Dodaj do ulubionych

LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG....

14.04.03, 07:22
dzięki wielkie za wspaniałą gościne, litry wódki, hektolitry piwa, wspaniałą
zabawę , miłe rozmowy etc etc.,.. szkoda tylko że tak krótko,..
było naprawde suuuuupeeerrr !! aż serce kurwa pęka....buuu....

speszollyy podziękowania dla pewnej pani Moniki która pezyszła nas uciszyć i
zapobiegła w ten sposób całkowitemu stoczeniu sie w rynsztok... he he..

PS> Motor musisz zawsze nośić maść przy sobie... heh :))

Obserwuj wątek
    • Gość: motor Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... IP: *.pkobp.pl 14.04.03, 08:06
      i tak od samego rana?
      nie masz sumienia!!!!
      Cześć Kocie
      • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 08:15
        motorek nie martw siem! my wszyscy z Toba!!;-))

a byłeś u niej wczoraj????;-))
        abo sama zlazła Cie "uciszać" znowu.... hehe

• saqqara Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 08:22
          hahaha, Motor ma wielbicielke??;))

Tajger
          siedzisz na tylku przy telefonie? bo nie beede 2 razy sie powtarzac!
        • Gość: motor Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... IP: *.pkobp.pl 14.04.03, 08:23
          wciąż usycham z tęsknoty
          • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 08:39
            no ma i to jaką!!!!;))), wypić umie, pracuje, biega,.. od sexu nie stroni:)

mi sie osobiście podobał jej rozkrok na fotelu!:-)))
            (w który motor zapatrzony był jak w obraz jasnogórski:))

• czort Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 08:50
              tygrys pleciuch! tygrys pleciuch! qrcze pieczone w pysk!!!
              nie wierzcie mu, p. monika ogladala horrory wczoraj:))
              tiger, kocie jeden, a demencja starcza w twym wieku???
              kapcie ostaly!!!
              • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 09:11
                hehe... ja siem tylko ciesze szczęsciem motorka;))
                bede mu ze Śląska dopingował!;)))

wiem że kurna kapcie zostały.... chuj,... kupie se nowe....:)

Sławek już pojechał??
                • saqqara Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 09:41
                  heheh, Tajger plociuchem? widac zaczyna wgryzac sie w ft-owy nurt;))

wow! Motor p. Monike wyrwal? w sumie nie ma co sie dziwic... trudno chyba nie
                  bylo;)))
                  • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 09:49
                    Szaki nie bierz tego do siebie.... Czortu jeszcze w szoku po wczorajszym!!:-)))
    • mathildae Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 09:33
      Tygrys! a kto mi podziekuje za special-surviving a'la Irak, co?
      ;)))
      • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 09:47
        Matyldko za to to ja dziękuję Ci specjalnie!!!! prawdziwa szkoła
        przetrwania!!:)))
        masz za to 100 buziaków !!!:)) w sam środeczek!!:))))
        na następny raz przyjade w moro!:))

• martuha Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 09:48
        Motor, przyznaj sie. co to za nowa konkurentka nam
        rosnie?
        • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 09:50
          fajna!! wykłada na uniwerku, wychlać umie, biega (ale nie w klubie;-))), no i
          ma czym dychać, oj ma..... ;-)))

---
          ...o losie..... :-))

