Dodaj do ulubionych

Kołek Mołek wkrótce zamężna

08.02.07, 16:47
Viva mi się w oczy rzuciła, na okładce Kołek Mołek z przymrużonym okiem i
tytuł: "Będzie ślub!" czy jakoś tak.
A z kim ten ślub?
Obserwuj wątek
    • dragon_fruit Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 08.02.07, 17:23
      nie wiem, bo jak zobaczylam okładkę, to mi sie reka cofnęła
      kupiłam za to salceson ze szczecinom:)))))))))
      • drzejms-buond Mołek wkrótce zamężna 08.02.07, 17:29
        salceson????????? a fuuuuuuuuuuuuuuuuj
        bakłażana było zapiec...

z kim slub?
        hmmm z chłopakiem?
        • tulejka_lejka Re: Mołek wkrótce zamężna 08.02.07, 18:24
          Witajcie na tym forum. Mam nadzieję,że mnie przyjmiecie. Jeżeli nic się nie
          zmieniło to Remek Kasztelnik się jegomość zowie i akustykiem jest,
          • rozmowy_kontrolowane Re: Mołek wkrótce zamężna 08.02.07, 18:35
            Remek Kasztelnik, powiadasz.
            Przyjmuję Cię, bo znasz nazwisko przyszłego mołkowego męża.
            A on się zakręcił wokół niej tuż po rozwodzie czy później?
          • dragon_fruit Re: Mołek wkrótce zamężna 08.02.07, 18:36
            witaj stulejka!!!
            :))))))
          • mameluch Re: Mołek wkrótce zamężna 08.02.07, 20:57
            tu o przyjęcie nie trzeba się ubiegać;)
            witaj:)

jeśli kluczem doboru partnera był temperament, stawiam że Remek Kasztelnik jest
            jakimś przedsiębiorcą pogrzebowym;)
      • ed_norton Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 09.02.07, 10:59
        pisze sie "ze Szczecina" :P
    • kolagena Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 09.02.07, 11:06
      O, ja odrobiłam lekcję i przeczytałam wywiad z Mołek-Kołek we Viva! No i już się
      nie mogę doczekać, aż te wiekopomne myśli zjadą w moim ulubionym programie,
      czyli w "Maglu towarzyskim"! Pysznie będzie.
      • romcia.p Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 09.02.07, 13:50
        oj, ja też przeczytałam
        zero treści-ta Matołek to jednak strasznie pusta kobita
        a Remek został odbity innej pani,co zresztą wrażliwej Madzi straszną przykrosc sprawiło,bo nie lubi doprowadzac innych pań do łez
        bosz,ty widzisz a nie grzmisz?!
        • kolagena Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 09.02.07, 15:09
          Nooo, to o kobiecych łzach było najlepsze. Tak mnie podczas czytania ścisło za
          serce, że do tej pory nie puszcza. Bidulka taka. No nie chciała związku nikomu
          rozbijać, a tamta to najpewniej zła kobieta była, bo przecież dobre związki się
          nie rozpadają. Najważniejsze to siebie samego rozgrzeszyć i mieć spokój. Warto
          tylko pamiętać, że co posiejesz, to i zbierzesz.
          • rozmowy_kontrolowane Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 09.02.07, 21:51
            I ja przeczytałam. No mówiłam, że Kołek Mołek Matołek?!
            • krzaczekbzu Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 10.02.07, 09:32
              Trzeba być kompletną idiotką,żeby się przyznać do tego,że odbilo się innej
              babie chlopa. I jeszcze potem udawać ,że się ma wyrzuty sumienia.
              Nie lubilam larwy,ale teraz to już calkiem.

