fale_morskie 03.02.07, 20:54 Wiecie może, skąd bierze się modelki do zdjęć gotyckich (zdjęcia, często umieszczane na blogach, mroczne, smutne, krwawe, itp.). Pytam serio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mistamef Re: Zdjęcia gotyckie. 03.02.07, 21:10 fale_morskie napisała: > Wiecie może, skąd bierze się modelki do zdjęć gotyckich (zdjęcia, często > umieszczane na blogach, mroczne, smutne, krwawe, itp.). Pytam serio. Wiekszosci przypadkow to zdjecia w ktorych wykorzystuje mozliwosci prztwarzania cyfrowego, efek uzyskany w nich to praca czlowieka. Nie ma specjalnych modelek do tego typu zdjec. Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: Zdjęcia gotyckie. 04.02.07, 09:43 Kiedys w Warszawie byl taki Klub, z poczatku tylko dla znajomych znajomych. Duzo tam bylo dziewczyn ubierajacych sie w stylu 'gotyckim', a takze majacych podobnie okreslany makijaz. Niektore z nich mialy tak dlugie nogi, ze ... slabo mi sie robilo. Moglyby byc modelkami. To po prostu kwestia odszukania odpowiedniego koncertu lub klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
arwida Re: Zdjęcia gotyckie. 05.02.07, 00:09 hmm, ja mam za sobą taką sesję. Moje zdjęcia można jeszce znaleźć tu i tam w necie;) Jeśli interesują cię szczegóły-pisz na mejla. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś