bromden1 05.05.07, 09:43 przeczytaliście i uważacie, że trzeba unikać jak diabeł wody święconej. Stawiam na "Spóźnieni kochankowie" Whartona. Omijać z daleka!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skoropis Re: Antybiblioteczka Kopytkowa 05.05.07, 11:30 Miejsce 1 wg mnie: Garnica Nałkowskiej, miejsce 2: Nad Niemnem Orzeszkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Antybiblioteczka Kopytkowa 05.05.07, 11:35 Nad Niemenem przeczytałem, nie było takie złe. A "Garnica" faktycznie kaszana. P.S. Wiecie co odkryłem, że ja prawie przestałem czytać beletrystykę, właściwie to od ponad roku nie przeczytałem chyba nic z tego gatunku. Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Antybiblioteczka Kopytkowa 05.05.07, 11:33 "Złodzieje na wolności":) Wszyscy, po kursie w CEN na Świrkowej to znają. Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Antybiblioteczka Kopytkowa 05.05.07, 11:36 Sorki przypomniało mi się, że w te wakacje przeczytałem w podróży "Podróże z Herodotem" a potem "Gnój", jak ktoś Pręgi oglądał to Gnoju nie ma co czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 W ogólności Kuczoka nie polecam 05.05.07, 12:28 banalne a miejscami naiwne Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: W ogólności Kuczoka nie polecam 05.05.07, 13:24 Mayes Frances POD SŁOŃCEM TOSKANII naprawdę się starałam bo nie lubię zostawiać niedoczytanych ksiazek- ale przez tę po prostu nie przeszłam... Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Niezła zmuła 05.05.07, 13:30 Ja się przyznam, że nie doczytałem Tomasza Mana "Czarodziejskiej góry", bo kilka razy zasnąłem. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Niezła zmuła 05.05.07, 16:38 spiacy_z_otwartymi_oczami napisał: > Ja się przyznam, że nie doczytałem Tomasza Mana "Czarodziejskiej góry", bo kilk > a > razy zasnąłem. > ja tak miałam z "grą w klasy" no ale jak już przeszłam...;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Niezła zmuła 05.05.07, 16:38 bromden1 napisał: > (a film jeszcze gorszy) na film już się nie odważyłam Odpowiedz Link Zgłoś