---------------------------------
              Zwisa mi co kto ma w swojej teczce
              • wieslawa-siemiankowska Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 10.02.07, 11:17
                A dlaczego zaraz odbiło ? W zyciu nic nie jest czarne, ani białe. Widocznie
                tamten związek nie był aż tak trwały, udany, szczęśliwy ani nie miał silnych
                fundamentów- skoro Remek otworzył się na nowe uczucie i odszedł do Madzi.
                Wywiad, akurat trochę nudnawy, ale Mołek tak naprawdę jest trudną rozmówczynią,
                zamkniętą w sobie i rzeczywiście introwertyczną.
                • krzaczekbzu Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 10.02.07, 13:12

A dlatego, Pani Wiesiu-cytat w Vivy

>>>Jestem kobietą z krwi i kości, a nie woskową lalką z muzeum. Reaguję bardzo
                  emocjonalnie. Tamta historia nauczyła mnie czegoś zupełnie nowego: że nie jest
                  łatwo żyć w przekonaniu, że wyrządziło się krzywdę drugiej kobiecie. Długo nie
                  umiałam sobie z tym poradzić. Nie chciałam niczyich łez. Zwłaszcza kobiecych.>>>

każde wejście z buciorami w inny związek można usprawiedliwuć tym ,że ten
                  pierwszy nie mial silnych fundamentów itd..Rozwalila dwa związki, swoje
                  malżeństwo i związek obecnego faceta.
                  Ale w tym światku nic nie jest mnie w stanie zdziwić. Najpierw strzala amora,
                  iskra, swiat zadrżal i jedli sobie z dziobkow. Oczywiście na zawsze. Po roku,
                  okazuje się,że związek nie mail slinych fundamentów i nasze drogi się
                  rozeszly...
                  A glupie dziennikarki opisują to i w majestacie uwielbienia usprawiedliwiają.
                  Nawet ze śmierci najbliższych można uczynić towar na sprzedaż( wraz z sesją
                  fotograficzną), ale to już inny wątek

---------------------------------
                  Zwisa mi co kto ma w swojej teczce
                  • wieslawa-siemiankowska Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 10.02.07, 14:23
                    Tzn wg Ciebie powinna na siłę tkwić w swoim małżeństwie, mimo,że nie była w nim
                    szczęśliwa ? W imię czego ? Chyba wobec tego, każda kobieta i mężczyzna
                    powinni się wyspowiadać, bo każdy kiedyś od kogoś odszedł, ktoś zostawił kogoś
                    dla innego czy innej, wiele ludzi się rozwodzi i co w tym złego ? Lepiej się
                    rozwieść i mieć czystą sytuację, niż być w chorym związku i nie wychodzić z
                    niego- bo " co powie otoczenie", " co na to dziecko". Ani Mołek, ani Remigiusz
                    ( czy jak mu tam) dzieci nie mieli, Remigiusz to w ogóle był i jest kawalerem-
                    więc w czym problem ? A Mołek rzeczywiście wierzę, że miała wyrzuty sumienia,
                    kilka lat temu miałam identyczną sytuację i łatwo nie jest.
                    • ed_norton Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 10.02.07, 14:33
                      wieslawa-siemiankowska napisała:

> Tzn wg Ciebie powinna na siłę tkwić w swoim małżeństwie, mimo,że nie była w nim
                      >
                      > szczęśliwa ? W imię czego ?

slusznie prawi Wiesia...nie ma sensu utrzymywac fikcji i naginac sobie rzeczywistosci wmawiajac ze jest
                      fajnie. moi rodzice otrzasneli sie po 27 latach... brrr
                      • romcia.p Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 10.02.07, 17:11
                        no dobra,wiadomo,różne rzeczy sie ludziom zdarzają
                        ja tylko proszę o nie wciskanie kitu jak to bardzo Madzia przejmuje sie losem tej drugiej pani
                        no pliz!zalatuje fałszem na kilometr
                        • ed_norton Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 10.02.07, 19:42
                          romcia.p napisała:

> no dobra,wiadomo,różne rzeczy sie ludziom zdarzają
                          > ja tylko proszę o nie wciskanie kitu jak to bardzo Madzia przejmuje sie losem
                          t
                          > ej drugiej pani
                          > no pliz!zalatuje fałszem na kilometr

hmm...mysle ze to jednak jest absolutnie trudne do ocenienia na podstawie tylko
                          slowa pisanego, gdzie emocji nie slychac, tonu i wszystkich innych atrybutow
                          mowiacych o jakichs tam odczuciach.

