wirka3 21.05.03, 11:52 ALOHA, chcemy z kumpelami wynająć pana do tańczenia na wieczór panieński, ale zupełnie nie orientujemy się czy w Lublinie dostępne są tego typu atrakcje,,, czy ktoś mógłby pomóc?? Thx z góry :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozena_l A Bozia wszysko widzi i notuje .... 22.05.03, 00:25 A Bozia wszysko widzi i notuje .... Odpowiedz Link Zgłoś
matka_boska Oczywiscie ! 22.05.03, 00:26 bozena_l napisała: > A Bozia wszysko widzi i notuje .... Oczywiscie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Oczywiscie ! IP: *.kabel.telenet.be 22.05.03, 02:37 O Boże - na...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepino Re: męski striptiz,,, IP: *.teleos-web.de 23.05.03, 10:44 chetnie to zrobie , za darmo , tylko gdzie i kiedy i w jakim wieku jestescie dzieweczki bo jak powyzej 60 to sie nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
wirka3 Re: męski striptiz,,, 24.05.03, 09:01 niom,,, byłoby miło :) i niedrogo :) wiek - odpowiedni :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepino Re: męski striptiz,,, IP: *.teleos-web.de 24.05.03, 11:02 swietniscie , ale pod jednym upierdliwym waruneczkiem ; ze wy wszystkie zrobicie najprzud kolejno striptiz przedemna i cos wiecej .OKI ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepino Re: męski striptiz,,, IP: *.teleos-web.de 24.05.03, 12:10 dobra , zanim sie pozbierasz i mi odpowiesz , pozwole sobie opisac warunki na jakich mialaby odbyc sie ta imprezka.Otoz ten wasz striptiz nie jest warunkiem koniecznym , ale niezle sluzylby sprawie. Bedzie tak : przychodze gdy wszystkie juz jestescie.Mam na oczach mala maske jak ZORRO. Siadam , sciemnione swiatlo , i patrze na wasze wdzieki - po koleji kazda z Was sciaga z siebie WSZYSTKO.Pozniej ja wchodze na stol i robie swoje. Acha i niezapomniec mi przypadkiem o odpowiedniej muzyce i.. solidnym stole. Bo jak na Wlocha z pochodzenia przystalo niezlych jestem rozmiarow.Ostatnio w czasie seansu o malo nie zlamalem sobie ptaszka spadajac ze stolu. Oczywiscie zarcia i picia dla mnie pod dostatkiem... i jeszcze jedno - po imprezie lubie sobie dlugo i smacznie pospac i tylkie DWIE z was moga mi to spanko umilic. Powtarzam DWIE.Zaplaty nie ma zadnej tylko grzeczne dziekuje z waszej strony mnie zadowoli.OKI ? Odpowiedz Link Zgłoś
wirka3 Re: męski striptiz,,, 28.05.03, 15:32 heheh, to jest propozycja nie do odrzucenia :) tak wizualnie to przedstawiłeś, że byłoby grzechem nie skorzystać... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepino Re: męski striptiz,,, IP: *.teleos-web.de 28.05.03, 23:35 wirka to gdzie i kiedy -podaj narazie nazwe miejscowosci i date .Ile was bedzie - czy same dziewczyny ? I jeszcze jedno -zadnej zaplaty ale zrzucicie sie na bilet dla mnie.OKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no co jest Wirka Re: męski striptiz,,, IP: *.teleos-web.de 02.06.03, 11:22 strach Cie oblecial , czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
penery_strycka_homeboye Re: męski striptiz,,, 02.06.03, 11:36 Bilet z Reichu dla nich za drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
wirydiana Re: męski striptiz,,, 12.06.03, 07:17 nie o to chodzi... już po wszystkim, heheh, ale żałuję że nie skorzystałam,,, porzeczki tamtego pana były.. heheh, niesamowite :) jakby nie mówić - jedyne w swoim rodzaju :) Odpowiedz Link Zgłoś