• Gość: motor Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... IP: *.pkobp.pl 14.04.03, 09:58
            sama się przypłątała!!!!!
            co ja mogłem biedny zrobić???
            kazała masować - to masowałem

i wszystko
            • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 10:03
              no fakt,... nic nie mogłeś zrobić.... boś był zalany!;-))

a idziesz do niej dzisiaj???:))
              • Gość: motor Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... IP: *.pkobp.pl 14.04.03, 10:07
                jeszcze nie pora - myślę, że spotkamy się w czwartek
                • saqqara Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 10:13
                  p Monika bedzie na jajeczku? hehehe, mam przyniesc masc?;)
                  • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 10:23
                    p. Monika bedzie zapewne jajeczka motorka gnieśc!;PPPPPP
                    • Gość: motor Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... IP: *.pkobp.pl 14.04.03, 10:35
                      przecież teraz nie sposób sobie wyobrazić spotkania forumowiczów bez pani Moniki
                      • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 10:36
                        no baaaaaaaaa!! , jak jej nie bedzie to nie przyjeżdżam!!!!;PPPP
                        • Gość: motor Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... IP: *.pkobp.pl 14.04.03, 10:39
                          ucałuję ją od Ciebie
                          • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 10:42
                            zrób to plizzzzzz !!!!! :PPP
                            • iwusia Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 11:08
                              mam wrażenie że coś mnie ominęło...:)
                              Witam:)))
                              • Gość: motor Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... IP: *.pkobp.pl 14.04.03, 11:09
                                Iwa - co tam się jeszcze działo?????/
                              • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 11:09
                                ech siora!,..żałuj!:))
                                • saqqara Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 11:11
                                  hehe, ja tez sobie pluje w twarz, ze mnie takie atrakcje ominely
                                  • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 11:13
                                    obie żałujcie! szkoda też że kamery nie było... :))
                                    motor by zrobił kariere z panią M w kinematografi!;PPPP

• iwusia Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 11:16
                                      Motor nie wiem, tez znam tylko z opowieści hihihi

Bracie to zamiast kręcić to tylko teraz smaka opowiadaniami robisz, trza było
                                      jakąs kamere ze sobą przytarzchać!

ps. Czorcie masz dużą wanne, sprawdzone:)))))))
                                      • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 11:17
                                        hehe,.. na drugi raz wezme kamere , statyw, oświetlenie... :PP
                                    • Gość: motor Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... IP: *.pkobp.pl 14.04.03, 11:18
                                      już i tak czuję się sławny i rozpoznawany na ulicy
                                      jakieś autografy - jedna noc i tak bardzo zmienia się człowieka życie..
                                      ach ta sława
                                      • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 11:30
                                        motor naprawde szczerze Ci zazdroszcze:))
                                        • Gość: motor Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... IP: *.pkobp.pl 14.04.03, 11:34
                                          cicho wiem//////

będę trzymał kciuki by kolejnym razem Tobie się tak pofarciło
                                          • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 11:39
                                            dzięki!:),... ale ja nie umie tak dobrze masować!:PPPPP
                                            • Gość: martuha Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... IP: *.chello.pl 14.04.03, 11:46
                                              ja tez chce zobaczyc p. Monike!!! macie jakas fotke? Motor, podeslij jury do
                                              oceny!!!
                                              powodzenia!
                                              • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 11:50
                                                lepiej nie bo Ci sie poczucie estetyki i piękna zachwieje!:)))))
                                                • saqqara Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 11:52
                                                  Tajger
                                                  ale z Ciebie wredna mupa jest, no ja nie wiem!!
                                                  :))

ps. p Monika prezentuje dosc specyficzny rodzaj urody... ze tak powiem... wiem
                                                  dlaczego faceci tak pija....
                                                  • Gość: martuha Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... IP: *.chello.pl 14.04.03, 11:58
                                                    no tak, po alkoholu kazda kobieta, nawet ja, wyglada atrakcyjnie ;))
                                                  • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 11:59
                                                    no taaa... szczególnie śliczne są te jej wyłupiaste od wódki oczy i żabie
                                                    rozlazłe od ......usta:))))

ale w sumie to jednak śliczna jezd!:)))))

