otojestem 14.04.07, 14:18 Wiosna, wiosna juz na dworze, fajnie jest o każdej porze... Otwieram dzisiaj sezon grillowy, jeszcze 3 godziny. Juz nie moge sie doczekać, a czekam od dawna. Pozdrawiam wszystkich żarłaczy grillowych :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fettinia Re: Ale mi dobrze 14.04.07, 14:58 to to ide...na swoja lake:D Dzieciarnia sie tez dzis na grilla uparla:) Milego dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Ale mi dobrze 14.04.07, 20:41 Ale Wam dobrze:))a ja tradycyjnie w pracy..ale maz pyszny obiad przygotowal.Pizze zamowil!!Nie narzekam,bo na randke sie z nim umowilam wiec mi tez dzis dobrze:))(a dzieci to chyba zamroze) Cieplutko u mnie,ze hej! Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: Ale mi dobrze 14.04.07, 20:59 Otojestem, rzuć jakiegoś skwarka wirtualnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
otojestem Re: Ale mi dobrze 14.04.07, 23:33 Kochani! Ja juz po, ale o Was nie zapomniałam, wypiłam Wasze zdrowie i specjalnie dla Was "wirtualne" mięsko karczkowe prostop z grilla. Częstować się proszę :D Odpowiedz Link Zgłoś