nie, nie bronie Molek. staram sie jedynie dac jej szanse...moze ma szlachetne
                          intencje.
                          Apeluje, nie oceniajmy czyichs intencji na podstawie tego co napisali w gazecie
                          czy w telewizorku pokazali...
                          • romy_sznajder Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 10.02.07, 22:08

> nie oceniajmy czyichs intencji na podstawie tego co napisali w gazecie

a to nie wywiad byl? autoryzowany?
                            • wieslawa-siemiankowska Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 10.02.07, 22:18
                              Romy, pewnie i był autoryzowany, ale potem jeszcze dokonuje się skrótów, czy
                              poprawek.
                              • ed_norton Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 11.02.07, 14:35
                                otoz wlasnie , nie wierzcie mediom bezkrytycznie. klamia one i kreuja rzeczywistosc na walsne potrzeby...
                                jedni robia to w sposob cywilizowany i nietoksyczny, a inni bezpardonowo i ordynarnie.
                                • romy_sznajder Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 11.02.07, 15:05
                                  ale co? zmanipulowali madzie molek?

hahahaha!
                                  • ed_norton Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 11.02.07, 15:29
                                    romy_sznajder napisała:

> ale co? zmanipulowali madzie molek?
                                    >
                                    > hahahaha!

tego nie wiem, ale wiesz, zjebka w stylu "co ta kolek pierdoli" sie pojawila, a ja bym zdecydowanie
                                    apelowal o wiecej obiektywnosci w czytaniu, sluchaniu czy widzeniu :)
                                    • romy_sznajder Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 11.02.07, 15:39
                                      molek jako wieloletni pracownik mediow (gwiazda?) powinna byc swiadoma takich
                                      numerow, jakie wycinaja gazety i nie dac sie wkrecac w skroty ani zmiany.

> ja bym zdecydowanie
                                      > apelowal o wiecej obiektywnosci w czytaniu, sluchaniu czy widzeniu :)

chyba forumowicze tu sa wlasnie obiektywni? nie dadza sobie wciskac kitu?

ja tez niestety nie mam najlepszego zdania ani o pannach bioracych sie za
                                      cudzych facetow (tak jak o kolesiach porzucajacych wieloletnie partnerki dla
                                      "gwiazd") ani o MM.

dla jasnosci: niech jej ziemia lekka bedzie, ale sympatii to ona nie wzbudza.

> "co ta kolek pierdoli" sie pojawila

eeee? tuuu? taki bluzg? ide poszukac.
                                      • ed_norton Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 11.02.07, 15:44
                                        romy_sznajder napisała:

> molek jako wieloletni pracownik mediow (gwiazda?) powinna byc swiadoma takich
                                        > numerow, jakie wycinaja gazety i nie dac sie wkrecac w skroty ani zmiany.

i tez pewnie sie nie daje

>
                                        > chyba forumowicze tu sa wlasnie obiektywni? nie dadza sobie wciskac kitu?

hmmm...ale z czego sie bierze obiektywna ocena? zakladam, ze nikt z was nie zna Molek ( ja tez nie)
                                        osobiscie wiec trudno ferowac jednoznaczne wyroki i opinie

> ja tez niestety nie mam najlepszego zdania ani o pannach bioracych sie za
                                        > cudzych facetow (tak jak o kolesiach porzucajacych wieloletnie partnerki dla
                                        > "gwiazd") ani o MM.

ale to raczej ludzkie jest. poza tym wszyscy oceniali Molek, a nie brano pod uwage zyciorysu owego
                                        Remigiusza.

> > "co ta kolek pierdoli" sie pojawila
                                        >
                                        > eeee? tuuu? taki bluzg? ide poszukac.

no wiesz, nie jestem miszczem cytowania z pamieci, ale chodzi mi o kontekst a nie o jezyk. a ze moj
                                        jest kolorowany bluzgami jak chodnik pod dyskoteka rzygami, to i potem tak wychodzi
                                        • romy_sznajder Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 11.02.07, 15:51
                                          nie bylo rzyga;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka