Dodaj do ulubionych

mam 22 lata

02.05.07, 11:26
nigdy jeszcze nie mialem dziewczyny, nawet nie calowalem sie, czy to jest
normalne?
Obserwuj wątek
    • olkacool Re: mam 22 lata 02.05.07, 16:39
      Swojego chłopaka poznałam jak miał 20 lat. Nigdy przedtem nie miał dziewczyny,
      nawet się nie całował. Dla mnie to było totalne zaskoczenie. Jesteśmy już razem
      prawie 5 lat i dorobiliśmy się synka, drugie dzieciątko w drodze. Trzymam kciuki
      i wierzę że na pewno spotkasz miłość... A czy to normalne? Zależy co rozumiesz
      pod pojęciem norma, jak dla mnie ok i myślę, że nie jesteś sam.
      • d.saaa Re: mam 22 lata 02.05.07, 17:15
        olkacool napisała:

> Swojego chłopaka poznałam jak miał 20 lat. Nigdy przedtem nie miał dziewczyny,
        > nawet się nie całował. Dla mnie to było totalne zaskoczenie. Jesteśmy już razem
        > prawie 5 lat i dorobiliśmy się synka, drugie dzieciątko w drodze. Trzymam kciuk
        > i
        > i wierzę że na pewno spotkasz miłość... A czy to normalne? Zależy co rozumiesz
        > pod pojęciem norma, jak dla mnie ok i myślę, że nie jesteś sam.

dzieki za pocieszenie, ale czasami czuje sie strasznie samotnie, wierze, ze
        spotkam na swojej drodze kobiete w ktorej sie zakocham, niestety do tej pory,
        dziewczyny, ktore mi sie podobaly nie zwracaly na mnie uwagi, czy wszystkie
        kobiety lubia przebojowych facetow?
        • monalajza Re: mam 22 lata 02.05.07, 19:34
          nie wszytskie ale te co nei lubia zazwyczaj swoim "wymarzonym" nie dadza znac co
          im po glowiem chodzi:)

a ja akurat raczej do przebojowych naleze...i tez nie zawsze wychodzi mi to na
          dobre:)
        • raiha Re: mam 22 lata 06.05.07, 20:35
          wiesz, to zalezy, co rozumiesz pod pojęciem" przebojowy":) ale pewnie
          niezaleznie, co masz na mysli - znajdą się takie, które lubią 'tylko
          przebojowych" i takie, które ich nie trawią.
          napisz, co to znaczy "przebojowy", a ja Ci wtedy napiszę, czy takich lubia:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka