mistamef 11.02.07, 15:17 użalal, slucham muzyki i jest OK :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciociapolcia Re: Nie bede sie ... 11.02.07, 21:32 Jak masz problemy, to możemy przecież je zaraz rozkminić. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Nie bede sie ... 11.02.07, 21:46 ciociapolcia napisała: > Jak masz problemy, to możemy przecież je zaraz rozkminić. ;) Nie mam, jakos daje sobie rade ... he he wpalem zobaczyc na to poleko :) milo tu ... choc o rozmwcow wiedze, trudno :) Dzieki, ze sie odezwalas ... Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Nie bede sie ... 11.02.07, 22:09 legwan4 napisała: > E tam,jakieś herezje wygłaszasz!!! o jak milo :) pewnie tak widze .... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Nie bede sie ... 11.02.07, 22:11 W niedzielę, to już tylko o jednym można... Większość jutro z samego rana do tyry leci... Ale w tyrze to się fajnie użala. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Nie bede sie ... 11.02.07, 22:14 ciociapolcia napisała: > W niedzielę, to już tylko o jednym można... Większość jutro z samego rana do > tyry leci... Ale w tyrze to się fajnie użala. :))) To tez szukam tu i owdzie chetnych do niedzielnych uzalan, :) Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Nie bede sie ... 11.02.07, 22:16 no, kochany, niektorzy maja inna rame czasowa i jak u was dzien to u mnie noc na ten przyklad ;)))) wiec o kompatybilnosc ciezej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Nie bede sie ... 11.02.07, 22:17 yvona73pol napisała: > no, kochany, niektorzy maja inna rame czasowa i jak u was dzien to u mnie noc > na ten przyklad ;)))) wiec o kompatybilnosc ciezej ;) > o Australia :) milo mi :) Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Nie bede sie ... 11.02.07, 22:24 a skad wiesz???? ps. masz fajnego blogasa ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Nie bede sie ... 11.02.07, 22:31 yvona73pol napisała: > a skad wiesz???? > ps. masz fajnego blogasa ;)))) Taki tam, sobie a muzom :( Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Nie bede sie ... 11.02.07, 22:41 jeszcze sie nie wglebilam.... ale sama mysle nad fotoblogiem, na razie mysle, bo nie wiem co i jak... jak zaczac, gdzie lepiej i te pe... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Nie bede sie ... 11.02.07, 22:45 yvona73pol napisała: > jeszcze sie nie wglebilam.... > ale sama mysle nad fotoblogiem, na razie mysle, bo nie wiem co i jak... jak > zaczac, gdzie lepiej i te pe... ;) Wszystko jedno gdzie :) tak mysle... i tak sie bedzie pojawial w wyszukiwarce ... tak jest w gazecie ... Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Nie bede sie ... 11.02.07, 22:46 mistamef napisał: > yvona73pol napisała: > > > jeszcze sie nie wglebilam.... Ja foto nieco przetwarzam z roznym skutkiem jak widzisz :) he he > > > Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Nie bede sie ... 11.02.07, 22:50 wlasnie zauwazylam, ;)))) laskawym okiem spojrze niebawem ,to moze skomentuje... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Nie bede sie ... 11.02.07, 22:53 yvona73pol napisała: > wlasnie zauwazylam, ;)))) > laskawym okiem spojrze niebawem ,to moze skomentuje... ;)))) Porsze bardzo :) bedzie mi milo bez wzgledu na rodzaj wpisu :) Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Nie bede sie ... 11.02.07, 22:24 czy wam też tak leniwie otwierają się strony? "gazeta"ma chyba wyeksploatowany sprzęt czy co?aż nie chce się odzywać na forum...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
mistamef Re: Nie bede sie ... 11.02.07, 22:26 azaheca napisała: > czy wam też tak leniwie otwierają się strony? "gazeta"ma chyba wyeksploatowany > sprzęt czy co?aż nie chce się odzywać na forum...:((( i w koncu logowac sie nie trzeba co 5 minut :) Odpowiedz Link Zgłoś