sabba Re: wot, ryje 03.05.07, 21:45 ales sie napisal:)) lepiej powiedz jak w Paryzewie bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: wot, ryje 03.05.07, 23:08 z tego, co wiem, jeszcze nie wrócił ;) no ale przyganiał kocioł garnkowi, nie? gph - nie nadążam z czytaniem twojego grafiti w bramie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph wieza Eifla jest jednak niezla :) 04.05.07, 00:40 noi padam na ryj a nastepne dwie noce w samochodzie. tak sobie to brzmi... Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: wieza Eifla jest jednak niezla :) 04.05.07, 02:08 ;)) zwłaszcza z samej góóry - czuć, jak to stalowe cholerstwo pracuje ;) a na Łuku byłeś? wieczorem jest zajebisty widok z Łuku na plac de Gaulle'a zawsze mnie zastanawiało, jak oni sobie radzą na tym piekielnym rondzie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: wieza Eifla jest jednak niezla :) 04.05.07, 11:24 bluetab70 napisała: > ;)) > zwłaszcza z samej góóry - czuć, jak to stalowe cholerstwo pracuje ;) > a na Łuku byłeś? wieczorem jest zajebisty widok z Łuku na plac de Gaulle'a > zawsze mnie zastanawiało, jak oni sobie radzą na tym piekielnym rondzie ;))) tam odczulem rumunskosc francuzow. jezdza jak po&&&bani :) Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: wieza Eifla jest jednak niezla :) 10.05.07, 20:46 przy Wlochach chyba jednak wysiadaja... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: wieza Eifla jest jednak niezla :) 10.05.07, 22:12 boldhead napisał: > przy Wlochach chyba jednak wysiadaja... włosi są bardziej pastuszy. rumuńskość to również stan ducha :) Odpowiedz Link Zgłoś