monique251 20.02.07, 20:57 dzisiaj trochę był. Że też ja wcześniej tego plastusia bidnego nie przyuważyła. A taki ci on zakochany... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stephen_s Re: Plastusiowy pamiętnik 20.02.07, 21:19 Dochtorek zaczyna być autentycznie denerwujący. Ja na miejscu Goszy bym się wściekł: facet ledwo ją pozna, a już jej stawia diagnozy, przegląda wyniki, urządza konsultacje z kolegami... Pewnie to nie był zamiar scenarzystów, ale Marcin wypadl w tym odcinku jak jakiś maniak kontroli... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Plastusiowy pamiętnik 20.02.07, 21:30 On będzie wielkim lekarzem.... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Plastusiowy pamiętnik 21.02.07, 12:48 jak Robert G ?? mnie zawsze fascynuje jak aktory powaznei i znamasczeniem wypowidają nazwy leków wczoraj MArcin zaysponował gosi FERRUM !!!( z naciskiem na FE) i Acidum FOLICUM ( z naciskeim an acidum ) jakby co najmniej przepisywał jej trepanacje czaszki !! zwykłe Zelazo i kwas kwas foliowy ( a konkretnie jedna z witamin B) nabrało od razu wanzosci arszeniku z cyjankiem !! podobnei jest w LEsnej Górze - jak Kuba po raz pierwszy wypowiadał elektroencefalogram to skupiony był bardizj niz podczas Wielkiej Improwizacji Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Plastusiowy pamiętnik 21.02.07, 12:50 :-B)) niby takie wielkie doctorum a pavulonu nie miał! :-/ Odpowiedz Link Zgłoś