tatarskiego rodu :)
                                          > ...................................
                                          > Zdjęcie Twoje nie kłamie :-)

Nie wiem czy klamie taka jest prawda
                                          w genealogi jak juz nieco siedzisz to powiem
                                          ze matka Tadeusza Kosciuszki nosila takie nazwisko jak ja ...
                                          • elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:33
                                            Nie wiem czy klamie taka jest prawda
                                            w genealogi jak juz nieco siedzisz to powiem
                                            ze matka Tadeusza Kosciuszki nosila takie nazwisko jak ja ...
                                            .............................................................
                                            A sprawdzałeś czy oprócz nazwiska coś was łączy?
                                            Mnie też coś łączy z pewną Panią o tym samym nazwisku rodowym i urodzoną w 1495
                                            w tej samej miejscowości gdzie mój prapradziadek był się urodził-ale
                                            prace 'wykopaliskowe' trwają. ..A wszystko to można odszukać w danych u Mormonów
                                            !!!
                                            • mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:37
                                              elka73 napisała:

> .............................................................
                                              > A sprawdzałeś czy oprócz nazwiska coś was łączy?
                                              > Mnie też coś łączy z pewną Panią o tym samym nazwisku rodowym i urodzoną w 1495
                                              >
                                              > w tej samej miejscowości gdzie mój prapradziadek był się urodził-ale
                                              > prace 'wykopaliskowe' trwają. ..A wszystko to można odszukać w danych u Mormonó
                                              > w
                                              > !!!

Moje nazwisko jest rzadko spotykane
                                              w koncu XIX ród podzelił sie na dwa odlamy
                                              tak ze napewno jest zwiazek ...
                                              • elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:41
                                                Moje nazwisko jest rzadko spotykane
                                                w koncu XIX ród podzelił sie na dwa odlamy
                                                tak ze napewno jest zwiazek ...
                                                .....................................
                                                To jest do sprawdzenia :-) Interesowałeś się tym wcześniej?
                                                • mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:47
                                                  elka73 napisała:

> .....................................
                                                  > To jest do sprawdzenia :-) Interesowałeś się tym wcześniej?

Tak sporo mozna poczytac w ksiazce
                                                  "Tatarzy w drugiej Rzeczypospoltej" :) he he
                                                  • elka73 Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:50
                                                    Tak sporo mozna poczytac w ksiazce
                                                    "Tatarzy w drugiej Rzeczypospoltej" :) he he
                                                    ..............................................
                                                    He,he-to Ty wiesz i dobrze,bo to Twoje korzenie.
                                                    Moje korzenie wymagają większych poszukiwań,
                                                    nie ma ksiązki na temat mojej rooozległej rodziny.
                                                  • mistamef Re: Pędziwiatr 05.02.07, 01:54
                                                    elka73 napisała:

> ..............................................
                                                    > He,he-to Ty wiesz i dobrze,bo to Twoje korzenie.
                                                    > Moje korzenie wymagają większych poszukiwań,
                                                    > nie ma ksiązki na temat mojej rooozległej rodziny.

Moja nie jest skomplikowana bo 300 lat w Polsce
                                                    to bardzo niewiele pozniej analize ulatwia rozpad na
                                                    rodu dwie galezie ...
                                                  • pendzibimber o mnie mowa? 06.02.07, 17:29
                                                    co prawda nie wiatr ale bimber, wychodzi prawie na to samo. pozdrawiam
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 22:41
                                                    Na nic nie wychodzi :-)
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 22:43
                                                    Jeszcze wiatr może przejść przez drzwi-ale bimber-nigdy!!!
                                                  • mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 22:45
                                                    elka73 napisała:

> Jeszcze wiatr może przejść przez drzwi-ale bimber-nigdy!!!

Zeby choc dobry :)
                                                    Witaj :)
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 22:48
                                                    Oj:))
                                                    Jaki dobry i miły wiatr zawitał:-))))
                                                    Chyba widać,że się ucieszyłam Panie RR :-)
                                                  • mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 22:50
                                                    elka73 napisała:

> Oj:))
                                                    > Jaki dobry i miły wiatr zawitał:-))))
                                                    > Chyba widać,że się ucieszyłam Panie RR :-)

Nie da sie ukryc :)
                                                    Milo mi :)
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 22:55
                                                    A mi,a mi ;-)
                                                    Witaj!RR :-)
                                                    Zaczynam się zastanawiać a skąd ja i po co używam tych wszystkich uśmieszków
                                                    -internetowych...
                                                    Gdybym ich nie 'wklepywała'tu-domyśleć chyba mógłbyś się raczej kiedy żartuję-
                                                    czy nie?Kiedy już się -troszeczkę znamy..co?
                                                  • mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 22:58
                                                    elka73 napisała:

> A mi,a mi ;-)
                                                    > Witaj!RR :-)
                                                    Kiedy już się -troszeczkę znamy..co?

zauwazylem to RR ale to nie to :)
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 22:58
                                                    Piszesz teraz na blogu?
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 22:59
                                                    Znaczy,że to nie z tych 'R'?
                                                  • mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:01
                                                    elka73 napisała:

> Znaczy,że to nie z tych 'R'?

