rozmowy_kontrolowane 08.02.07, 16:47 Viva mi się w oczy rzuciła, na okładce Kołek Mołek z przymrużonym okiem i tytuł: "Będzie ślub!" czy jakoś tak. A z kim ten ślub? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dragon_fruit Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 08.02.07, 17:23 nie wiem, bo jak zobaczylam okładkę, to mi sie reka cofnęła kupiłam za to salceson ze szczecinom:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Mołek wkrótce zamężna 08.02.07, 17:29 salceson????????? a fuuuuuuuuuuuuuuuuj bakłażana było zapiec... z kim slub? hmmm z chłopakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
tulejka_lejka Re: Mołek wkrótce zamężna 08.02.07, 18:24 Witajcie na tym forum. Mam nadzieję,że mnie przyjmiecie. Jeżeli nic się nie zmieniło to Remek Kasztelnik się jegomość zowie i akustykiem jest, Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Mołek wkrótce zamężna 08.02.07, 18:35 Remek Kasztelnik, powiadasz. Przyjmuję Cię, bo znasz nazwisko przyszłego mołkowego męża. A on się zakręcił wokół niej tuż po rozwodzie czy później? Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: Mołek wkrótce zamężna 08.02.07, 18:36 witaj stulejka!!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Mołek wkrótce zamężna 08.02.07, 20:57 tu o przyjęcie nie trzeba się ubiegać;) witaj:) jeśli kluczem doboru partnera był temperament, stawiam że Remek Kasztelnik jest jakimś przedsiębiorcą pogrzebowym;) Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 09.02.07, 10:59 pisze sie "ze Szczecina" :P Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 09.02.07, 11:06 O, ja odrobiłam lekcję i przeczytałam wywiad z Mołek-Kołek we Viva! No i już się nie mogę doczekać, aż te wiekopomne myśli zjadą w moim ulubionym programie, czyli w "Maglu towarzyskim"! Pysznie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 09.02.07, 13:50 oj, ja też przeczytałam zero treści-ta Matołek to jednak strasznie pusta kobita a Remek został odbity innej pani,co zresztą wrażliwej Madzi straszną przykrosc sprawiło,bo nie lubi doprowadzac innych pań do łez bosz,ty widzisz a nie grzmisz?! Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 09.02.07, 15:09 Nooo, to o kobiecych łzach było najlepsze. Tak mnie podczas czytania ścisło za serce, że do tej pory nie puszcza. Bidulka taka. No nie chciała związku nikomu rozbijać, a tamta to najpewniej zła kobieta była, bo przecież dobre związki się nie rozpadają. Najważniejsze to siebie samego rozgrzeszyć i mieć spokój. Warto tylko pamiętać, że co posiejesz, to i zbierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 09.02.07, 21:51 I ja przeczytałam. No mówiłam, że Kołek Mołek Matołek?! Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 10.02.07, 09:32 Trzeba być kompletną idiotką,żeby się przyznać do tego,że odbilo się innej babie chlopa. I jeszcze potem udawać ,że się ma wyrzuty sumienia. Nie lubilam larwy,ale teraz to już calkiem. --------------------------------- Zwisa mi co kto ma w swojej teczce Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 10.02.07, 11:17 A dlaczego zaraz odbiło ? W zyciu nic nie jest czarne, ani białe. Widocznie tamten związek nie był aż tak trwały, udany, szczęśliwy ani nie miał silnych fundamentów- skoro Remek otworzył się na nowe uczucie i odszedł do Madzi. Wywiad, akurat trochę nudnawy, ale Mołek tak naprawdę jest trudną rozmówczynią, zamkniętą w sobie i rzeczywiście introwertyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 10.02.07, 13:12 A dlatego, Pani Wiesiu-cytat w Vivy >>>Jestem kobietą z krwi i kości, a nie woskową lalką z muzeum. Reaguję bardzo emocjonalnie. Tamta historia nauczyła mnie czegoś zupełnie nowego: że nie jest łatwo żyć w przekonaniu, że wyrządziło się krzywdę drugiej kobiecie. Długo nie umiałam sobie z tym poradzić. Nie chciałam niczyich łez. Zwłaszcza kobiecych.>>> każde wejście z buciorami w inny związek można usprawiedliwuć tym ,że ten pierwszy nie mial silnych fundamentów itd..Rozwalila dwa związki, swoje malżeństwo i związek obecnego faceta. Ale w tym światku nic nie jest mnie w stanie zdziwić. Najpierw strzala amora, iskra, swiat zadrżal i jedli sobie z dziobkow. Oczywiście na zawsze. Po roku, okazuje się,że związek nie mail slinych fundamentów i nasze drogi się rozeszly... A glupie dziennikarki opisują to i w majestacie uwielbienia usprawiedliwiają. Nawet ze śmierci najbliższych można uczynić towar na sprzedaż( wraz z sesją fotograficzną), ale to już inny wątek --------------------------------- Zwisa mi co kto ma w swojej teczce Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 10.02.07, 14:23 Tzn wg Ciebie powinna na siłę tkwić w swoim małżeństwie, mimo,że nie była w nim szczęśliwa ? W imię czego ? Chyba wobec tego, każda