Dodaj do ulubionych

spotkanie w Warszawie?

02.04.07, 23:36
wiem,że temat często poruszany,ale muszę się gdzieś wyrwać,a najlepiej w jak
najlepszym towarzystwie i dlatego zwracam się do Was :-) jako,że najbliżej
mam do stolicy,proponuję spotkanie właśnie tam i chyba najlepiej po
świętach...
co Wy na to?
słyszałam,ze były już jakieś spotkania,ale mnie na żadnym nie było,więc czas
to nadrobić :-)
Obserwuj wątek
    • nerri Re: spotkanie w Warszawie? 02.04.07, 23:43
      Czemu wy się tak tej Wawki czepiłyście:(( Łódź taka fajna i tak blisko:D
      • nikusia85 Re: spotkanie w Warszawie? 02.04.07, 23:46
        nie neguję tego,bo nie miałam okazji sprawdzić,ale najbliżej mam właśnie tam i
        jakby co,to mam się też gdzie zatrzymać,a to dużo :-)
        to jak-są jakieś chętne?
        • monalajza Re: spotkanie w Warszawie? 02.04.07, 23:52
          ja juz krakowa nawet nie proponuje bo nam sie ciezko cos spotkac(choc z Ola sie
          udalo i Gosia:) mam nadzieje ze z Mroofka w koncu to piffko wypijemy, tak??)

;)
          • nikusia85 Re: spotkanie w Warszawie? 03.04.07, 00:00
            jak uda się wyprawa majowa z koleżankami ze studiów,to w długi wekeend mogę
            zaproponować Poronin i okolice :-)
            • nerri Re: spotkanie w Warszawie? 03.04.07, 00:02
              Ja nie mam długiego weekendu bo 2 i 4 maja pracuję:/ A buuuuuuuu;((
              • nikusia85 Re: spotkanie w Warszawie? 03.04.07, 00:13
                ja 4 też pracuję,ale spróbuję się wyrwać chcociaż na kilka dni :-)
                • maryshaa Re: spotkanie w Warszawie? 03.04.07, 10:38
                  Ja az się boję zapytać o przerwę majową szefa, bo akurat się zapowiada
                  kocioł...ale ja chcę pojechać na Mazurki z moim S.... Mam nadzieję, że chociaż
                  wyrwę 1 dzień oprócz drugiego, co da aż cztery wolne...a z drugim...az się boję
                  pomyslec, żeby nie zapeszyć...
                  A co do spotkania w Wawie, to może w jakas sobotę się wybierzemy na piffko czy
                  coś, tak późnym popołudniem, coby jeszcze czas na indywidualne plany został?
                  • sanyu Re: spotkanie w Warszawie? 03.04.07, 11:38
                    popieram pomysł pifffffffko w Wawie!!
                    • shameeka jestem za :D 04.04.07, 13:49
                      az sie ciesze ogromnie.
                      tylko ze do swiat mnei nie mam W Wawie.
                      wiec spotkanie po swietach.
                      ale jakos tak zaraz po swietach.
                      :)
                      super byloby pojsc na piwko z wami :)
                      ja proponuje ten tydzien od 16 kwietnia -22 kwietnia..
                      keidy wam najbardziej pasuje.
                      ja moge sie dostosowac :)
                      • goscinnie_ino Re: jestem za :D 04.04.07, 14:28
                        oooooo, to ja też :-)
                        • maryshaa Re: jestem za :D 04.04.07, 15:37
                          Ja mam wyjątkowo wolną sobotę 21.04 więc może piątek, albo sobota właśnie?
                          jakieś propozycje co do miejsca? Jedyne moje sugestie to takie żeby piwo
                          kosztowało poniżej 10 zł hahhaaha :-)
                          • nikusia85 Re: jestem za :D 04.04.07, 18:53
                            ja w piątki pracuję do 21,w soboty do 14...a może 28.04.,bo 21.04. nie mogę?
                            już się nie mogę doczekać :-)
                            • maryshaa 28.04 sobota: Warszawa, jaki pub?? Propozycje? 05.04.07, 09:36
                              Dla mnie 28.04 BOMBA!! Mam niby szkołe ale po 15 jestem wolna, no i będę już w
                              Warszawie :-) To gdzie??
                              • shameeka mneinie bedzie 28.04. 05.04.07, 11:20

• shameeka Re: mneinie bedzie 28.04. 05.04.07, 11:21
                                  bo mam slub- nie swoj.
                                  • nikusia85 Re: mneinie bedzie 28.04. 05.04.07, 18:06
                                    to piszmy wachlarz dat,które nam pasują-może któreś się ,,pokryją" :-)
                                    mi pasuje => 22.04.,28.04.,29.04. itd. :-)
    • iwo_ona Re: spotkanie w Warszawie? 05.04.07, 22:14
      Hej!
      jeszcze mnie nie znacie, bo napisalam cos tylko kilka razy i zazwyczaj tylko
      czytam, ale ja tez z racji studiów mieszkam teraz w Warszawie, wiec z checią
      przyszłabym na takie spotkanie, jesli oczywiscie zostane przyjęta do grona :)
      pozdrawiam
      • nikusia85 Re: spotkanie w Warszawie? 06.04.07, 00:14
        ja też nigdy nie byłam na takim spotkaniu i dlatego chciałbym,żeby ono wreszcie
        wypaliło z moim udziałem :-)
        • maryshaa Re: spotkanie w Warszawie? 06.04.07, 10:02
          Soboty, czyli 21 lub 28 kwietnia.A co do wcześniejszego postu o przyjęciu do
          grona.... to ja się też wprosiłam tu całkiem niedawno... ale mam nadzieję, że
          to nie problem ;)
          • sanyu Re: spotkanie w Warszawie? 09.04.07, 17:29
            mi pasuje 21 lub 28, dostosuję się :-)
            byle gdzies w fajnym miejscu
            • goscinnie_ino Re: spotkanie w Warszawie? 09.04.07, 18:16
              dla mnie najlepiej 21 i to o jakiejś ludzkiej godzinie, bo na 20 lecę do roboty
              (28 jestem już na urlopie, zresztą to już długi weekend wiec moze byc ciezko z
              frekwencją)
              • maryshaa 21/04 10.04.07, 14:15
                Proponuję ustalić termin spotkania na sobotę 21.04 Jak napisała Gościnnie_ino
                28 to już włąsciwie długi weekend i mimo że mam wtedy szkołę, to mam nadziję
                być tego dnia jak najdalej od Warszawy, może się uda :-)
                CZYLI 21.04 rozsądna godzna żeby zdążyć na wieczór do swoich połówek :-) MOŻE
                16
                • maryshaa Re: 21/04 10.04.07, 14:16
                  Za szybko poszło.... MOŻE 16:00 jakiś nieduży miły pub? Ktoś ma typy. Ja
                  proponuję Qufajkę na Placu Konstyucji...małe, przytulne i o 16 powinno być
                  jeszcze miejesce, ale jestem otwarta na inne propozycje ;-)
                  • goscinnie_ino Re: 21/04 10.04.07, 14:24
                    a co powiecie na Chłodną 25? też przytulnie, a będę miała bliżej do roboty i
                    łatwiejszy dojazd z mojej wsi ;-)
                    • nikusia85 Re: 21/04 10.04.07, 17:51
                      ja 21.04.mam urodziny koleżanki w Warszawie,więc raczej odpadam,no,chyba,że
                      zgodzicie się,że zabiorę ze sobą całą ferajnę :-)
                      • sanyu Re: 21/04 10.04.07, 18:25
                        mi pasuje termin a miejsce do wyboru do koloru :-)
                        • nikusia85 22/04 ? 10.04.07, 19:43
                          Jak będę w stanie,to może wtedy?
                          • maryshaa Re: 22/04 ? 11.04.07, 07:51
                            Nikusia ja nie mam nic przeciwko całej ferajny !! Ważne żebyś była :-)22 u mnie
                            odpada, już wiem co będę robić w sobotę po naszym spotkaniu ( też urodziny),
                            czyli 22 na pewno nie będę w stanie ruszyć się z łóżka :-P
                            • nikusia85 Re: 22/04 ? /14.04/15.04? 11.04.07, 19:10
                              no,to jakie końcowe ustalenia?bo w sumie u mnie też 14.04. wchodzi w rachubę i
                              15.04 :-)
                              • goscinnie_ino Re: 22/04 ? /14.04/15.04? 11.04.07, 19:34
                                dla mnie jak kulą w płot :-(((
                                • sanyu Re: 22/04 ? /14.04/15.04? 12.04.07, 21:06
                                  nieee..14.04 to ja zapraszam do klubu Panska 97 ;-) na superowa imprezke.
                                  a 21 wam nie pasuje?
                                  • nikusia85 Re: 22/04 ? /14.04/15.04? 13.04.07, 00:55
                                    mi by pasowała ta data,gdyby nie urodziny koleżanki...
                                    • maryshaa MĘSKA DECYZJA 13.04.07, 10:33
                                      Ponieważ zaczyna się bałagan. Proponuję na nasze PIERWSZE mam nadzieję nie
                                      ostatnie spotkanie dzień 21.04.07 SOBOTA, godzina 16:00 Spotkajmy sie POD
                                      ROTUNDĄ
                                      • maryshaa Re: MĘSKA DECYZJA 13.04.07, 10:35
                                        Znowu się samo wysłało, w więc kontynuując ....POD ROTUNDĄ, a potem
                                        zadecydujemy gdzie iść ( propozycję piszcie juz na forum będzie łatwiej) Znak
                                        rozpoznawczy?? KWIATEK CZERWONY W RĘKU :-) Będzie zabawnie, co wy na to??
                                        Czy Wy się kiedyś już spotkałyście? czy tylko dla mnie to taka frajda zobaczyć
                                        jak wygladacie??
                                        • sanyu Re: MĘSKA DECYZJA 13.04.07, 10:40
                                          ja nie spotkałam nikogo z forum jak dotąd :)
                                          mi ta data pasuje jak najbardziej
                                          • maryshaa LISTA OBECNOŚCI+ propozycja miejca 13.04.07, 10:45
                                            21.04 RORUNDA godz 16. Ja bedę, sanyu, rozumiem, że Ciebie też wpisuję :-) To
                                            już jesteśmy dwie, nie bedziemy pić do lusterka :-)
                                            Propozycję miejsca podałam gdzieś wyżej
                                            • sanyu Re: LISTA OBECNOŚCI+ propozycja miejca 13.04.07, 11:15
                                              oki, poczekamy co dziewczynki powiedza :)
                                              miejsce to jeszcze ustalimy razem ;-)
                                              • nikusia85 Re: LISTA OBECNOŚCI+ propozycja miejca 13.04.07, 15:41
                                                mi jak nie wypali impreza to też przyjdę :-) albo zabiorę całą ferajnę-
                                                zobaczymy... a jak nie,to najwyżej następnym razem-ale muszę Was zobaczyć :-)
                                                • goscinnie_ino Re: LISTA OBECNOŚCI+ propozycja miejca 13.04.07, 17:14
                                                  dobra, tylko ja będę mogła upić się co najwyżej soczkiem, bo do pracy będę
                                                  leciec na 20, bleeeee
                                                  • nikusia85 Re: LISTA OBECNOŚCI+ propozycja miejca 13.04.07, 17:15
                                                    ale Wam zazdroszczę tego spotkania...
                                                  • maryshaa Re: LISTA OBECNOŚCI+ propozycja miejca 17.04.07, 13:03
                                                    Podbijam do góry, żeby nam nie uciekło!! :-)
                                                    Mój kolega pracuje w Windigo na Nowym Swiecie, piwo za 5 zł ( dla orientacji
                                                    cenowej) Nie byłam tam, ale w razie co może nam stolik zarezerwować.
                                                  • sanyu Re: LISTA OBECNOŚCI+ propozycja miejca 17.04.07, 21:07
                                                    a w jakim rejonie jest to miejsce?
                                                  • maryshaa Re: LISTA OBECNOŚCI+ propozycja miejca 19.04.07, 17:20
                                                    Windigo jest na początku Nowego Światu, patrząc od ronda "degola" ( nie wiem
                                                    jak się pisze nazwiska żabojadów)
    • goscinnie_ino Re: spotkanie w Warszawie? 19.04.07, 16:29
      dziewczynki, sorki, ale nie dam rady w sobotę :-(
      • sanyu Re: spotkanie w Warszawie? 19.04.07, 21:55
        o rany a kto da rade? :(
        • crrazy Re: spotkanie w Warszawie? 20.04.07, 08:37
          ja chora ;-((((((((((((((((
          nie wiem czy na majówkę się 'wyliżę'
          • maryshaa Re: spotkanie w Warszawie? 20.04.07, 08:41
            Ja mogę. Mam zajęcia na SGHu koło stodoły do 15:50 ale nie jest powiedziane, że
            się nie zerwę bo koleżanka z grupy mnie ciągnie do Qufajki na grzane winko (
            mają tam najlepsze na świecie!) Tak więc, kto chętny się dołączyć dajcie mi
            znać na adres gazetowy tak do 17:00, i podajcie komórkę to się zdzwonimy!! :-)
            • sanyu Re: spotkanie w Warszawie? 20.04.07, 15:42
              ja sie muszę wyłamać :( przeziębiona :(
            • sanyu Re: spotkanie w Warszawie? 17.06.07, 15:12
              dziewczyny nie widze aby były jakieś plany na spotkanko w tzw. realu, mam
              propozycję wobec tego. W nastepna sobote (23.06) jest mega fajna imprezka w
              klubie Platinium, najlepsza tego typu impreza w Wawie :-)
              poniżej daję link do imprezy ( nie ma niestety zbyt wielu info) i do klubu,
              dla orientacji co to za miejsce, bo sama jeszcze tam nie byłam ;-)

bollywood.pl/wydarzenia.php#312
              www.platiniumclub.pl/

I co wy na to? Spotykamy się tam?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka