nelsonek 26.04.07, 16:31 Czy zgrywacie twardzieli czekajac do ostatniej chwili? :-) Ja w tym roku czekam do konca. Zwlaszcza, ze nie mam zwrotu :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fnoll Re: PITy zlozyliscie? 26.04.07, 23:21 właśnie z dużymi oporami wypełniam :) złożę w poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: PITy zlozyliscie? 27.04.07, 10:40 Oczywiście - już dawno. W dniu składania wcale nie musi niedopłata być zrealizowana - termin upływa z końcem kwietnia. Właśnie dziś automat uruchomi w internetowym banku przelew. A wypełniłam w tym roku pitów siedem. Nic strasznego, pod warunkiem, że nie ma się odliczeń odsetek kredytu mieszkaniowego lub nie pracowało się za granicą - bo wówczas buchalteria się rozdyma jak balon. Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: PITy zlozyliscie? 27.04.07, 16:02 To, ze wypelnienie PITa jest proste jak podstawowa matura z matematyki to oczywiste. Z terminem ewentualnej doplaty to tez nic nowego. Ja nie z tego powodu czekam do ostatniej chwili (zwlaszcza, ze nie mam ani nadplaty ani niedoplaty - pierwszy raz cos takiego mi sie zdarza, a PITy skladam od samego poczatku przeciez). Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: PITy zlozyliscie? 27.04.07, 13:06 Zawsze na ostatnia chwile. Co gorsza, w tej ostatniej chwili musze wytrzaskac pity rodzinie i sasiadom. Ale dzieki temu, ze ja licze, to potem nie ja kolejkuje na poczcie ;-))). Odpowiedz Link Zgłoś
gumpel jeszcze nie ... 29.04.07, 21:17 ale już mane, tekel, fares ;-) Zostało jeszcze tylko przelewy porobić i złożyć zeznanie ... he, he, he, he ... "tylko" :-) G. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm ufffff 29.04.07, 22:30 wypełnione ale ile mnie to zdrowia kosztowało.... Wszystko przez dysgrafię.... Odpowiedz Link Zgłoś
gumpel Re: ufffff 30.04.07, 12:23 hiperrealizm napisał: > Wszystko przez dysgrafię.... a dlaczego nie skorzystałeś z jednogo z licznych internetowych programów do wypełniania PIT-ów, jeśli można spytać ? Klikasz zamiast pisać, a jeszcze komputer wykonuje za ciebie całą matematykę i znajduje odpowiednie rubryki ... G. Odpowiedz Link Zgłoś