czort 22.11.01, 16:48 A to jest moja odpowiedz na cytat z Goethe'go. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi Re: Wielkich okazji nie warto przesypiac z byle kim 22.11.01, 16:52 No ale co począć, jak się przespało a dopiero potem wyszło, że to byle kto???? czort napisał(a): > A to jest moja odpowiedz na cytat z Goethe'go. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Wielkich okazji nie warto przesypiac z byle kim 22.11.01, 16:53 A dobrze ci bylo, jak tak, to to przynajmniej twoje!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Wielkich okazji czort 22.11.01, 17:01 To było pytanie retoryczne! czort napisał(a): > A dobrze ci bylo, jak tak, to to przynajmniej twoje!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Wielkich okazji nie warto przesypiac z byle kim 22.11.01, 16:53 I ma taki CZORTOWSKO FAUSTOWSKI podzwiek i poblask. Trzymasz sie tej dewizy Koziorozcu Czortowski? I jak bylektosiostwo poznac potrafisz ? krm szelmowski Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Wielkich okazji nie warto przesypiac z byle kim 22.11.01, 16:55 a jak ktos jest byle kim i okazje ze soba przespal?:) co wtedy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
potwor Re: Wielkich okazji nie warto przesypiac z byle kim 22.11.01, 16:56 Znaczy co ? Skarzysz sie ze: Kolacja dla dwojga byla absolutnym szczytem gastronomii. Wino 20 letnie Margeaux. A kochanek nedomyty ? P. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Wielkich okazji nie warto przesypiac z byle kim 22.11.01, 17:00 Potworku nie skarze sie ino snuje filozoficzne dywagacje na temat:))) Odpowiedz Link Zgłoś
potwor Re: Wielkich okazji nie warto przesypiac z byle kim 22.11.01, 17:07 anka1 napisał(a): > Potworku nie skarze sie ino snuje filozoficzne dywagacje na temat:))) Kochanie nie mow do mnie "potworku" . To mnie irytuje a wsciekly dzis jestem STRRRRRRRRRRAAAAAAASZNIE i tak ! (z powodu oplucia) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Wielkich okazji nie warto przesypiac z byle kim 22.11.01, 17:09 o przepraszam Potworze najstraszliwszy! a kto smial Cie opluc? Odpowiedz Link Zgłoś
potwor Re: Wielkich okazji nie warto przesypiac z byle kim 22.11.01, 17:13 > o przepraszam Potworze najstraszliwszy! a kto smial Cie opluc? jeden palant. wiesz za co. jestem podobno "klamca i demagog" Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Wielkich okazji nie warto przesypiac z byle kim 22.11.01, 17:03 I jeszcze jedno. Potrafie sie oprzec tylko tym pokusom, ktorych nie mam! I juz. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Wielkich okazji nie warto przesypiac z byle kim 22.11.01, 17:11 tak trzymac!:) czlowiek i tak ma za malo przyjemnosci zeby sie czegos wyrzekac!:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Wielkich okazji nie warto przesypiac z byle kim 22.11.01, 17:14 Przecie wiem, kobieto, przecie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Wielkich okazji nie warto przesypiac z byle kim 22.11.01, 17:23 dobrze ze wiesz kobieto dobrze ze wiesz!:) Odpowiedz Link Zgłoś
potwor Re: Wielkich okazji nie warto przesypiac z byle kim 22.11.01, 17:30 anka1 napisał(a): > dobrze ze wiesz kobieto dobrze ze wiesz!:) NO TO SOBIE POFILOZOFOWALY Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Wielkich okazji nie warto przesypiac z byle kim 22.11.01, 17:52 A co, filozofia nasz sie nie podoba? A dlaczego? My rozumiemy sie w pol slowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina do Potwora IP: *.turboline.skynet.be 22.11.01, 18:03 Potwor, a ktory to chuj tak cie zniewazyl? podaj tylko jego nicka, a mu tak dowale, ze jeszcze za tydzien bedzie mu sie czkalo. jestes porzadnym czlowiekiem i chetnie stane zupelnie altruistycznie w twojej obronie. dawaj wiec, ktory to??? Odpowiedz Link Zgłoś
dalajlama Re: Wielkich okazji nie warto przesypiac z byle kim 24.11.01, 13:56 TO MOZE ZE MNA? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Wielkich okazji nie warto przesypiac z byle kim 24.11.01, 14:08 A cozes za ogromna okazja? Nastepny samochwala sie znalazl! Odpowiedz Link Zgłoś
dalajlama Re: Wielkich okazji nie warto przesypiac z byle kim 24.11.01, 14:15 czort napisał(a): > A cozes za ogromna okazja? Nastepny samochwala sie znalazl! NIE SPRAWDZIŁAŚ A KRYTYKUJESZ. NAJPIERW SPRAWDŹ. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Wielkich okazji nie warto przesypiac z byle kim 24.11.01, 14:24 A po cholere mam sprawdzac i co mam sprawdzac! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_wdowka Re: Wielkich okazji nie warto przesypiac z byle kim 16.12.01, 18:33 pieknie powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Wielkich okazji nie warto przesypiac z byle kim 16.12.01, 18:35 ale nieprawdziwie! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_wdowka Re: Wielkich okazji nie warto przesypiac z byle kim 16.12.01, 18:39 no wlasnie bo naogol po wielkim napieciu z byle gownem sie idzie do lozka Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Wielkich okazji nie warto przesypiac z byle kim 16.12.01, 18:42 ja mam to szczescie, ze do lozka z kochana osoba chodze Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_wdowka Re: Wielkich okazji nie warto przesypiac z byle kim 16.12.01, 18:47 a nie mowilam zes niesiol tyz takie kity wciskal Odpowiedz Link Zgłoś