Nie, "F" teraz masz latwiej
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:05
                                                    Hmmm..
                                                    Nie, "F" teraz masz latwiej

Nie wiem....może i łatwiej...jak zajmę się Twoją rodziną!Poszłam na skróty..
                                                    i mam...fiasko,ha ha...wpisałam coś tam i wyszło mi Ratom..la,la lala...

• elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:10
                                                    Co ja tam wiem..moi dalecy kuzyni wiedzą-ale coś od 3 dni milczą-chyba
                                                    wystraszyli się mojego angielskiego..choć tak mniejeden z nich zapewniał,że mam
                                                    dziwne obiekcje co do swojej pisowni....kuzyn ..starszy od mojej mamy...może
                                                    jednak już nie zrozumiał nowo-mody-pisarskiej po angielsku w wykonaniu
                                                    Polki...on niby też Polak po prapra-ale po Polsku NIC.
                                                  • mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:13
                                                    elka73 napisała:

> Polki...on niby też Polak po prapra-ale po Polsku NIC.

Tak bywa czesto juz w drugim pokoleniu
                                                    nie znaja polskiego...
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:20
                                                    Nie znaja polskiego..
                                                    ............
                                                    A ja angielskiego 'mówionego'-może jeszcze odpisze...jak mnie zrozumie..
                                                    Do tej pory rozumiał,a ja już siępo 2 dniach niecierpliwię.....
                                                    A jak się masz Panie R?
                                                  • mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:21
                                                    elka73 napisała:

> A jak się masz Panie R?

Niezle, w dobrej formie
                                                    i wogole
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:25
                                                    To się cieszę.
                                                    Ja też mam się dobrze.
                                                    Ale zainstalowałam sobie Skype 3-i nie mogę wejść do 2 firmowych kont
                                                    pocztowych!!
                                                    ...
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:26
                                                    Taka jestem mądra...
                                                  • mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:29
                                                    elka73 napisała:

> Taka jestem mądra...
                                                    jak Mackow kot
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:33
                                                    Dokładnie-glupia jak Mackow kot-też to znam,
                                                    a super-głupia jak Maćkow-prawnuki...
                                                  • mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:40
                                                    elka73 napisała:

> Dokładnie-glupia jak Mackow kot-też to znam,
                                                    > a super-głupia jak Maćkow-prawnuki...

U nas sie mowi: Sprytny jak Mackow kot -
                                                    a Ty przesadzasz w przesadzaniu
                                                    to cos z rolnictwa
                                                    dla narkomanow jest program : Tydzien na dzialce ...
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:46
                                                    .................
                                                    Przesadzam w oczekiwaniu na kolejną przesadę !
                                                    Narkomani i alkoholicy-nie łapią się!
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:47
                                                    Nie ta działka
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:50
                                                    M..może coś wierszem zaczniemy pisać?
                                                    coby temu forum numerów dopisać?
                                                  • mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:53
                                                    elka73 napisała:

> M..może coś wierszem zaczniemy pisać?
                                                    > coby temu forum numerów dopisać?

Nie wiem czy to ma sens
                                                    tu i tak juz tylko zostala kupa kpiarzy
                                                    ja tez tu rzadko siedze czesciej bywam w
                                                    Narzekalni ...
                                                    Wpadnij tam ...
                                                  • mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:51
                                                    elka73 napisała:

> Nie ta działka

Nie ten ogrodek
                                                    ale o ganek mozemy sie poklocic
                                                  • mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:49
                                                    elka73 napisała:

> a Ty przesadzasz w przesadzaniu

Czasem :) ale bez przesady ...
                                                    mam chyba wiecej wiary w siebie ...
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:56
                                                    .................
                                                    Przecież to Ty pierwszy mi to napisałeś!!!Drogi R!Ja to Ci skopiowałam!
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:58
                                                    Nie wiem czy to ma sens
                                                    tu i tak juz tylko zostala kupa kpiarzy
                                                    ja tez tu rzadko siedze czesciej bywam w
                                                    Narzekalni ...
                                                    Wpadnij tam ...
                                                    .........
                                                    a gdzie ta Narzekalnia? Wklejaj!Jak się tam zdam!
                                                  • mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:59
                                                    Narzekalnia

https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42106a>
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 09.02.07, 00:02
                                                    Niby forum niedostępne..........
                                                  • mistamef Re: o mnie mowa? 09.02.07, 00:03
                                                    elka73 napisała:

> Niby forum niedostępne..........

wejdz na link ja tam zaloze watek
                                                  • mistamef Re: o mnie mowa? 09.02.07, 00:02
                                                    forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42106

mistamef napisał:

> Narzekalnia
                                                    >
                                                    > https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42106a>
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 09.02.07, 00:05
                                                    Podane forum nie istnieje lub jest niedostępne.