• saqqara Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 12:20
                                                    Tajger, kogo Ty opisales, co? siebie?
                                                    :))
                                                  • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 12:22
                                                    przecież napisałem "JEJ",.. ale ten opis pasuje równiez do Ciebie my dear!:PPPPP
                                                  • iwusia Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 12:26
                                                    yesoooo niby takie nieciekawe a jaką kariere zrobiła he he he he
                                                    Motor czuj sie wybrańcem:))
                                                    Bracie ten twój opis, bosheeeee jak rano w niedziele spojrzałam w lusterko to
                                                    jakbys rafił w 10! wypisz wymaluj ja!:)))
                                                  • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 12:30
                                                    hahaha!!... pamiętaj siora! na kacu sie w lustro nie patrzy!!!:PPPPPP
                                                  • iwusia Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 12:34
                                                    teraz mi to mówisz?!!!!!! to traumatyczne przeżycie odcisnęło piętno na mojej
                                                    psychice i chyba musze się napić hehehehehehe.
    • ulalka Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 12:33
      i wyjedź tu człowieku wcześniej... ;))
      buziaczki dla Wszystkich :))
      • saqqara Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 12:47
        czesc Ulalala:)to fakt, trzeba bylo zostac, mialabyc okazje poznac przyszla
        pania kosiarkowa... czy moze raczej motorowa;))

Tajger
        patafonie!! to Ty miales te galy na szypulkach jak krolowa Szakiria w progi
        zawiatala, no!;))
        • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 12:50
          no fakt Szakuniu.... Twa żić mnie cały przedpokuj Czorciny zasłoniła!:PPPPP

Siora - napij sie napij,... będzie ci lżej...;PPPPP

a Ty Ulka zostawiłaś me serce w rozterce.....:PPPP

• saqqara Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 12:52
            aha, widzialam zes sie jak slepy zachowywal, bo macales wszystko co sie dalo:P
          • Gość: martuha Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... IP: *.chello.pl 14.04.03, 12:52
            proponuje pani kosuiarkowej nadac nicka - lady trimmer. beda pasowac do siebie
            z Motorkiem jak ulal ;)))
            uuuuuups
          • ulalka Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 13:03
            tygrysek_ napisał:

>
            > a Ty Ulka zostawiłaś me serce w rozterce.....:PPPP
            >
            a to tylko owocki były.... ;))
            • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 13:16
              no ale jakie owocki za to!!:))))

szaki,.. jo Cie nie macołech!!!!;))):PPP
              • iwusia Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 13:20
                i teraz pewnie żałujesz Bracie hahahahahahaha
                • saqqara Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 13:21
                  a ja wcale!
                  :))))
                  • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 13:30
                    je też nie żałuje:PPPPP
                    • saqqara Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 13:34
                      to co tak jezor wywalasz?:)z lizania tez nic nie bedzie!;)
                      • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 13:36
                        alez Szakuniu maj sweet, ja nie chcę nic lizać!:PPPP

kiss... :))

• saqqara Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 13:48
                          ciekawe, ciekawe.. nie chcesz lizac a coraz dluszy jezor masz, juz w okolicach
                          kolan:))

buzka:)))
                          • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 13:58
                            do kolan??? cholera skurczył mi sie!!!:PPPPP
                            • Gość: martuha Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... IP: *.chello.pl 14.04.03, 14:14
                              przynajmniej sie juz o jezor nie potykasz, ani go nie przydeptujesz ;))
                              • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 14:31
                                :-)))))
              • ulalka Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 14:21
                tygrysek_ napisał:

> no ale jakie owocki za to!!:))))
                no jakie to były owocki? moja siostra twierdzi, że to malinki :))
                • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 14:30
                  ja mysle ze poziomki!:)))
                  • ulalka Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 14:42
                    just like heaven? :)))
                    • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 14:46
                      nio:)),.. like another day in paradise!:)))
                      • ulalka Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 14:54
                        :))))))))))))))) poziomkowy paradise :))))))))
                        • tygrysek_ Re: LUDU ROBOCZY WARSZAWY-EPILIOG.... 14.04.03, 14:59
                          nio!:))))))),..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka