men_ Re: Czort 28.11.01, 19:54 A Tobie Czorciku kochany, co znowu - jakaś zmiana po powrocie na łono ojczyzny ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czort 28.11.01, 19:56 A chcesz sie dowiedziec, do czego szyszka sluzy? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Czort 28.11.01, 19:58 czort napisał(a): > A chcesz sie dowiedziec, do czego szyszka sluzy? Znają Ciebie, to cholera, napewno coś bardzo MIŁEGO wymyslisz zaraz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czort 28.11.01, 19:59 Chcesz wiedziec, czy nie? Jak nie to nie! A dlaczego znaja cie tu cholera, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: do mena IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.11.01, 20:01 pomogę Ci, boś Ty poeta, życia nie znasz, chodzi o to, którą stroną sobie włożysz, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do Niuni 28.11.01, 20:03 Gość portalu: niunia napisał(a): > pomogę Ci, boś Ty poeta, życia nie znasz, chodzi o to, którą stroną sobie > włożysz, Jeden, drugi, no i trzeci, I jakos ten czas leci .. (*) (*) - w tym przypadku czytaj: obok przeleci Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: do niuni 28.11.01, 20:06 Dziekuje, dobra kobieto, za podpowiedz! Ale tu jeszcze chodzi, w ktora strone! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Czort 28.11.01, 20:01 czort napisał(a): > Chcesz wiedziec, czy nie? Jak nie to nie! > A dlaczego znaja cie tu cholera, co? SŁAWA ?:)) A chesz, żebyśmy sobie czule pogadali tutaj czy na "czacie" - już mi brakowało Twoich słodkich słówek Czorciku Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czort 28.11.01, 20:10 Takie slodkie byly? Przeciez wiesz, ze ja zawsze slodka jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Czort 28.11.01, 20:16 czort napisał(a): > Takie slodkie byly? Przeciez wiesz, ze ja zawsze slodka jestem! Bardzo słodkie - dlatego już mi ich brakuje Diabliczko przeurocza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: MEN_ie chcesz szyszke?Dziewczyny 28.11.01, 20:04 najlepiej dajcie Mu szyszke z preparowanego ryzu i roztopionych mordoklejek. wtedy nie bedzie tyle gadal:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Anka1 28.11.01, 20:09 anka1 napisał(a): > najlepiej dajcie Mu szyszke z preparowanego ryzu i roztopionych mordoklej > ek. wtedy nie bedzie > tyle gadal:)))) I TY Brutusie przeciwko mnie ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: do Anki1 IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.11.01, 20:11 a Ty słodko-perwersyjna jesteś, Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Men 28.11.01, 20:12 nie udawaj Cezara:))) nikt tu zamordowac Cie nie ma zamiaru!:))) pa! ja juz musze znikac! Odpowiedz Link Zgłoś