taki mam napis!!!
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 09.02.07, 00:06
                                                    Na nic wejść nie mogę.
                                                  • mistamef Re: o mnie mowa? 09.02.07, 00:06
                                                    elka73 napisała:

> Podane forum nie istnieje lub jest niedostępne.
                                                    >
                                                    > taki mam napis!!!

ten link

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42106
                                                  • mistamef Re: o mnie mowa? 09.02.07, 00:15
                                                    a przez moj link w wizytowce ?
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 09.02.07, 00:48
                                                    Nie czuję się tam..
                                                    Ale zaraz i tak idę spać...
                                                  • mistamef Re: o mnie mowa? 09.02.07, 00:50
                                                    elka73 napisała:

> Nie czuję się tam..
                                                    > Ale zaraz i tak idę spać...

czemu co Ci sie tam nie podoba ?
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 09.02.07, 00:55
                                                    Nie wiem..chcę iść do komnaty
                                                    'prabajki'..śmiać się.
                                                  • mistamef Re: o mnie mowa? 09.02.07, 00:57
                                                    elka73 napisała:

> Nie wiem..chcę iść do komnaty
                                                    > 'prabajki'..śmiać się.

To daj link
                                                    pojdziemy ,,,
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 09.02.07, 00:58
                                                    Tam śmiać się nie mogę-tam nic nie czuję....
                                                    Tam żarów poznać nie umiem....
                                                    To nie moja strona-choćbym chciała nic nie zrozumię!
                                                  • mistamef Re: o mnie mowa? 09.02.07, 01:04
                                                    elka73 napisała:

> Tam śmiać się nie mogę-tam nic nie czuję....
                                                    > Tam żarów poznać nie umiem....
                                                    > To nie moja strona-choćbym chciała nic nie zrozumię!

rozumiem powiew
                                                    wiatru
                                                    ktory pedzisz
                                                    przed soba
                                                    ale nie
                                                    rozumiem duszy
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 09.02.07, 01:17

rozumiem powiew
                                                    wiatru
                                                    ktory pedzisz
                                                    przed soba
                                                    ale nie
                                                    rozumiem duszy
                                                    ...
                                                    Duszy mej nie zrozumiesz,
                                                    też bym chciała.
                                                    Powiew Wiatru ma na imię,
                                                    ale nie wiem czy nazwać go tak mogę,
                                                    Jest ciepły-jak letni wiatr,
                                                    jest miły-jak czasami wiatr,
                                                    jest przystojny-uśmiechem powala
                                                    i tak mnie potrafi zagadać...
                                                    że się w nim platonicznie-zakochałam...

• elka73 Re: o mnie mowa? 09.02.07, 01:28
                                                    I niech mnie ktoś odczaruje,
                                                    bo czuję ,że za platoniczność-
                                                    pożałuję...
                                                    Taka forma miłości w sercu koziorożca-
                                                    nie zagości-
                                                    nie na dłużej-już mi się robi siebie szkoda..

• elka73 Re: o mnie mowa? 09.02.07, 01:45
                                                    Szkoda,że tam Cię Drogi Mistamefie
                                                    tak niesie...
                                                    Trudno...
                                                    Zatracam się zatem w mej bezsensownej-platonicznej
                                                    miłości..
                                                    Trudno-ona jest sensem,napędem mej cichej radości..
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 09.02.07, 01:48
                                                    I tak pisać,pewnie ,bym mogła bez końca...

Dobranoc na zicher!!
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 09.02.07, 01:08
                                                    Drogi M-F-idź,ja spać się położę,
                                                    a Ty tam gadaj -jak Twe bliskie łoże,
                                                    -wcale napisać tak nie chciałam,
                                                    przepraszam,
                                                    nic na me głupie rymy ....nie pomoże..
                                                    Dobranoc!
                                                  • mistamef Re: o mnie mowa? 09.02.07, 01:13
                                                    elka73 napisała:

> Dobranoc!

Tylko jeden kroczek
                                                    i juz jest lozeczko

Dobranoc ...
                                                  • elka73 Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:41
                                                    A bo to swoją głupotę
                                                    łatwo ocenić można?
                                                    Przenigdy-nigdy!
                                                    Nawet w żarty trudno
                                                    -ją obrócić..a jak
                                                    ją zrozumieć?..
                                                  • mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:42
                                                    elka73 napisała:

> A bo to swoją głupotę

Daj spokoj z tym ogrodnictwem
                                                    bo Ci dam klapsa
                                                  • mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:28
                                                    elka73 napisała:

> Ale zainstalowałam sobie Skype 3-i

Nie uzywam choc mialem :)
                                                  • mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:11
                                                    elka73 napisała:

> i mam...fiasko,ha ha...wpisałam coś tam i wyszło mi Ratom..la,la lala...
                                                    >
                                                    Mam podobnie twrardo brzmiace bo nie spolonizowane
                                                    w tym stylu
                                                  • mistamef Re: o mnie mowa? 08.02.07, 23:00
                                                    elka73 napisała:

> Piszesz teraz na blogu?

Dzisiaj juz nie
                                                    Mam juz wpis dnia wystarczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka