wika2810 15.04.07, 03:09 Ulica japońskiej wiśni, niech ci się przyśni co jakiś czas. Ulica japońskiej wiśni, niech się wymyśli w purpurze gwiazd. To nie mój sen, mnie się chyba nic nie śni, tamta ulica śniła się Agnieszce Osieckiej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
helga1970 Re: co nam się śni ? 15.04.07, 03:34 rzadko ale miewam sny jak z Lema czasami sni mi sie były facet i robimy fajne rzeczy :)) a i na marginesie: ktos ogladał genialny film Kurosawy pt." SNY" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: co nam się śni ? 15.04.07, 10:32 hmm ostatnio same koszmary ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: co nam się śni ? 15.04.07, 12:12 Na urlopie w Tunezji miałam codziennie a właściwie conocnie piękne kolorowe sny ;) A teraz to nic mi się nie śni albo nie pamiętam ... Odpowiedz Link Zgłoś
wika2810 Re: co nam się śni ? 15.04.07, 13:23 njest o wiele bardziej prawdopodobneo to muszę na jakąś eskapadę do Tunezji... po sen:-) a filmu Kurosawy albo nie oglądałam, albo nie pamiętam, co w moim wieku jest bardziej prawdopodobne niż głoszone wszem i wobec papierowe zamiary polityków o wspomaganiu rodziny, to jak sen mara ---- ruda jedna Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: co nam się śni ? 15.04.07, 13:32 ja to mam różnie,raz ciekawe sny a innym koszmary,lecz jednoego nie zapomne :( a tak pozatym na miłe sny to jest rada,przed połozeniem sie spac wyjdzcie na 20 min na pole i pooddychajcie ,nie dosc ze spokojnie spc bedziecie to i sny ciekawe :) Odpowiedz Link Zgłoś
wika2810 Re: co nam się śni ? 15.04.07, 13:43 "na pole" wychodziła sąsiadka mojej mamy, dzisiaj wychodzi krakowski biolog:-) ja wychodzę "na dwór", lecz bez skutku:-)) Kto mi pożyczy kawałek snu????:-) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: co nam się śni ? 15.04.07, 14:32 hihi pochodzenie wychodzi... krakusi chodzą na pole, bo dworu nie mają... a reszta Polski ma pochodzenie dworskie Odpowiedz Link Zgłoś