27.04.03, 10:16
takim tygodniu chyba dzis pojadę na rowerek, chociaż pogoda ..:((
Obserwuj wątek
    • Gość: pom Re: Po .... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 10:26
      Koniecznie! Miałam dziś na konie jechać ale wicher dmucha, zimno... :( A
      stadnina kawałek drogi. No więc rowerek ostał się jeno.:(((
      Już dwa tygodnie nie byłam na wałaszku, bu.:((
      • Gość: maryjo2 Re: Po .... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 10:30
        Na pocieszenie powiem Wam, że i u mnie totalna bryndza pogodowa. Ochłodziło
        się i pada :(
        • megan_vonberger Re: Po .... 27.04.03, 10:32
          ale pech...akurat jak mam wolne:((
          • Gość: pom Re: Po .... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 10:34
            Z tego wszystkiego w biorę się zaraz za porządki krawieckie. Do czego to
            doszło!!! Zgroza.
            • megan_vonberger Re: Po .... 27.04.03, 10:36
              jesteś krawcową?
              fajnie masz:))
              • Gość: pom Re: Po .... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 10:38
                Kiedyś szyłam pasjami, teraz mi brak cierpliwości... ale małe conieco potrafię.
            • Gość: maryjo2 Re: Po .... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 10:38
              Co to są porządki krawieckie? Będziesz zwężać kieckę?
              Nie znoszę szycia! Można się ukłuć igłą i wykrwawić na śmierć. A tu żadnego
              królewicza do ratowania :(
              • megan_vonberger Re: Po .... 27.04.03, 10:40
                a ja muszę kiece na weselicho szykować, a nie wiem jaką chcę!!!!
                :(((
                • Gość: maryjo2 Re: Po .... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 10:43
                  A w jakiej roli będziesz tam występować? Bo jak w głównej, to chyba biała by
                  się nadawła :)
                  • Gość: megan__vonberger Re: Po .... IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.04.03, 13:10
                    Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> A w jakiej roli będziesz tam występować? Bo jak w głównej, to chyba biała by
                    > się nadawła :)

odpukać jeszcze nie zwariowałam:)))
              • Gość: pom Re: Po .... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 10:46
                Kiecek nie szyję od dawna, ale kiedyś bywało... ale jak spodnie za długie albo
                guzik oderwany... trzeba coś z tym zrobić!
                • Gość: maryjo2 Re: Po .... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 10:48
                  Pomcia, ty to zdolna jesteś! Mnie najtrudniej jest trafić w dziurki od spodu :)
                  • Gość: pom Re: Po .... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 10:50
                    Naucz dziecię, niech się wprawia i mamę wyręcza!
                    • Gość: maryjo2 Re: Po .... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 10:56
                      Dziecię raz zszyło sobie kapcia. Efekt był taki, że góra dalej fruwała
                      oddzielnie, a podeszwa oddzielnie :))
                      • Gość: pom Re: Po .... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 10:58
                        Ale nie wolno tak łatwo się poddawać.:)
                        • Gość: maryjo2 Re: Po .... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 11:03
                          To też pruł dłużej, niż szył :)) Może coś z tego będzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka