iwusia 28.05.03, 11:18 coś mi pod oknem całą noc wyło! następnym razem zdziele cie kapciem, zobaczysz!;) bućka:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szkodnik1 Re: Te! szarobure wilkowate! 28.05.03, 11:22 ....kapeć nic nie da na ten zakuty łeb, doniczka - to jest lepszy sposób....:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Te! szarobure wilkowate! 28.05.03, 11:46 mam go kwaitami obsypywać?! tego jeszcze brakowało! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Te! szarobure wilkowate! 28.05.03, 11:55 ....o kwiatach słowem nie wspomniałem......ale możesz coś do niej włożyć coby cięższa była.....:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Te! szarobure wilkowate! 28.05.03, 13:41 mam tylko doniczke z petami na balkonie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rb13 Re: Te! szarobure wilkowate! 28.05.03, 13:13 ...ach wylej mu na ta wyjącą gębę zawartość nocniczka! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Te! szarobure wilkowate! 28.05.03, 13:39 trzeba najpierw ten nocniczek mieć. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rb13 Re: Te! szarobure wilkowate! 28.05.03, 14:11 ...bardzo gustowne widziałem w supermarkecie OBI.Nawet niedrogie ! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Te! szarobure wilkowate! 28.05.03, 14:22 jak dobrze pogrzebie w piwincy to moze i jakiś wynajde po moim dziecięciu. ps. Rb hmmm a dlaczego interesowały cie nocniczki?...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Te! szarobure wilkowate! 28.05.03, 14:22 Te!!! mordy kostropate (rb i szkodnik) !!!!!! W ryja chceta?;) Zara wam doniczkom i tym piknym nocnikiem stereo zrobie to sie skończy rb i szkodnika sranie:)))) Witam Iwka, widze że tłum zalotników przybył...tego szkodnika jakbym gdzies widzioł:))))... tego wierszoklete tyż ...;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Te! szarobure wilkowate! 28.05.03, 14:25 hej Szary, ładnie to tak wyć i mi po nocy spać nie dawać? i nie rób im krzywdy, plizzz jesli chodzi o szkodnika to siostra by mi tego nie wybaczyła, a jesli chodzi o Rb kto by mi takie piękne wiersze pisał?.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Te! szarobure wilkowate! 28.05.03, 14:31 Nie bój nic!:) Słowo Twoje dla mnie niczym szum wodospadu...nic nie słyszę:)))))) Żartuję dla Ciebie wszystko pięknooka:) Coż widzę że ciut wolności masz i w spokoju zawitujesz na forum?. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Te! szarobure wilkowate! 28.05.03, 14:48 ano jak tylko moge to klikne to tu to tam na ft. Cos mnie tutaj przyciąga he he he he. Mogłabym się pouzalac że to nir to samo ft co kiedyś, ale przeciez to my tworzymy to miejsce więc co, mam sie uzalać nad samą sobą? .....jak tylko mam chwilke to zaglądam:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Te! szarobure wilkowate! 28.05.03, 15:17 Pouzalajmy się troszku, prosze:))))) Bo wiesz jak to było z fe też niby działało a tera już umarło praktycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Te! szarobure wilkowate! 28.05.03, 15:26 no niestety na głupote i chamstwo nie ma lekarstwa. Wole sobie miło pogadać niz sie użalać. ps. w sierpniu chyba nawiedze Wrocka więc szykuj się! hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Te! szarobure wilkowate! 28.05.03, 15:29 eeee.... i znowu bedziemy ogladać cheapendejlsów?! .. a ja bede sie nudził?.... wolę pograć w kulki hehehehehehe muszem lecieć buziak i do juterka papapa Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Te! szarobure wilkowate! 28.05.03, 15:31 z kamerą wśród zwierząt hahahahahaha pa do juterka:)* Odpowiedz Link Zgłoś
rb13 Re: Te! szarobure wilkowate! 28.05.03, 15:55 Ta jojku takem myślał ,że cosik wyje pod Iwusi oknem ze wschodnim zaśpiewem. Toż to Szarewilczysko rodem z okolic Lwowa( w domysle czytaj Wroc...) Toz ja tamże też rodzony inno dzidzius do Krakowa wrócił nazad. Łot krajanin ...a w mordę chciał bić...Ach Iwusai kocham Cię nad życie za Twe ciepłe słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Te! szarobure wilkowate! 28.05.03, 16:58 Kotku nie dziękuj tylko pisz pisz pisz.....:)* Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Te! szarobure wilkowate! 29.05.03, 08:10 Przeyszedłem, napisałem i.... poczekałem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Te! szarobure wilkowate! 29.05.03, 12:15 Mnóstwo roboty, mnóstwo roboty.....i jeszcze raz co poprzednio:((((( A co na przyszłość? hmmm... nic wielkiego ...mnóstwo roboty:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Te! szarobure wilkowate! 29.05.03, 12:22 no własnie widze jak cie sierść na grzbiecie stoi, no cóz to pracuj sobiee i skrobnij cosik czasem:) Odpowiedz Link Zgłoś
rb13 Re: Te! szarobure wilkowate! 29.05.03, 10:13 O tej porze roku to wilki widzą tylko jedno -szare wilczyce tylko im w głowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Te! szarobure wilkowate! 29.05.03, 12:23 az tak dobrze zwyczajów wilków nie znam a w dodatku szarych, za to wiem że kotki dachowce myśla tylko kocicach, niezaleznie od pory roku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rb13 Re: Te! szarobure wilkowate! 29.05.03, 16:43 Łauuu , to łkanie starego kocura,żeś polubiła kocice zamiast jego "Starego kocura". Miauuu.Żałuj ,że nie możesz popieścić futerka mojego. Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Te! szarobure wilkowate! 30.05.03, 14:14 No tak Iwa...wilki poszły w las.... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Te! szarobure wilkowate! 30.05.03, 14:21 wilki?!! a z kim to sie szwendasz?!!!! hejka:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Te! szarobure wilkowate! 30.05.03, 14:46 No chciałby wilk z Tobom ale nie może ...:(((( Na szczęscie Twoje (bo nie moje) masz kocura:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Te! szarobure wilkowate! 03.06.03, 08:15 ależ skąd?!!! lubie, oczywiście, zwłaszcza na śniadanie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rb13 Re: Te! szarobure wilkowate! 30.05.03, 14:54 ..ech przygruchaj jakąś szarą wilczycę... Chłop wilkowaty dorodny ,a taki jak dziecko zamiast działać to się ślimaczy. SzaryWilku ogon w góre i do dzieła ! Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Te! szarobure wilkowate! 30.05.03, 15:00 Normalnie bym powiedzial że to miłe że tak mi starasz sie pomóc, udzielając rad.... ale że miałem kupe roboty i jestem zmęczony, a Tobie pewnie to nie na rękę żebym sie gdzieś wcinał to powiem: Nie bój wilka, już on sobie rade da i bez takich porad.... a wilk jak już to bierze wadere a nie zwykła szarą wilczycę:))) pzdrw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwon Re: Te! szarobure wilkowate! IP: *.przysucha.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 10:58 nieźle masz z tymi szaroburymi wilkowatymi zwierzątkami Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Te! szarobure wilkowate! 06.06.03, 11:05 witajcie! kotki pieski :))) kolanka mam dwa, kogo podrapać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rb13 Re: Te! szarobure wilkowate! 06.06.03, 13:24 Iwusiu .Dwa kolanka masz Czy choć jedno mi dasz dasz Kocur chociaż trochę stary Lepszy niż wilk buroszary Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Te! szarobure wilkowate! 06.06.03, 13:27 Rymów nie mam jak wyleniały kotek ale moge walnąć nim o stary płotek potem wsadzić mu płonące polano w zadek i patrzeć na jego ze skarpy dymiacy upadek. hehehehhee Odpowiedz Link Zgłoś