kobieta i mężczyzna powinni się wyspowiadać, bo każdy kiedyś od kogoś odszedł, ktoś zostawił kogoś dla innego czy innej, wiele ludzi się rozwodzi i co w tym złego ? Lepiej się rozwieść i mieć czystą sytuację, niż być w chorym związku i nie wychodzić z niego- bo " co powie otoczenie", " co na to dziecko". Ani Mołek, ani Remigiusz ( czy jak mu tam) dzieci nie mieli, Remigiusz to w ogóle był i jest kawalerem- więc w czym problem ? A Mołek rzeczywiście wierzę, że miała wyrzuty sumienia, kilka lat temu miałam identyczną sytuację i łatwo nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 10.02.07, 14:33 wieslawa-siemiankowska napisała: > Tzn wg Ciebie powinna na siłę tkwić w swoim małżeństwie, mimo,że nie była w nim > > szczęśliwa ? W imię czego ? slusznie prawi Wiesia...nie ma sensu utrzymywac fikcji i naginac sobie rzeczywistosci wmawiajac ze jest fajnie. moi rodzice otrzasneli sie po 27 latach... brrr Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 10.02.07, 17:11 no dobra,wiadomo,różne rzeczy sie ludziom zdarzają ja tylko proszę o nie wciskanie kitu jak to bardzo Madzia przejmuje sie losem tej drugiej pani no pliz!zalatuje fałszem na kilometr Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 10.02.07, 19:42 romcia.p napisała: > no dobra,wiadomo,różne rzeczy sie ludziom zdarzają > ja tylko proszę o nie wciskanie kitu jak to bardzo Madzia przejmuje sie losem t > ej drugiej pani > no pliz!zalatuje fałszem na kilometr hmm...mysle ze to jednak jest absolutnie trudne do ocenienia na podstawie tylko slowa pisanego, gdzie emocji nie slychac, tonu i wszystkich innych atrybutow mowiacych o jakichs tam odczuciach. nie, nie bronie Molek. staram sie jedynie dac jej szanse...moze ma szlachetne intencje. Apeluje, nie oceniajmy czyichs intencji na podstawie tego co napisali w gazecie czy w telewizorku pokazali... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 10.02.07, 22:08 > nie oceniajmy czyichs intencji na podstawie tego co napisali w gazecie a to nie wywiad byl? autoryzowany? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 10.02.07, 22:18 Romy, pewnie i był autoryzowany, ale potem jeszcze dokonuje się skrótów, czy poprawek. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 11.02.07, 14:35 otoz wlasnie , nie wierzcie mediom bezkrytycznie. klamia one i kreuja rzeczywistosc na walsne potrzeby... jedni robia to w sposob cywilizowany i nietoksyczny, a inni bezpardonowo i ordynarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 11.02.07, 15:05 ale co? zmanipulowali madzie molek? hahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 11.02.07, 15:29 romy_sznajder napisała: > ale co? zmanipulowali madzie molek? > > hahahaha! tego nie wiem, ale wiesz, zjebka w stylu "co ta kolek pierdoli" sie pojawila, a ja bym zdecydowanie apelowal o wiecej obiektywnosci w czytaniu, sluchaniu czy widzeniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 11.02.07, 15:39 molek jako wieloletni pracownik mediow (gwiazda?) powinna byc swiadoma takich numerow, jakie wycinaja gazety i nie dac sie wkrecac w skroty ani zmiany. > ja bym zdecydowanie > apelowal o wiecej obiektywnosci w czytaniu, sluchaniu czy widzeniu :) chyba forumowicze tu sa wlasnie obiektywni? nie dadza sobie wciskac kitu? ja tez niestety nie mam najlepszego zdania ani o pannach bioracych sie za cudzych facetow (tak jak o kolesiach porzucajacych wieloletnie partnerki dla "gwiazd") ani o MM. dla jasnosci: niech jej ziemia lekka bedzie, ale sympatii to ona nie wzbudza. > "co ta kolek pierdoli" sie pojawila eeee? tuuu? taki bluzg? ide poszukac. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Kołek Mołek wkrótce zamężna 11.02.07, 15:44 romy_sznajder napisała: > molek jako wieloletni pracownik mediow (gwiazda?) powinna byc swiadoma takich > numerow, jakie wycinaja gazety i nie dac sie wkrecac w skroty ani zmiany. i tez pewnie sie nie daje > > chyba forumowicze tu sa wlasnie obiektywni? nie dadza sobie wciskac kitu? hmmm...ale z czego sie bierze obiektywna ocena? zakladam, ze nikt z was nie zna Molek ( ja tez nie) osobiscie wiec trudno ferowac jednoznaczne wyroki i opinie > ja tez niestety nie mam najlepszego zdania ani o pannach bioracych sie za > cudzych facetow (tak jak o kolesiach porzucajacych wieloletnie partnerki dla > "gwiazd") ani o MM. ale to raczej ludzkie jest. poza tym wszyscy oceniali Molek, a nie brano pod uwage zyciorysu owego Remigiusza. > > "co ta kolek pierdoli" sie pojawila > > eeee? tuuu? taki bluzg? ide poszukac. no wiesz, nie jestem miszczem cytowania z pamieci, ale chodzi mi o kontekst a nie o jezyk. a ze moj jest kolorowany bluzgami jak chodnik pod dyskoteka rzygami, to i potem tak wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś